Строежът на нова сграда за Регионалната библиотека става приоритет за Община Варна

Кметът Иван Портних благодари на варненските библиотекари за тяхната всеотдайна работа

Обратно в новината

Коментари - Строежът на нова сграда за Регионалната библиотека става приоритет за Община Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно е вече да се живее в някога най-хубавия град на България. Сега е превърнат в лице на тоталния упадък на страната. А бъдещето не изглежда никак розово. Просто жалко.

Недейте така съграждани. Вчера имаше 5 крана и 4 човека на стадиона. Работата кипи и периспективата да е готов за Варна 2030 изглежда почти като реалност. Защо ни са градинки? Най-хубавите квартали се построиха там. Въпреки че сега мутрите, които мислеха че ще живеят в Морската... т.е. кв. Салтанат на спокойствие взеха да се изнасят, че и там няма градинки вече. Да не говорим за наглостта на разни варненци които не само не живеят в този квартал, а искат да се разхождат. Модерният девиз е като нямаш няколко милиона - разхождай се край блока. Написан е на плаката на Антон Новак. Ако във Варна няма затвор за 50+% от община и кметство, аз смело заявявам че не мога да си представя какво следва. Готвели за кмет сегашният на район Младост, същият човек даде разрешенията да превърнат единственото място за топла, безплатна минерална вода във модерен СПА комплекс. Идеите удариха на камък и в ж.к. Константин и Елена. Говорят за острови и полуострови - все едно гледаш Бойко да говори за АЕЦ. Този остров спокойно може да се премести някъде на юг, заедно с целият ни хай-лайф. Как ще оживеем без тях?

Кмета на Младост!? Тоя е такова леке- един мазен мазен адвокат. Ама идват избори и трупаме точки- я какви масови ремонти на тротоари и паркинги се правят из цяла варна. Хората са къспоматни и егоисти, и бързо забравят, че за тея ремонти са молили общината години наред. Ще забравят и л..та в езерото, и некадърните ремонти на улиците, и калта дето се свлича от вилните зони... Нали тротоара и паркинга пред блока им е ремонтиран- другите да се спасяват.

това е безподобна глупост! Поредната градинка с дървета отива в небитието.

Да вземе първо да приключи "проекта" със стадиона, че за 20 години не успя. Или да оправи тръбата с лайна, която някак си сама се е откопала от дъното на езерото и всеки кораб я бута и пука. Но трябва да му се признае, че мисли в переспектива... Още един "проект", покрай който може да се краде здраво...