17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано сега Ердоган като пълновластен господар на турците да премахне привилегията на двойното гражданство за някои с България.Само така ще имаме добросъседство.Не може някакви си използвачи да стоят разкрачени между двете държави и иди ми, дойди ми.И Местан и Доган да ги манипулират и да се сеят недоразумения между двете държави.Щом са си с турско самосъзнание най-добре да си ги прибере в Турция на по-добър живот.Няма какво да се ''мъчат''в България.

PEYTSCH

Мустафа ? С такова име нищо общо с Европа...

Щом инцидента е сртанал в Турция да е търсил турската полиция за съдействие.Защо българското консулството? Нали е с двойно гражданство.Ако бяха стреляли по колата му в България в турско консулство ли щеше да търси помощ?

Хахахах, пародия на държава и нейните консулски служби същите....хахахаха....

този Мустафа синеок ли е???

ко да праи човекът? Нали трябва да се храни. Тук на нашите певци им изгорели документите със стажа и понеже са пяли по телевизии, чужбини, предприятия в градове, което било недоказуемо ги оставиха без пенсии, без доходи. Борето Годжунов почина, стискайки зъби, но не се унизи да се моли. Социалният Първанов, раздавайки го даже културка, също не пожела с указ да ги пенсионира в достойна старост, макар да носеха по света достойнството на България нашите певци. Оставиха ги на стар заман да пеят по нощни клубове и барове. Ама и години минаха, докато се открият такива. Та..такива работи. Поети, писатели, актьори, певци и музиканти...все раними души и любимци на народа бяха изоставени и от народ, и от държава и администрация, и от поколения политици.

Курнела да внесе вот срещу Ердоган. Явно не се справя с вътрешната сигурност

Какво да направи българското консулство? - Да направи свое разследване ли? - да събере отпечатаци, да иземе камерите, да арестува ... Това не е ли работа на полицията?

Ами стреляй и ти, като много ще се проточат нещата ...

На какъв език са се спречкали ?

Чий го дириш в турция? Ходи в Европа

PEYTSCH

Уж са турци, а ползват българските паспорти и лични карти (които късаха и хвърляха от влаковете преди 35 години...) за да останат още малко ...европейци...

PEYTSCH

Турчето било намусено ? Няма как да не е, връща се от България в Турското...Вижда че нямат шанс да станат бели хора, европейци...Дори с българите не могат да се сравняват, как да е на кеф ?

Феса да се оплаче на неговия бог Ердоан. Кво мъ и*е нас за този резак и неговите пенсионер ски драми резашки

Парадокса е, че Мустафата сам е избрал, ПРЕДПОЧЕЛ, да живее в Турция, а не в България... Не върви да се оплакваш от избора си.

показаното в турските филми. Дали простолюдието тук, което зяпа турските сериали се сеща, че този народ не е мръднал в развитието си като човещина и култура, макар да има икономика? Заплахи, клетви, магии, интриги, набеждаване, лъжи, злословене, агресия, убийства, мъст - само това ще видиш изумен и смаян в турски филм. Това може ли да бъде народ? Че и претендиращ за Европа и за цивилизованост???? Единствено оценявам трудолюбието му.

Ма тоя жив ли е още?

Според мен трябвало е да се подаде жалба в полицията. така печелят само престъпниците.

Да приемем , че нашето посолство го е докладвало какво ще се случи ! Преписка срещу неизвестен нарушител и толкоз.Няма как да е сигурен , че е същият човек от КПП с който се е скарал.Освен загуба време и бумащина не виждам какво друго ще се случи !

Може ли с по-малко удивителни!!!! Нещо много сте впечатлителнииии!!!!! Защо?!!!!!

Оно просточата до там води, като нема какво да каже турга удивителни, белким е по-убедителен. Това е като запетайките на вратата на некои езкемпляри от тук пишещите - оня с ...... точките например.

балканска простития!

ти си глей неграта , латиното и терористите,че може да са зад всеки ъгъл.

балканска простития!

Цитат: "...Той се е свързал с консулството ни в Анкара, но му казали, че щом няма убийство, няма да обърнат внимание..." И тука в нормалните страни виновните лица от консулството които са сътворили това сами трябва да си заминат поживо поздраво ама нейсе ценни кадри даже да грешат немогат да ги бутнат от стола...made in Bulgaria

като го убият да им се обади ..

КУРШУМЪТ ИЗЛИЗА ПРЕЗ ПОКРИВА И ЧУПИ СТЪКЛО...ЕГА ТИ ТРАЕКТОРИЯТА...

Абе Чаушев не свикнали на това в България.То в Турция е същата работа,ако отидеш в Русия и там същото.Братски сдтрани,няма как.

Братята ти са си понижили IQ-то докато си странствал по Булгарско....

PEYTSCH

Да беше се върнал на КППТ и да поиска номера на колата и името на намусения...Има камери ....

Тук нещо намирисва на реклама преди бенефиса :( Защо чак 2 / два / месеца след като е станало се съобщава ? И седмица преди бенефиса ? А и входния отвор на куршума / на горната граница на задното стъкло / не отговаря на изходния на изходния в тапицерията на купето / поне по показаното по ТВ /. И къде е куршума ? Защо не попитаха наши криминалисти по въпроса ? Има нещо мътно в цялата история :(

Че какво ни занимавате с башибозушки истории? Който ходи при тези диваци, да си носи риска. Преди години, делегация от 4-ма български представители на браншови организации беше застреляна с автомат в колата им в Турция. Не е било за засичане, а нещо по-така, но фактът си е факт. Криминалните истории не са прерогатив на консулството ни, а не полицията. Не че ще направят нещо, въпреки, че по записите от границата веднага могат да хванат регистрационния номер на колата, но все пак на тях трябва да се звъни. И какво значи, че щяло да се проточи? Тук 5 години ходих по дела срещу едни келеши, но накрая си получиха осъдителните присъди.

Много пъти за този са се разкривали документи, че си е доносник и агент, не мисля, че са стреляли случайно.

Статията е с така тенденциозно написано заглавие, че сякаш създава умишлено усещане, че точно турски гражданин е стрелял по колата на Чаушев, а според описанието за спречкването на нашата граница по-вероятно е да е българин или поне с българска лична карта.И защо по дяволите не са търсили първия срещнат полицай, а там полиция бол, ами ще звънят в посолство, където е ясно че няма да се размърдат?Полицията в Турция за разлика от у нас си върши работата и не мисля, че точно пък по избори щяха да оставят нещата просто така, а още повече стрелеца скоро минал границата, където има камери, проследяват се документи.

Веднага да се затвори консулството в Турция Българи не защитават Търговския ни баланс с Турция е силно отрицателен Пари за майките няма и е глупаво да дават за консулство в Турция

За, чалгарите само олово. Време беше да бъде обстрелян

Бил съм свидетел там на много престрелки по улиците само заради едно засичане с автомобил. Там за едно спречкване ще те гръмнат като куче както и виждате. Редовния им лаф е "Ще те гръмна като куче и ще те излежа" казват с гордост.

Ти въобще бил ли си в Турция?

Kenn1111

И как е минал тоя с оръжие през границата и то две точно преди избоори в Трция???Нещо не се връзва версията му.

Има нещо неясно в тази новина.....свързал се с посолството?...не беше ли по лесно да позвъни на турската полиция......мисля ,че там полицията пипа здраво и щяха да заловят престъпника....какви адвокати и т.н.....

Сега разбрахте ли откъде ни е останала тази черта в характерите - селската простотия? От фесовете, които са безчинствали 500 години по нашите земи.

Простакът може да е българин. Мустафа Чаушев също е българин. Роден е през 1943 в Шумен, завършил е Консерваторията.

Да, точно българи са :) Признай си (поне пред себе си), турците сте диви и невъзпитани ориенталци. Истината е гадна, но е... истина. И на мен не ми харесват много неща в българите, но ги приемам. Къде ще ходя??

Да де, България го е образовала, отгледала, даже и в консерваторията го е пуснала да я завърши и накрая какво става .... той си отива в Турция, щото не се чувства българин. Държи българския паспорт, за да гласува за протурската партия ДПС. За какво изобщо го пускат по новините??? Българин, ама на куков ден. Няма как с тая религия някой да е благодарен на България и да се чувства българин - религията им нечитава, никога няма да признаят благата, получени от българския народи и винаги ще се чувстват небългари.

Кой е Мустафа Чаушев?

Български певец от времето на соца...много добър певец...наистина жалко ,че в днешно време хората са подивели...

абе "много добър" - и той и кида само мецаха - добър певец бе Единствено Великият Емил Димитров! Борето Годжунов и още един двама, но въпросният бе на светлинни години далечина от тях. Просто България толерираше много мюсюлманите си, ама много! Но благодарност и признателност от мюсюлманин не чакай.

Дираджиите, заглавието и първото изречение са в стила на долнопробните уж новинарски сайтове. Вече станахте като тях и като дизайн и като текстове. Жалко, че сте от най-първите родни сайтове. Много ви падна нивото.

Nashite cigani, za razlika ot turskite, zasega ne strelyat... sedi si doma, Mustafa!

"Той се е свързал с консулството ни в Анкара, а от там му казали, че щом няма убийство, няма да обърнат внимание." Да имаш "държава" зад гърба си.

посолство- никаква.