Стрелби с жертви и ранени в Остин и Сиатъл

Единият стрелец от Остин все още се издирва, вторият е ранен и е в болница. Полицията съобщи подробности за стрелбата от вчера в предградие на Сиатъл.

Обратно в новината

Коментари - Стрелби с жертви и ранени в Остин и Сиатъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за сведение: Убиецът от Макълтио е от руски произход....

Exx, тъй и Не Смениха Смешната Снимка ... то толкова Хора де будалкащо, де не, им го казаха. А на "един" даже на Армения му заприлича.

Нещо май го немаше у диро, мурзила ;) Мужчина открыл огонь и исчез Стрельба в столице России 23 Июля, 2016 в Происшествия Ранен боец Нацгвардии Стрельба в Одессе 31 Июл, 2016 в Происшествия 10-летняя девочка вернулась из леса под Новосибирском, где ее бросили родители ...

Чудовищное убийство в Краснодаре: неизвестные зарезали насмерть женщину и 3-х ее детей 31 Июл, 2016 в Происшествия бърже в рашистан, мурзила!

Новина за САЩ. Коментари за Русия. Абсолютно неадекватни . Нещастници просто сте за съжаление . Горко ви.

Абе, мурзило-скумрио, вие дето лижете ботуша на матушката не се ли радвате на новини от РОДИНАТА ВИ?!

Да сте виждали руски или европейски филм за атентати - не. В Холивуд е пълно с такива от години, на времето ни изглеждаха нереални, художествена измислица.

Вие от БКП-то отдавна ги правите тия филми: Атентатът срещу цар Борис III е извършен на 14 април 1925 г. от група анархо-комунисти (Васил Икономов, Васил Попов - Героя, Нешо Тумангелов, Антон Ганчев и Нешо Мандулов) в прохода Арабаконак. Царят успява да се спаси... На същия ден в София е убит генерал Константин Георгиев. Няколко дни по-късно, по време на погребението на убитите при тези атентати, комунистите извършват атентата в църквата Света Неделя, най-големият терористичен акт в историята на България.

Гахахахаха мурзилата и историческите факти вече отричат. Дано ви хареса в ада при Сталин!

Тези ненормалници американците, подлудиха целия Свят. Както се държат вътре в страната си, такава и външна политика имат и към останалия свят. И Ислямска държава си е Американски продукт, както на времето Муджахидините, то си личи отвсякъде американския почерк, тип Холивуд и закъснял кубой.

И с руско оръжие

Произведено в България

сбирщина от агресивни,откачени изроди...

тия ще се избият помежду си

българите и украинците са най-големите почитатели на каубоите ....и единствените !

прости булгари стига сте плували по америка ,тази старана прави всичко за грагданите си,не като бг правителство да се дупи,щом се дупи ще яде ку_а,не е виновен този коъто яде баницата. капиш

ко речи бе мушмул?

Да се изтрепат до един дано!

статияа е като стръв за путинярите в българя и извън нея. те трябва да мастурбират на тема америка. тема, която и'м е табу.

Не знам какув Путин и какъв стръв ти е в главата ама според статистика в САЩ има над 300 млн. лично оръжие...те тия ако се подхванат ще си спретнат най-голямата гражданска война която светът е виждал....тя и работата на там отива.

много е хубав живота в сащ нали,драги емигранти....

Солена подиграФка, падаща обаче върху Вас като бумеранг. Аз съм иди ми доди ми. И тук и там.От хубаво човек не бяга. На всяко 1 изречение -обяснение за САЩ трябва за да го разбереш да стоиш поне 1 месец на мястото в САЩ. И пак не е сигурно, че ще схванеш. От една страна в САЩ се живее добре или най-добре защото заплащането е 10 пъти и повече от БГ. За да достигне тази цел САЩ мачка и обира целия свят, а БГ я изсмуква и унищожава. Ноам Ч казва: БГ е една провалена държава причинено от САЩ. Ако можеш да се вместиш в 2-те пропивоположности ще разбешеш нещо.

иди ми доиди ми, загубеняк с виза за уса. върни визата, серсем!

Доста плътни години и много полугодини изкарвам в САЩ. Там ситуацията ме направи един много дисциплиниран гражданин/ нямам Амер / гражданство/ и нямам никакви проблеми освен, че съм с полудокументи. Но когато се върна в БГ започват проблемите, трудно се живее в БГ, ХАОС в движението, административното обслужване,цигани, измами на всики нива,прости хора управляват и вършат простотии няма работа , няма пари , няма бъдеще. За всичко това основна роля изигра САЩ. И е необратимо. В САЩ държавата никога не лъже гражданина. Ако се случи -чиновниците са АУТ.В БГ обратното

В САЩ има 3 различни режима на покупка и съхранение на огн оръжие: Изисква се-Документ за покупка и Документ за носене - 14 щата -също като в БГ;; Не се изисква Документ за покупка, но се изисква Документ за носене-32 щата и в 5 щата ! не се изсисква да имаш документ нито при покупка, нито за носене -Вермънт,Уискансън,Уайоминг,Канзас, Аляска. Това дава възможност за другите щати по интернет да си доставиш какво ти душа сака. 10 млн бройки огн оръжие се произвежда само от Амер фабрики. Сега забраниха АК 7,62 и АК 5,56 и боеприпаси за него по руското ембарго, но американците се смеят и казват, че са се запасили достатъчно.

Тексас и щата Вашингтон- Сиатъл, / не столицата/ спада към щатите които не се иска разрешение за покупка, но се изисква разрешение за носене. 10 млн броя леко огн оръжие се прозвежда в Амер/ годишно.

Съобщете, когато започне стрелбата и в белия дом. Ежедневието в щатите не ме вълнува.

снимката отново нищо общо с новината - стрелбата в САЩ, щата Тексас, на снимката немски полицаи с надпис на жилетките POLIZEI и автомати MP9 на Хеклер и Кох.

Ей голяма цензура тука,заради това мойто внуче бе....тц,тц,тц.То да не смее човек да се изкашля начи.Ма нищо,да е жив и здрав младежа ми:)

На твойто "внуче" му е пораснала работата - козяците са го спазарили за техен трол във форума.

Ей от туй най-много ме беше страх мене...най-големия ми кошмар се сбъдна.Ам..кажи ми ко да направя?Да му отсека главата от кръста ли?Унуче мий се пак...

Обама и Меркел един маймун гие правил. Трепат им народа, а те се крият като мишоци. Алу-у-у-у, НАТУ$УУ$У$У!!!

В САЩ няма народ. Има расови , етнически и религиозни общности. Които се ненавиждат. Специално в Тексас е разрешено носенето на оръжие на обществени места. Много пъти съм виждал пушки на задните стъкла на пикапите с тексаска регистрация. Нямате си на представа какво става в случай на инцидент на общественно място в САЩ. Преди 14 години беше попаднала магистралата в Чикаго по езерото Мичигън. Стана Апокалипсис - прескачане с коли през градинки и бордюри, неспазване на пътни знаци и светофари поне на километър от инцидента. Свирене, засичане, средни пръстчета през прозореца - това е постоянна американска ценност и без масови инциденти.

Интересна новина от Америка, но защо на снимката са полицаи от Германия?!?!?!?!? Журналистическите Ви умения са покъртителни.........

правят икономии , всяка снимка се заплаща !

Кичо

Ало дираджийте стига с таз снимка на немски полицай кат пишете за краваристан има гутъл бре ...

Това е било салют в чест на 320 години ВМФ на РФ...

И Защо се Опитвате да Донапрягате СвръхНапрегнатото ?

Ти гаче си се цанил при козяците за техен пълномощен представител във форума.

Вижте, Колеги... - помолих най-Учтиво да Видим Достъпното и ЧакТогава да коментираме... Защо НЕ отчитате че близо Десет часа Няма изградена Версия ?! Защо НЕ отчитате че Такъв вариант - Е де-факто Възможен Навсякъде ?! --- Това че НякоиОпределени Колеги НЕ понасят Америка - го Видяха И в БонгоБонго.

ти тези милиони долари за нищо ги нямаш . Айде посмали манго .

Да не мислиш, че ще те моля или ми пука дали ми вярваш или не? А и забележи - не аз повдигнах темата,пределно ми е ясно, че не само сит на гладен не вярва, но и обратното. Пределно ми е ясно колко слаб ход е и колко е непопулярно да засяга човек подобна тема сред хора, които живеят в бедна страна като България, да не говорим за озлобени лумпени, лузъри и хейтъри, които са се цанили за тролове за някакви пърщиви левчета.ю и преди щях да избягна темата както съм го правил много пъти при подобни предизвикателства от такива мизерни и проси съшества, но нещо взе да не ми пука изобщо...

Нищо особено не е станало, събрали се некви , гледали са филм за зомбита, дрогирали са се, и после са почнали да стрелят като са мислели че наоколо се разхождат зомбита. един вид са спасили човечеството от живите мъртви.

Аз

От едно известно време съм седнал да се образовам по бушкрафтинг, сървайвализъм и прочие подобни глупости. При щатяните в тая група усърдно участват таквиз едни, дет им викат препъри - подготвят се демек, за едно нещо, дет му викат зомби-апокалипсис. За целта се обзавеждат с едни брадвета, дето очевидно за нищо друго не стават, освен да цепят зомби-тикви. Все си мислех, че е некъф дребен психиатричен проблем, докато не видях как си рекламират т. нар. EDCта - еври дей кери, демек - анджакламички, дет си ги носят секи ден с тях. И се оказа, че масово си препоръчват един на друг, да се обзавеждат с по два пищова за секидневното си стържене из даунтауна. Учтиво им обясних, че са тотални кретени, но сега осъзнавам, че май съм грешал... Или пък съм бил прекалено прав...

Ауууу, колко демократично звучи : Стрелби с жертви и ранени в Остин, Тексас

звучиш като пенЦионер с омекнала чурка, който обяснява колко лошо нещо е секса. Как беше събора на Бузлуджа с останалите прогнили комундели ??

Напротив, нищо лошо не е станало, само са поубили тук таме някой. което е висш израз на трансатлантическите ценности.

тренират хората, да са подготвени за демократични мисии

По новините редовно дават сводка за ежедневните стрелби в САЩ, но никога не дават информация, кой, защо, с какво стреля. Американската полиция ли не знае или нашите не искат да довършват информацията?

Такъв е животът, всичко се знае, но се манипулира професионално. Само на онзи на когото се ОТВОРЯТ ДУХОВНИТЕ ОЧИ, само за него животът става "театър", в който той е безпристрастен зрител.

Човокооподобни, които се радват дори и открито, или много зле прикрито, на нечия смърт или страдания на хора, които са невинни, за които нищо КОНКРЕТНО не знаят и не познават, КОИТО И КЪДЕТО И ДА СА ТЕЗИ ХОРА,... са ОТКРОВЕНИ ИЗРОДИ, И ВСЪЩНОСТ НЕ СА ХОРА, А ИЗРОДИ! Независимо дали подобни съшества, подобни ЧОВЕКОПОДОБНИ, са българи, американци, руснаци, турци, йристияни, мюсюлмани или каквито и да са!!! И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КАКЪВ ПОСТ СА И КОЛКО БОГАТИ ИЛИ БЕДНИ! Не смятах, че и това се налага да го напомням...

да се трепят, да мрат, нека опитат това, което дават на другите впрочем там няма невинни, високият им стандарт идва от глада и експлоатацията на милиарди хора по света

Абе, идиот, и точно тези, убитите ли точно трепят и убиват другите, според теб и болния рти мозък, или каквото имаш там? Ти ли си отговорен за думите и действията например на премиера Борисов и правителството, или на президента Плевенлиев, когото толкова обичаш, бе откровен безнадежедн тъпак и червено говедо? Или просто си мразиш ей така, по навик, шото някой все трябва да ти е виновен за това, че си мизерен, тъп и лузер? Не виждаш ли, не разбирая ли с тъпотата си КОЯ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА МИЗЕРИЯТА И ЗЛОБАТА ТИ? Е.ати, вие наистина нямате и 1 грам мозък, всичко трябва да ви се обяснява бавно и подробно като на олигофрени!

този метод за борба с безработицата е много ефикасен , затова ще го приложим и в ес !освен това е напълно демократичен !

не слагайте минуси на истината , моля ви !

тексас май ще се цепи скоро...

Тия Американци са много прости!

А ти си по-прост и от тях. С подобен коментар за убити невинни жертви. Винаги съм се питал, при подобни мизерни съшества и лумпени като теб, КАКВО НАИСТИНА ТОЛКОВА СТРАШНО ТРЯБВА ДА МУ СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЧОВЕК, ЗА ДА ПАДНЕ ТОЛКОВА НИСКО И ДА ИЗГУБИ ЧОВЕШКИТЕ СИ КАЧЕСТВА И СЪЩНОСТ, подобно и на злодеите, които стрелят по невинни и беззащитни хора. Какво предполага, предопределя и води до подобно огромно и ултимативно падение и изгубване на човешки облик и качества, на елементарно състррадание към напълно непознати невинни хора, които и където и да са по света! Не знам, но толерантността и търпимостта му към изроди и откровени лумпени, хейтъри и лузъри наистина ми се е изчерпала. И смятая, убежден съм че точно такива отвратителни същества са фона и благоприятната (семейна, съседска, колегиална среда) за животни и зверове, които стрелят по невинни хора и ги избиват в атентати, но нямат куража да се изправят срещу истинските виновници за злото, защото ... ОНЕЗИ СА СИЛНИ И

Човека отбеляза че са прости. Ами прости са щом убийствата и масовите беззакония се мерят в броя на минута. Остава им само да вдигнат оборотите и са готови. Е, няма как да ги нарече умни...

само ако жертвите са деца ,може да се твърди,че са невинни .

Отвратителните същества, СА СИЛНИ. Но всичко е до определено време. Например, ние сме живи свидетели на западането на империите: "на доброто", "на злото", неоОсманската империя, неоРимската империя, UK, Поднебесната империя. Злоупотребата със силата носи карма, която с хиляди години страдания се налага да се изстрадва. Така след империята на Атила, следват един след друг провалите на БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ. КРАЙ, на Неговото падение, в тази 2016 година. БЪЛГАРИЯ, С БОЖИЯТА ПОМОЩ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

стига се пени ... Прости са! Факт!

Ти и тези като теб (като разсъждения, маналитет, ценностна система, ако може да се нарече изобщо това така и да се говори за такава при такива...) си живото потвърждение и деомонстрация на тезата ми, че в България, по света, в съвременното общество битуват всъшност два вида "човешки съшества" - ХОРА, И ЧОВЕКОПОДОБНИ, които изглеждат като човеци, говорят и се държат, ходят като човеци, като другите, ПОЧТИ, или поне някои от тях, НО ... НЕ СА ХОРА, НЕ СА ЧОВЕЦИ! А някакви полуграмоптни и негрмотни човекоподобни, лумпени, йеътъри, лузъри и отвратителни съшества, които още живеят в 20и 19, дори и в 18 век... И тези човекоподобни взаимно се привличат и намират и подушват и през десет планини, и през океана, явно за да оцелеят с тази и толкова много омраза към хората, към останалите, КЪМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА!

Светът е сцена и ние сме артисти (способни, посредствени, глупави и НЕГОДЯИ-чукът на Бога). Каквато и ситуация да се появи, способните аристи няма да бъдат въвлечени за участие в нея. ВСЕКИМУ, НЕГОВОТО, важи за пострадалите, в една или друга степен.

се изпотрепаха. Дай на простия кравар пушка и гледай каво става, само че гледай от укритите.

Боклук! И защо пишеш шпод различни никове, не лумпен и трол? Покриваш другия лумпен на смяна ли, щото онзи се скътава и го мързи, или такава ви е задачата от бригадира, за да имитирате масовост?

Аидеее, тия краварите се подпукаха...ще правят цветна революция!

Демокрацията е много хубаво нещо. От нея обаче се възползваха малоцени хора, развъдиха се и започнаха да я разстрелват. Същата тая демокрация ,на която са рожба.Тези хора аз ги наричам с интелигентното "асоциални" типове. Иначе в обикновен разговор казвам, че това са боклуци, които би трябвало да се разстрелват на улицата, както правят във Филипините с търговците на наркотици. За кучетата - кучешка смърт. Иначе какво излиза - излизаш на разходка и те връщат в насипно състояние. Това не може да продължава вечно. Обикновените хора искат по малко демокрация и повече сигурност. Хев а найс дей.

Е, те тея, дето стрелят, хасъл са обикновени хора. Във см. - вече са средностатистически.

онзи ден пак преписана статия за стрелба в щатите с тази снимка, днес пак преписана статия със същата снимка, ако толко ви мързи да потърсите нещо актуално, поне сложете квото и да е ама американско ченге

А защо на снимката са немски полицай?

дира почва да кефи. сички стрелби в америка - с ена снимка. интересно, ако се разпуцат у европата, ше ли постнеме нюйоркски полицаи на дежурство?

От Америка с любов- бум-бум-бум.

А ! - Почнаха ли Вече по Лубянка ?!

Тутракански брътвежи на изкукал старец.

За ''Лубянка'' нищо не пише, но за сащ всеки ден. ха-ха.

спри да пълниш форума с несвързани мисли.

Статията е достна постна и манипулативна по отношение на случващото се там. Вчера тази окупирала зданието банда уби със снайпер полицай. А се спестява и факта,че преди седмица поскаха лекари,които да ги прегледат уж,а после ги взеха за заложници.Ако аз и мои 30 души съмишленици направим подобно нещо в центъра на София,какво ще последва ??

Върховатический тролик на задунайкаю ! - два Видимо изолирани случая - Снощи около 2:30 тамошно време ..а заложник - очевидно сте Вие на ЯсноКакво.

Абе, ти правиш ли разлика между Армения, за която пишеш, и САЩ.

нула дей сине линеа....