Коментари - Мъж простреля момиче на детска площадка | Днес.dir.bg

Мъж простреля момиче на детска площадка

13-годишно момиче е било простреляно в лицето от 49-годишен мъж, докато играело на детска площадка във варненския кв. "Аспарухово", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Мъж простреля момиче на детска площадка | Днес.dir.bg

Коментари

защо не вземат да се грамнат сами амсалаци и идиоти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

според мен си темерут!!!

трябва спешно да се въведе закон за шума не може всеки да си крещи по цял ден под прозорците да пищят аларми на коли дори само при отключване и заключване, елгенератори за интернет и кабелни телевизии в жилищни квартали да цепят въздуха с ужасно пронизителен режеш звук, коли-дискотеки да паркират ход прозорците все едно има концерт на открито , съседи да блъскат и трескат със и без ремонт а машини за ремонт все по мощни да цепят въздуха на всяка крачка -това вече не сетърпи в софия и не може да се живее от селяндурници и простащина-когано има закон за шума да си плати глобата и да се кротне ще е различно

kgb777kgb

Предпочиташ , защото си много тъп !!! Аз предпочитам да живея в държави като Германия където само да викнеш по-силно и идва полиция , да не говорим за пищене на деца или шум от заведение , но ти продължавай да предпочиташ !!! От нещастници като теб живота в тази държава е непоносим , защото няма значение кой какъв шум вдига - в нормални държави НЯМА право да го прави и полицията взема АДЕКВАТНИ мерки да не се случва !!!

аззз

няма смисъл да се хабим да им обясняваме на селчндурите андрешковци и комплексари. Подходът е ясен и демонстриран, срещу селските деца това е начинът...

parvaty

Всеки ден чета подобни новини и все по-малко ми се живее в тъпата България... баси кретените!!!

хващай влака! Омръзна ми навлеци некакви да ми обясняват че им е тъпо тук! Щом ви е ТЪПО - светът е широк... фазирай и Бог да те пази! И не се връщай, моля!

аззз

бати и андрешкото комплексар си, възпитавай си децата иначе ние ще ти ги възпитаме ама по начин дето няма да ти хареса, андрешко

Sacho

Хайде опитай да видим какво ще се случи на такива като теб!!! Ненормални детемразци!!!

дано утре издразниш някои и да ти теглят 1-2 сачми "граки " !: *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аззз

аз живея тихо и кротко в хармония с околните няма причина някой да го прави освен ако не е психично болен като теб

На майките би трябвало да бъде разрешено да се разбравят подобаващо с подобни психари, макар че разярена майка може да се справи и без оръжие. То и в Библията е писано за тези, които вредят на най-малките.

To който иска си е купил оръжие. Законно или не, все тая.

как нито един муж не е отишул да му натика пушката в носа на тоя аспаруховски боклук.....тииииии....тииит..... да му нацепя дурвата...... в затвора ще му направят свадба....

не народ,а марша......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оди да се подмиеш, щото ако ти мирише на мърша, не ще да е от народа!

На къде отива този свят, питам се аз ?

Много са дразнещи тия момиченца пищят като невидели, мислят си, че са на село при баба и дядо. Градските деца трябва да се научат да се радват тихо и без да пречат ма околните. В пренаселените градски квартали ехото увеличава шума и става нетърпимо...

В никакъв случай не смятам, че стрелбата е решение, но наистина е така. Живея ня 5 ет и пред блока ни има детска площадка - не се заспива вечер докато всички баби не приберат олигофренчетата - какво е това истерично пищене и крещене не знам. И аз имам дете, ма като викне повече на двора му правя забележка - ма явно съм само аз.

Чакайте малко. Все не ми се вярва да е стрелял умишлено по детето. Да не е някаква злополука представена сензационно. Не че не е виновен ако е стрелял около детска площадка, но пък чак умишлено прострелване. Ако е вярно си е просто луд.

Другият вариант е това да е Терминатор Т-1000 изпратен назад във времето, за да ликвидира още в зародиш съпротивата и нейните членове, които ще се бият с машините и мрежата на Скайнет.

И като настана една тишина на детската площадкаа..... ууу, чудесно!!!

Хайде сега едно споразумение със съда и 2 годинки условно заради чисто съдебно минало и ще се оправят нещата. Само, че после ще трябва нас бащите да ни съдят когато започнем сами да търсим сметка и сморазправа с подобни малоумни нищожества. Аз лично като баща на две деца в подобна възраст не бих се и замислил за секунда да чакам българското правораздаване да си свърши подобаващо работата. А нека после да ме съдят мен, да видим с кой рашин ще мерят.

варна, морето , сините вълни ....и едни кретени сте се насъбрали там!!!!!!!!!!!!!!!

С най-голямо удоволствие ще се захвана да се образовам по темата. Би ме зарадвало безкрайно обаче ако не съм единствения, който чете нещо различно от жълта преса. Няма лошо да се разлисти от време на време еквивалента на вестник Шок, но после този същия народ гласува по избори и излиза на протести и участва в референдуми неинформиран, но със силни убеждения внедрени от медиите и околните (които пак са прочели-недопрочели нещо онлайн без споменат източник за достоверност)

А ако се окаже, че са стреляли по кучета и котки, ще спрем ли да наричаме собствените си блювни - "факти"?

Върлува един такъв мит за "нормалните държави", един езотеричен списък в който така и не можем да влезем. Помисли над следното - случая не може да се разглежда като опит за убийство понеже освен в изключително редки случаи въздушното оръжие всъщност не е смъртоносно и не е реално оръжие. Пак казвам - извършителят си заслужава наказанието и е ненормалник да напада дете по какъвто и да е начин, но извършеното е близък аналог на хвърлен камък. Нито ние нито "нормалните държави" имат доживотни или смъртни присъди за това.

Откак ни сполетя "демокрацията" поведението на българите става все по-неуравновесено и агресивно. По митингите мислехме, че ще стане по-добре, а не от зле - по-зле. Тежко ни.

Верно, друго си беше по Бай Тошово време. Ехх, какви времена бяха само. И тъкмо да почнем да произвеждаме цели проводници и ХОП, дойдоха лошите и го свалиха от власт. Жалко, а?

Като идея демокрацията си е добра. Лошото е че интелигенцията, която беше водеща се отдръпна и освободи място за агентите и лумпените. А ние стояхме отстрани и гледахме безучастно. Или подскачахме със свещички "... кой не скача е червен ...". И други подобни глупости като "нежна революция ... ". Така че сега няма на кого да се сърдим. Един режим дошъл на власт с кръв и терор не се сменя със свещички и подскоци, ама е късно, много късно вече ...

И на плажа е опасно, и навсякъде !

Да, звучи логично. За това сигурно повечето ловци са и серийни убийци. Или пък не. Явно не съм единственият, който не се интересува от фактите.

Ти сега слизаш от гората може би, но ние тези вече 20+ години ги гледаме и знаем какво ще се случи.А именно: 1) Отговорност ще се потърси, но няма да се намери 2) Чикаго от 1920 не можем да станем, щото немаме небостъргачи и престъпниците ни ходят в анцузи 3) Бол казуси са станали основополагащи, така че този ще стане такъв и ще се затрие сред тях 4) Четири бабички от квартала ще основат фондация, която се бори срещу въздушното оръжие и такова, което лети във въздуха. Нема да я докарат до никъде 5) Детето ще се заеме( след надявам се оздравяването му) със шото-кан и джиу-джитцу и някой ден ще отмъсти на лелята на тъпанара 6) Съдийските, дознателските и прокурорските заплати ще се увеличат, както и водата, тока, парното и ДДС - глас няма да се чуе освен може би :"Ъхх..Опп.."

Добре ме нашамарихте, че звуча като от амвона. Благодаря Ви! Да, аз-лично също съм виновен, че наличните за мен-лично средства/методи не доведоха до Промяна (Камо-ли Реална!) ... Но това мигар значи че бих допуснал да отпусна ръце/рамене?! А Вие/вие?!

искал да шамаря никого! Бог да е с теб, Човеко! И дано те чува какво искаш от него! Бъди здрав!

Що за идиот трябва да си за да стреляш по деца.

У наше село аналогичен случай. Ще ме прощаваш, не съм сигурен че мога да намеря идентичен случай. Всичките са за стрелба със съчми, някой са предумишлени, някой са с фатален край, някой са извършени от непълнолетни. Различни случаи, но дори в случая с непредумишленото убийство (което е МНОГО по-сериозно от предумишлено не-убийство както имаме в случая) на никой не му и хрумва да спомене доживотен затвор или екзекуция. Ако имаш пример за екзекуция заради стрелба с въздушно оръжие моля сподели.

Мисля, че на всички ни писна от "българската правосъдна система" и от българските съдии и прокурори. На всичкото отгоре сега ще стачкуват в защита мафиотската съдийка. Като чета коментарите май всички искат закона на Линч.

Фашизмът в България има стари корени Да застреляш 4 годишно дете, да изнасилиш жени, да отрежеш глава на комунист за 50 000 лева, да подпалиш нечии дом днес има продължение - да унищожиш горите, да осереш Черноморието, да взривиш складове, да лъжеш и крадеш - това е действителността на тази лумпенизирана, дълбото аморална държава на скотове с дясно съзнание. Днес е триумфът на реакцията и на видимо болните психопати с Хитлер в сърцето и псувни на устата. Мамката им поганска!

Ясно че си книжно плъхче.Но самоопределно като ристиянче, рейче или мьсльмаче ли си или сгаанче опазвано като панда мече?Като ти се чете поста по стила приличаш на Боц Расзада и Волния Сайдер.Братчеди нещо?

при това напълно безплатно, също е проблем!

Да изчистим или да изчезнем ... за един ден?

Само едно уточнение: Хитлер е основател на лявата Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия. А и откъде ти хрумна, че един пиян невротик с въздушна пушка е "с дясно съзнание"?

dreadman

Те "добрите" комунисти нали не са утрепали никого без съд и присъда, Гулаг, Белене и Скравена са соц курорти, а не лагери на смъртта, но както и да е де - важно е за дребните червени умове винаги да споменават фашизма, че дано гнусните им извращения продължаващи и до днес да изглеждат незначителни провинения.

Mли хора, обърнете внимание само какви филми се дават ежедневно, особено по БТВ- само за убийства. сега тече един НИКИТА. анонсира се, че тя може само да убива и обича да убива. И само филми с бойща, стрелби, палежи, кръв. Какво възпитание дават медиите?

Айде стига простотии. Събуди се малко и погледни реалността в очите. Стига сте ми се оправдавали с ТВ. ТВ няма задължението да възпитава хората и не можеш да обвиняваш ТВ за небрежното отношение на родителите и лошото възпитание на хората.

На "докторите" все медиите са им виновни. Този дето е стрелял, сигурно е някое дете, че да му влияят филмите?

Е то не може само турски сериали по бтв госпожа. Отвреме навреме и някоя американска бозица ще има

Maya Dimitrova

Бозица, ама да е с кръв и мозък, моля, че иначе няма да интересна и 'възпитателна' за деца и възрастни над 12 год. Там стрелянето по хора с пушка е толлкова скучно, че не фигурира в сценариите на сериалите. Какво се правите на ущипани, да не би подбора на филмите по TV да го правя аз или сульо-пульо, има си експерти с 'високи' критерии.

Дано лекарите възстановят детето! Кураж на семейството!! ...... По де-факто тази Сериозна Тематика: 1.Афганистан ли ще Приемем да става у Нас, А?! Или Ирак?! Или Чикаго от 30тте на миналия век?! 2.Ако ще и психопат или апап да е бил извършителят -- Задължително Е Незабавно: 2.1.Да му се потърси съдебна отговорност; 2.1.Случаят да бъде използван като Основополагащ Казус относно Основна Ревизия на: -Закона; -действията на структурите на реда. ....Аз-лично бих очаквал Незабавна Дейност от цитираните по-горе. (И нали знаете колко ме бива в чакането?!)

Нормално, зорлем ни психясват! Пускаш си новините и се почва,дете загина в катастрофа,жена на 49г. почина от жегите, развасоваха мъж за 1500лв,мъж преби жена си и т.н. Не може никой да ме убеди,че преди не ставаха такива неща,но сега само на това се набляга. Аз вече не гледам новини,защото сънувам само някакви кошмари благодарение на скапаната черна хроника от тъпите новини. После как народа няма да изперка,като само му пълнят главата с такива неща.

Само празна глава може да я пълнят с каквото и да е. В пълните няма място

Ами родителите къде са били, може ли такава безотговорност да остават дете на 4 год. само да си играе

Дали са по-бързи от съчмата, изстеляна от най-евтината китайска въздушна пушка?

В затвора !

За мен тия са ИДИОТИ дето стрелят. Ако толкова му харесва захапи тая пушка за цефта и виж какво ще се получи...

Нямам нищо напротив , където иска там да си навре пушката тоя нещастник.

Hяма ли малко повече информация да дадете? Kой е тоя и защо е стрелял?

Цветанов, спите и Вие и Вашите хора! Как ще процедирате? Или си казвате - всяко чудо за три дни!!! Утре може някой откачен да застреля Вашето дете! Налагайте наказание, както ТРЯБВА!!!

Имаше предупреждения от много специалисти, че тези които започнат да стрелят по животни - кучета и котки, после преминават към човешки същества. Това не е нещо неочаквано, този народ е психясъл тотално! Живота тук не се цени!

А като се окаже, че идиотите които сега (както и преди време) стрелят по децата не са стреляли преди това по кучетата ще спрем ли да повтаряме едно и също?

А ако се окаже, че са стреляли по кучета и котки, ще спрем ли да наричаме собствените си блювни - "факти"?

стрелях с гаубица по едни мишени, по туби и прочее. Сега какво следва - по кучета ли, по хора ли ще стрелям, или по малките плюшени мечета в стрелбището? Идиота си е идиот и точно затова няма разумен генезис или предвидима предстория.

който е имал честта да служи в Българската армия все е стрелял. Това означава ли че всички които са били в армията са бъдещи убийци???

Скоро очаквам Ку-Клукс клан от озверели бащи да наложат ред. Зер ни катрана, ни перушината са се свършили, ако пък те са кът, дърва за горене има бол! Да не дава Господ обаче!

Ще се наложи да те разочаровам, но ККК не са били бащи, които са взели закона в свои ръце поради липса на друга алтернатива.

били бащи, но тук ще са! Това ти казвам! И не мисля, че това е най-добрия начин, но се боя че това ще стане!

Във връзка с тази новина искам да кажа, че този който простреля човек в гръб преди около седмица в парка ( Западен парк) при някакъв тъп скандал, вече е пуснат ....Живее в блока до нас и от няколко дена пак си се шматка там. Най- потресаващото за всички наоколо беше да научим, че това е станало със ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ !!! Потресаващото е, че това е човек криминално проявен, лежал в затвора за кражби ...... Може би и сега са му оставили оръжието, ако нещо друго го дразни да си постреля .......срещу неговия блок са детски ясли и градина та може директно по тях от прозореца!!!!

Споко те съдиите сега стачкуват че усетиха дебелия, няма да се занимават с някакви рецидивисти я.

наказанието за прострелване на човек в гърба е било смърт! Ние какво правим?

Кви са тия простаци бе?? Кво е това племе?? Да се разтреля на площада. Бойко, къде са ти законите за тези убийци??

Да се обеси за назидание

Бойко,иди във Варна,запали огън,ама да е голям като в пионерски лагер-последната вечер и го бутни този изрод да изгори ЖИВ без съд и присъда-нима хан Аспарух е имал съд?

За всички недоумяващи, как е възможно това: Започва се със стрелба по бездомните кучета - възмутените от "кучешкия терор" граждани аплодират! Следва стрелба по деца на площадки - същите граждани са учудени, откъде се е взел такъв изрод?!. ОТГОВОРЪТ Е МНОГО ПРОСТ И ЩЕ НИ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ!!! Но по стара българска традиция отново някой друг ни е виновен, а ние сме чисти като роса. Крайно време е да си сменим чипа.

Ей, има разлика между ДЕЦА и кучета. Или ти не правиш такава...

Психологическата граница е много тънка, да не кажем никаква. Деца, кучета... жестокост към живо същество, което разбира и изживява ужаса на мъчението.

Има разлика единствено за вас, всички са живи същества и никой няма право да отнема живот.

За тия дето стрелят единствената разлика е, че за кучета вероятно никой няма да му потърси отговорност. Ако са сигутни, че и за децата няма да ги търсят, ще си стрелят цял ден по всички деца наоколо ......

Преди малко пък гледах как куче надъвка удуши и уби малко коте. Кучето беше маркирано и напарфюмирано и етикирано като неагресивно от общинската фирма. Пумярите под ножа...

Кладата или дръвникът са разумни наказания за подобни животни!

На някой кучелюб са му събудили кученцето..

Абе я ходете се прегледайте всички. Каква е тоя злоба във вас бе, изроди. Никаква човешти на ли нямате. Какво пак са ви виновни хората и техните кучета. Търсете вината във вас и вашето потомство.

Не са виновни кучетата, виновни са... децата? Както беше казал Боби Турбото преди доста години "унищожавайте малките деца". Само дето тогава той го каза на майтап, а сега като гледам сте сериозни. Ми то като гледате кучета и мразите децата как да има положителен прираст освен при циганите?

Коментари - Мъж простреля момиче на детска площадка | Днес.dir.bg

Мъж простреля момиче на детска площадка

13-годишно момиче е било простреляно в лицето от 49-годишен мъж, докато играело на детска площадка във варненския кв. "Аспарухово", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Мъж простреля момиче на детска площадка | Днес.dir.bg

Коментари

защо не вземат да се грамнат сами амсалаци и идиоти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

според мен си темерут!!!

трябва спешно да се въведе закон за шума не може всеки да си крещи по цял ден под прозорците да пищят аларми на коли дори само при отключване и заключване, елгенератори за интернет и кабелни телевизии в жилищни квартали да цепят въздуха с ужасно пронизителен режеш звук, коли-дискотеки да паркират ход прозорците все едно има концерт на открито , съседи да блъскат и трескат със и без ремонт а машини за ремонт все по мощни да цепят въздуха на всяка крачка -това вече не сетърпи в софия и не може да се живее от селяндурници и простащина-когано има закон за шума да си плати глобата и да се кротне ще е различно

kgb777kgb

Предпочиташ , защото си много тъп !!! Аз предпочитам да живея в държави като Германия където само да викнеш по-силно и идва полиция , да не говорим за пищене на деца или шум от заведение , но ти продължавай да предпочиташ !!! От нещастници като теб живота в тази държава е непоносим , защото няма значение кой какъв шум вдига - в нормални държави НЯМА право да го прави и полицията взема АДЕКВАТНИ мерки да не се случва !!!

аззз

няма смисъл да се хабим да им обясняваме на селчндурите андрешковци и комплексари. Подходът е ясен и демонстриран, срещу селските деца това е начинът...

parvaty

Всеки ден чета подобни новини и все по-малко ми се живее в тъпата България... баси кретените!!!

хващай влака! Омръзна ми навлеци некакви да ми обясняват че им е тъпо тук! Щом ви е ТЪПО - светът е широк... фазирай и Бог да те пази! И не се връщай, моля!

аззз

бати и андрешкото комплексар си, възпитавай си децата иначе ние ще ти ги възпитаме ама по начин дето няма да ти хареса, андрешко

Sacho

Хайде опитай да видим какво ще се случи на такива като теб!!! Ненормални детемразци!!!

дано утре издразниш някои и да ти теглят 1-2 сачми "граки " !: *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аззз

аз живея тихо и кротко в хармония с околните няма причина някой да го прави освен ако не е психично болен като теб

На майките би трябвало да бъде разрешено да се разбравят подобаващо с подобни психари, макар че разярена майка може да се справи и без оръжие. То и в Библията е писано за тези, които вредят на най-малките.

To който иска си е купил оръжие. Законно или не, все тая.

как нито един муж не е отишул да му натика пушката в носа на тоя аспаруховски боклук.....тииииии....тииит..... да му нацепя дурвата...... в затвора ще му направят свадба....

не народ,а марша......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оди да се подмиеш, щото ако ти мирише на мърша, не ще да е от народа!

На къде отива този свят, питам се аз ?

Много са дразнещи тия момиченца пищят като невидели, мислят си, че са на село при баба и дядо. Градските деца трябва да се научат да се радват тихо и без да пречат ма околните. В пренаселените градски квартали ехото увеличава шума и става нетърпимо...

В никакъв случай не смятам, че стрелбата е решение, но наистина е така. Живея ня 5 ет и пред блока ни има детска площадка - не се заспива вечер докато всички баби не приберат олигофренчетата - какво е това истерично пищене и крещене не знам. И аз имам дете, ма като викне повече на двора му правя забележка - ма явно съм само аз.

Чакайте малко. Все не ми се вярва да е стрелял умишлено по детето. Да не е някаква злополука представена сензационно. Не че не е виновен ако е стрелял около детска площадка, но пък чак умишлено прострелване. Ако е вярно си е просто луд.

Другият вариант е това да е Терминатор Т-1000 изпратен назад във времето, за да ликвидира още в зародиш съпротивата и нейните членове, които ще се бият с машините и мрежата на Скайнет.

И като настана една тишина на детската площадкаа..... ууу, чудесно!!!

Хайде сега едно споразумение със съда и 2 годинки условно заради чисто съдебно минало и ще се оправят нещата. Само, че после ще трябва нас бащите да ни съдят когато започнем сами да търсим сметка и сморазправа с подобни малоумни нищожества. Аз лично като баща на две деца в подобна възраст не бих се и замислил за секунда да чакам българското правораздаване да си свърши подобаващо работата. А нека после да ме съдят мен, да видим с кой рашин ще мерят.

варна, морето , сините вълни ....и едни кретени сте се насъбрали там!!!!!!!!!!!!!!!

С най-голямо удоволствие ще се захвана да се образовам по темата. Би ме зарадвало безкрайно обаче ако не съм единствения, който чете нещо различно от жълта преса. Няма лошо да се разлисти от време на време еквивалента на вестник Шок, но после този същия народ гласува по избори и излиза на протести и участва в референдуми неинформиран, но със силни убеждения внедрени от медиите и околните (които пак са прочели-недопрочели нещо онлайн без споменат източник за достоверност)

А ако се окаже, че са стреляли по кучета и котки, ще спрем ли да наричаме собствените си блювни - "факти"?

Върлува един такъв мит за "нормалните държави", един езотеричен списък в който така и не можем да влезем. Помисли над следното - случая не може да се разглежда като опит за убийство понеже освен в изключително редки случаи въздушното оръжие всъщност не е смъртоносно и не е реално оръжие. Пак казвам - извършителят си заслужава наказанието и е ненормалник да напада дете по какъвто и да е начин, но извършеното е близък аналог на хвърлен камък. Нито ние нито "нормалните държави" имат доживотни или смъртни присъди за това.

Откак ни сполетя "демокрацията" поведението на българите става все по-неуравновесено и агресивно. По митингите мислехме, че ще стане по-добре, а не от зле - по-зле. Тежко ни.

Верно, друго си беше по Бай Тошово време. Ехх, какви времена бяха само. И тъкмо да почнем да произвеждаме цели проводници и ХОП, дойдоха лошите и го свалиха от власт. Жалко, а?

Като идея демокрацията си е добра. Лошото е че интелигенцията, която беше водеща се отдръпна и освободи място за агентите и лумпените. А ние стояхме отстрани и гледахме безучастно. Или подскачахме със свещички "... кой не скача е червен ...". И други подобни глупости като "нежна революция ... ". Така че сега няма на кого да се сърдим. Един режим дошъл на власт с кръв и терор не се сменя със свещички и подскоци, ама е късно, много късно вече ...

И на плажа е опасно, и навсякъде !

Да, звучи логично. За това сигурно повечето ловци са и серийни убийци. Или пък не. Явно не съм единственият, който не се интересува от фактите.

Ти сега слизаш от гората може би, но ние тези вече 20+ години ги гледаме и знаем какво ще се случи.А именно: 1) Отговорност ще се потърси, но няма да се намери 2) Чикаго от 1920 не можем да станем, щото немаме небостъргачи и престъпниците ни ходят в анцузи 3) Бол казуси са станали основополагащи, така че този ще стане такъв и ще се затрие сред тях 4) Четири бабички от квартала ще основат фондация, която се бори срещу въздушното оръжие и такова, което лети във въздуха. Нема да я докарат до никъде 5) Детето ще се заеме( след надявам се оздравяването му) със шото-кан и джиу-джитцу и някой ден ще отмъсти на лелята на тъпанара 6) Съдийските, дознателските и прокурорските заплати ще се увеличат, както и водата, тока, парното и ДДС - глас няма да се чуе освен може би :"Ъхх..Опп.."

Добре ме нашамарихте, че звуча като от амвона. Благодаря Ви! Да, аз-лично също съм виновен, че наличните за мен-лично средства/методи не доведоха до Промяна (Камо-ли Реална!) ... Но това мигар значи че бих допуснал да отпусна ръце/рамене?! А Вие/вие?!

искал да шамаря никого! Бог да е с теб, Човеко! И дано те чува какво искаш от него! Бъди здрав!

Що за идиот трябва да си за да стреляш по деца.

У наше село аналогичен случай. Ще ме прощаваш, не съм сигурен че мога да намеря идентичен случай. Всичките са за стрелба със съчми, някой са предумишлени, някой са с фатален край, някой са извършени от непълнолетни. Различни случаи, но дори в случая с непредумишленото убийство (което е МНОГО по-сериозно от предумишлено не-убийство както имаме в случая) на никой не му и хрумва да спомене доживотен затвор или екзекуция. Ако имаш пример за екзекуция заради стрелба с въздушно оръжие моля сподели.

Мисля, че на всички ни писна от "българската правосъдна система" и от българските съдии и прокурори. На всичкото отгоре сега ще стачкуват в защита мафиотската съдийка. Като чета коментарите май всички искат закона на Линч.

Фашизмът в България има стари корени Да застреляш 4 годишно дете, да изнасилиш жени, да отрежеш глава на комунист за 50 000 лева, да подпалиш нечии дом днес има продължение - да унищожиш горите, да осереш Черноморието, да взривиш складове, да лъжеш и крадеш - това е действителността на тази лумпенизирана, дълбото аморална държава на скотове с дясно съзнание. Днес е триумфът на реакцията и на видимо болните психопати с Хитлер в сърцето и псувни на устата. Мамката им поганска!

Ясно че си книжно плъхче.Но самоопределно като ристиянче, рейче или мьсльмаче ли си или сгаанче опазвано като панда мече?Като ти се чете поста по стила приличаш на Боц Расзада и Волния Сайдер.Братчеди нещо?

при това напълно безплатно, също е проблем!

Да изчистим или да изчезнем ... за един ден?

Само едно уточнение: Хитлер е основател на лявата Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия. А и откъде ти хрумна, че един пиян невротик с въздушна пушка е "с дясно съзнание"?

dreadman

Те "добрите" комунисти нали не са утрепали никого без съд и присъда, Гулаг, Белене и Скравена са соц курорти, а не лагери на смъртта, но както и да е де - важно е за дребните червени умове винаги да споменават фашизма, че дано гнусните им извращения продължаващи и до днес да изглеждат незначителни провинения.

Mли хора, обърнете внимание само какви филми се дават ежедневно, особено по БТВ- само за убийства. сега тече един НИКИТА. анонсира се, че тя може само да убива и обича да убива. И само филми с бойща, стрелби, палежи, кръв. Какво възпитание дават медиите?

Айде стига простотии. Събуди се малко и погледни реалността в очите. Стига сте ми се оправдавали с ТВ. ТВ няма задължението да възпитава хората и не можеш да обвиняваш ТВ за небрежното отношение на родителите и лошото възпитание на хората.

На "докторите" все медиите са им виновни. Този дето е стрелял, сигурно е някое дете, че да му влияят филмите?

Е то не може само турски сериали по бтв госпожа. Отвреме навреме и някоя американска бозица ще има

Maya Dimitrova

Бозица, ама да е с кръв и мозък, моля, че иначе няма да интересна и 'възпитателна' за деца и възрастни над 12 год. Там стрелянето по хора с пушка е толлкова скучно, че не фигурира в сценариите на сериалите. Какво се правите на ущипани, да не би подбора на филмите по TV да го правя аз или сульо-пульо, има си експерти с 'високи' критерии.

Дано лекарите възстановят детето! Кураж на семейството!! ...... По де-факто тази Сериозна Тематика: 1.Афганистан ли ще Приемем да става у Нас, А?! Или Ирак?! Или Чикаго от 30тте на миналия век?! 2.Ако ще и психопат или апап да е бил извършителят -- Задължително Е Незабавно: 2.1.Да му се потърси съдебна отговорност; 2.1.Случаят да бъде използван като Основополагащ Казус относно Основна Ревизия на: -Закона; -действията на структурите на реда. ....Аз-лично бих очаквал Незабавна Дейност от цитираните по-горе. (И нали знаете колко ме бива в чакането?!)

Нормално, зорлем ни психясват! Пускаш си новините и се почва,дете загина в катастрофа,жена на 49г. почина от жегите, развасоваха мъж за 1500лв,мъж преби жена си и т.н. Не може никой да ме убеди,че преди не ставаха такива неща,но сега само на това се набляга. Аз вече не гледам новини,защото сънувам само някакви кошмари благодарение на скапаната черна хроника от тъпите новини. После как народа няма да изперка,като само му пълнят главата с такива неща.

Само празна глава може да я пълнят с каквото и да е. В пълните няма място

Ами родителите къде са били, може ли такава безотговорност да остават дете на 4 год. само да си играе

Дали са по-бързи от съчмата, изстеляна от най-евтината китайска въздушна пушка?

В затвора !

За мен тия са ИДИОТИ дето стрелят. Ако толкова му харесва захапи тая пушка за цефта и виж какво ще се получи...

Нямам нищо напротив , където иска там да си навре пушката тоя нещастник.

Hяма ли малко повече информация да дадете? Kой е тоя и защо е стрелял?

Цветанов, спите и Вие и Вашите хора! Как ще процедирате? Или си казвате - всяко чудо за три дни!!! Утре може някой откачен да застреля Вашето дете! Налагайте наказание, както ТРЯБВА!!!

Имаше предупреждения от много специалисти, че тези които започнат да стрелят по животни - кучета и котки, после преминават към човешки същества. Това не е нещо неочаквано, този народ е психясъл тотално! Живота тук не се цени!

А като се окаже, че идиотите които сега (както и преди време) стрелят по децата не са стреляли преди това по кучетата ще спрем ли да повтаряме едно и също?

А ако се окаже, че са стреляли по кучета и котки, ще спрем ли да наричаме собствените си блювни - "факти"?

стрелях с гаубица по едни мишени, по туби и прочее. Сега какво следва - по кучета ли, по хора ли ще стрелям, или по малките плюшени мечета в стрелбището? Идиота си е идиот и точно затова няма разумен генезис или предвидима предстория.

който е имал честта да служи в Българската армия все е стрелял. Това означава ли че всички които са били в армията са бъдещи убийци???

Скоро очаквам Ку-Клукс клан от озверели бащи да наложат ред. Зер ни катрана, ни перушината са се свършили, ако пък те са кът, дърва за горене има бол! Да не дава Господ обаче!

Ще се наложи да те разочаровам, но ККК не са били бащи, които са взели закона в свои ръце поради липса на друга алтернатива.

били бащи, но тук ще са! Това ти казвам! И не мисля, че това е най-добрия начин, но се боя че това ще стане!

Във връзка с тази новина искам да кажа, че този който простреля човек в гръб преди около седмица в парка ( Западен парк) при някакъв тъп скандал, вече е пуснат ....Живее в блока до нас и от няколко дена пак си се шматка там. Най- потресаващото за всички наоколо беше да научим, че това е станало със ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ !!! Потресаващото е, че това е човек криминално проявен, лежал в затвора за кражби ...... Може би и сега са му оставили оръжието, ако нещо друго го дразни да си постреля .......срещу неговия блок са детски ясли и градина та може директно по тях от прозореца!!!!

Споко те съдиите сега стачкуват че усетиха дебелия, няма да се занимават с някакви рецидивисти я.

наказанието за прострелване на човек в гърба е било смърт! Ние какво правим?

Кви са тия простаци бе?? Кво е това племе?? Да се разтреля на площада. Бойко, къде са ти законите за тези убийци??

Да се обеси за назидание

Бойко,иди във Варна,запали огън,ама да е голям като в пионерски лагер-последната вечер и го бутни този изрод да изгори ЖИВ без съд и присъда-нима хан Аспарух е имал съд?

За всички недоумяващи, как е възможно това: Започва се със стрелба по бездомните кучета - възмутените от "кучешкия терор" граждани аплодират! Следва стрелба по деца на площадки - същите граждани са учудени, откъде се е взел такъв изрод?!. ОТГОВОРЪТ Е МНОГО ПРОСТ И ЩЕ НИ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ!!! Но по стара българска традиция отново някой друг ни е виновен, а ние сме чисти като роса. Крайно време е да си сменим чипа.

Ей, има разлика между ДЕЦА и кучета. Или ти не правиш такава...

Психологическата граница е много тънка, да не кажем никаква. Деца, кучета... жестокост към живо същество, което разбира и изживява ужаса на мъчението.

Има разлика единствено за вас, всички са живи същества и никой няма право да отнема живот.

За тия дето стрелят единствената разлика е, че за кучета вероятно никой няма да му потърси отговорност. Ако са сигутни, че и за децата няма да ги търсят, ще си стрелят цял ден по всички деца наоколо ......

Преди малко пък гледах как куче надъвка удуши и уби малко коте. Кучето беше маркирано и напарфюмирано и етикирано като неагресивно от общинската фирма. Пумярите под ножа...

Кладата или дръвникът са разумни наказания за подобни животни!

На някой кучелюб са му събудили кученцето..

Абе я ходете се прегледайте всички. Каква е тоя злоба във вас бе, изроди. Никаква човешти на ли нямате. Какво пак са ви виновни хората и техните кучета. Търсете вината във вас и вашето потомство.

Не са виновни кучетата, виновни са... децата? Както беше казал Боби Турбото преди доста години "унищожавайте малките деца". Само дето тогава той го каза на майтап, а сега като гледам сте сериозни. Ми то като гледате кучета и мразите децата как да има положителен прираст освен при циганите?