Коментари - Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие | Днес.dir.bg

Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие

Ако аз не бях стрелял, крадецът щеше да ме убие. Не съм убиец, трябваше или аз, или той - това заяви обвиненият за убийството на Жоро Плъха д-р Иван Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие | Днес.dir.bg

Коментари

Много чудно какво щеше да се случи, ако докторът беше влязал в гаража на Плъха, за да краде. Разликата щеше да е в това, че прокуратурата ще е на друго мнение, там имат слабост към престъпници и си ги чувстват като роднини.

престъпниците са работодатели на оялото се кривораздаване. Гражданите са само спонсори...

Така е, докторе. Виновни сме за това, че сме им живи. На държавната администрация това й е най-удобно. Интелигентният човек ще намери вменената му вина за малко или повече резонна, ще замълчи и ще си носи кръста до края на дните си, докато арогантният посегател над скромния и законобоязлив гражданин ще си развява байрака и ще преминава все по-агресивно към потъпкване на реда и законността в държавата, но пък няма да създава проблеми на властта, доколкото той действа в областта на бита и него политиката не го интересува. Вълкът е сит, а агнето ... псета и вълци го яли. Удобно и безметежно за властващите.

Za men si ubiec i 100% malumen.Za nekolko razdasali tenzeri i tigan za bokluka da ubie6 4ovek ti si sadis.Zne6 li kolko sega 6te ti struva tova ubistvo?Hilqdi pati pove4e ot starite bokluci v garaza.

А той откъде да знае дали циганинът излиза с няколко ръждясали тенджери, или с де що е намерил злато и техника?

злато и техника в гаража ли ве?????хахахахаха

Отворете Наказателния Кодекс и прочетете внимателно всеки член!!! След това го приложете на лист хартия спрямо всеки политик, магистрат, кмет, или длъжностно лице, което познавате! Ха на бас, че повечето ще съберат половината членове по НК на листчето и ще има да лежат в затворите с векове, докато си излежат престъпленията!!!

А аз обмислям да разстрелям съдия от районния съд, който играе в ОПГто на Топлофикация! Събрах достатъчно сведения, но първо ще опитаме да го дадем на Прокурор. Ако няма резултати, тогава ще го дадем на оловния прокурор! Тая престъпност не се търпи повече! Докторе, с теб сме! Цял един народ е с теб! Всички сме пострадали от цигански кражби и вандализъм.

Как щеше да те убие бе, расист? Ще те ръгне с отвертката ли? Да не е луд да се бие с прасе като теб? Много по-безопасно е да те халоса с нещо и да избяга. Плъха е стар пандизчия, познава законите и няма да се накисне в убийство. Той не е убиец, а дребен крадец.

Хайде хайде, кой е расиста тук? Щом сме бели хора и се казваме Иван или Петър сме длъжни да търпим Халил, Плъха и още куп паразити, крадци и изедници!И да не ви оказваме никаква съпротива, щото вие сте некви извънземни ли що ли? Вървете си намерете работа, стига сте крали българите! Абсолютно трябва да има възможност във всяка семейство да има оръжие и да се стреля срещу такива като вас без предупреждение, какво правиш в двора ми, в гаража ми, в дома ми! Ако си ми у дома, ще те стрелями ще те закопам в мазето, пък да дойде майка ти да те търси и да обясни що правиш у нас!

Достатъчно е да видиш този мангал снимката и можеш да станеш убиец. Не е необходимо да си чел Ломброзо.

Плъха БЕШЕ стар пандизчия! ХАХАХАХАХА!

Аз мисля ,че този който е виновен е същият който е замесен в сделката с ЧЕЗ

адвокати! Никой от нас не знае фактите, но веднага знаем кой е виновен и кой невинен. Ако някой знае то това е следователя и никой друг - циганен или доктор - единият е виновен и то това е ....

едно е сигурно - никой не може да разчита на правосъдие в страната на бкп/нсдв/герб/др. идиоти.

ЗА рецидивисти и крадци:ИЛЕЖАВАНЕТО НА ПРИСЪДИТЕ ДА БЪДЕ СЪС НАТРУПВАНЕ.Осъждан 3 пъти на 3 години и един път на 4 години-лежи 4 години.т.е излежава най голямата присъда!Със въвеждане на "натрупването " ще лежи 12 години без право на предсрочно освобождаване!ХА ДАНО АМА НА ДАЛИ!

да излезнат и обяснят защо Плъха е на свобода след билюк престъпления.Защо наказанията за престъпниците са нищожни и те пак продължават да вилнеят както си знаят?ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НО НАКАЗАНИЯ НЯМА!

Много мраза мъж да плаче! Приемам мъжки сълзи при нещастни обстоятелства, даже при нещастна любов, но дискретни, абе мъжки сълзи. А този подпухнал от рев. Плаче, тръшка се на излизане от ареста! Отиди си вкъщи, скрий се от децата и плачи. Сбъркана работа!

Чест и почитания на доктор Димитров ! Ако всеки от нас реагира така в подобна ситуация, никой от орките няма да посмее да краде. Явно съд и прокуратура (и не само те) имат интерес от ненаказана престъпност ! Докторът им обърка сметките и затова са безпощадни към него. Но всичко се връща - пожелавам на прокурора, съдията и целия техен антураж, да бъдат посетени нощем от орки-разбойници. Дано тогава разберат какво е да живееш в страх от крадци !

Гладът е по-силен от тока. Орките ще се въоръжат и ще нападат организирано. Ти ще трупаш чували с пясък по прозорците и ще живееш в обсада. Сле това по-богатите ще си направят крепости, а ти ще се чудиш къде да емигрираш.

Много станаха съмнителните моменти в "законната самоотбрана" на доктора! А някои са готови да вземат страна, преди да са наясно с фактите! Жалко! Чалгаризирането е пълно и стадото вече не мисли! Трябва му само овен за водач! Впрочем, ние си го избираме вече трети мандат! И чакаме да заповяда на слънцето да изгре, за да станем от леглото!

доктора има незаконно оръжие, лъже, че съпругата и децата му са въкщи, лъже, че са го нападнали в жилижето му, плаща на приятели да изтрият записите от камерите, самонаранява се, но леко.. чиста проба престъпник.. изтрелва всичките патрони в гърба на невъоръжен човек..

И невъоръженият човечец е ходил да пикае между "казаните"... А предишните му присъди? Те са за постижения в изобразителното изкуство, спортното майсторство и научната дейност сигурно...

А бе доктора си е виновен защото: - умишлено е дебнел и причаквал мишката да доближи къщата - нарочно не е изчакал мишката да го убие - лишил е от възможността полицията да си има още един престъпник на свобода - предизвика смут сред населението относно квалификацията на самозащита Е... виновен е разбира се!

Усилено се тиражира версията, че доктора го е наблюдавал, като спокойно си е пиел кафето и в един момент го гръмнал.

Спомням си времето, ориентировъчно преди около половин век /1966-1967 г./ когато ромите, наричани тогава цигани, бяха кротки и работливи хора. Всички цигани тогава работеха, като уточнявам, че мнозина работеха на частно, т.е. упражняваха занаят, но все пак работеха. Някои, останали без работа, поради промяна на конюнктурата, разчитаха на държавата. Спомням си как в родното ми село десетки мургави събратя работеха по изграждането на пътища - доброволно и изпълняваха задълженията си много стриктно. Чукаха по цял ден камъни, за да станат на чакъл /с определен размер, дребните частици не се признаваха/, а в края на деня оформяха пресечени пирамиди от чакъл и чакаха търпеливо, за да мине отчетникът и да измери изработения чакъл. Кражби може да е имало, но имаше и голям страх. На фона на тогавашния обществен ред, днес цари пълно беззаконие.

Да, ама тогава милицията биеше яко. И дневната и нощната милиция. Тогава не ги "бръснеха" за хора, камо ли да разчитат на гласовете им. Ако и сега не разчитаха на гласовете им, щяха да са по ниски от тревата. Защото полицайте също в нашето положение и много им се иска да ги опердашат, но началниците не позволяват.

Глупости, водеха се на работа, а запразняваха от четвъртък до понеделник. И понеже не можеха да ги уволняват, всичко си течеше до 89, когато първи ги изхвърлиха на улицата. Впрочем събирането им в гета е под мъдрото ръководство на партия, уж да се контролирали. Доведе до създаване на паралелно общество, което не признава законите в държавата и си се води от собствен съд!

Браво Докторе!Хубаво е че си го наблюдавал и после си го гръмнал,ина че щеше да си виновен.Тогава предателите на българите в лицето на прокорори и медии/не всички/щяха да раздуят версията,че престъпника е отишал да пикае в гаража,както каза жена му.

има случаи на убийство след оказване на съпротива при грабеж. Докторът е действал по най добрия начин.

Това че циганите си го заслужават и тормозят хората е факт. За съжаление само за незаконното оръжие доктора си е за затвора, иначе за какво са тия закони, а да не кажа фактите, които се е опитал да прикрие. Трябва да се гледа трезво на нещата, а не първоинстиктно. Ако бяха скочили циганите, 90% от тези защитници щяха да се скрият.

Докторът не е престъпник. Престъпници са тия, които унищожиха всяка форма на нормално правосъдие. Престъпници са тия, които не желаят да работят в полза на обществото. Престъпници са тия, които получавайки жалби и сигнали от граждани за извършени престъпления умишлено не правят нищо. Престъпници са тия, които оставят на свобода техни колеги "криминално проявени" с години да дерибействат и тероризират мирния народ. Престъпници са тия, които превърнаха Отечеството ни в мутро-деградирал бантустан. Престъпници са и тия, на които всичко това им е безразлично и не могат да погледнат отвъд носа си. Тия последните, са в основата на престъпната пирамида. А най-големите престъпници от всички са тия, които изкривиха Духа на закона и натвориха целия тоя бардак! Оставка и съд!

Медикът е хладнокръвен - даже не може да хлипа като хората.На бас, че го е дебнал и е искал да го пуцне и да го закопа в гаража - явно много е насъбрал на орките. Че ще лежи, ще лежи - но пък мангите вече ще си имат едно на ум че влезнеш ли - може и да ядеш 9 мм.

Няма да лежи! Иначе и правителството, и голяма част от прокуратурата си заминава...

Малоумник има закони, които трябва да се спазват, каква прокуратура, какво правителство ще си заминава.

Днес в 11 ч. пред Министерския Съвет. Да видим кой колко ще лежи.

Тази година по колко ще плащат? Да не е само пици като преди 3 години?

искам си тато. тои ги трепеше като мишки - в урновите мини, бои, бои в милицята.

НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!

циганите са само следствие от неработеща, корумпирана и управлявана от малоумници държава.

Аз съм твърдо убеден, че този човек трябва да бъде оправдан от съда, но трябва да има прилична защита и ясна теза. Не може с изявление пред медиите, митинги с гайди и сълзливи вопли. Стрелял е защото е мъж и така трябва, но не и да говори, че не е убиец.Той трябва да каже, че е убиец и нищо не може да се върне назад. Един плъх по- малко, но обществото трябва да посочи липсата на насрещно отношение на властта, защото ползва циганските гласове на избори. Затова циганите безчинстват и властта ги пази. Никакво оръжие не върши работа, просто самото общество не сочи виновниците, а кряска безполезно. Дори и сега протестът е жалък израз на безпомощност. Отправяни са закани към невинни хора от махалата, но не отношение и към престъпниците, които са я напуснали.

"Убиец на плъхове"! А може би и на хлебарки, или на комари?

Я да сложим на кантар и да претеглим...колко Българи,убиват,крадат,изнасилват...цигани и обратното,колко Българи,заради точно безнаказаността на циганите,напуснаха малките населени места,дори Родината си,след направената ретроспекция...съдете доктора.

Какво предлагаш? А колко лекари искат пари от болни хора? Това не е ли кражба? Да ги стреляме ли?

А колко лекари и специалисти получават между 10 и 20 ПЪТИ по-малко от възнаграждението на западните си колеги? Да стреляме ли политиците, прокурорите, икономистите и въобще 'държавниците"?

Докато докторът ходи на работа, за да осигурява материалното благосъстояние на семейството си, Плъхът прави мускули, татуировки и краде!!!!! То затова не останаха лекари в България! А плъховете се размножават!

Лекарите, макар и срещу възнаграждение служат на обществото. Мнозинството от ромите обратно, служат само на себе си смучейки от обществото.

В положението до което са докарани хората в България, следвайте правилото, че свидетели не трябва да има!

И като промените един закон (дори не знаете кой, как, защо), такива като Плъха ще станат програмисти. То българите се циганизират, защото са неграмотни, вие очаквате циганите от гетото да се издърпат за косата в бедна, корумпирана и несправедлива държава.

Хора време е за утилизация на плъховете в държавата. България е като един кораб пълен с Плъхове. От 30 г. не е провеждана санитарна акция. Не мислите ли?

Говяориме за същата педалска еврокенефна Прокуратура ли...Същата, която още не е намерила кой обра КТБ,а бяха ГРОБарите от ГРОБ...Или още не е осъдила съдия Чаналова, че фалира френски консорциум с капитал от МИЛИАРД ДОЛАРА!!!! За тая пикана анебана и продажна Прокуратура ли говорим?!

където и да е, за каквото и да-КОГАТО ПРОСТОТИЯТА ГОСПОДСТВА НАД ИНТЕЛИГЕНТНОСТА ИЗХОДА ВИНАГИ Е САМО ЕДИН - ФАТАЛЕН

На някой направи ли впечатление извратената версия на жената на убития рецидивист - той излязал бил да порови по казани и му се припикало, та влязал в чуждата къща, за да не пикае на улицата и там го сбъркали с крадец и застреляли. Явно изпечени лъжци с подсигурени версии, които родните разследващи не се и опитват да оборят, а съдиите ни отказват да ни избавят от престъпните изроди. Докторът да не говори излишно и съгласува с адвокат - та в България и най-престъпната измет е с изчиствано от съда досие. Що за държава е с тези напъни срещу нормалните ги граждани и винаги защитаваща престъпника.

понятието" неизбежна отбрана трябва да отпадне при защита на лична и чужда собственост!"

Големи мъжкари сте! Затова живеем в кочина.

Живеем в кочина, защото адвокати, като Марковски ни убеждават, че закона бил много добър, но не казва, че е добър, за Плъха и лош, за теб и мен и горкият доктор. Всеки от нас е или жертва или ще бъде жертва на :добрия" закон.

Живеем в кочина, защото не търсим отговорност от управляващи, депутати, прокуратура, полиция и защото сме затънали до гуша в корупция! Защото мислим, че ще се спасим поединично.

Протест 07.03.2018, 11ч. пред МС - пращайте мейли, пишете на Сакайп, Вайбър, Фейсбук. Няма да ви поканят на протест офицялно по телевизията!!! Четете във Фейсбук и в интернет. Официално инфо няма да има! Без ГЕРБ, БСП, ДПС и други "приятни партии" в парламента!!! На 7 март от 11 ч. пред Министерския съвет се свиква протест за изгонване на Бойко Борисов, а също и срещу мафията в енергетика и репресиите над невинни граждани, защитаващи се срещу престъпниците.

Момче, наеми си не читав адвокат, а здрава охрана!

Ти също. Народа няма да ви търпи повече.

Убиец? Не, санитар!

ЗАЩО ОБЩЕСТВОТО ИСКА ТИ ДА СИ КАТО НАРКОМАН Покорството и надеждата, това са стратегии на представителните политици и духовниците, те Ви ИЗПОЛЗВАТ, държат Ви в робство, робство на ума. Те ИСКАТ ти да си КАТО наркоман. Покорството и надеждата - е високо ценено от ВСИЧКИ религии и ВСИЧКИ представителни "демокрации" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Лидерите - представителните политици и духовниците, непрекъснато Ви ВДЪХВАТ надежда и покорство, та нали ТОВА е работата на ВСЕКИ лидер. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "надежда", че утре ще бъде по-добре от днес. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "покорство", че за да бъдеш свободен, ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, наложен само от шепа "хора" върху теб, тук и сега, всеки ден. Лидерите Ви казват: "Забравете миналото, свършено е с него, не се тревожете и за настоящето, то също си отива. Мислете за утре, нека дойде утрешния ден, тогава всичко ще бъде наред." А ТОЗИ утрешен ден все НЕ идва за теб. Лидерите Ви казват: "Законът е за всеки, всички са равни пред закона, ето защо ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, това е справедливо." А ТОВА равенство пред закона, никога НЕ се отнася и за теб, нали.

Предвид на това какви пасквили се разиграват в България вече сума години, нещо вече не вярвам на полиция, прокуратура, съд, следствие и т.н. Предвид на възпитанието ми изпитвам уважение към инстанциите и съдействам, когато е необходимо, но доверието ми в тях е нулево - и как няма да е като всеки ден чета за: 1. "Един от нападателите има 95 криминални регистрации" ?! 2. "Условна присъда за шофьор, прегазил 11-годишно дете" ?! 3. "Продължава разследването на столичния прокуроротстранен от длъжност, след като получи обвинения за манипулиране на електромера си и скланяне към проституция" ?! 4. "Съдия от Окръжния съд в Ловеч е разследван от прокуратурата за отказ да се подчини на полицейско разпореждане"?! 5. "Изчезна осъден за катастрофата/убийството/грабежа/обира...." Та такива разни заглавия всеки ден в държава с население ПО-МАЛКО от поне 25 града в света?! Дето ги управлява един кмет?! Абе мани, мани............

Само у нас ПРЕСТЪПНИК може !да бъде обявен за ПОСТРАДАЛ

гледам по новините доктора показва 2 козметични рани, по твърденията му от нож в глезена на крака му..... получават се и такива рани, ама ако се гонят легнали.... и тогава е по друг член на НПК...

Що не покажеш и ти? Или при тебе не влизат крадци, защото ти самият си такъв?

Раните са от любовна игра с Плъха

ЧОВЕКЪТ, КАКВО Е ТОВА Цялата човешка история се състои само от чудовищни престъпления човекът СРЕЩУ човека, човекът СРЕЩУ природата. Какво е правил човекът досега. Защо той се СТРЕМИ да оцелее. Човечеството е тук вече от 10 хиляди години и какво е направило досега. Може ли човекът да оправдаете престоя си на Земята с това, че творчески е обогатил живота си. Дали той е станал по-щастлив, по-мирен. Нима човечеството се е променило към по-добро. Какво друго е правило човечеството през тези 10 хиляди години, освен: убийства, зверства и все в името на красиви и благородни думи-лъжи: в името на идеологията, в името на религията, в името на образованието, в името на фашизма, в името на социализма, в името на демокрацията и свободата, в името на държавата, в името на закона, в името на ЛИДЕРА, в името на обществото, в името на мира и сигурността, в името на красивото райско бъдеще. Вижда се, че човечеството иска да убива и да разрушава, като си търси умствени оправдания за това. Всичките държави и институциите в тях, ВСЪЩНОСТ работят във вреда на човека и бъдещето му. Човекът произвежда изкуствени продукти като: закони, идеологии, образование, религии, наркотици, оръжия за масово унищожение все неща, които ДЕФОРМИРАТ и унищожават хора, а човекът с неговия извратен мозък твърди, че това е прогрес. А сега какво.

Само военен режим за 10 години за да се оправи тази скапана държава.Полицейски час и който не се подчини, трепане на място. Никакви партии и партийки, разделящи народа и обиращи народа. Никаква парламентарна говорилня , комисии и развмодняване на проблемите.

Аз съм съгласен на доктора да бъде наложено административно наказание заради незаконното оръжие, но да го накажат за смъртта на един плъх като за човек - това не е приемливо!

и последно предупреждение за намаляване на поведението - както беше едно време :)

Добре, че няма никакво значение с какво си съгласен.

Защо го защитавате този човек е убиец с незаконно оръжие ,нищо не му е пречело да не го убива а да го стреля в крака или просто да се опита да го задържи и да звънне, на 112.Ако не го осъдят,това значи при всяка среща с крадец или някой погледнал ви на криво, да го стреляте и после да твърдите,че е самозащита.

Пробвай ти да задържиш анго-рецидивист, въоръжен с нож и отвертка!

В ситуацията става въпрос, на това,че той го е чакал с заредено незаконно оръжие, с цел да го стреля.Защо не се е обадил на 112.Ти какво искаш да настане гражданска война и всеки да се въоръжи, и да ги е страх децата ако топката им отиде в двора на съседа да поискат да си я вземат за да ние гръмне ли?

Отстрелващите вреден дивеч не са убийци, а са ловци!

Е нека всичко се решава с оръжие тогава, а не със закони и съд.И всеки да има, един калашник и да си прави каквото си иска.

Да го уцели в крака? В кутрето може би? Да не ти се налага да изпадаш в такава ситуация. Както казваше бившия ми инструктор по стрелба - в тези моменти най-лошите стрелци дават най-добри резултати за тяхна беля.

Самия факт,че е имал незаконно заредено оръжие говори за цел убийство.Много добре е знаел какво прави колкото и да го защитават някой хора не съм на страната му нито на страната на плъха.И да ако иска е можело да го стреля и в крака.

Какво да ти кажем? И какво, като се обадиш на полицията или на 112, ако ти вдигнат? Никой нищо няма да направи и не прави. Защото след като вкарват в затвора полицай употребил оръжие по време на служба, трудно , ще намериш друг полицаи, който да си върши работата, те са писачи, защото иначе отиват в затвора. Не случайно плъха има безброй присъди, (а колко други кражби има дето не се знаят). Доктора е свършил работата на държавата, защитил е себе си и собствеността си, нещо, което държавата на други места о света прави. Но не и тук. Законите са направени в защита на плъха и в ущърб на нормалните граждани. Докога така?

Законите са такива и трябва да се спазват,когато се сменят с други ще се спазват другите.На мнение съм,че ако доктора е толкова чист е можело много други неща да направи без да се стига до стрелба.

Ало проКУРАтурата, влязъл в частна собственост да го краде...с мед и масло ли да го посрещне. БХК, вие заслужавате същата съдба, като крадеца, защото толерирате тяхното животинско държане. Колкото по-скоро ви забранят, толкова по-добре за цяла България! Докторе, БЪЛГАРИТЕ сме с ВАС!

Трябва да сменим системата на управление . Президентска република и смяна на закона. Влезе ли частна собственост посред нощ го гърмиш и това е. На общо основание Няма друг начин да се чувстваш свободен. Как може да говорим, за свобода, когато Полицията няма право да употребява оръжие? По добре без полиция и без това нищо не и разрешават да прави.

Коментари - Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие | Днес.dir.bg

Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие

Ако аз не бях стрелял, крадецът щеше да ме убие. Не съм убиец, трябваше или аз, или той - това заяви обвиненият за убийството на Жоро Плъха д-р Иван Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Димитров: Ако не бях стрелял, той щеше да ме убие | Днес.dir.bg

Коментари

Много чудно какво щеше да се случи, ако докторът беше влязал в гаража на Плъха, за да краде. Разликата щеше да е в това, че прокуратурата ще е на друго мнение, там имат слабост към престъпници и си ги чувстват като роднини.

престъпниците са работодатели на оялото се кривораздаване. Гражданите са само спонсори...

Така е, докторе. Виновни сме за това, че сме им живи. На държавната администрация това й е най-удобно. Интелигентният човек ще намери вменената му вина за малко или повече резонна, ще замълчи и ще си носи кръста до края на дните си, докато арогантният посегател над скромния и законобоязлив гражданин ще си развява байрака и ще преминава все по-агресивно към потъпкване на реда и законността в държавата, но пък няма да създава проблеми на властта, доколкото той действа в областта на бита и него политиката не го интересува. Вълкът е сит, а агнето ... псета и вълци го яли. Удобно и безметежно за властващите.

Za men si ubiec i 100% malumen.Za nekolko razdasali tenzeri i tigan za bokluka da ubie6 4ovek ti si sadis.Zne6 li kolko sega 6te ti struva tova ubistvo?Hilqdi pati pove4e ot starite bokluci v garaza.

А той откъде да знае дали циганинът излиза с няколко ръждясали тенджери, или с де що е намерил злато и техника?

злато и техника в гаража ли ве?????хахахахаха

Отворете Наказателния Кодекс и прочетете внимателно всеки член!!! След това го приложете на лист хартия спрямо всеки политик, магистрат, кмет, или длъжностно лице, което познавате! Ха на бас, че повечето ще съберат половината членове по НК на листчето и ще има да лежат в затворите с векове, докато си излежат престъпленията!!!

А аз обмислям да разстрелям съдия от районния съд, който играе в ОПГто на Топлофикация! Събрах достатъчно сведения, но първо ще опитаме да го дадем на Прокурор. Ако няма резултати, тогава ще го дадем на оловния прокурор! Тая престъпност не се търпи повече! Докторе, с теб сме! Цял един народ е с теб! Всички сме пострадали от цигански кражби и вандализъм.

Как щеше да те убие бе, расист? Ще те ръгне с отвертката ли? Да не е луд да се бие с прасе като теб? Много по-безопасно е да те халоса с нещо и да избяга. Плъха е стар пандизчия, познава законите и няма да се накисне в убийство. Той не е убиец, а дребен крадец.

Хайде хайде, кой е расиста тук? Щом сме бели хора и се казваме Иван или Петър сме длъжни да търпим Халил, Плъха и още куп паразити, крадци и изедници!И да не ви оказваме никаква съпротива, щото вие сте некви извънземни ли що ли? Вървете си намерете работа, стига сте крали българите! Абсолютно трябва да има възможност във всяка семейство да има оръжие и да се стреля срещу такива като вас без предупреждение, какво правиш в двора ми, в гаража ми, в дома ми! Ако си ми у дома, ще те стрелями ще те закопам в мазето, пък да дойде майка ти да те търси и да обясни що правиш у нас!

Достатъчно е да видиш този мангал снимката и можеш да станеш убиец. Не е необходимо да си чел Ломброзо.

Плъха БЕШЕ стар пандизчия! ХАХАХАХАХА!

Аз мисля ,че този който е виновен е същият който е замесен в сделката с ЧЕЗ

адвокати! Никой от нас не знае фактите, но веднага знаем кой е виновен и кой невинен. Ако някой знае то това е следователя и никой друг - циганен или доктор - единият е виновен и то това е ....

едно е сигурно - никой не може да разчита на правосъдие в страната на бкп/нсдв/герб/др. идиоти.

ЗА рецидивисти и крадци:ИЛЕЖАВАНЕТО НА ПРИСЪДИТЕ ДА БЪДЕ СЪС НАТРУПВАНЕ.Осъждан 3 пъти на 3 години и един път на 4 години-лежи 4 години.т.е излежава най голямата присъда!Със въвеждане на "натрупването " ще лежи 12 години без право на предсрочно освобождаване!ХА ДАНО АМА НА ДАЛИ!

да излезнат и обяснят защо Плъха е на свобода след билюк престъпления.Защо наказанията за престъпниците са нищожни и те пак продължават да вилнеят както си знаят?ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НО НАКАЗАНИЯ НЯМА!

Много мраза мъж да плаче! Приемам мъжки сълзи при нещастни обстоятелства, даже при нещастна любов, но дискретни, абе мъжки сълзи. А този подпухнал от рев. Плаче, тръшка се на излизане от ареста! Отиди си вкъщи, скрий се от децата и плачи. Сбъркана работа!

Чест и почитания на доктор Димитров ! Ако всеки от нас реагира така в подобна ситуация, никой от орките няма да посмее да краде. Явно съд и прокуратура (и не само те) имат интерес от ненаказана престъпност ! Докторът им обърка сметките и затова са безпощадни към него. Но всичко се връща - пожелавам на прокурора, съдията и целия техен антураж, да бъдат посетени нощем от орки-разбойници. Дано тогава разберат какво е да живееш в страх от крадци !

Гладът е по-силен от тока. Орките ще се въоръжат и ще нападат организирано. Ти ще трупаш чували с пясък по прозорците и ще живееш в обсада. Сле това по-богатите ще си направят крепости, а ти ще се чудиш къде да емигрираш.

Много станаха съмнителните моменти в "законната самоотбрана" на доктора! А някои са готови да вземат страна, преди да са наясно с фактите! Жалко! Чалгаризирането е пълно и стадото вече не мисли! Трябва му само овен за водач! Впрочем, ние си го избираме вече трети мандат! И чакаме да заповяда на слънцето да изгре, за да станем от леглото!

доктора има незаконно оръжие, лъже, че съпругата и децата му са въкщи, лъже, че са го нападнали в жилижето му, плаща на приятели да изтрият записите от камерите, самонаранява се, но леко.. чиста проба престъпник.. изтрелва всичките патрони в гърба на невъоръжен човек..

И невъоръженият човечец е ходил да пикае между "казаните"... А предишните му присъди? Те са за постижения в изобразителното изкуство, спортното майсторство и научната дейност сигурно...

А бе доктора си е виновен защото: - умишлено е дебнел и причаквал мишката да доближи къщата - нарочно не е изчакал мишката да го убие - лишил е от възможността полицията да си има още един престъпник на свобода - предизвика смут сред населението относно квалификацията на самозащита Е... виновен е разбира се!

Усилено се тиражира версията, че доктора го е наблюдавал, като спокойно си е пиел кафето и в един момент го гръмнал.

Спомням си времето, ориентировъчно преди около половин век /1966-1967 г./ когато ромите, наричани тогава цигани, бяха кротки и работливи хора. Всички цигани тогава работеха, като уточнявам, че мнозина работеха на частно, т.е. упражняваха занаят, но все пак работеха. Някои, останали без работа, поради промяна на конюнктурата, разчитаха на държавата. Спомням си как в родното ми село десетки мургави събратя работеха по изграждането на пътища - доброволно и изпълняваха задълженията си много стриктно. Чукаха по цял ден камъни, за да станат на чакъл /с определен размер, дребните частици не се признаваха/, а в края на деня оформяха пресечени пирамиди от чакъл и чакаха търпеливо, за да мине отчетникът и да измери изработения чакъл. Кражби може да е имало, но имаше и голям страх. На фона на тогавашния обществен ред, днес цари пълно беззаконие.

Да, ама тогава милицията биеше яко. И дневната и нощната милиция. Тогава не ги "бръснеха" за хора, камо ли да разчитат на гласовете им. Ако и сега не разчитаха на гласовете им, щяха да са по ниски от тревата. Защото полицайте също в нашето положение и много им се иска да ги опердашат, но началниците не позволяват.

Глупости, водеха се на работа, а запразняваха от четвъртък до понеделник. И понеже не можеха да ги уволняват, всичко си течеше до 89, когато първи ги изхвърлиха на улицата. Впрочем събирането им в гета е под мъдрото ръководство на партия, уж да се контролирали. Доведе до създаване на паралелно общество, което не признава законите в държавата и си се води от собствен съд!

Браво Докторе!Хубаво е че си го наблюдавал и после си го гръмнал,ина че щеше да си виновен.Тогава предателите на българите в лицето на прокорори и медии/не всички/щяха да раздуят версията,че престъпника е отишал да пикае в гаража,както каза жена му.

има случаи на убийство след оказване на съпротива при грабеж. Докторът е действал по най добрия начин.

Това че циганите си го заслужават и тормозят хората е факт. За съжаление само за незаконното оръжие доктора си е за затвора, иначе за какво са тия закони, а да не кажа фактите, които се е опитал да прикрие. Трябва да се гледа трезво на нещата, а не първоинстиктно. Ако бяха скочили циганите, 90% от тези защитници щяха да се скрият.

Докторът не е престъпник. Престъпници са тия, които унищожиха всяка форма на нормално правосъдие. Престъпници са тия, които не желаят да работят в полза на обществото. Престъпници са тия, които получавайки жалби и сигнали от граждани за извършени престъпления умишлено не правят нищо. Престъпници са тия, които оставят на свобода техни колеги "криминално проявени" с години да дерибействат и тероризират мирния народ. Престъпници са тия, които превърнаха Отечеството ни в мутро-деградирал бантустан. Престъпници са и тия, на които всичко това им е безразлично и не могат да погледнат отвъд носа си. Тия последните, са в основата на престъпната пирамида. А най-големите престъпници от всички са тия, които изкривиха Духа на закона и натвориха целия тоя бардак! Оставка и съд!

Медикът е хладнокръвен - даже не може да хлипа като хората.На бас, че го е дебнал и е искал да го пуцне и да го закопа в гаража - явно много е насъбрал на орките. Че ще лежи, ще лежи - но пък мангите вече ще си имат едно на ум че влезнеш ли - може и да ядеш 9 мм.

Няма да лежи! Иначе и правителството, и голяма част от прокуратурата си заминава...

Малоумник има закони, които трябва да се спазват, каква прокуратура, какво правителство ще си заминава.

Днес в 11 ч. пред Министерския Съвет. Да видим кой колко ще лежи.

Тази година по колко ще плащат? Да не е само пици като преди 3 години?

искам си тато. тои ги трепеше като мишки - в урновите мини, бои, бои в милицята.

НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!

циганите са само следствие от неработеща, корумпирана и управлявана от малоумници държава.

Аз съм твърдо убеден, че този човек трябва да бъде оправдан от съда, но трябва да има прилична защита и ясна теза. Не може с изявление пред медиите, митинги с гайди и сълзливи вопли. Стрелял е защото е мъж и така трябва, но не и да говори, че не е убиец.Той трябва да каже, че е убиец и нищо не може да се върне назад. Един плъх по- малко, но обществото трябва да посочи липсата на насрещно отношение на властта, защото ползва циганските гласове на избори. Затова циганите безчинстват и властта ги пази. Никакво оръжие не върши работа, просто самото общество не сочи виновниците, а кряска безполезно. Дори и сега протестът е жалък израз на безпомощност. Отправяни са закани към невинни хора от махалата, но не отношение и към престъпниците, които са я напуснали.

"Убиец на плъхове"! А може би и на хлебарки, или на комари?

Я да сложим на кантар и да претеглим...колко Българи,убиват,крадат,изнасилват...цигани и обратното,колко Българи,заради точно безнаказаността на циганите,напуснаха малките населени места,дори Родината си,след направената ретроспекция...съдете доктора.

Какво предлагаш? А колко лекари искат пари от болни хора? Това не е ли кражба? Да ги стреляме ли?

А колко лекари и специалисти получават между 10 и 20 ПЪТИ по-малко от възнаграждението на западните си колеги? Да стреляме ли политиците, прокурорите, икономистите и въобще 'държавниците"?

Докато докторът ходи на работа, за да осигурява материалното благосъстояние на семейството си, Плъхът прави мускули, татуировки и краде!!!!! То затова не останаха лекари в България! А плъховете се размножават!

Лекарите, макар и срещу възнаграждение служат на обществото. Мнозинството от ромите обратно, служат само на себе си смучейки от обществото.

В положението до което са докарани хората в България, следвайте правилото, че свидетели не трябва да има!

И като промените един закон (дори не знаете кой, как, защо), такива като Плъха ще станат програмисти. То българите се циганизират, защото са неграмотни, вие очаквате циганите от гетото да се издърпат за косата в бедна, корумпирана и несправедлива държава.

Хора време е за утилизация на плъховете в държавата. България е като един кораб пълен с Плъхове. От 30 г. не е провеждана санитарна акция. Не мислите ли?

Говяориме за същата педалска еврокенефна Прокуратура ли...Същата, която още не е намерила кой обра КТБ,а бяха ГРОБарите от ГРОБ...Или още не е осъдила съдия Чаналова, че фалира френски консорциум с капитал от МИЛИАРД ДОЛАРА!!!! За тая пикана анебана и продажна Прокуратура ли говорим?!

където и да е, за каквото и да-КОГАТО ПРОСТОТИЯТА ГОСПОДСТВА НАД ИНТЕЛИГЕНТНОСТА ИЗХОДА ВИНАГИ Е САМО ЕДИН - ФАТАЛЕН

На някой направи ли впечатление извратената версия на жената на убития рецидивист - той излязал бил да порови по казани и му се припикало, та влязал в чуждата къща, за да не пикае на улицата и там го сбъркали с крадец и застреляли. Явно изпечени лъжци с подсигурени версии, които родните разследващи не се и опитват да оборят, а съдиите ни отказват да ни избавят от престъпните изроди. Докторът да не говори излишно и съгласува с адвокат - та в България и най-престъпната измет е с изчиствано от съда досие. Що за държава е с тези напъни срещу нормалните ги граждани и винаги защитаваща престъпника.

понятието" неизбежна отбрана трябва да отпадне при защита на лична и чужда собственост!"

Големи мъжкари сте! Затова живеем в кочина.

Живеем в кочина, защото адвокати, като Марковски ни убеждават, че закона бил много добър, но не казва, че е добър, за Плъха и лош, за теб и мен и горкият доктор. Всеки от нас е или жертва или ще бъде жертва на :добрия" закон.

Живеем в кочина, защото не търсим отговорност от управляващи, депутати, прокуратура, полиция и защото сме затънали до гуша в корупция! Защото мислим, че ще се спасим поединично.

Протест 07.03.2018, 11ч. пред МС - пращайте мейли, пишете на Сакайп, Вайбър, Фейсбук. Няма да ви поканят на протест офицялно по телевизията!!! Четете във Фейсбук и в интернет. Официално инфо няма да има! Без ГЕРБ, БСП, ДПС и други "приятни партии" в парламента!!! На 7 март от 11 ч. пред Министерския съвет се свиква протест за изгонване на Бойко Борисов, а също и срещу мафията в енергетика и репресиите над невинни граждани, защитаващи се срещу престъпниците.

Момче, наеми си не читав адвокат, а здрава охрана!

Ти също. Народа няма да ви търпи повече.

Убиец? Не, санитар!

ЗАЩО ОБЩЕСТВОТО ИСКА ТИ ДА СИ КАТО НАРКОМАН Покорството и надеждата, това са стратегии на представителните политици и духовниците, те Ви ИЗПОЛЗВАТ, държат Ви в робство, робство на ума. Те ИСКАТ ти да си КАТО наркоман. Покорството и надеждата - е високо ценено от ВСИЧКИ религии и ВСИЧКИ представителни "демокрации" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Лидерите - представителните политици и духовниците, непрекъснато Ви ВДЪХВАТ надежда и покорство, та нали ТОВА е работата на ВСЕКИ лидер. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "надежда", че утре ще бъде по-добре от днес. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "покорство", че за да бъдеш свободен, ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, наложен само от шепа "хора" върху теб, тук и сега, всеки ден. Лидерите Ви казват: "Забравете миналото, свършено е с него, не се тревожете и за настоящето, то също си отива. Мислете за утре, нека дойде утрешния ден, тогава всичко ще бъде наред." А ТОЗИ утрешен ден все НЕ идва за теб. Лидерите Ви казват: "Законът е за всеки, всички са равни пред закона, ето защо ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, това е справедливо." А ТОВА равенство пред закона, никога НЕ се отнася и за теб, нали.

Предвид на това какви пасквили се разиграват в България вече сума години, нещо вече не вярвам на полиция, прокуратура, съд, следствие и т.н. Предвид на възпитанието ми изпитвам уважение към инстанциите и съдействам, когато е необходимо, но доверието ми в тях е нулево - и как няма да е като всеки ден чета за: 1. "Един от нападателите има 95 криминални регистрации" ?! 2. "Условна присъда за шофьор, прегазил 11-годишно дете" ?! 3. "Продължава разследването на столичния прокуроротстранен от длъжност, след като получи обвинения за манипулиране на електромера си и скланяне към проституция" ?! 4. "Съдия от Окръжния съд в Ловеч е разследван от прокуратурата за отказ да се подчини на полицейско разпореждане"?! 5. "Изчезна осъден за катастрофата/убийството/грабежа/обира...." Та такива разни заглавия всеки ден в държава с население ПО-МАЛКО от поне 25 града в света?! Дето ги управлява един кмет?! Абе мани, мани............

Само у нас ПРЕСТЪПНИК може !да бъде обявен за ПОСТРАДАЛ

гледам по новините доктора показва 2 козметични рани, по твърденията му от нож в глезена на крака му..... получават се и такива рани, ама ако се гонят легнали.... и тогава е по друг член на НПК...

Що не покажеш и ти? Или при тебе не влизат крадци, защото ти самият си такъв?

Раните са от любовна игра с Плъха

ЧОВЕКЪТ, КАКВО Е ТОВА Цялата човешка история се състои само от чудовищни престъпления човекът СРЕЩУ човека, човекът СРЕЩУ природата. Какво е правил човекът досега. Защо той се СТРЕМИ да оцелее. Човечеството е тук вече от 10 хиляди години и какво е направило досега. Може ли човекът да оправдаете престоя си на Земята с това, че творчески е обогатил живота си. Дали той е станал по-щастлив, по-мирен. Нима човечеството се е променило към по-добро. Какво друго е правило човечеството през тези 10 хиляди години, освен: убийства, зверства и все в името на красиви и благородни думи-лъжи: в името на идеологията, в името на религията, в името на образованието, в името на фашизма, в името на социализма, в името на демокрацията и свободата, в името на държавата, в името на закона, в името на ЛИДЕРА, в името на обществото, в името на мира и сигурността, в името на красивото райско бъдеще. Вижда се, че човечеството иска да убива и да разрушава, като си търси умствени оправдания за това. Всичките държави и институциите в тях, ВСЪЩНОСТ работят във вреда на човека и бъдещето му. Човекът произвежда изкуствени продукти като: закони, идеологии, образование, религии, наркотици, оръжия за масово унищожение все неща, които ДЕФОРМИРАТ и унищожават хора, а човекът с неговия извратен мозък твърди, че това е прогрес. А сега какво.

Само военен режим за 10 години за да се оправи тази скапана държава.Полицейски час и който не се подчини, трепане на място. Никакви партии и партийки, разделящи народа и обиращи народа. Никаква парламентарна говорилня , комисии и развмодняване на проблемите.

Аз съм съгласен на доктора да бъде наложено административно наказание заради незаконното оръжие, но да го накажат за смъртта на един плъх като за човек - това не е приемливо!

и последно предупреждение за намаляване на поведението - както беше едно време :)

Добре, че няма никакво значение с какво си съгласен.

Защо го защитавате този човек е убиец с незаконно оръжие ,нищо не му е пречело да не го убива а да го стреля в крака или просто да се опита да го задържи и да звънне, на 112.Ако не го осъдят,това значи при всяка среща с крадец или някой погледнал ви на криво, да го стреляте и после да твърдите,че е самозащита.

Пробвай ти да задържиш анго-рецидивист, въоръжен с нож и отвертка!

В ситуацията става въпрос, на това,че той го е чакал с заредено незаконно оръжие, с цел да го стреля.Защо не се е обадил на 112.Ти какво искаш да настане гражданска война и всеки да се въоръжи, и да ги е страх децата ако топката им отиде в двора на съседа да поискат да си я вземат за да ние гръмне ли?

Отстрелващите вреден дивеч не са убийци, а са ловци!

Е нека всичко се решава с оръжие тогава, а не със закони и съд.И всеки да има, един калашник и да си прави каквото си иска.

Да го уцели в крака? В кутрето може би? Да не ти се налага да изпадаш в такава ситуация. Както казваше бившия ми инструктор по стрелба - в тези моменти най-лошите стрелци дават най-добри резултати за тяхна беля.

Самия факт,че е имал незаконно заредено оръжие говори за цел убийство.Много добре е знаел какво прави колкото и да го защитават някой хора не съм на страната му нито на страната на плъха.И да ако иска е можело да го стреля и в крака.

Какво да ти кажем? И какво, като се обадиш на полицията или на 112, ако ти вдигнат? Никой нищо няма да направи и не прави. Защото след като вкарват в затвора полицай употребил оръжие по време на служба, трудно , ще намериш друг полицаи, който да си върши работата, те са писачи, защото иначе отиват в затвора. Не случайно плъха има безброй присъди, (а колко други кражби има дето не се знаят). Доктора е свършил работата на държавата, защитил е себе си и собствеността си, нещо, което държавата на други места о света прави. Но не и тук. Законите са направени в защита на плъха и в ущърб на нормалните граждани. Докога така?

Законите са такива и трябва да се спазват,когато се сменят с други ще се спазват другите.На мнение съм,че ако доктора е толкова чист е можело много други неща да направи без да се стига до стрелба.

Ало проКУРАтурата, влязъл в частна собственост да го краде...с мед и масло ли да го посрещне. БХК, вие заслужавате същата съдба, като крадеца, защото толерирате тяхното животинско държане. Колкото по-скоро ви забранят, толкова по-добре за цяла България! Докторе, БЪЛГАРИТЕ сме с ВАС!

Трябва да сменим системата на управление . Президентска република и смяна на закона. Влезе ли частна собственост посред нощ го гърмиш и това е. На общо основание Няма друг начин да се чувстваш свободен. Как може да говорим, за свобода, когато Полицията няма право да употребява оръжие? По добре без полиция и без това нищо не и разрешават да прави.