Поредно показно убийство в София

53-годишният Васил Лазов бе застрелян в столичния район "Витоша", в близост до бул. "Никола Петков". Сигналът е получен в столичната полиция около 13.40 ч. в понеделник. Убитият е криминално проявен, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Поредно показно убийство в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам: щом показно разтрелян има криминално минало, да не се търси изваршителя!!!

Драматизирам, защото не чух от Цветанов да са извикани на разпит Васил Божков, Гриша Ганчев, Венци Стефанов, Николай Гигов, Тодор Батков, Коко Динев..... във връзката с убийството на Данчо Динов. Първия по версията за убийство от конкурент, останалите заради изявленията на австрийската фирма SKS365 Group, че мачове на техните отбори са били манипулирани. Като не ги викат, значи не искат да разследват. Ами утре ще застрелят представител на Щрабак, защото е взел поръчка за магистрала, ще опукат представителя на Дачия, щото е конкурент на ловешките автомобили... И ще ви обяснят, че убитите са криминално проявени и регистрани в МВР за нелоялна конкуренция по оплакване на техните конкуренти...

Чак пък "поредното показно убииство". Трябва да се отбележи все пак, че преди 2-те убииства тези дни имаше поне 5 месеца на спокойствие.

Явно здравите студове влияят благоприятно на криминогенната обстановка ;)

А още по-лошо е, че поръчителите на убийствата са на високи постове в държавата. Какво се правите на ощипани моми - страх ви е да кажете истината ли? В последните 20 години поръчителите на убийства са на високи постове в държавата. Независимо от това коя партия е на власт. Дават милиони за да се докопат до пост, който им позволява да ни избиват безнаказано. А бе забравихте ли, че разследваха бившия главен прокурор за убийство? НЕ се ли сещата , че има приемственост - всеки престъпник разбира, че за да не влезе в затвора трябва да си плати за да влезе във властта.

плюе или не,човека си е написал истината ,а това алоооо си го викаи по телефона и на село от където си ,нищо че имаш големи претенции за правопис

Децата "видели"как мърдал човека ама имало и втори изстрел..децата "видели" лежащия човек и се развикали/напълно нормално/..Само дето децата "не видели" убийците???Разследващите да престанат да използват и децата за да си приказват глупостите, защото са пълни противоположни празнодумства..

не разследващите - пишещите - така им е цензурирано да напишат. станал е неудобен човека бог да го прости. никой в тая държава не прави голям бизнес без покровителство... н и к о й!!!

Аз съм сигурен, че това е работа на местната глутница бездомни кучета! Само те ще да са го застреляли тоя "криминално проявен". Къде гледа Екоравновесие, бе!

Ей, кучкар, я се скрий там, откъдето си изпълзял, да не последваш и ти съдбата на обезпаразитения...

млъквай бе, албанотюрк!

Още ли си мислите че ГЕРБ са по-добри от останалата паплач, която ни управляваше? Нищо не се е променило, няма и да се промени....

Браво,още един престъпник по-малко.

Утре ще убият някой, който ще се окаже, че е регистриран за неправилно преминаване на пешеходна пътека. Ходи да живееш някъде в афганистанско село, където убиват с камъни защото си спал със съседката. Това ли искаш? Или пък да дадат право на ченгетата да стрелят по теб ако караш без светлини през светлата част на деня?

Жалко ,че не ги стрелят по-на често та да намаляват.

В сяка седмица по едно показно убийство, но ръст на убийствата няма! След като Цецо е жив и убийства въобще няма. То и министър на МВР няма - само се води на заплата. И за пенсия. Тия от Герб са по-лоши и от бащите си от БКП!

Всички знаем как се работи в полицията.Влизаш в СДВР , все едно влизаш в кръчма-лъха от всяка стая на алкохол и цигари,посрещат те пияни или надрусани млади СЛУЖИТЕЛКИ,които незнаят защо са там.Може би някой ги е поканил на купон.Е така изглежда СДВР. Ц.Ц малко да им спре купоните.

чудовище - сега му сърбайте попарата! Тия ни закон ги лови, ни данъци и осигуровки, а ние си плащаме като балъци. Направо модел за подражание на малките момченца. А момиченцата - те пък бързо се ориентираха отрано. "Железния", а? По-скоро ръждиво-гнилия вече. 22 години не могат да ги спрат и още дерибействат. Някой помни ли СИК и ВИС? Не? Тогава какво се пулите защо и докога?

ДА помним ги и други помним и помним, че не имало и няма правителство, което да няма връзка с тях. Включително и сегашното. Освен това помним, че част от тях ги избиха, за да не бъдат съдени. За да им затворят устата.

Хора от провинцията,не идвайте в София,тук е страшно. По долу една провинциалистка е описала много точно какво може да ти се случи ако дойдеш в София-няма смисъл да я повтарям.

Да съгласен съм Софиянец такъв!Това като обида го приеми!Последното населено място на света което ще иде да живее нормален човек е твоята София...

Били, ако успееш да убедиш в това и останалите си мъдри и нормални съселяни, със Софиянец ще ти бъдем ужасно благодарни!

stanibu@

При предишното участие на Борисов във властта,като гл.секр. на МВР, Труповете-публични убииства , бяха над 300,разкрити=0 ! Сега при Борисово-Цветановият ГЕРБ на власт ,Публичните убииства,се Увеличават по-бързо от цените на живота !!! Може и да е случайно , ама надали !

Банан Републик! Това е реалност!

Кризата се задълбочи и започнаха масови отстрели !

Бил криминално проявен защото използвал фалшив документ. То в парламента и правителството с със фалшиви дикументи-дипломи.

Докато МВР има такова ръководство, най-вече такъв нагъл и некомпетентен министър, само ще броим жертвите, грабежите, изнасилванията, обирите и т.н.

A според Цецо престъпноста у нас е изчезнала едва ли не

ами прав е човекът! ето, изчезва... маи.... както в началото на века... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не си разбрал.престъпността е намаляла,контрабандата е овладяна

Застрелян в главата случайно.

Хора, не знам защо четете статиите избирателно и коментирате избирателно? Да криминално проявен и си е изтърпял присъдата. Къде да го държат след изтърпяване на присъдата? Освен това преразпределянето на првестъпния бизнес винаги е съпроведено с трупове и така е по цял свят!! Тук не е по-различно и е все тая кое правителство ще е на власт това няма да се промени!!! Навсякъде държавата (или поне част от нейните структури) има/т интерес да поддържа сива икономика и бизнес!

Щах да ходя до София на семинар, но се отказах. То още на гарата ще ме оберат, ще ме сгазят после на пешеходна пътека, а ако оживея, ще ме отстрелят по грешка, докато разни мутри си оправят сметките. Ако и там оживея случайно, ще ме излапат бездомни кучета и ако по чудо се спася, в болницата ще ме довършат...

А стига бе нещо си се объркала нали цвъцко каза че няма такива неща!

колко точно!

Пумията герб е същата,както предишните пумии,само пумиарите избиратели са други

Как така криминално проявен пък на свобода ???????

А помните ли как по времето, когато ББ беше гл.секретар всяка седмица се извършваха поръчкови убийства? Нищо ново под слънцето.

"Железния ЕООД" - хахахах,явно не е бил толкова железен,щом са го утрепали с Железо

Да не забравите да гласувате пак за тиквоча слънце и неговата подлога цвръцко ентелигента.

Само от днес новинарските сайтове съобщават за няколко убийства, още няколко нападения с тежки телесни повреди... Цветанов, когато някой ОЧЕВИДНО не се справя със задълженията си си подава ОСТАВКА ! Цветанов на България не и необходима ПОЛИТИЧЕСКА полиция, каквато ти наложи, полиция която в малка страна като България да наложи ред, чрез своя авторитет ! Цветанов, време е да си ходиш !

Тоя яко е избивал кокмплекси.. Сам окато видите как е кръстил една от фирмите си... Е, намерил е каквото е търсел... Тарикат, но не и безсмъртен..

НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ! ЗАСЕГА СТРЕЛЯТ САМО ПО КРИМИНАЛНО ПОЯВЕНИ!!! И ДА НЕ СА КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА ГИ НАПРАВИ КРИМИТА???

мутренска държава!

Известният регистратор на събития - Цветан Цветанов, собственик на множество апартаменти, отново ни сюрпризира с ново убийство на типове от подземието. Също като своята дружка Борисов, който наблюдава животът в страната и коментира причините за развала на държавата ни умело, красиво и подробно. И двамата са странични хора, далече от народа си, но воюващи с него до пълното ни сриване. И успяват - дотолкова, че пет пари не даваме защо се стрелят като зайци демократите от нов тип . балкански. Лошото е, че тази двамата се готвят за нов мандат на наблюдатели на ставащото в деградирала България...

Кой ни е Министър-председател - Боко Тиквата - комуниста, ченге, мутра!!! Кой беше Главен секретар на МВР, когато имаше 100-тина поръчкови убийства, за които няма дори заподозрн - същият този Боко Тиквата!!! Ако очаквате да се случи нещо хубаво за нас гражданите, когато ни управлява ББ, прегледайте се по-скоро при психиатър!!!

Браво Боко!

да мре! щом е криминално проявен, а не е в затвора! но най-големите престъпници са сред парламентаристите, висшите магистрати и правитеството!

Sacho

Говореше се преди години, че група бивши барети са наети от властта по това време да вършат черната работа.

де да беше така, сега нямаше да има жив мафиот...

Бил криминално проявен защото използвал фалшив документ. О боже. И защото се опитал да даде подкуп. Вие от МВР нормални и сте? Може и да не е правилно да се дава подкуп, ама половин България е плащала на катаджии, това не означава, че е нормално всички тези хора да бъдат убити.

Железния ЕООД - вече не е толкова желязен. М-ка им на всички, тука пред нашия офис на всеки 2 седмици 6 - 7 охранителя се изсипват пазейки някакъв от НЕДОСТИЖИМ ЕООД който идва при адвоката си или...... За какво са ти 6- 7 охранителя ако се занимаваш с нещо законно. Че и големите глави ме питат къде съм отивал... Ами в офиса са си бе ТИКВО.... Та да се върна на тезата си М-ната им на всички подобни тикви... Мислех си че сме преминали този период но явно съм в голяма заблуда...

Абе никъде в Европа няма толкова охранителни фирми като в булгаристан? Чудно защо? МУТО-ЧАЛГАДЖИЙНИЦА!

Имааааа....В Румъния имаааа ...Върви да видиш!Ако изобщо Румъния е Европа?

Отървахме се от още един престъпник.

Връщаме се отново в 90-те години, което е нормално в предвид, че ни управляват мутри оцелели и забогатели от това време. Все пак не отвличат, направо убиват на улицата посред бял ден !

Нека се трепят един друг... На теб какво ти пречи? Ега скоро се избият... Ако си настрани от техният "бизнес", няма какво да ревеш предврително..

Ама какъв ви е проблема? Така и така криминално проявените българския съд не ги осъжда и не лежат в затвора. За сметка на това пък те сами се чистят помежду си и с това помагат(без да искат) на правосъдието.

важното е че престъпноста е прекършена нали така цвъцко и бог боко премиер на най-щастливата и просперираща нация.

Под вещото ръководство на групировката ГЕРБ София е заприличала на Чикаго през 30-те на 20 век.

а преди герб на какво приличаше?

ЩОМ Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН ЗНАЧИ ИМА ЗЪБ НА ЦУЦИ!ТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ ИМА МОТИВ ДА СЕ САМОУБИЕ И ДА ОБВИНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА НЕСПРАВЯНЕ В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА!

Ха ха ха... Супер коментар, пич.. :) Стискам ти ръчичка.. :)

Мир на праха на човека! Искрено се надявам лека по лека един по един, та до един да се изтребят отрепките в тази Държава! Тук всяка мутра е "бизнесмен"! От сърце желая тоя народ да се прочисти от хазартни боклуци и хора с дебели, криминални досиета! Явно съд и затвор, няма за тях, но тоя тогоре няма да ги пропусне!

"Трупът му е открит от негова съседка, която го е видяла да лежи в безпомощно ?!!! състояние на земята." С безпомощни !!! клишета журналисти клети лежите на земята...

Не вярвам на такива лъжливи убити. Цвъцко си го каза съвсем ясно - в БГ няма вече организирана престъпност и поръчкови убийства! Амаха как си позволяват да ги застрелят, ми то тва се едно на се изплюеш в лицето на храбрия полицай с 6-те апартамента!

Едно зло по-малко на този свят.

Нели, теб не те ли притеснява, че сред нас живеят хора, които се препитават с убийства? Утре можем да бъдем аз или ти.

Анколоу

Ами ако се занимаваш и ти с това, което се е занимавал той... Успех!

d4

Целия цирк /разбирай БГ/ в л...на, само ЦВ.Цв. в бяло....