Строги мерки за сигурност при честванията на 3 март в София, спират движението през Шипка

В столицата обособяват пропускателни пунктове, за Казанлък и Стара Загора промените за автомобили започват от утре

Обратно в новината

Коментари - Строги мерки за сигурност при честванията на 3 март в София, спират движението през Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да отида ,нали знаете че на тази дата съм на килимчето на падишаха?

Ние ще дойдем с униформите на Сюлеман Паша ,чухме че ще има пресъздаване на боя .

Радев ще е там ,твоите хора няма да са ,от страх че ще ги набият

Ние няма да ходим ,хората са много лоши

Като гледам репортажите ще броя колко български знамена има и колко украински. Дано съм сбъркал в предположенията си.

Да не уплаши някой Ушатия, докато е под полата на Митрофанова

Безродник!

Нее той е хванал майкати за онази работа и я пита защо е родила продажен неблагодарник

от рассияните по тъпи са само руссолюбците! за това се кланят на тия изроди, дето съсипаха руссия през 1917г и убиха руския цар, семейството му, офицерите, учените, банкерите, свещениците и всеки който може да мисли ! на територията ва цялата империя и половината свят!

Ти пишеш колко са велики руския цар и дворяните. По долу една отрепка се радва каква мизерия е била за крепостните и как трябвало да бъдем с турците. Аре разбирайте се какво искате. Пък ще се и сетиш, защо са резнали зелката на царот. В по-старо време и французите са го правили. П.П. Разбира се намирам, че е зверство да избият цялото семейство.

ще празнуваме коронясването на руския цар като национален празник? Жалка история, срамота.

ее, може би защото тоя александър холщайн готорп романов, както е пълното му име, и продал аляска на хамериканците! а може би, защото крайно левите "първомартовци" от народна воля са го гръмнали на ... 1 март!

От тези които са бягали от часа по история! Познах тееее!!!

а нашите скъпи управници с петцифрените заплати се страхуват от някоя снежна топка, някое знаме или вик "Да живей!"

"България цяла сега нази гледа, тоя връх висок е: тя ще ни съзре, ако би бегали: да мрем по-добре!"

добре де, ама този идиотски народ няма ли най накрая да разбере, че на 3 март на шипка е нямало нищо! нищичко, освен вятър и сняг!??? войната между руската и отоманската империи завършва на 31 януари нейде край одрин!!!

По - добре и теб да те няма неукимй ,,Той”.

чети история, илитерате, там е написано всичко което ти не знаеш! а България става независима държава на 22 септември 1908г! до тогава си е османски вилает!

Разединението и политизирането ни прави слаби и неспособни да мислим.Това е игодно и за вътрешни и външни фактори ..Разединен народ лесно се лъже и манипулира.Ограбването и разграбването за 32 г. на България е доказателството,защо сме на това дереже българи срещу българи т.е.работещи бедни срещу работещи бедни .Не народ ,а мърша го е казал поета.

Строги мерки, кой ще напада, Русия или Натото, ааа, да не би да ги е страх от българския народ.

Мног се притесняват сащ-исаните слуги от този празник и как признателна България благодари на Русия и руския народ за освобождението...Ама много неграмотни тролове са пуснали из мрежата, трябва да им пипнат текстаовете щото много се излагат...

Скоро Украйна Ще дефашизинира Русия и така се потвърждава освобождаването ни от РУСКОТО РОБСТВО.. Да живее България !!!!

От едно към по - лошо друго.

3 МАРТ 1918 - ДЕНЯТ НА РУСКАТА КАПИТУЛАЦИЯ Военните победи на България, Германия, Австро-Унгария и Османската империя, откъсват 1,000,000 км2 от Русия и носят освобождение от руско робство на 60,000,000 човека. Независимост получават Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна(нова държава), Молдова, Грузия и Армения. Създаването на Украйна на 9.02.1918, е най-голямата дипломатическа победа за българската дипломация през цялата история на българската държава. Стара Велика България възкръсна от пепелта и днес е лидер в битката срещу Руският фашизъм. ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! 500 ГОДИНИ РУСКО РОБСТВО В ПОВОЛЖИЕТО, УРАЛ И КАВКАЗ СТИГАТ. ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА Само на Велика България подхожда да граничи с Великият Китай на Урал :)))

90 % от руските войници и офицери, по време на Руско -турската война ,не са знаели ,че минават през България .В руски книги се говори ,как те завиждали на къщите ,нивите и добитъка на българите !!!!!!!! Огромната част от руските войници ,са били много бедни ,крепостни селяни ...Путиноидите ,ако знаят руски ,да вземат и прочетат изданията ..Съмняваме се ,защото мозъкът им е като билярда топка ..

Скъпи 45, не те слуша главата. Цяла Русия е говорила за тази война. Освобождението на християните в България е било основна политическа тема. Във войската е имало крепостни селяни, това е вярно, но е имало и хиляди доброволци и редовна армия и офицерство. Голяма част от офицерите са били дворяни.

Необяснимо е ,че Копейките от Възраждане ,си мислят ,че няма да има съд и затвор ,за тях ,за държавна измяна !!!! Това може да го прави само 100 % глу.пак....

Щото ако лижеш хамерикански задници не е държавна измяна и такива като Плевня еБанова и СолоМони Трабанта са си екстра. Лекувай си мозъка!!!

3 МАРТ 1918 - БЪЛГАРСКИЯТ “ДЕНЬ ПОБЕДИ” Точно 40г след подписване на Сан Стефанският мирен договор между Руската и Османската империя, “освободените” българи победиха своите “освободители”. В Брест-Литовск, Руската империя окончателно предаде Богу дух и капитулира позорно пред мощта на младата българска армия. Руско-българската война 1915-1918 започна с варварска руска морска бомбардировка на Варна, водеше се на два фронта и завърши с унизителен разгром на руската армия във всяка една битка с българите. Войната е и най-голямата драма в българската история, “робите” (българите) се биха рамо до рамо с “поробителите” (турците), срещу “освободителите”(руснаците). ВЕЧНА СЛАВА НА ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ В БОЙ ЗА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРИ, ТУРЦИ, ГЕРМАНЦИ И ПРОЧИЕ. Всеки един от тях е национален герой, както и хитлеристите - защищавали небето над София. Денят на Победата е и ден на историческа равносметка. ГЕРОИ - ПОКЛОН!

Доколкото помня загубихме войната или съм пропуснал нещо? Русия капитулира 1917-та, не 1918-та. Май също накълцаха България на парчета за разлика от 1944/45. Победа като тази не ни трябва.

По-малко хора пазеха Путин.Радев от какво го е страх?

ㅤ

Че не може да смогне на любовта на народа.

Пропускателни пунктове?То само Гълъб ще може да прелети. Тия мунчовци върнаха комунизма и ни готвят нов 9ти септември.

Всички изменници Путинофили- ВЪН от България ,докато е време ...

Да, както и всички цигани - обратно в Индия, всички мюсюлмани обратно в Анадола, всички педерасти - в Гейропа докато е време.

Повече и от Тодор Живков. Импийчмън.

Импийчмънт ще има, когато циганите станете мнозинство, за сега още сте малцинство, така че, ще почакаш.

Много бързо циганите ще станат мнозинство.Ама кой ще му изкарва 20 000 лв.заплата?

Идете на вечерно училище Путиноиди ....САЩ и Англия бомбардират София ,защото сме съюзници на Хитлер .А Русия е била съюзник на САЩ !!!!! Мало.умни ,оли.гофрени ,русо.сифилистици ...

Така де, и Русия ни обяви за неприяелска държава, веднага СЛЕД като Просто Кирчо затвори въздушното пространство за руски самолети.

ㅤ

Да. Дори още тогава СГЩ и гЕйропа ни серат в двора, а от Русия една пушка не е гръмнала тук. Явно ти си заблуденото копеле!..

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски,,България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 години / от 1944 до 2022 год. / на ограбване ,руски гнет и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа !!!!!!!! Честито на всички истински българи ... Само за последните 30 години ,според анализ на Световната банка, Газпром и Лукойл ,са източили от всеки българин 43 МИЛИАРДА ДОЛАРА !!! / неплащане на данъци и манипулиране на цените / Всичко това е ставало със съдействието на българи-изменници ,във власта .

Дай линк да видя цифрите!

Защото мога да ти кажа за 22 год. само „Дънди Прешъс Металс“ колко е изнесла от БГ, и колко е платила като концесионна такса.

Чърчил нарежда англо-американските бомбандировки над София 1943г казва - "и не искам да остане една къща неразрушена, един българин не убит".

Ний ви обичаме. Имаме съюз за вас Билийввайте ни!

Това не е празник това трябва да е ТРАУРЕН ден погледнете се на какво прилича държавата ви от над 80г.

ㅤ

Теб да не са те правили с обратната страна на дедовеца?..

КОПЕЙКИН и аверите му да бягат в Русия ,докато е време .Абсолютно никаква работа нямат в България ...Тук е ЕС И НАТО !!!!!

ЕС и НАТО? ....Ще ме разплачеш....от смях.

ㅤ

Да ти припомня ли на каква позиция беше твоята Европа, когато България беше под робство?

Точно пък тук, в ЕС и НАТО се водим само по документи! Така че, педерастите да си ходят в Гейропа, мюсюлманите в Анадола, а ти специално, ноже да ходиш в на майка си путката.

т.е. тук не е България!? Вери найс, гайс ... Айде сега - изберете си пол и тичкайте да заработите още грантове.

Турчеещите цигани от етническата ДПС ще празнуват ли заедно с българите? Или те празнуват само мюсюлмански празници?

всеки, който не зачита освобождението на България от турско робство, да трябва да работи на този ден, защото очевидно не го приема за национален празник. Така че, умно-красивите - я марш на работа!

Освобождаваме се от турско робство и преминаваме под руско робство, та до ден-днешен

От 1990г насам сме под американско робоство.

Могат да се промъкнат хохолски подстрекатори!

То миналия 3-ти Март се промъкна един, но го разпознаха и го удариха със снежна топка.

ㅤ

Малко му беше...

Строги мерки за сигурност за 3-ти Март. Който не развява американското знаме става мнооого подозрителен, а развее ли руското и спомене ли думата Русия - изпращат го директно в УСА затвора в Гуантанамо.

пак ли ще слави Асвабадителите?

Проблеи?

Примати с червени знамена ще има ли?

Ще има!

Да, ще има! И дебили с украински знамена също. Ще има и безродници с хамерикански знамена... Явно не напразно се говори само за национален празник, та малоумници като теб да задават тъпи въпроси какво се чества.

То само такива ще има, както и олигофрени като ККостадинов, които ще веят руски знамена, на уж български празник.

Щото Кирчо е зает за трети.

Dir, какво празнуваме на 3-ти март?

С тия въпроси умно-красивите, ама пък и млади без опит, от 3ти март ще накарат народа отново да празнува 9ти септември. Друго да питаш?

ㅤ

Че аз 9-ти не съм спирал да го празнувам. И с нетърпение очаквам да видя датата на втория 9ти септември...

"Празнуваме" преминаването от турско робство към руско робство. Ако зависише от мен бих празнувала националния ни празник по случай създаването на България през лето 681г.

Укропитек!

Ти от рязаните ли си, че така страдаш? Или за пари като тъпо тролче си готов на обрязване?

Тъпо... ясно малцинствен отпадък си, мангал, резак или евреин....Духай биологичен отпадък...