17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много комплексирани и явно оставени на сухо мъжаги пишат тука. Ами ако някой гръмне сестра ти или дъщеря ти, дали ще потривате така доволно ръце. Жалки нещастници.

Сандокане, Асандокане... човекът се е самоубил, а преди това е убил други човек (явно този, който го е докарал до самоубийство).. Няма значение мъже-жени. Само БХК и Анимус ги е еня за тези детайли.

ДИР. БГ ПОНЕ НЕ ПОКАЗВАЙТЕ ЛИЦЕТО НА ЖЕНАТА БАХТИ И СЕИРА СТЕ. ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ, САМО И САМО ДА СТЕ ПО-СЕНЗАЦИОННИ (КАФЯВИ) ПРАВИТЕ НАПЪЛНО НЕПРОФЕСИОНАЛНИ И НЕДОПУСТИМИ ГРЕШКИ. НЕМА КОЙ ДА ВИ ОСЪДИ ТА... ДА ПОМИСЛИТЕ МАЛКО.

Пак ли "етносът" е виновен, ганювци? Я кажете сега как ние не сме такива, циганите извършват престъпленията!

не, но това е един на хиляда. И не променя с нищо проблемите с 'етноса'. ПС ако всеки мангал, който убиеше, се самоубиваше, отдавна нямаше да има проблеми с 'етноса'

Оглушително мълчание от МВР по случая! Оставка !!!

Братоев вече се изказа - "битов инцидент", хи хи хи!

Как стрелба може да избухне, някой може ли да ми обясни?! Явно дир-а е превзет от п.рости либералчета с връзки. ТРАГЕДИЯЯЯЯ!

Хора, двама фатмака ни управляват, единият пишман президент, другият пишман премиер. Дайте да направим едно народно въстание да ги изчегъртаме от властта преди да е късно и да са обявят военна диктатура.

..А ,,третият,, маркуч ви подкокоросва, нали??

Нали има ГЕРБЕРУНГЕЛСКА диктатура.

Ванчо, виждаш- толкова ти е багажът.

Ти сериозно ли? Не стига, че не можахме да се сдобием с редовно правителство, ами сега да сваляме и служебното, дето ще трае два месеца? Абе вие в ГЕРБ изобщо можете ли да използвате главите си за друго, освен за кимане в съгласие с шефа?

до Иван (нерегистриран) ------------------------------------------------ Ти ГЕРБ-ерасткия народ ли ще "вдигаш" на възстание? Ами излезте и ще видите...звезди посред бял ден...:)

На Баце ви като му биха шута, взехте да пробутвате милиционерски номерца "да се отървете и от двата фатмака", а? Спокойно, от Тиквата вече се отърхваме, а от Президента само герберастчетата врещите да сме се отървали.

Оставка на ушатите! Ще съсипят държавата!

до Оставка (нерегистриран) ---------------------------------------------------- Споко,...ще съсипят само ГЕРБ-ерастката "държава"...тази дето е "държава в държавата"...:)

Разправия по американски.

Правителството на Радев е на власт само от няколко часа! Правете си сметка какво ни чака

Направо се ужасявам от мисълта, че правителството на Радев само от няколко часа е на власт, а вече всичката герберастка измет без да се замисля дали темата е подходяща за политическите им простотии се е изсипала масово! Все едно някой да политизира онова убийство, което стана вчера с 19 годишния изрод и 51 годишната жена.

Аз те чакам на ...Лъвов ..

от друсарките ли си, от проститутките или от 'мигрантите'? Щото каза 'лъвов'..

Еми, метрото е строено от даскалката по руски и от охранителя на Бай Тошо комуниста. Кво друго очакваш?

В откритото от Боко метро - толкова.

Ами човекът е чел напоследък в дира как в най-висшата страна на света си решават проблемите и е решил да се поучи. Нормално.

За Русия ли става дума?

То и там има доста луди.

За държавата, където шестлокласничка извади пистолет преди 4 дни и простреля и охраната покрай други. Не е Русия, хи хи хи!

Защо криете етноса на гангстера? Бас държа, че е "братушка".

Това с розовите панталони на снимката мъжа ли е?

Оставка на Стефан Янев!

Смърт за феминистките!

забавното е, че такива тролове са всъщност от НПО-тата, викат ги да подгряват публиката, и за отчет колко са лоши мъжете.

Оставка на ушатото правителството!!!

Само Герб, мама ви русофилска нещастна.

Ти са си ГРОБ !

Казано като истински гербераст и точно след стрелба в метрото.

Жалък еврейски боклук, 90 % от българите сме русофили и така ще бъде...Вие биологичните отпадъци марш в сащ-истан или пустинята негев...

Глупавият Токаито убил индианката Драгоценната пАтка. Хубу че няма някой невинен прострелян. Тия може да мрат.

Проблема е че на метростанцията на летището има въоръжен човек и няма кой да го спре!На възлови места трябва да има полиция:летища,гари!Как може бе!

Питай Боко!

мали има дюнери на всеки ъгъл какво повече искаш

Полиция има, но не смее да направи нищо, че а са вдигнали ръка, а любимеца на площада Николай Хаджигенов е почнал да ги разхожда по съдилища.

Колко полицая е осъдил Хаджигенов, герберастчета?

ТУК Е ПЪЛНО С БОЛНИ МОЗЪЦИ! ПО-ДАЛЕКО ОТ БАЦЕ, КОМУНИСТИ, СЛАВИ И Т.Н. НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ПРИБИРАЙТЕ ГИ ВКЪЩИ И СИ ГИ ГЛЕДАЙТЕ! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Ами ако мъжът е бил жертва на домашно насилие и не е издържал? Защо НПО-та нямат програми за защита на мъже жертви на домашно насилие?

Имат.

Деца и старци, мъже и жени, обикновни педали и лесбита и прочие джендъри; не е шега да убиеш и да се самоубиеш. всичко друго но не и шега.

Веднага санкции на Русия!

Ами да, пистолета е бил Макаров.

сирене Маджаров да е бил...

ама защо е извършил глупост след това?!

ба ба

поредните Жертви на КОВИД!

Дойдоха новите боклуци и се почна

Да бе! Още не се е сменила властта и новите боклуци напъплиха форума!

Пак говорите без да знаете. Насилие, мъже, кой ирония, кой неразбрал иронията... А ако го е заплашила да убие децата му, както оная лудата?

Да бе, вадиш пистолета на публично място и стреляш... Много ясно, че е самозащита от жената... Ако това сме българите, да се затваря държавата и да се свършва! Мъж убил женаси и се намира кой да го оправдае!!! Не турци, не араби, не знам какви сме точно...

Бивш военен или милиционер е автора?

Има и по някой друг "бизнесмен" с разрешително за оръжие.

Просто един обикновен русофил, бих казал ...

Прост си мангал нещастен....

Кой ще поеме отговорноста за тези убийства? Премиера ? Мвр министъра ? Или лично Радев

Такива същества са отглеждани с много любов през последните 30 години

и защо се публикуват тия снимки

Вероятно са Баширов и Петров? Да питат външната министърка в оставка!

Още ли им плащат? То ще се окаже не чекмедже, а трикрилен гардероб с крадено и “подаръци”.

Да 840 000 са !! Най много от всички !! И се увеличават .

Избори идат скоро, ще се види.

Орлин_Данев

до Ха ха ха (нерегистриран) --------------------------------------------- То затова започнаха да строят и нови затвори....защото сте много...нали викаш,че към 840 000 сте били и сте се увеличавали...:)

Кой разрешава,внасянето на огнестрелни оръжия и гранати във Столичното Метро а???? ОСТАВКА ОСТАВКА НА ФЪНДЪКОВА И КОМПАНИЯ И БРАТОЕРВ,ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА!!

Много си тъп Саше, многоооо....

Много е прав даже!

Някои хора си остават примитивни цял живот. Заради никакви отношения между мъж и жена не си струва да се стига до убийства. А на 50 години вече е абсурдно.

и какво им е на 50 годишнште..малади и красиви

не се разбра дали стрелялият е умрял от / с коронавирус ? В най-лош случай да се припише това на рядко усложнение причинено от прекаран корона вирус, при което се изпада в депресия и води до такива мисли!

Опитах се да разбера как на човек може да му хрумне връзка между скандал прераснал в убийство и коронавирус. После виждам, че ти всичко свързваш с коронавирус - умиращи хора, лошо време, липса на правителство и т.н. Накрая разбрах - ти се опитваш да разбереш дали хроничния запек и аналния сърбеж, от който почна да страдаш не е от вируса, дето го прекара ? Слочаеност ?

има мозък - може да проявява ирония. нямаш мозък - разсъждаваш първосигнално.

Не е хубаво човек да се шегува с такива неща и между другото корона вируса наистина може да засегне мозъка и нервната система на човек!

занимавате с Глупости, мен ме интересува как ще се спасяваме от Уханската Чума, щото КОВИД е само средството за разпространение на истинската Проказа - Китайският Комунизъм!

Ами взимай автомата, мешката и заминавай за Китай да ги трпеш...Ако успееш да ги намалиш на 1млрд се върни при Монката Паси да ти даде орден на НАТО!

Стига сте се упражнявали кой каква по тъпа политическа небивалица ще напише. Тези хора имат близки на които в момента не им пука за бойко, радев герб, бсп и.т.н. Имайте малко срам.

Не е стреляно по пътници? Е хубава работа, само това оставаше, да стрелят и по пътници! А това че винаги може да не уцели? А че може да се получи рикошет и да убие или рани и пътници които нямат нищо общо? Всеки един от нас возещ се в метрото е застрашен да бъде убит или ранен. Сега ще започнат да обискират масово всички влизащи в метрото.

Ревност по пернишки!

"Инсценировка на Радев, сега ще обяви военно положение и пожизнена власт. Така го учи шефа му от Масква." Точно в целта!

Стрелбата по изневеряващи жени у нас е законна, защото не подписахме Истамбулската конвенция.

#meeeeee

и така ще продължи управлението на пухльото !

Русофилията на хунтата

Дани и Данка се гонили с кюлчета към Т2

Защо го няма Румен Гечев в правителството

Поредния етюд: Ромео и Джулиета по социалистически. Той на държавна служба. С къса пишка и служебен пистолет за удължаването и. Тя увяхнала социалистическа Матрона със затихващи сърбежи към целият Пролетариат. Липсата на частна собственост, където да им се изсмукват всички метални емоции, води до изблик на страсти, стърчащи единственно върху неговата мизерна милиционерска пенсия. Всичко оградено и ограбено, по време на службата към НРБ, отдавна е изядено и изпито. Логично настъпва момента във филма на Р. Вълчанов: А сега, накъде?

Следва 3000 лв за 1$ фалити на банки купони за хляб и мляко , банани само на нова година дар от братска Куба...... това вече сме го гледали

Това по радио "4- ти километър" ли го казаха?

Членове на ГЕРБ се самоубиват вместо да лежат дълго в затвора,след като всичко им е конфискувано заради близоста с Мафията ГЕРБ. Ще има вълна от подобни случаи.

къде спиш. Народа се изпозастреля в твоя чест!

А служебната резидентура на фатми ру , влетя с 200 убийства и мор