Стрелба в известно столично заведение при опит за обир

Собственикът на бившия ресторант "Кошарите" е стрелял при схватка с криминално проявен

Обратно в новината

Коментари - Стрелба в известно столично заведение при опит за обир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не казвате ,че Бирмата е собственика ?

много е глупаво на престрелка да идеш въоръжен с нож!

Тоя на какъв оборот се е надявал, като по закон масите трябва да са през 1,5 метра?!?

Е сега ще го изкарат виновен щото оня е бил с нож.

Това мутренско заведение се намира на плюнка разстояние от ушевите от ДАНС.

ще видим пик, ама на престъпността с безумните действия на нашите безхаберници с власт. Стотици хиляди се върнаха от местата, където са просели и бъркали в чужди джобове, сега трябва да ядат. Полицията работеше по КПП.та, сакън някой да не отиде да прекопае градината си и престъпността нададе глава като в ония тъмни времена на криминалния ни преход. Пак ще е за наша сметка, ония горе ги охраняват като световни съкровища.

Нали сте бедни бе. Какво ще ви крадът. Празник е. Аман от нихиизъм и заяждане. Нали искахте да ходите да тъпчете агнешко. Хайде ставайте от комповете и стига с писането. Отивам да си нагледам печеното. честит празник на българите.

Аааа и за нас, мангалите , също е празник. Кат ги нема българите ние одим да обалжим туй-онуй от домовете им докато са празни. Та и за нас малко празник да стане . Айдееее!

Какво ще обират нали уж са на загуба заведенията??

Едно време през междучасията от НМГ-то ходихме там за бира. Особено ако има някой свободен час. После заспиваш на задния чин.

Хехе. По мое време точно до НПМГ-то си го имаше "Хъша", един голям мустакат хайдутин го държеше. Та там си пиехме наливната. :)

браво че са го заловили

Е нали има карантина уж? Тоя как така работи? Или защото е от Шайката.

И като има карантина не може да доставя ли?

Що, ти поръчвал ли си оттам, та знаеш?!?

Какво не разбра в изречението, че съседи са телефонирали на собственика? Тия глави само за шапки ги имате.

Май не си разбрал. Заведението е било затворено, а престъпникът е прескочил оградата на двора и разбил входната врата на ресторанта. Влязъл вътре и започнал да тараши.

Абе ти с колко дни назад живееш? Чете ли въобще какво пише?

браво,браво,браво. убий крадеца на место!

сега могат да го преименуват спокойно

е сатанинско сборище на мутри, продажни ченгета и прокурори и любимо ограждение за софийския ъндърграунд. Там само битки с танкове не са ставали, за сега.

Спор за паркомясто !

В България за да просперираш, трябва да си или в информационния сектор (сиреч работа на компютър) или в държавния сектор. Останалите две опции са или чужбината, или славния път по който този отчаян човечец е поел, а именно - уличния, който води до две места. Панделата или Св. Петър! Успех на всеки адекватно мислещ човек!

Мноу си тъп, Саше.

Ти като си такъв мамин убавец, да те видим до къде ще стигнеш, ако въобще си и почнал нещо :-)))

Аз съм зад компютър, ама и познавам доста хора в държавният сектор. Не познавам някой "просперирал" в нито единият. Ама знам няколко от "куфарчетата". Те са си добре.

Аз съм стигнал вече докъдето съм искал и съм доволен. Шофьорче бях в частен месокомбинат, а сега съм охрана в училище. Шапка на тояга, дето се вика.

Не съм учуден, че си бил шоферче и сега на пенсионна възраст едвам свързваш двата края и ти се налага да киризиш колкото хляб да имаш, но всеки сам си носи кръста! :-)))

Може да са го пратили да го опожари преди да отвори. Те наркоманите за това ги ползват...

И какво може да обираш в тая въшлясала тенекия - бившето култово заведение сто патлака , заради клиентелата

къв обир бе, като тва заведение не е работило от маса време

ходи питай мозъка на целата операция :)

:)))Онзи тъпият(ЦВ.ЦВ) като го няма вече с медийното пространство сега на Батко ли се лепна прякора умният:)))

А това пък заведение какво е- кошарите?- като за стадо?- и това насред софия?- с геги и потури?- и чалга? леле

Много отдавна трябваше да разрешът оръжието да е достъпно за населението и трябва да ви кажа че всички борци дето ходеха по 4 коли , разни други бандитечета от крайните квартали, корумпирани ченгета и мн. др. щяха да са на 2 метра под земята преди много. много години. За съжаление народа се държи далеко от оръжието не случайно...

Всички мои познати, които са искали да получат разрешително за КНО изкараха такова /дори и аз/. Само на един КОС отказа разрешително, но по-късно при повторно кандидатстване /след 2-3 г./ получи. Въпросът е, че процедурата е дълга и документите са много. Просто на повечето хора им писва и се отказват. Винаги съществува варианта и да ти откажат разрешително, защото "не си доказал необходимост от притажаване натакова". И да знаеш ако стреляш със законно оръжие ще си имаш много проблеми.

Много по-лесно е да имаш незаконно. И наказанието е сходно на мъмрене, ако не си го ползвал или криминално проявен.

Всичко това очевидно е нормално при положение, че България от както е паднала под Османско "съжителство", както казваха някои брилянтни умове, е загубила Втората Балканска война, Сърбия непрестанно се опитва да ни унищожи, включително през 1885, губим Първата световна война, благодарение на договора подписан с Хитлер, "братушките" ни Русия ни даряват с "градивната" система, след нея пък идват мафията, куфарчетата, кризата 1997, Световната криза 2008, която се задържа до 2011 в България, а сега и Корона вирОса. Ние няма как да очакваме да няма подобни чести прояви от страна на сума ти безнадеждни случаи като този :)

България е непобедима през войните. Единственно България има 5 руски трофейни знамена взети в БОЙ. Загубата е на Дипломатическия фронт. На Девети 1944г България е ДВЕСТА ХИЛЯДИ КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА .....благодарение съюза с Германия. Благодарение на Хитлер българия си връща Добруджа. Благодарение на Русия Сърбия е насъскана срещу България през 1885г и яде българския бахур. Благодарение "Закон за изтребление на горските разбойници" в края на 19-ти век се спира с бандитизма чак до Девети 1944г. Всеки кмет е ЗАДЪЛЖЕН при поява на бандити в мерата на общината му да организира дружина от местните ловци и неосъждани мъже. ДЪРЖАВАТА ИЗПЛАЩА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ДИРЕКТНО НА ОБЩИНАТА и ДРУЖИНАТА при УБИТ или ЗАЛОВЕН разбойник.

Ние освен, че губим територии, освен през 1885, влизаме в непрестанни кризи заради самите войни, световни промени, национални предателства или вируси. Знам какво е да си патриот, обаче не е необходимо да си като кон с капаци и да не вникваш в написаното :)

И немските, и руските подаръци са правени за да ни привлекат на своя страна и да ни провокират за някое участие във война, от самото начало правещите подаръците са знаели че това ще е много временно, колкото да ни залъжат.

Палячо, как точно се доказва и осъжда "разбойник" в държава управлявана о бай Ганьовци? Разбираш ли, че ти може да си следващият застрелян "невинен" в подобна малоущина, или просто набеден?

Бро, отговорността да управляваш е много по-тежка от тази да плюеш като станиславчо чалгата по всичко що се е добрало до позиция, затова истинските управляващи стоят в сянка, и вие си нямате и идея кой точно ви такова майките!

Гледай малко над нещата :) То е ясно, че всички са зависими един от друг и няма почти никаква разлика между каквито и да било партии, пък да не говорим, че червата са били още по-гъсти по Тошово време. Просто като погледнеш цялата история на България ти става ясна цялостната картинка ;)

Дърта мутра, държаща питейна чалга кочина, стреляла по кандидат-мутра (най-вероятно наркоман)... нормално за Тиквенистан.

измекяр прост, Дърта мутра е пълен с пари а ти караш тука в нета на чикии че са най евтини

Глупак

Тоя "ресторант" и собственик ли е имал

Значи отварят заведенията и веднага правят обир. Пха-ха-ха

Изтрепайте се, малоумници!!!!

..и “Само” Двадесет (Двадесет !) от “нашта” палитсиъ .. - ах, леле ! ...Ах, Лелеииий !

Бърз ПР на Кошарите, преди отварянето му утре

Въпросният ^бизнесмен^ дължи пари на целият свят :):):) и най вероятно на някои вече му е писнало ! Интересното е защо и по кое нареждане е там и началника на СДВР ???? Нещо много полиция за един обикновен обир ?????? много въпросителни ????

На вниманието на Г-син Борисов,на г-син Гешев,ако става въпрос за заведението на Коко Динев,и ако то е онова което се намира в близост до американското посолство,то най лесно е да погледнат камерите на посолството:)))

Допълнение след 4 часа-стига да искате да хванете извършителят.

ще прегледат записите от камерите на ам.посолство? Когато военната ни полиция може да влезе на територията на ам.военна база ... демек няма да е скоро

тука тъпанари с 8 клас почнаха дават акъли на журналиста как да си е написал статията и как не, ... Граматика на българският език се оказва безвъзвратно забравена наука, ... жалко племе изпростяло и подивяло ...... Метафора в реториката (от старогръцки μεταφορά - метафора, „пренасям“, или в реториката - „пренос на смисъла на дума в друга дума“) е стилистично средство, постигано чрез използване на думи в преносен смисъл (напр."каменно сърце", "златна нива", "цепя тишината" и т.н.) Най-схематичното определение за метафора е свързване на далечни за обичайната логика понятия (изразени с думи) въз основа на новооткрито сходство между тях. Най-простата форма е „[прилагателно]->[съществително]“, например „Каменно сърце“. В поезията този похват се използва за постигане на силен емоционален ефект с малко думи. Извън теорията на реториката на метафората се гледа като на по-силния речеви инструмент от аналогията, макар двата тропа да са близки. Ясното им разграничаване следва от факта, че заложеното в метафората твърдение сплита двете категории, докато при сравнението те остават ясно различни. (Черти на един предмет се пренасят върху друг в основата на прилика свързваща прякото и преносно значение на думите.)

се чувствам неудобно,че мога да пиша на български без грешки.Странно чувство

Да видиш сега лесно ли е да си част от малцинствена група. Бъзро си инсталирай програма за чат - много помага да забравиш правилното писане :-)

на айфона ли?

Известното столично заведение е върхът на простотията.

зачестиха случките на на и около черни връх - един от секторите с концентрация на офиси на едрата енергина мафия. козяк не са ли притеснени, че са вблизост ...

НАШАТА МУТРА ЛИ?!

Титаниии! Титани на перото, "Стрелба е избухнал" !?! Кое е мъжки, кое е женски род и какво е избухнало ? Трагедия! Първо запада знанието и културата, а после - това, което се случва в статията...

От спора кой е в мъжки,и кой в женски род ,схвана ли ,че изпусна новината и информацията.???На една днешна новина това е целта-хем е вярна(до някаква степен) хем да накара хората да спорят и се карат за нещо което те знаят ,че масово не разбираме(за правописа ми е мисълта)

Престъпникът и Бизнесменът! Добро начало. Очаквайте втори епизод. Скоро на вашите екрани! Една драма с много неочаквани обрати.

Обаче забележете реакцията на хората от магазина!! Видяли са че някой прескача инса с е обадили на собственика!!! Вместо да се обадят на полицията! Еми докато сме с такова мислене няма да се оправим!

Явно са преценили, че Коко Динев /май още е негово/ ще дойде по-бързо и ще вземе по-решителни мерки. Не са познали - крадльото още е жив. Дали и старите мутри омекнаха.

Старите и корави мутри омекнаха когато най-меката мутра стана много яка благодарение на журналистите, а даже и Тя не знаеше каква манна небесна го чакаше..

Аз само да Ви задам един въпрос:След като сте анонимен тук ,Как бихте постъпили на мястото на тези които Вие осъждате??

и що има пищов като престъпника е жив?

Понеже ресторанта е на 100 метра от Козяк , познавам собственика , и той ми каза че е влезнал някакъв клошар , за да търси нещо за ядене . И изобщо не е имало стрелба .

Познавал се бил.. Хахаха... Лягай да спиш бе клошар

„последвала е схватка между въоръжения с нож престъпник и бизнесмена… Тогава се чули и 3-4 изстрела“ и т.н. „престъпник“ е жив и здрав!“ Също така: „Стрелба(женски род) е избухнал(мъжки род) в известно столично заведение“ Друг въпрос е, че стрелба не „избухва“, а евентуално започва! Връх във владеенето на българския език!* п.п. Има встъпителни курсове по български език - ползвайте ги, не са скъпи!

Това което казвате е вярно,но изисквате твърде много от днешните българи,хем да мислят логически,хем да следват и правописа на новинара?

цървул прост, това е типична метафора и и е правелно употребена, ... избухва свада, сбиване, скандал и още много други

Професоре,извинете ме мен невежата,аз само се напънах да разпитам,какво разплитаме?Българският език или ситуацията?Явно човек може да е невежа дори и да има и докторска титла.Професорите като теб,знят всичко,за тях не се отнася,те имат право да са тъпи колкото си искат.

Удачно би било, да си поставиш "цървул прост" като НИК-нейм! За теб, персонално, обяснявам защо: Визирам грамотността ти - правЕлно! Не бих се изненадал, ако ти си даскала по БЕЛ на Надето!

Какво ще обереш от заведение, което не работи 2 месеца? Столове, маси или чинии и чаши? Причината е друга. Никакъв обир. Наркотици или стари сметки.

Кога разрешиха на заведенията да работят,кога тръгнаха нападенията с цел обир???:)))

Оказва ли,че вече нападат заведения,които даже се канят да работят????

Заведението работило нелегално... Напили се и се сбили... после било кражба ;)))

То май и заведението е ясно кое е, и собственика,но така са го завоалирали поръчителите,че дори нападателите не са знаели какво и кой нападат:))Но те знаят кой им го е поръчал:)))

До къде стигнахме,малкия крадец да краде от големия...

не е вярно, клиента ми е доброволец и е скокнал да подреди масите според новите правила.

Настоящият " собственик " на Кошарите е реце отвсякъде . Във всяка правова Държава , смрадливиятГешоо уродлив тулуп щеше да е в панделата доживот . Тоест стреляли са се някакви престъпници , жаслко , че не са се очистили .. Гешофффф , ще ти отнесат каскета , бе келеш , и пак няма да се светнеш . ДЕРМ гробарска , крадлива и прокълната .

За нищо не ставащ

Лъжи, повече от 50 дни откакто беше обявено извънредното положение нямаше новини за битова и дребна престъпност и им лъсна гъза, че всичката престъпност е държавно спонсорирана, и сега се включиха с лъжи!

И всичко това след като на престъпниците беше предоставена възможност да носят маски, скафандри и и всякакава маскировка?!

Искаш да кажеш,че има пряка връзка между смъртността от корона вирус и нападенията над заведения!Когато всеки ден казваха колко са болни и починали никъде нямаше сводка за обири на заведения и стари хора починали след нападение.А сега почнаха да нападат кръчми:)))

Да го застреля на място. Все пак гледаме от американците. Аз лично не бих се замислил. Само така ще се елиминира престъпността

Ще трябва да стреляте много нависоко(от парламент марионетки нагоре), защото за два месеца извънредно положение, когато на всеки престъпник беше предоставена възможност да се маскира както си иска не беше обрана и една банка, а управляващите си ги обират редовно! Което води до заключението, че даже и дребната битова престъпност е държавно инспирирана и протектирана. Фул стоп, иф ю ноу уат и мийн!

сеир да има за простия народ!