Коментари - Американските власти изключват терористични връзки в Далас | dnes.dir.bg
назад

Американските власти изключват терористични връзки в Далас

Американските власти са изключили каквито и да било връзки на убиеца от Далас с терористична група, в САЩ или в други държави.

Обратно в новината

Коментари - Американските власти изключват терористични връзки в Далас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кого ни оставяш Обонго, на Путин ли

империята на злото се разпада

ние не бива да се срвняваме с тази паплач струпана там взета от всички краища на света. ето на! историята / родословното дърво/ показва как бели жени са се ебяли с черни защото черното" ги влече иска им се с тях да го правят че и да родят наследници. Кениец черен метнал бялата стенли-ан, това е то, хормон, блъска те яко и караш право към целта. Ето вижте в порно филмите, все черни чукат бели жени харесва им това е.

Айде поредната серия на "Планетата на маймуните".

Лудата тетка Клинтън е издигната от военно-промишления комплекс а за масовка и служат мързеливите негра и латиносите. Другият ненормалник е избран от транс-националния капитал и е подкрепян от белите . Двете групи имат почти антагонистични противоречия и това нажежава играта. Май скоро ще си е--е мамата.

ЕЛА, ЕЛА ВЛАДИМИРЕ ПУТИНЕ ДА НИ ОСЛОБОДИШ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ ХАЙДУЦИ МАКЕДОНСКА ПЕСЕН

Ситуацията е ужасно сериозна, защото ще пострадат и напълно невинни хора, но не може да не си зададем въпроса кой и защо прекара през океана толкова нежелаещи това хора?!Каквото и да ни втълпяват с филми , книги и речи, в основата на конфликта зее незатворена рана от миналото, която може да отрови целия организъм на държавата. Да му мислят европейските лидери, които канят хора от къде ли не да им вършат черната работа и си мислят, че това устройва и двете страни на сделката завинаги.Винаги идва Видов ден!

както ни е тука турците "обичаме", подобно и при тях е.

Както казва Баба Ванга, черния президент, ще е последният.

туи вярно ли е, ве! що така лъжете, а! та той хептен не прили4а на мелез!

въпреки всичко САЩ си остават най демократичната страна по простата причина че един негър от обикновенно семейство им е президент, това кога ще стане в Булгаристан някой който не е милиционер или пребойдисан комунист да дойде на власт

АМи на БЕЛИТЕ ХОРА ИМ Е ПИСНАЛО ОТ НАГЛИ ЧЕРНИ РОБИ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИТУРЯН НЯ МЕСТА!!!

"Дърводелец и зидар-снайперист". Тия съвсем ни вземат за абдали.

така де, заек вълча порода, овца-стръвница

Моля да не говорите за негри, чернокожи и цветнокожи! Вече има само бели!!! Споменатите са бели с повишена черна пигментация на кожата... Това са най-новите измишльотини, целящи да приобщят афроамериканците към белите.

Няма по-голями расисти от цветнокожите ! Това негро е крещяло през цялото време , докато е стреляло " Смърт на белите ! "

Днес Бахама мама предложи на афстралосоросидиопитеците заедно с него да поемат към обетованата земя на етиопските скалисти планини рекламирани от Рос. Плес. и кенииските резервати. вече му стана ясно ,защо полицаите са 11

Тези чернилки ще ви серат на американската мечта. А на нас в БГ - циганите.

На тях така си им харесва.

А бе батко ти сиган терорист виждал ли си . Они сакат терористи да ни правят ама ние по линията гледаме на ръката . Там пише от нас терористи не става. Ние сме мирни хора но имаме и гореща кръв от любов бе батко омираме

Съгласен съм с американските власти, че няма терористична връзка. Проблемът е другаде - терористичните действия са като заразна болест - без никаква политика и идеология все повече и повече отделни хора ще се зомбират от примера на големите терористи. И като им стане нещо криво, дай да трепем наред.

А какво толкова трябва да ни интересува какво става в САЩ? Те колко се интересуват какво става в Европа?

Европа интересува ли се какво става в задния и двор.

Началото на парнизанското движение в САЩ е поставено --какво баламосват медиите с тинтири -минтири --Мика Джонсън е българският Иван Козарев --гледайте само какво ще стане

А к"ъв е тоя козар Иван?

Нещата вървят към своя естествен финал: граждански размирици на расова основа като претекст за въвеждане на военно положение. Изборите се канцелират, конгресът се разпуска, а Обямбо или неговото вице продължават да управляват!

ха ха ха! дирниците се уплашиха от два реда текст и ми скриха коментара! колко ви плащат за криене на полезни неща , а?

В ТАЗИ СТРАНА, МАНТАЛИТЕТА ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ И АКО МИСЛИШ РАЗЛИЧНО СИ ВРАГ НА Д.С. РЕЗПЕКТИВНО НА 90% КОИТО СА С МАНТАЛИТЕТ ОТ ВРЕМЕТО НА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ОПИСАЛ ДОСТА ЯСНО НЕЩАТА

И какво като са пуснали малко кръв на фашизираните им "полицаи" ? Тия всеки ден екзекутират по 10тина невъоръжени хора като поне 2ма са непълнолетни !

Признаха си че бил запасняк от американската армия, а сега искат да пробутат че не бил терорист. Да не би да искат да кажат че е терорист--ветеран?

АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИЦИЯ Е ОТ НАЙ-СТРИКТНИТЕ И СТРОГИ В СВЕТА, НО ТОВА АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ, ТЪЙ КАТО ТАКА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, ВИЖДА СЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, ЧЕ ИМА И ЖИТЕЛИ ОТ БЯЛАТА РАСА. P.S.- НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ В ЕВРОПА ПРОБЛЕМИ С ЧЕРНОКОЖИ ГРАЖДАНИ, ИМА ГИ ЧЕРНОКОЖИ С ПРОИЗХОД АФРИКА ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ НА ЕВРОПА ВКЛ. И В БЪЛГАРИЯ

Ами да, чували сме за проблеми с черните и в Европа. В Париж например. Уж протестираха за нещо и междувременно ограбваха хора по улиците. Единствената разлика е, че в Европа няма толкова огнестрелно оръжие в населението.

"стрелеца действал сам" но биле хванали 5 снайпера .... , какво съвпадение 5 човека да решат да пострелят ей така по полицията .... веселбата при краварите не спира

значи тука виждам едно странно раздвоенние на личността на мурзилките Когато у нас стане нещо си- примерно мангалите удушат някой дедо на село за 5 лв, почват да дават акъл- как било в Америка и как щяли да застрелят мангала ако влезе в техният на мурзилките двор После някое негро около Минесота земе та мине в разход, щото не се е подчинило на полицията и изведнъж сичките тив мурзилки получават амнезия, забравят как преди малко щяха да вкарват мангала в газовата камера и стават поборници за правата на негрите и питат като изоглави- дека бил Хелзинския комитет?

Сега ми стана ясно защо се именуваш "4" - защото си 4 пъти по-прост от най-простия който пише тук!

пак добре, че има нещо дето да ти е ясно. Това определено е стъпка в интелектуалното ти развитие.

Значи във ФАЩ могат да убиват черните утрепки (не нормалните), а ние същото качество мангали не? Те да пикая на такава демоКРАЦИЯ! Шибани американци. Колкото повече се ТЕПАТ, толкова по-добре за европейците!!!

Протестите продължават. Полицията използва сълзотворен газ. Phoenix police use tear gas on Black Lives Matter rally

те черните най-много пощальоните атакуват, щот им носят неплатени сметки

Това показва колко е демократична САЩ. Нормланите хора вече ги застрелват на улицата, а после защо другите започват да стрелят по полицията. Сега по стар амеркански обичай ще го изкарат свързан с крайнодясна партия, или че е с псих. проблем след Афганистан или нещо подобно и никога няма да признаят, че своеволието и расизма са виновни за положението.

Официално - Да. Но кой вече там гледа на официалните версии, когато ВСЕКИ е под прицел ?! Бял ли си - ти си потенциален полицай !!!!! Дори цивилен !!!! Лоша насока ще има...

Америка винаги е била под угроза от гражданска война и си имат основание хората.

Веднага пишете на фб на президента ни, да предложи в НАТО помощ срещу американската полиция !!! То полицията е заплаха за ЕС като цяло, скоро даже и в Черно море ще заплува :))) Давай, предлагай, бързо защото ще ни изпревари някаква си Полша :)))))

Така се прави, когато искаш размирици - стреляш и по двете страни. Като в Украйна.

да освобождава америчките црънци, та си не фана ароплано за богатата свободна Аfreaka?

Много интересно ще стане ако се намеси армията. Тя е 90% черно и латиноси. Червендалестите белчовци от полицията ще се сбъркат тотално.

Сетих се нещо... Ако продължат разстрелите на черни в САЩ, колко ли чернокожи от войските на НАТО ще си прекратят договорите за да се върнат в САЩ и да отмъстят ??? Все пак е вариант и то - правдив !!! Така де, може да имат роднини при разстреляните.

Вижте, не знам Русия да трепе американци... А американци ТРЕПЯТ американци ! Та вече ако попитате ОБИКНОВЕН американец, кой е по-опасен ще ви отговори - американските полицаи !!! Така мисля.

НАТО ще вземе решение скоро войските им да се насочат към САЩ за миротвоческа мисия, България ще осигури 400 войници срещу негрите. Голям смях ! UFOR !!!!

Това е гражданска война! Диктатурата в САЩ избива собствения народ. Незабавно да се наложат санкции, а и да се подкрепят борещите се за независимост и демокрация.:)

Явно от много износ на демокрация тя при тях е свършила и сега имат нужда от внос. НАТО, така и така са се събрали да вземат решение да "освободят" демократична Америка.

тава е палажението, безнаказаните убийства на чернокожи, извършвани произволно от полицаи, в една държава, в която всеки има лесен достъп до оръжие, ще доведат до гражданска война

А дано.Та да престанат да се занимават със световния "мир"

Ще има скоро нова държава. Разединени Американски Щати (РАЩ).

Аха, РАЩ, с цена на кока-колата 2 рубли :)))) Благодаря !

В Аляска ще е такава цената на тази напитка. Понеже тя ще е към Руската Федерация.

Тая химия и без пари да ми я дава - НЕ Я ПИЯ!

А, може ли мафията да си убие, когото си поиска и да набеди по този повод, който й е нужен.

Визирайки мафията, т.е. хранителката на политиците Вие май искате да кажате, че Рокфелер трепе полицай ли ??? Ако мафията убива - убиват политиците !!!

Абе, Тексас ли искаха да правят референдум за независимост!?

Да, а скоро и всичко не-бяло май...

От новината виждам само едно НОВО следствие ! / другите са известни / Американските Пощи ще сменят униформите на пощальоните ! Гениално !!! А иначе купувайте оръжия, използвайте ги, САЩ, НАТО, Свободи и Народовластие ! Време за Комунизъм в Блек вариант !!!

Това,което се пусна в мрежите,като видео,показна явно убийство от страна на полицаите,и в двата случая. Липсват подробностите-как и защо се стига до това.Едва ли има чистко расистки мотив.И все пак-ако не беше черен,а бял? Факт е,че ЮС полицаите имат сериозни правомощия и права.Също е факт,че голям % от битовите престъпления са рожба на многоцветните гета-негри,мексиканци,кубинци,.....Факт е,че ченгетата са подложени на огромен стрес.Често се срещат с решени на всичко типове,въоръжени,стрелящи,без задръжки.Т.е.,животът на полицая е в нон стоп,риск.Плюс огромният арсенал,законен или не,в ръцете на всякакъв народ..... Едва ли,безразборната стрелба по ченгета ще реши проблемите на Биг Брадър.По-скоро,огромните социално-битови,психологични,финансови и пр.проблеми,раждащи свръхпрестъпност,са разковничето на нещата.

Въпреки големите си правомощия и многото убити, повече от катастрофиралите, няма успешен резултат. Напрежението си го има.

Гнусна расистка държава,която обаче приписва примитивния си расизъм на другите народи.

Създава се прекрасен повод - да се въведе извънредно положение в САЩ, да се отменят изборите за президент, да се въведе "демократична" диктатура... Пък после, след 2-та Гражданска война в САЩ, оцелелите да се оправят както могат.

Не знам как дира още не са пуснали новината хранилка за тролове, която обиколи други сайтове, а именно "Къде е Путин?''Не бил се показвал от една седмица.Дали не е в САЩ и всъщност снайперистът, който е стрелял да е Путин?

''Патрулиращ полицай в град Розуел, щата Джорджия, е бил обстрелян от преминаващ автомобил снощи.'' Случайност?Не мисля.Явно Путин обикаля САЩ и стреля по полицаи.

Това е западна хибридна дезинформация. В Русия си е Путин,и се показа вчера на заседание с министри отговарящи за военния комплекс.

Явно вчера се е прибрал от САЩ.

Путин ви е и отпред и отзад! Няма лошо щом изпитвате удоволствие!

Ха хахахахаа ,уцели точно в десятката!. Изчакай малко Кончитите да получат указания и след обяд ще започнат офанзива-тоест че Путин с Песков и Медведев обикалят инкогнито САЩ и убиват мирни и демократизирани американски блюстители на реда :):):) Лош Путин,лош..лош...лош