Стрелба в центъра на Страсбург, има жертви и ранени (видео+снимки)

Френското вътрешно министерство призовава гражданите в Страсбург да не излизат навън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, такива неща без някой български калъф не стават...На живо от мястото на събитието...

малко са обути

Терориста са го идентифицирали, а ще кажат ли каква е религията му?

е каква да е - бай мангау

Май скоро ще забранят коледните базари за да не се дразнят гостите. Честита ви либерастия!

Само това липсваше :((( Живот в напрежение...ИД постигна целта си :(

И да продължават да работят по Пактове за мигрантите... Каквото сам си направиш...

мерси! нямаше да успеем без макрон, меркел и дебилите, които ги избират. свършиха най-важното.

Точно, и по-скоро не живот, а само напрежение

Аз пък да се похваля, че никога не съм гледал "Междуздездни войни" ! Просто съм велик !

Никаква жал за французите,те си избраха педалчето Макрон , вместо патриотката Льо Пен!Те си го искат този терор, техен проблем!

:)))Хора,ако видите в България някъде по пътищата едни хора с жълти жилетки и стоп палки,не им спирайте,помнете какво се случва във Франция,най вероятно те ще искат да ви запалят колата

Дреме ми на дедовия за това... А една жена се потрошила в Пловдив в някаква отворена шахта при това без никаква стрелба. Ей мислете бе хора не плачете на чужди гробища...

Когато пренебрегваш история и религия, това се получава. Не всичко е пари, приятелю...................................!!!

Мисля си и нещо логиката ми подсказва, че това е дело на Макрон. Притеснен от това, че жълтите жилетки не са удовлетворени и отново ще излязат по улиците, може да е спретнал тази "акция". Ей, власт не се дава лесно. Власт се взема и се сдава с кръв. Ситуация, в която ще се забрани да има протести и сбирки на хора. Военно положение. Като в Украйна, интереси.

Ежедневие.

Хаха гроздето е кисело, желиран либераст !

Този кавал Бареков не ми е смешен смешни ми са тизи дето гласуваха за него.Ще спомена само Рбева и историка дето беше при Трифонов .

Ох, пак ли Путин е виновен...

Този див, див Запад !

Мога да се обзаложа, че извършителят ще е известен на властите и че е силно криминално проявен.

Барека лъжливото ла-йно на шопинг ли е пратен там или да защитава националния интерес в европарламента

Нека профилните снимки да започнат да изразяват сила и непоклатимост, придружени със съпричастност, сега! Колко часа ще са нужни, за да е изтъпани някой гостоприемен ръководител, заобиколен от армия от охранителни, разбира се, и да каже, че с разстрели няма да бъдат сломени демократичните им ценности. Колко часа ще са нужни, за да намерят някой човек/човека (бял/и, мъж/е и християнин/ни), които да бъдат обвинени в крайно десен национализъм? Колко дни ще са нужни да се забранят коледните базари, за да не се дразнят паразитите? Труповете на християните не се броят, те са просто част от веселбата на гостите.

Барека да фнимава, че с тая брада, шапка терориска и тъмни балкански черти че го прибрат натопло набързо и докато установят кой е и с какво се занимава може да изяди и една тупалка набързо.... пък като му установят личноста може да изяде допълнителна тупалка....

И с неговия английски, дето едвам го срича, дълго ще има да се обяснява с ченгетата. За владеенето на други чужди езици даже не си и помислям.

Нямаше нужда Бареков да се обажда и да привлича вниманието към себе си, сякаш е жертва. Голям дърдорко и досадник е този човек. Че и снимки пуснал. Скрий се, нещастник.

еее тоя Путин не се спря бе на всички е ясно, че нападателят е Джамал - интегриран нов европеец, с камиларски ценности обаче Путин го е накарал а дявола т.е. Корнелия му шепнела в ухото Кил дем ол мадафакъ кмунисти мръсни :)

Баце

следват шествия с припяване на мантрата "нас не ни е страх" , хванати чинно за ръце , със задължителните свещички и плюшени мечета . Hай-късно до два дена ще се появи имам , придружен от политкоректен активист на някое НПО , които ще ни обяснят как ислямът е най-мирната религия . До една седмица очакваме шествие начело с Меркел и Макрон , които ще заклеймят езика на омразата и убедително ще повторят : ето затова подписахме пакта в Мароко ! Но недай си боже в него момент наблизо да гръмне една пиратка .....

епа много важно! у българия утрепаа 2 милиона и никой джурналист не пише за това! а политиците и те не се интересуват! на кой ми пука за туземците, а? на бареков ли? или на бб, а?

Деееа, изтървали да го...

Вероятно е организирано от спец службите във Франция . Така ще се въведе извънредно положение , ще забранят всякакви събирания и така се надяват да потушат бунтовете на жълтите жилетки . Управляващата клика е способна на всякакви мръсотии само и само да запази властта си !

но това е все едно да гасиш пожар с бензин

Да свикват! Нямат си и понятие колко оръжие сме продали на терористите в Сирия. А къде ще го ползват си е тяхна работа.

някой богаташ, а все обикновените хорица го отнасят

не богаташи,а политиците трябва да го отнесат,но тях ги пазят

Ма как така стрелба на пъпа на европейските ценности? На тия мултикултурата нали от всички дупки им излизаше...?

минало е през дупката където мултикултурата им влиза. така им харесва.

akud

with greetings . Merkel and Macron

В българско село застреляли крава на площада, защото гледала лошо... Друг теглил кучето си с колата... Друг строшил врата на колежка... Друг ограби банка... И какво Франция виновна, ние не

:))))Интересна логика имаш, сетих се за ефекта на пеперудата-всичко тръгва от България-застреляли кравата,теглили кучето,извили врата на колежка и обрали банка(това с банката не е ясно в коя държава е станало,щото нашите банки са си обрани още от създаването им) и накрая всички лоши трептения се изливат над клетата Франция:))))

Ето къде отиват нелегалните оръжия от България! После Шенген искаме!?

хайде доразкажи и за майка си де

На живо от мястото http://linkshrink.net/7OiFnL

двама убити и 11 ранени(билд.де) терориста е от любимите тъпкачите на меркел и другите бабички

Тия западняци не свикнаха ли вече че още се плашат и стресират !

които не ценят собствения си живот, та камо ли живота на другите, достига критична стойност, трябва да се замислим ние, които има какво да губим, как да спрем тоя верижен процес

Да не избираме за депутати - ще рече представители - субекти като този пишман журналист, който прави репортаж, не безплатно а за огромна сума незаслужена заплата. По никакъв начин например, индивид с подобно поведение и липса на принципи като Бареков не може да ме представлява където и да било. Но, благодарение на овчедушието на народа ни, той го прави.

млад, умен, красиив... времето е негово

Да Ви е честит новия Арабски съюз, бивш Европейски съюз.

Гледам "Викинги" и дам стрелят здраво... Дали човек се определя по раса, етнос или по култура, образование и отношението му към околната среда?

ние българите никога не сме били колонизатори

Че кога сме имали възможност?

Бъркаш-били сме,чети историята и между редовете.Но си прав,че никога не сме били експлоататори когато сме колонизирали.

Кеф, мрете гадини!

Преди това добре координирани и организирани масови безредици,франция,белгия,унгария,българия за дестабилизация на ЕС .Сега продължение атентат ! ЕС е могъща икономическа структура и за нещастие на Путин няма да се разпадне а може би скоро ще це наложи да раздава хуманитарна помощ .

Це,це-когато видя това"це' никога не го приемам като правописна грешка или сбъркано от бързината на писането-къде е Щ и Ш в клавиатурата ни ,къдеее Ц:)))Та Це Украина,це Еропа???

искахте демокрация....а!

Християните тръгнали да празнуват Коледа, я да си стоят в къщи в страх. И им махнете коледната елха, вижте в Брюксел как просперират, като няма нужда от нея.

много голямата демокрация във Франция до какво води!

Ааааааа НАС НЕ НИ Е СТРАХ!!! Най-вероятно някой луд арабин стреля! Те арабите всички луди тъй казва Меркел, а Меркел е приятелка на Борисов, а Борисов пръв приятел на посръбчения булгарин ЗАЕВ македонски! Ааа и в България циганите са умни, красиви и работливи!!! НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Няколко убити франсета или изнасилена българска баба, важното е киберализма да върви!

Да живее Великата френска социалистическа революция! Пролетарии от всички страни съединявайте се!

В старата Европа с евроатлантическите ценности,чак сега се сети да има стрелба в центъра на Страсбург:(((Тази Европа,която подържаше толкова цветни революции и в Европа и в Арабските държави?Та тази Европа не се ли замисли кой има изгода от това?Тя не се ли замисли защо след като близо два месеца има безредие във Франция няма нито един терористичен акт, а чак сега някой се сети да има нещо в Страсбург???Както се казва в една песен за нашата държава-НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,ТАК Е И ЗА ЕВРОПА-НЯМА ТАКАВА ЕВРОПА!!!С толкова тъпи и прости държавни глави по едно и също време да са начело на собствените си държави,да се кълнят,че са родолюбци(то тази думичка май е забранена в нашата Европа)а да зависят от само една държава,която никога не е преживяла световна война на нейна територия,но винаги е била от страната на диктуващи мирните договори???

не знам още как не си си разрязал вените...надлъжно. Толкова мъка...толкова...мъка!

Драги ми Пинко,по наше време имаше едно такова филмче -Пинко,розовата пантера(много готин и положителен герой беше).Явно от там си взел нейма,така ми се иска да си мисля,щото в сегашно време това розовото и с име Пинко е зов за помощ-все пищящти за спаване на правата им,без никой да им пречи.Съдейки от коментара ти,мисля че никога не си гледал това филмче,което впрочем е вренско и още тогава показваше колко са умни полицаите им:)

Това няма нищо общо с България, защо въобще е новина? То е ежедневие... П.П. Само някой да е посмял да каже, че извършителят е емигрант, бежанец, арабин, иранец, иракчанин, афганистанец, суданец... Да не сте посмяли и да кажете, че масовата миграционна политика на ЕС е виновна за тези неща... (ирония, защото знам, че НЯКОЙ няма да разбере, винаги има НЯКОЙ... това е дир.бг все пак.)

голем праз, в америка при по-малко от 20 убити не се съобщават.

Това ли са най-важните новини? Нека се замислим, какво общо има това с България? Наблюдавам широк спектър от новини, от престиви Иран, хаарец Израел, ер те Русия, си ен ен, чайна нюз и нашите и с изключение на нюансите, касаещи конкретното население "мейнстрийма" е един и същ. И е изпълнен с точно такива новини, които се копират едно към едно. Което е някак си ... плашещо! Една незначителна новина като тази цъфва на предните страници на уж врагове с подобен коментар, преработен на база възгледите на региона. Нека се замислим - какво толкова е станало? Някой е решил да гърми в центъра на Страсбург? И? В България всекидневно се избиваме я в катастрофи я с хладни или огнестрелни оръжия, което идва да покаже, че такива неща стават и в Германия, САЩ, Русия, Китай, Словакия, Бангладеш и Австралия. Някой да пише за това? А изведнъж във всички изброени всекидневници горе се появява тази новина(в случая конкретно не е точно така, но много често). И човек се пита - как, аджеба, става така? Една невидима ръка пуска джънк фууд за мозъка навсякъде по света! Наш избор е, дали ще я приемем. Аз не го прочетох, а вие?

Версия 1: Ръката на Лондон. В града, където е Европарламента и във връзка с усложненията за Мей покрай Брекзита! Версия 2: Макрон. В опит да оправдае твърди действия срещу Майдана.

ЕС ще се разпадне, но същия унижощи България, направи я жалка колония без икономика, малко група от управляващите мошеници станаха милиардери, пенсионерите загиват, младите се изселиха, циганите неграмотни се размножават

надявай се

ти на какво се надяваш, ББ винаги да е на власт, ти да си неграмотна калинка и да взимаш заплата по 3 бона, и да не ти пука за България, че изчезва. Нещастник сляп, гледащ си собствения търбух, но докога ще е пълен

Циганите скоро ще почнат да се образоват,защото някой ще трябва да ръководи тази обезлюдена от умни хора държава:)))

Принципно правилен подход, но на неправилно място. Конкретно в Страсбург трябва да се стреля не на базара, а в така наречения "ЕСПЧ". Там има едни хора, които е хубаво да послушат малко стрелба.