Неонацисти били на военно обучение в България

Цяла група германски неонацисти са били в България преди две години. По време на престоя си те са организирали концерт на тяхна банда в София и са провели обучение по стрелба.

Обратно в новината

Коментари - Неонацисти били на военно обучение в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а помните ли това "клаха народа както и турчин не бе го клал"

Чудесно. Неонацизмът трябва да се настрои на антиислямизъм. И без това турците в Германия не се и мъчат да се интегрират. Като нашите турци - гледат към Турция като за тях България е просто един турски вилает. Само фашизмът ще оправи нещата.

Това е твърде преувеличено. Четох оригиналната новина на немски и там не казават, че става въпрос за България а предполагат, че филмчето е снимано в Унгария, България, Сърбия или Чехия.

Верно е даже и неокомунисти се събират на сборища /на Бузлуджа и пропагандират със съответната петолъчкова символика,тия поне не веят знамена със свастики /

В България за кратко беше вече бившия президент преди сина на по-бившия президент.

абе по големи тъпизми нямате ли да занимавае хората?бил съм в германия и знам какво е отношението на германците към турците,хората са влюбени в шалварите им и не е възможно да са убили толко много от тях. колкото до тези дето са били в бг то требва по обстоино разследване щото едно обучение трае с месеци,ако не и години,иначе са празни приказки!

Поне 2 пъти в годината в България се организират концерти на неонацистки групи.Естествено на тях се събират неонацисти не само от България, но и от други страни.Снимки има навсякъде в интернет, особено във фейсбук и в неонацистките форуми.Толкова ли няма един свестен журналист да се разрови и да напише свестен материал за това? Не вадете факти от 2009, при положение, че неонацистки концерт имаше в края на това лято, имаше и през пролетта и то ТАЗИ година.И НЕ, не идват при Волен Сидеров, идват си по покана на неонацитата у нас.И се правят тайно, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, полицията ги пази!

Що полицията да не ги пази? Как пазят циганите?

да бе пази, тя наща полиция и господ пази капацитети..

Да заповядат отново момчетата, та и други да доведат!

България рай за всякакви ...сти,кюрдски сепаратисти официално учили и женени в България,ислямистки емисари,харикришнари,свидетели на йехова и кой знае какви има още ...?

нацисти тия трябва даги избият до един преди 2 гдини си загубих детето зареди тия боклуци мамицатаим мрусна затова паднелими нацист в рачките пурво го еба и тогава го пускам да знаи ц ял живот чеее ял рязана карабина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

османе само гледаи да не останеш без карабината си щото швабите не са толерантните българи,хич нема да им пука за твоита резана карабинка че е отрежат пък ти се пъни тука и си мисли че си големата турска работа!

Що все се занимават с неонацисти? За нас сапо-опасни ислямистите в Родопите! За тяхното неутрализиране тайните ни служби правят ли нещо?

е правилният въпрос. Някой ще отговори ли? ДАНС? Кой ще спре пълзящата ислямизация? Родопите си отиват безвъзвратно, но в ДАНС, службите и министерствата НЯМА БЪЛГАРИ!!!

Така е! Били са! И познайте на кой на гости - Точно така! На Атака! Нищо добро не я чака България.

Що не вземеш да се гръмнеш гаджалко смотана.... Истинската опастност за България е откъм Босфора, а не от страна на някакви друсани шваби националсоциалисти...

Дошли тук и стояли една седмица или две.През останалото време къде са били?Постоянно къде са живели?Правозащитниците да не се правят на ущипани и да търсят под вола теле.Или като го търсат,да го търсят не под нашия ,а под техния си вол.Да си затварят боклуците в затвора ,а не да ги пускат да се разхождат свободно по света.Да не си прехвърлат проблемите на нас.Ние си имаме достатъчно.

Бяха тук по моя покана, посетихме концерта на Планета! После ходихме в СинСити! И както някои тук правилно са забелязали, на другия ден стреляхме с пушките на селския панаир и ядохме захарен памук! Гвоздеят на посещението беше концерта на Веско мАринов в НДК-то, щото това е истински екстрем да го слушаш, а не неква групичка самодейци.

бл са по покана на сдеров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе какво военно обучение нормални ли сте, да отидеш да постреляш на някое стрелбище в София и 'военно обучение' ... И откога е забранено да слушаш музика, чалгата по-добре ли е където се пее - искам го целияааа ? Тъпанари...

На вниманието на кухите хурнала.Преди 5 год. един от АЛКайда е бил в България и даже е срал в хотела.Бегом да изследвате канализацията да не се излагаме пред чужденците.

а циганите на какво убучение са били в България

хахахахаха

Хахахаха!!!

Един призрак броди из Европа.. Призрака на Национал-социализма :)

Как от целия интернет на света само по българските сайтове Гугъл е успял да индексира Сивил Дисостър? Или БНТ и останалите приписвачи са най-великите разследващи журналисти в света.

Наш'та полиция ни пази...Най-вероятно те ей-сега научиха какво е станало...

Няма значение дали са били немски екстремисти или просто туристи. Важното е да се заклейми фашизма, неонацизма, националсоциализма и т.н., т.е да не се оставя "манджата да изстине". А зад т. нар. неправителствена организация Атифашистки прес-архив" навярно се крият онези "най-пострадалите" от войната, дето всичко в света в момента е тяхно, включително и държавата ни.

Е е ,кои бяха на власт тогава..

За 10 години тези са посетили поне 10 държави всяко лято. Да не би да са идвали само в България?! Със сигурност са ходили в Холандия да пушат трева - това правили Холандия виновна? А, бе, журналя, КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СЕРИОЗНИ НЕЩА??? СТИГА СТЕ ПИСАЛИ САМО СЪС сензациийки!

И какво от това? В страната ни влизат и излизат всякакви! Били на концерт и са се упражнявали в стрелба по мишена. Да не би да са минали по "Женски пазар" в София, за да разритат отрепките събрани от цял свят, та някакви органи се занимават с връзките им у нас?

Тренирали били...че по-добре ли е да са нетренирани?

Стреляли са на селския панаир със въздушни пушки. Единия спечели локум на клечка.

Вярно е и аз бях там, видях как един си купи захарен памук, а другия отиде на сергията с долните гащи...

Новината е от преди месеци. В крзчмата има по/нови вести!

забавлявали са се на буздлуджа с червените нацисти.те са си лика прилика

по-скоро са се забавлявали по магистралите късайки фашистки герберчета - от един дол дренки са.

ох,червените колко сте прости не е истина...и не,не харесвам ГЕРБ изобщо!

Много правилно казано-от един дренки...с комунистите...

Браво,похвално,чудесно

браво момчета

Уточняващ въпрос: ДАНС ли е компетентният орган?