Коментари - Стрелецът от "Женския пазар" поиска домашен арест заради сърдечни проблеми, оставиха го в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога стреля, дали има сърдечни проблеми?!!! На всички престъпници здравословните им проблеми се появяват в затвора!

Нерез! Свиня и примитив! И в нашия блок има такива. Ракия и сръбска музика! В затвора!

А по какъв повод е стрелял? Какво се е случило? Да чуем неговата версия.

Всички "дъртаци" над 60 - на сапун!

почни първо с майка си и баща си. Или вече си ги уморил, а. Нещастен дебил.

Можеше ли да се спасаят и двата живоата ? Ако го бяха привикали няколко пъти в участака на кафе и вафла, нямаше да се стигне до тук. Полицията при желание има методи да прогонва лошите мисли от хората но само при желание и ........ Поне така беше едно време

Добре е направил човека. Като няма оправия ще се оправя сам.

Така се е оправил, че се загроби в затвора, ама много сте прости червените подлоги

Куршум в главата да не се мъчи. Просто е дейба маа му.

Защо така бързо? Неее! Нека сега го мушкат по три пъти на ден с по една дебела патка в устата и три контролни в гъза.

Застрелял го е в гръб и три контролни в главата? Аз този кукундрелник не го искам навън!!!

Виж го на снимката какъв сдухан, дърт оръфляк е.

Надявам се да си умре в ареста и никога повече да не излиза на свобода. Сити го желая и на Крадецът от Банкя.

Този, както и убиеца на психиатъра трябва да бъдат осъдени по бърза процедура на доживотен затвор без право на замяна, което при липса на адекватното в случая смъртно наказание се дава за предумишлено убийство по особено жесток начин. А адвокатите на двамата вместо тлъсти хонорари трябва да бъдат глобени, че защитават такива изроди.

Този Стрелец е симулант ! Като ги арестуваш педалите стрелци и те почват да се осират ! Ако арестуват онзи с Чука Педал , който счупи плочата от Паметника на Съветската Армия ще се опикава и осира през час като знае какво го чака !

в трола про3т. паметника с главно "П". марш подлога платена

Този човек никога не бива да излезе от затвора. Със или без сърдечни проблеми.

Тоя изверг даже трябва да се надява сърцето му да спре и да го отърве от доживотна присъда, каквато заслужава!

Този трябваше отдавна да се клати надолу с главата пред министерството на спорта на булевард,,Васил Левски,,.

когато държавата спре да си вършу работата и след илядо ходения по инстанции оня невинния с ърите дупки в мозъка е рвшил че е бог. Затова идва ред на уличното правосъдие, с по 3 контролни изстреля в канпето на богоизбралите се. И пи зле ще става.

Извърша хладнокръвно преднамерено убийство посред бял ден със закана за убийство към приближен на покойния и има претенции за домашен арест заради здравето си!? Как не! Нима в домът си да има кардиолог под ръка? Нима може да ти дойде на гости кардиолог при проблем? Няма страшно и към затвора ходият от спешна помощ! Или както се прави.

Това е право на защитата. Да поиска по-меки мерки до съда. И тук идва ПРОФЕСИОНАЛИЗМА на Прокуратурата - да покаже професионални умения и да докаже пред съда опасността на извършителят. Трябва Професионализъм а не апели за морал. Затова много престъпници избягват тежки наказания или изобщо не влизат в затвора - защото се обръщат за помощ към ПРОФЕСИОНАЛНИ адвокати. А откъде идват огромните пари за такива адвокати - отново е работа на Прокуратурата.

Виж с'я няма лошо защитата да иска каквато и да било мярка ама може поне да се целят към нещо по-реалистично (предвид деянието) от домашен арест с гривна. Че с това си желание можеше и да искат пълна свобода и отпадане на обвиненията. Да сигурен съм че тия при ПТП-а използват професионални адвокати за да сме размине с отнемането на живот поради "ама трябва да се грижи човека за болен" и съдът да го приеме като основан довод да не наказва индивида със затвор.

Правилно откъде накъде ще слага врати в общи части и ще се прави на мъж.Това е единствения начин за оправия с нагли съседи

Да ги раззстреляш посред бял ден заради една врата? Пий си хапчетата дядо, или най-добре се метни отнякъде

Викаш, това е единствения начин...брей, да му се не види, ти си гений. Той щото сега е по-щастлив и спокоен от преди ;))

Всеки който влезе у пандела се разболява....

Андреев не е журналист, бъркате го с другия случай, но все тая. Сърдечни проблеми имал, тъкмо ще спести разходи.

Другият случай е с психолог

3 контролни изстрела в главата?!?!? Що за изрод е това същество?!?

Емоционален урод.

Много ми е интересно какво очакваш, след като безмилостно си разстрелял човек? Да идеш в рая и да шлевиш 30-40 девственици? Да тегли сега ромските набити с парафин царевици и да си премисли хубава 20-30 години нещата.

От къде се раждат такива изроди?!?

... и няма да има повече сърдечни проблеми.