Стрелецът от Вирджиния отмъщавал за убити чернокожи

Убиецът на двамата американски журналисти от телевизионния канал WDBJ - Вестър Лий Фланаган, който почина в болница, е оставил предсмъртно писмо.

Обратно в новината

Коментари - Стрелецът от Вирджиния отмъщавал за убити чернокожи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криза на индентичността

И са к'во....след три дена ще се забрави.

Shitty head

Сложна новина, хем черен, хем гей, хем убиец... Обяснява защо САЩ си бият негрите, но не обяснява защо не забраняват гейовете... Изобщо трудно за генерализиране положение, още малко и ще искат всеки случай да е сам за себе си.

Някой знае ли дали е стрелял по интервюираната жена?

НЕГЪР !

Убав чиляк , не обича хамериканските адети.

Комплексиран швистер + огнестрелно оръже = поредна хАмериканска трагедия.

Освен че е некадърник, а е и "докачлив некадърник"

Дискриминиран?! Те защото други черни или хомосексуални в Америка не живеят..

Негър, който е бил Психопат( геи). Дали и Барак Обама също не е някакъв Психопат- геи ??!!!

Така или иначе, това е терористична атака. Някои в САЩ ги правят от ислямистки подбуди, други - като тоя, черен супермасизъм, ЛБТ супермасизъм... Мотивите и идеологията нямат значение - това си е тероризъм.

Промени ли нещо с постъпката си? Не! Сега още повече ще се коментира цвета на кожата му и сексуалната ориентация. Нещо повече - ще се коментира и това нещо в главата му... Съжаление и оправдание няма да получи.

Чернитр са по голями агресори от белите

Глупави сме и това е !!!! Вие идиоти знаете ли какво дете ще ви даде Бог - красиво или много умно или убиец или крадец.... ?!?!? Какво ще бъде бе ??? Не съдете хората и не се подигравайте на тези факти ! Само човек , който е бил в САЩ знае за каква силна дискриминация и нарушване на човешките права става дума !!!

ДА, но от цветнокожи, хомосексуални и феминистки към обикновения бял мъж ;)

Ти, глупаво дете да не би да от БХК. И да говориш на "Бе" на непознати, говори за липса на култура. Изобщо ходи се гръмни някъде с някой негър...

И после .....

Това е нация от изроди!Всички имат някакъв дефект в мозъка!

добре че има такива лоши новини та и русофилчетата да се зарадват малко щото терораша много на зле върви!

Я виж ти! Криво ли ти е батка,като има идиоти които правят така?? Защото при подобни новини от Русия,не си толкова активен срещу подобните идиоти-напротив,май си един от тях...:):))))) Вие и когато спите,налагате двоен стандарт бе...:):))))))))

негрите са по-големи расисти от белите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

серазлага отвътре. Господ гледа! Има възмездие за всяко сторено зло.....

Оди си ручай пицата бре

Любимият ми разказ на Джек Лондон е ,,Неизбежния бял". Дано не е забранен в САЩ,но е много поучителен за ,,афроамериканците".

Устройва целия свят да се разбера помежду си белите и цветните паразити.

Хвърлям снощи едно око на новините на тавариш Путин.Главна новина,естествено,какво е казал Путин.Втора-ужасното убийство е загниващите САЩ.Обстойно отразяване.След което за 20 сек се съобщава,ей така между другото,че някакъв превъртял военен застрелял трима души и се самоубил..Това,в цъфтящата Русия..Е,и това ако не са идиоти,какво са?

Опитват се да стигнат американците.

Няма как да стане... Балоните с хелий,са по-бързи от ракетните двигатели...:):)))))))

От субективна човешка гледна точка това е трагедия. От социално-икономическа нещата стоят така: Съединител-паразит утрепал два манипулаторски паразита.

Товарете негрите и обратно в Африка! И без това нищо не допринасят за благото на нацията, а само смучат ресурси! Мина времето на тръстиковите плантации, господа!

... втори ден темата с двама убити журналисти в САЩ е усилено коментирана... хайде нещо и за войника дето вчера разстреля шестима военни в Костромска област...м?

Чакаме пресконференция по този въпрос от официалната партия на руското государство, представлявано от г-н Волен (или г-жа Ташева).

Ало,ти от американското посолство,напълни сайта с простотиите си!Дай и ние да изкажем мнение!

според каноните на Библията,а именно-мъжеложците да се пребиват на място с камъни толкова животи да сме спасили

Лошото е,че такива откачени ги пращат извън страната.Да воюват срещу други народи,т.н.мисии.По времето на нападението над Югославия,а и не само там на военните им самолети ,екипажа предимно негри ,хора без съзнание са хвърляли бомби над мирно население .

Екипажите на самолетите,предимно негри... В САЩ.... Интересни неща излизат наяве във форума........

тая сбирщина/държава/никога няма да се отърве от произхода си "див запад"

Ето това е расизъм. Да застреляш двама младежи, които нямат нищо общо с дадено престъпление, само заради етническия им произход.

Защо ВИНАГИ терористите в САЩ "случайно" се прострелват смъртоносно, преследвани от полицията или ако са случайно оживели биват също толкова "случайно" простреляни смъртоносно от полицията?

Щото разбойниците в България, ако "случайно" ги хванат, съд, прокуратура и следствие "случайно" ги пускат и оправдават, та май, май за обществото е по-добре "случайно" да ги пращат на едно по-добро място.

Съгласен, но защо същите тези хамериканци ни изнасят лекции за човешките права?

Перфектен екземпляр от зоокъта на Сорос - гневен черен гей-убиец на бели. Глобално погледнато, за това иде реч в последните десетина години, ако някой не е разбрал.

Така ще е докато се насажда омраза , независимо на каква основа, религиозна, расова, сексуална и т.н. омразата има само едно лице и то е страшно. Затова да си помислят нашите патриОти, като говорят за верска, расова, сексуална и каквато си поискате омраза. Света трябва да се промени, ние сме разумни хора , не искаме да приличаме на ислямска държава, която убива в името на религията.... Хора живеем в 21 век, света е едно голямо село..

Общи дрънканици. Омразата не се насажда, така както си мислиш. Тя се поражда от реални проблеми, които не се решават адекватно, а или се замитат под килима, или някой празнодумец като тебе им дава грешна обосновка. "Омразата" доколкото я има когато е вербализирана води до снижаване на риска от агресия. Докато подтискания вътрешен конфликт - напротив, е рисков фактор за крайни действия. Друг е въпроса с призивите за насилие - те вече са сериозен проблем и са криминализирани. Понякога пък крайните действия въобще не са резултат от нечия вътрешна драма, а са добре премерен ход на сили зад кулисите.

Щатите нямат бъдеще. Въпрос на време е да се превърнат в гето. Тръгнали са по пътя на ЮАР. Силните държави са етнически чистите. Западняците забогатяха използвайки робски труд, но е време да си платят сметката. Новите господари на света ще са Китай и Русия... за жалост.

Колко етническо чиста е Русия, най-вного мюсюлмани живеят именно там, бил ли си в Москва да видиш каква омраза има към лицата от така наречената КАВКАЗКА НАЦИОНАЛНОСТ. Пишете глупости.........явно малко четете и никога не сте били в Русия..За Китай незнам, не съм бил, но Русия точно знам.

не е читател!

Стига сте ни занимавали с тази откачена чернилка-гей. Обикновен психопат става събитие 1. Че в САЩ всяка минута загиват по двама от огнестрелно оръжие, но в замяна на това имат "права" и "нам си коя поправка". За пари са готови и майка си да продадат, а после било трагедия.

ето това лицето на общество, което е насилствено събрано от групи, които са прекалено различни. това се случва и в момента в Европа и всички ни убеждават, че е правилно ама не е - никой не трябва да бъде насилван да живее против разбиранията си.

И въпреки, че загиват повече хора, не пращате войски в размирните райони, нали?

Белият бял мъж, ще става все повече дискриминиран........!

Белия хетеросексуален християнин или атеист ако бъдем точни :)

Оппа, белият млад мъж......!

САЩ отново ще стане робовладелческа страна, но този път робите ще са белите.

Да си робовладелец не значи само да размахваш камшика. Трябва и да мислиш. А негрите не го умеят. Виж ЮАР - богата държава, властта е тяхна, а те я движат надолу.

Тоя не ми се вижда чисто черен. Странно защо е избрал черната си съставка за да негодува, а бялата част сякаш е игнорирана? И самите негри ще го броят за боклук.

Пак караници по форума и пак на погрешна основа.... Едните твърдят,че всичко в САЩ е за боклука...Другите,че всичко е като в рая,затваряйки си очите,дори за масовите убийства!! Но и в двата случая,караниците са непродуктивни-защото се свеждат до "раси","граждани" и "състояния" касаещи обикновените граждани а не,тези които предизвикват тези явления,карайки хората да убиват в момент на сляп гняв предизвикан от отчаяние.... Тези от "горните етажи" си потриват ръцете доволни,защото стадото хем живее в страх от неисвестното,хем не стига до тях "сметката" за тези безчинства!! Та,продължават тук едни хора,да виждат дървото и да губят гората.... Въпросът е,че ако не разберем какъв е проблемът и как е предизвикан за да отстраним едни "батковци" които правят огромн богатства от това разделение,н само няма да спрат убйствата,но и ще стане така,че жертвите ще се избиват помежду си-както и досега.... Имайте предвид,че този почти всекидневен хал на САЩ-с убийствата-вече не е само тяхна "запазена марка" и започва "плахо" да се появява на всякъде по света!! Тва което не мога да разбера защо някой който е решил да постъпи така,отива и убива случайни хора-има други които са заслужаващи,ако ме разбирате...Спирам дотук,защото ще ме затрият за "противообществени прояви"....

ЗА АМЕРИКА И НЕ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В РУСИЯ!

Поеми 2,000,000 лева разходи за реклама и за една година ще накарам половината България да се пресели в Гана,мислейки,че там е раят!! И,бъди сигрен,че няма да мисли да се върне никой,защото човешката алчност,надежда и глупост,трудно се изкореняват....:):)))))

това беше 90-те год.,една голяма част вече са се върнали, ама вече никой не мисли да отива в дивия запад

Запознат ли сте с Джеймс Уотсън и неговите възгледи ? ;)

Не.......

разбрахме. КОГА ДИР ЩЕ ПУСНЕ новината за РУСКИЯ ВОЕНЕН от Кострома, убил един офицер и двама войници, ранил още двама и накра се самоубил? СИГУРНО НЕ МУ СЕ Е ХОДИЛО В ОТПУСКА В УКРАЙНА!

не знам защо не е писано , но и самите руснаци по тяхната телевизия го пуснаха....

Америка е лоща, Путин е ангел...

Имат толкова психични разстройства, че на политиката никога няма да и е достатъчна палката..

доста тежки проблеми имат и то от десетилетия и не ги крият под килима

Само ги изопачават или дирижират.