Прекратиха договора на ”Венис Марина” за ”Ропотамо”

Директорът на РИОСВ-Бургас прекрати договора с ползвателя на „Бар-грил Ропотамо“ в резерват Ропотамо - „Венис Марина“ ЕООД, и издаде заповед за спиране на строителните дейности на обекта, съобщиха от МОСВ.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха договора на ”Венис Марина” за ”Ропотамо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойчо Георгиев? Този човек защо все още работи в държавната администрация? Чакаме развитие и за Иракли. Прокурорска проверка за Бойчо Георгиев? Кога?

Биволъ се финансира от компанията Айдиъс Фор Янт Имиджи.Собственост е на Алберта Леон Алкалай-еврейка.Живее в САЩ.Представител на тази компания за България е Асен Янчев Кузмов.Има фирма Транслантик Фрейтърс България.-получават на килограм защитени частни земи,особено по черноморието.

Гарван гарвану око не вади. 10 последни предупеждения X 100 000 лв ;-) и пенсия.

Докато в МОСВ, е Евдокия Манева, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!!! Тя назначи всички умни, професионалисти, хора с дипломи без нужното образование за съответната длъжност - ДИРЕКТОР с "КОНКУРС"!Всички ТЕ са и задължени, защото си знаят способностите и на кой, колко са платили, с каква длъжностна характеристика са назначени и затова издават и такива разрешителни!

Кой ги назначава тези неграмотници!!! Изпити полагали колко смешно, те български едвам говорят, иначе тарикати

А за Иракли някой да каже нещо?

А за издадените разрешителни за ползване на минерални води поне за Павел баня, някой да каже нещо!?

" контролните органи в лицето на Община Приморско, " МОЛИМ??? НЕ РАЗБРАХ???

Какъв смях, Боже какви нещастници. Прости им Господи и накажи алчните и подкупни общинари!!!

слаткото чуруликане на съдийката Ася, ето, примерно така: "Фирмата няма интерес да признае незаконно строителство". На такъв език се преподава само в някакъв си Бургаски халтав университет. Рядкост е да го чуете, как гали ухото.?Чаровница!

Аз на снимката бетон не виждам..., но е много приятно и лесно да се омаскари някой.

Ясно беше описано в сайта на "Бивол",че са отлети 16бр. бетонни стъпки т.е. да те светна,че това е нещо,което се намира в земята и няма как да го видиш! Пък и на камерата в новините показаха само горната плоскост на бетона. Надолу е метър и повече...И ако сам минеш оттам, ще видиш,че сегашният строеж е три пъти по голям от стария.Но колко му е да се направиш на сляп?...Особено ако ти платят подобаващо!

Не бе ти не разбираш - това е освежителен ремонт ;)

Стара поговорка: Волът/биволът рие на главата си го хвърля/. Тоя биволъ чии интереси обслужва?

Не се косете - няма виновни - няма проблеми ... само малки пропуски ... няда си платя данъците - опааа малък пропуск ... М/у другото общината трябва да спре издаването на разрешителното за строеж в този случай, Разрешително не може да се издаде постфактум

Това което прочетох е незасонно строителство и подлежи на санкции.

Ах горките изрядни строители - този подъл бетон сам е допълзял до изкопаните основи на брега ! Досадна подробност е, че са започнали строежа без да имат разрешение за строеж ... Иначе само освежават ! И това сигурно е за наше добро и за доброто на резервата ! С тази корумпирана бюрокрация и алчна политическа сган е цяло чудо, че още имаме природа !

"...Единственият пропуск е, че наетата за реконструкцията фирма е започнала работа преди да бъде издадено разрешителното за ремонтните дейности от Община Приморско", признава обаче Казаков...." какъв пропуск- че именно това обозначава незаконосъобразността на извършената дейност! А едно АУАнче с глоба как ще се отрази на тази фирма, а;)

Нагли до мозъка на костите!

Няма нагли вече! Наглите са в ареста и аха да ги осъдят!