Строители заплашват да скочат от 6-ия етаж в Перник (снимки)

Двамата мъже твърдят, че не са получили трудовите си възнаграждения

Обратно в новината

Коментари - Строители заплашват да скочат от 6-ия етаж в Перник (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РИПААААЙ През ку*ра ми е

Пунта мара орките блъфират казвам ви ще скочат ама на найси кой ще лочи после парцецата ,,артисти,, баце

Защо никой не емигрира да бачка във Фашия, раят на земята. А само в "гейска" Америка и Европа?

Аз не съм чувал някой нормален човек наскоро да иска да емигрира в Америка, точно обратно, доста познати се завърнаха от там.

Добре дошли в Булгаристан, аркадаш!

Евроатлантически бизнес меринджей седераст е забраел да плати и пролетариат гуй напраел милянер?

Педал, не дрънкай глупости!

Кмета на Годината защо не казва,кой е собственик?Сатрите комуняги излрадоха заводите в Перник и се сътвори този блок,макар да стоеше празно там 10години!Сигурно са хванали някой да им работи без пари ,а сега пък и не му плащат!Един апартамент струваше таю750евро на квадрат,после 850-после не е ясно!

Бумти строителството, бумти! Догодина направо ще експлоадира като лихвите по кредитите. Хаха

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ....

В България масово феодалите не плащат на робите си и масово им режат от парите,за какво ли не! Инспекцията по труда спи и не прави никакви проверки,само по сигнал най много да се събудят иначе никакви ги няма... Идете в складовете на Спиди да видите,каква анархия цари спрямо робите там и то насред София,как се уволняват служители е така за нищо...

Не само че няма да им платим, ами и те на нас ще трябва да ни платят за това че са има честа да се трудят на нашият обект....точно както едно време през мирното ни и прекрасно "съжителство".

Шилo

Няма да скочат. Само плашат. Явно са фенове на Путин.

А ти фен на Киро Простия ли си? Много лаят по Путин,ама сега бърже се оправдават,че не са виновни за моста а? Налия лаят?

беззаконието-наследството на ГЕРБ

Ами като скочат тъкмо окончателно ще приключи въпросът с неплатените им възнаграждания.. Чорбаджията ще се зарадва, че има двама по-малко на които дължи пари

Скачайте, ама гледайте да не паднете върху някого, че вече имаше такъв случай. Ако щете се и запалете, ама по-бързо. Който не е бил измамен или не е изгубил нещо, значи не е живял достатъчно дълго. Някои хора цял живот работят за тоя дето духа, тия за един надник решили да скачат.

Служебно правителство тихомълком изсипа два милиарда на "строителите", после взе заеми ,които ние ще плащаме. В строителните фирми не са повишавали заплатите ,но когато протестираха точно това обещаваха . Протестът им беше политически.

Арее Баце бъди мъж, състави правителство , изхвърли площадаждиите от парламента, ликвидирай инфлацията ,направи бензиня 1.90 лв, цените на парното на половина, олиото 2 лв., първия литър ракия у магазина без пари. , построй магистрала От софия да тръгва налево тоест на запад до Вашингтон и надесно тоест на изток до Москва , че виж хората почнаха да капат като круши от фасадите заради недоимък и безпътица, и скапани площадаждиии дето съсипаа държавата

Баце се върна и цените започнаха да се вдигат.Даже и олиото,което Баце ти щеше да направи два лева.Горивста също.

Абе не знам ама откакто Баце се върна бензина падна с 50 стотинки. А онези продажни хюмнета от ПП затриха държавата

хаххаха падна бензина с 50 ст. ако го взимаш от някоя черна бензиностанция!! Все си е почти 3 лв.

И защо не е там този дето не им е платил ами кмета ????? Толкова пари на зелено вземат ''инвеститорите'' на сгради ама нещо все за изпълнителите на работата не остават.

Щом на място има и хора от турското посолство това са някакви амуджи кой знае откъде. Сега вече може да си отговорите на въпроса защо качеството на строителството в България е такова. Де що има мангал и неграмотен турчак е докарано по големите строежи в градовете и работи 5 за 4. Най-много тия да са гласоподаватели на една партия от района на долината на широките гащи или Резанград ама там понеже не знаят български и затова са повикали преводач от турското посолство. Абе направо мила родна картинка. Хората са наясно, че паразитите от синдикатите и инспекцията по труда няма да направят нищо, за да си получат парите и са прибегнали до ултра краен вариант. Разбира се родните институции нищо не нзаят, не са знаели и няма да разберат, строителя е чис като сълза и тн. Пък после като им кажеш, че са дебелогъзи клатикурци и са никому ненужни и се сърдят.

Започна се първо работниците в строителството не получават парите си ,после спират купувачите и балона ПУК.

Dejavu 2008. .

не скача е червен....

Герберастията съвсем изгладня - след 12 години крадене, сега почти цяла година на спрени кранчета. Не е лесно. Разбирам ги.

горките хора

Строят тука и после чао бамбина. Обикновено работят за други турци или нещо такова се получава.

То по-жалкото е, че чорбаджията им дължи вероятно никакви пари на фона на тези които изкарва.......

Колко ли още такива новини ни чакат? :(

да направят салто...

Някой искал да скочи от някъде, щото някой му дължал пари. Ами да скача! Всеки има право на свободен избор, в рамките на закона. Така се казва. Ама да ангажират чак кмета на града...........

Той сам е отишъл.Гузен негонен бяга...

Работниците от Трейс ли са? Герпаджиите и депесарите да им платят