Над 50 са вече убитите и 200 ранените в Лас Вегас (видео)

Повече от 50 са убитите при стрелбата на кънтри концерт в Лас Вегас, а ранените - над 200, сочат последните данни, изнесени от шерифа на щата Невада.

Обратно в новината

Коментари - Над 50 са вече убитите и 200 ранените в Лас Вегас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тая новина руските тролове си паднАха на х*я. Сега ще има 'шибана демоНокрация', 'шибани, тъпи кравари - заслужават си го', 'светът ще цъфне и ще върже без гадните хамериканци'.

Значи, някакъв психично болен олигофрен наел хотелска стая в Лас Вегас, без на никой да му направи впечатление я позапълнил с полуавтоматично и автоматично оръжие и след кратък отдих отишъл да клати ханш на кънтри концерт в компанията на половината си смъртоносен арсенал. Музиката очевидно не била по вкуса на придирчивия меломан, затова според древните американски mass shooting традици, решил да изрази недоволството си като просто да открие огън по веселящата се тълпа, убивайки близо 60 човека и ранявайки други 400. При това НЕ с пистолет. С автомати!

Има още нещо което никой не допуска - друго/и/ лице/а/ отиват и похитяват апартамента на този , правят касапницата и на изпроводняк го пуцат като самоубииство. Полицията отчита актив пред медиите а истинският извършител потъва в тълпата замислящ нов сценарии.

Абсолютно е възможно,дори може да е възможно да си е организирана работа от правителството,много от демократите натискат за забрана на оръжията,така че не трябва да се вярва на никой!!!просто със всеки подобен акт се отнема от свободите на американците,така че много е възможно да си е организирана работа на ЦРУ и правителствените сили!

Откакто световни експерти доказаха, че ОФИЦИАЛНИЯТ сценарий с 2 -те паднали кули в Ню Йорк е невъзможен, вяра да нямаш никому.

това е работа само на путин може би

Той е бил качен на един дрон отгоре и е ръководил операцията !

СЛУЧАЕН "ТУРИСТ" С АВТОМАТ И ПОНЕ 500 ПАТРОНА ?! ПРОЗИРА ПОДГОТОВКА НА ТАЗИ КАСАПНИЦА. НЕ Е СЛУЧАЙНО ТОВА СЪБИТИЕ !!

Вчера и днес ни се демонстрира западната демоНкрация в най-чист вид!!! :))

Къде е SNN за да заснемат екшъна, пак са закъснели!

80 човека средно биват убити ВСЕКИ ДЕН в щатите от огнестрелно или хладно оръжие. За днес планът е преизпълнен ...

Това е по официална статистика , убитите реално са много повече но са в графа - безследно изчезнали - някъде бетониран или с камък в морето или изгорен.

Ебаси, това е мтРЕял за филм, а нашия селянин казва, че ни бил лош матРЕяла!

Бе кво и да говорят еврокенефите, фактите са си факти! Тука ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЛУДА КРАВА............ИЗБИ ТОЛКОВА ЛУДИ КРАВИ, КОЛКОТО ДЖИХАДИ ДЖОТАТА ОТ ДАЕШ НЕ УСПЯХА ДА ИЗБИЯТ ЗА 7 ГОДИНИ!!!!

Хората на Ал Капоне добре действат!

Такава е "истинската демокрация" Бой, бой и убийства!

това е истинският руски трол - лъжи лъжи и лъжи

50 са много един е много 50 са трагедия но все пак и този изрод не е толкова ефективен колкото борящника

Някои проповядват забрана на огнестрелните оръжия. Статистиката обаче друго говори - ето данни България, Русия и САЩ за предходните няколко години: Брой убийства на 100 хиляди жители: 2012 България 1.9 Русия 13.9 САЩ 4.7 2013 България 1.5 Русия 12.9 САЩ 4.5 2014 България 1.6 Русия 12.1 САЩ 4.4 2015 България 1.8 Русия 11.3 САЩ 4.9

Тия данни от къде ги взе? От "CNN" или от "Дойче веле" ? Щото само от там можеш да научиш подобни "бисери".

За щатите някой лъже много яко, щото по тая статистика се получава 16 000 убити на година, а реалната цифра е 30 хиляди. Т.е някой е намалил наполовина цифрата за щатите.

Тъкмо щях да си пускам документите за зелена карта и се отказах.

Що бе пич, бегай да миеш чиниите и кенефите на Сорос!

Нали бяха 20 ? Ко тана? Ама иначе, демокрацията в най-демократичната държава в света е кукла! Чудо! Един такованка!

50 убити, 200 ранени - тука са стреляли или взвод, или тежка картечница, или гранатомет.

По последни данни ранените са около 400 дори...

не 200 ,а 406 ранени .

При стрелба с автоматично оръжие по такава маса хора всеки проектил при липса на бронежилетка продължава пътя си през тялото на първата жертва и почти сигурно убива поне още 1 или 2. Така че не е изстрелян 1 вагон с патрони , просто хората са били нагъсто и пораженията за това са големи с малко количество изразходени муниции.

Знаете ли защо толкова много хора, от цял свят, напират да отидат в САЩ? Въпреки че там не се живее лесно? Когато намерите отговора, ще разберете защо САЩ е велика страна. А САЩ наистина е велик!

Що - щото се знае приказката за безкрайната вселена и безкрайната глупост човешка.

Мда... наченки на грамотност, но... дори този гений, който е изрекъл тези думи, е прекарал остатъка от живота си в САЩ.

Да бе да..."вервам" ти, ама да не съм там за да им гледам зомбираните мутри!

Ти заради това и не си "там". Там не могат да виреят индивиди, които не са в състояние да вземат самостоятелни решения, па макар и грешни. То и тук е така, но някак не ни е удобно да го признаваме, зомбитата са на социал, а на хвърчащите високо им се подрязват крилцата.

Щото както мухите като надушат лай но и бързат да го накацат, така и балъците като се натопят дълбоко в заеми, залепват за лай ното и не могат да се отлепят.

Напират...За да отидат..и да ги застрелят, на някой концерт, болница, църква,университет,ГЕЙклуб, училище,МОЛ и т.н

:))))))

Този май е от "умерената американска опозиция"...

Хъм....излиза, че на Америка не и трябва война за да загиват американци, достатъчно е да се правят кънтри-концерти....

Не бих се радвал, ако след всички клипове и филми, не виждах тази жестокост на геополитиката на избиване на мирни хора по света от Америка!

Справедливоста е разтегливо понятие. Аз смятам, че всички Ние българите трябва да страдаме много десетилетия наред, заради това, че позволихме гнусния милиционер-социализъм да властва толкова години. Заслужаваме си наказанието.

Зомбираните американци се самоизбиват....това ги очаква !

Пак Путин ви е виновен бе, нещастнициии

ходи се лекувай психар

Копеле, психарите са в Америка вече, там има зомбита!

абе верно ,че виновникът е путин ! и асад ! и извънземните ! и избирателите на тръмп ! а! и ким най-вече !

Кой друг.....ако е Путин!

Той докара собствения си народ до канибализъм и пиене на препарати.

Краварската система за промиване на мозъци вече дава резултати....

Глупости! Това е следствие на прекалена свобода - слободия, по нашему. И не е първия случай. Интересното, обаче е, че въпреки всичко, въпреки многото такива случаи, те няма да посегнат на личната свобода, защото това е базата, върху която са изградени САЩ! Личната свобода е свещена крава в САЩ! А правото на оръжие е гарант, че тази лична свобода може да бъде защитена! Отнемете тези двенеща и САЩ ще престане да съществува.

За съжаление САЩ отдавна вече не е бяла държава. Няма ги онези "кравари", които извоюваха независимостта на Североамериканските колонии и основаха САЩ. Това са били истински мъже и жени със свободен дух и несломима воля. Няма ги вече или са останали твърде малко... А цветната паплач, преживяваща от помощи, проституция и наркотърговия... тцъ, това не са "краварите"! Такива си ги имаме и ние тук, в излишък дори.

Господ бави, но не забравя и наказва справедливо!

Добре ще е за теб по-често да си повтаряш тази мъдрост.

Тази мъдрост е за такива като тебе бе баламурняк, които се мислят, че са безсмъртни и мислят само за своето его!

българи ,вземете най-после два-три урока по история и геополитика ,че сте жива трагедия !!!

10 АВТОМАТА + НАД 1000 ПАТРОНА + НАД 400 РАНЕНИ ВЕЧЕ ... СИЕНЕН - СЕГА ГОВОРИ ШЕРИФА НА ЛАС ВЕГАС ... ЗАСТРЕЛЯЛ СЕ Е САМ ... ... ЖАЛКО Е , ЩОТО МОЖЕШЕ ДА ЗАСТРЕЛЯ НЯКОЛКО АМЕРИКАНСКИ СУДЖУКА ... ВМЕСТО ОБИКНОВЕНИ ХОРА

ще се наакаш от кеф

ЩЯХ ДА СЕ НААКАМ ОТ КЕФ АКО БЕШЕ ГРЪМНАЛ ДЖОНИ ТУМОРА МАКЕЙН :)) .. ИЛИ ПОНЕ НЯКОЙ СУДЖУК ОТ ГЕРБ :)))

Какви суджуци те гонят, тук да не е сборище на малоумниците!!!

Щерев, за пръв път категорично и безрезервно да се съглася с теб.Виновен е само и единствено Путин.Предполагам, че тоя е стрелял, маскиран като 62 годишна азиатка.И както винаги се е изнизал, оставяйки омаяния от самия него Стивън Падок да обере пешкира.Той, той е сатаната, явяващ се като демон с урагана Ирма.

Четох версия, че причината е голяма загуба на пари в казината.

Ако е така е много жалко. Въпреки, че ми изглежда планирано.

Американците направиха всичко възможно да преместят тероризма извън Америка след 11 септември и успяха. Но това, което е болестта на обществото им си остана у тях, защото те го възпроизвеждат. Жалко, жалко за горките хора в Америка и по света, жертви на ...

От 300 000 000 един ненормалник се намерил и вече цялото обществяо болно.............. Ех пропагандица ефтинааааааа ......

убити крави 50,ранени най-малко 400,последна статистика от шерифа joseph lombardo .

сигурно има и по-злобни и от теб ама не са чак толкова много антизлобар тва както най-тъпите се се кращават - умен

о ! а вие нямате дори име(ник )?!

Хората и животът им, дори когато са граждани на US, заслужават поне малко уважение. Освен ако не става дума за някоя килъри или някой маккейн. А в случая не е така.

Жалко за хората!

на краварите война не им трябва

муууууууу

На краварите не им трябва война на тяхна територия. Сами се пукат и то по много. С тия темпове на изтребване Русия не им трябват балистични ракети САТАНА,а само малко търпения,кравите сами ще се избият хи хи

Aмерика е велика страна!Вконституцията е записано че американеца има право да притежава оръжие.Каква е разликата между америка и България,в америка се стрелят,а в България циганите колят,обират и тероризират стари хора.Ако направите статистика в България убитите може да се окажат повече от тези в америка!

Статистиката е направена. На 100 000 човека в щатите се падат МНОГО повече убити от БГ-то. 30 хиляди има убити годишно в щатите от хладно или огнестрелно оръжие. Всеки ден по 80 човека

И там и тук системата създава престъпници. Там поне ги хващат. Тук системата ги закриля и след престъплението.

Абе по принцип си прав, но проблема е, че в САЩ циганите им (черните и латиносите) вече наближават половината от населението, и те страшно много вдигат престъпността там. Иначе ако отчиташ само престъпността сред бялото (европейско) население на САЩ, тя наистина е сравнима (или дори по малка) от тази в Европа.

Тоя народ изтрещя напълно!

изверг трябва да си, за да стреляш по беззащитни хора?! Аз не бих стреляла и по ято врабчета така! Това е ВОЙНА!

Тексас да последва примера на Каталуня и да се освободи от икономическото робство на ,,белите,,щати!

Вчера каталунците надигнаха глава днес америка. Докато САЩ не се обособят като три отделни държави все така ще са.

Тия американци не си играят на дребно. Не им трябват терористи, защото са изперкали повече и от ислямистите. Затова ..... да не ги пускат по света, защото могат да ни изпозастрелят за нищо.

генералчето от донецк прежалихте ли го вече щото много ревахте оня ден

Генералчето от Донец го убиха ислямисти, а американският герой-снайперист Chris Kyle го уби превъртяло американско 25-годишно войниче на стрелбището му в родния Тексас.

Продавайте автомати все едно продавате круши, и после що психично болните трепели хора наред.

Ми едно време като продавах круши на пазара, една баба ми вика - "К'ви са тьез круши кат коршуми бе?

каква престрелка ви е намерила, бе хора, това е терористичен акт! Още по-страшно е, че терористът не е от ИДИЛ!

Но е от родината на ИДИЛ.

Мириканската мИчта - да убиеш колкото се може повече хора, животни.

Като си нямат местен Валери Симеонов, да бори дискотечният чалга, в случая - кънтри шум.

Путин е виновен!

За сифилиса на аналният отвор дето го барна от мигрантите на околовръстното пак той ли е виновен, бре краварска кучко?

Злият Путин дебне отвсякъде и само мисли какво зло да стори...

И теб ли те такова лошо ? Мен още ме боли.

С какво оръжие е стрелял масовия убиец, за да има над 50 убити и над 200 ранени???? Един пълнител обикновено побира от 30 до 50 потрона. Това ще рече, че убиецът е сменил повече от 5 пълнителя и никой не е могъл да го убие????

В паниката хората са се стъпкали взаимно. Нещо като в дискотека Индиго.

И все пак убиецът е използвал и сменил няколко пълнителя!!!

Той е бил на високо, стрелял е от прозорец или тераса върху плътно множество хора. Практически всеки куршум е попадал в плът. Освен това, както по-долу писах, в Невада барабанните пълнители до 200 патрона са легални. С тях човек практически има лека картечница.

3 АВТОМАТА ПОНЕ 500 ПАТРОНА И ГИ МЕНИ КОГАТО ПРЕГРЕЯТ :))

Браво! Нов световен рекорд! За 15 минути над 50 убити и над 200 ранени. Даже и Сталоне не може да постигне такава бройка в някой филм.

Предишното най-добро беше в Орландо през 2012-48 трупа, мисля. За феновете на FSP-игрите това е просто преминаване на следващото ниво.Американски ценности...

Мдааа, великата "нация", изградила великата "демокрация" май отива по дяволите, което впрочем се и очакваше.

Пиши си, пиши. Те точно от теб и мухлясалия ти мозък не се интересуват. Да не би и ти като Корни да имаш син в Америчко?

а те се боят от северна кореа ....