Арести и първо обвинение за стрелбата срещу Митьо Очите

Димитър Желязков-Очите e прострелян с 5 куршума и състоянието му е критично. Той отново бе вкаран в операционната. Арестите за стрелбата продължават.

Обратно в новината

Коментари - Арести и първо обвинение за стрелбата срещу Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя Държавата се грижи за себеподобните си!

Слънчев бряг - едно от възможно най-прогнилите места в Бг наред с Несебър. Без полиция, без държава, с мутренски закони. Там отдавна нормални българи не ходят на почивка.

нито един не можал да го уцели в главата,абсолютни тиквари-и тия ни вкарват в демокрация и преходи . От тройкаджии тройкаджийска стрелба.

Нормално европейско семейство от средната класа с три деца почива на Слънчев бряг и в еди момент група български бизнесмени изваждат автомати и почват да стрелят.Бащата се обръща към децата и казва- деца догодина пак сме тук защото у нас ще ви заколят а тук ще ви прострелят!

Като чета какви грижи са полагат за височайшия пациент,започвам да се замислям ,че ако една десета от такива грижи се полагат за редови гражданин ,то България щеше да е лидер в световното здравеопазването.Явно много хора са изтръпнали от страх ,от летален изход от състоянието на Очите. Тогава много висши полицаи, магистрати/на къде без тях/,политици, министри, адвокати,депутати ще изпаднат в дълбока финансова скръб./Може да съм изпуснал някоя категория от "елита",егати елита/.Изведнаж след стрелбата, пред очите на стотици чужденци ,започвата да излизат на яве неща , които до момента правоохранителните и правораздавателните органи са ги знаели много добре ,но са мълчали като партизани на разпит.Проверяват дали над Очите имало "чадър", но "чадър" няма , а има непробиваем железобетонен покрив, способен да издържи и пряко попадение на свръх тежка магистратска бомба.

вкаран в затвора за вечни времена е по-добро за всички.Бесните кучета навсякъде ги избиват даже и у нас.

Хубаво де, бил е с жилетка, но по дяволите какви са тези патрони. Да не е бил с бронебойни патрони, ако е така за това също могат да го хванат, все пак са незаконни.

Кой да хванат и кого да го хване? В Бг престъпниците са на свобода, с незаконни оръжия и ги охранява държавата. А тук даже говорим за бг курорт, където държава престъпва плахо само ако бъде поканена на свиждане.

Оставка и лустрация. Внос на прокурори от Румъния. Тогава да видим как менко менков защитника на всички престъпници в България ще ходи на лов в Канада, Ю. Африка и т.н. за сметка на откраднатите от народа пари.

Отварям аз страницата на Дир , с надеждата да прочета най-накрая добрата новина за отпътувалие към Преизподнята Очи, но уви :(

Борисов, трябва да пратиш Бъчварова и в други полицейски. Защо? Защото има много опити за убийство на обикновени хора който са по ценни от Митьо Боклука!

... две очи разплаааааканиии, две сълзи горещииииии могат и да рааааазтопят ледено сърцеееее...... ( не помня името на певачката)

ДА ОЖИВЕЕ , ЗА ДА НЕ ИЗПУСНЕ БИЗНЕСА !

Тоя мафиот дали има здравна осигуровка и дали плаща здравни вноснки? Аз се съмнявам. А само до сега са избухани поне няколко десетки хиляди лева за лечението му.

И над 20 литра кръв. От оная, дето все нямат, за да извършват операции.

Те сега са я изстискали от кръвожадни комари

Значи не по темата или спам, а? Да опитаме пак тогава: Новината за промяната в състоянието на г-н Очите, тема, описана в статията по-горе, и очаквана с нетърпение из цяла България, се бави!

се пренесе в един по-добър свят - света на демокрацията! Неговия принос за Прехода в България ще бъде оценен от партията и правителството!

Значи, махленска свада с по 30-40 въоръжени от всяка страна и стрелба! Че това в Близкия изток му викат война. Какво трябва да стане за да си признаят т.н. власти, че са тотално изтървали ситуацията в поверената им държава. И да се махат вече някъде където могат да започнат да лъжат отначало!

Какво ме интересува?Тази мафия управлява простите българи. Гнусни чалгаджии.

"...белият дроб, пикочният мехур, коремът и единият от долните  крайници на Очите..."

Очите погледнаха тъжно Магарето: -Свършиха патроните... Дай газовия...

Докторите много се престаравате,хайде боклука в канала...

Страхотно се се забавлявам с коментара ви. Хубав ден!

Ако го спасят и закърпят лекарите, то той тепърва ще познае страданието. Пожелавам му да остане жив.

Абе по добре да свършва. Когато го доубиват, може да пострада невинен.

На нас терористи не ни трябват, ние си отглеждаме армии от мутри. За обикновен почтен човек, който не върши престъпления и плаща данъци, няма нищо безплатно в здравеопазването, един преглед при специалист е станал 100 лева. А за наркопласьор виж как се мобилизирала цялата държава да го спасява. И медиите през 15 минути ни осведомяват за състоянието му.

Аз съм късметлия! Бях си направил резервация за Сънито от 15 юли. Патакламата стана 4 дена преди края на срока за безплатно анулиране. Анулирах я и си наех стая в Лименария. Сорри Ангелакова, няма да съм патриот.

Много праволно. Само идиот би рискувал да го застрелят някакви неандерталци. Да се опразни курорта и да се трепят докато свършат

Между очите!

Точно по темата беше въпросът ми, защо цял ден ни информирате за състоянието на г-н Желязков и дали няма по-важни новини в тази... държава (ако може да се нарече така) Не разбирам кое е спам и кое извън темата? Коментара може да скриете или изтриете, но ще съм изключително благодарна на адекватен отговор! Благодаря предварително!

Темата не е за М. О., а за ресурсите, които хвърли държавата за спасяването на един от най-големите си престъпници. - източи половината си кръвен резерв. Ако утре се обърне автобус, много хора ще умрат от липса на кръв. - министърът на вътрешните работи пропуснаха среща с колегите си в Брюксел, за да бди над раненото момченце. Помисли си за свестен човек държавата ще направи ли това нещо!

Иванова

Не искам да мисля! Същият ден по "неясни причини" в града почина дете. Дали около него е имало такъв екип специалисти?

По повод на прелятата кръв: всички 30 души от групата да се наредят и да дадат по половин литър - както се иска от роднините на обикновените българи, влизащи в болница за операция или кръвопреливане.

Без да искам да влизам в полемика с Вас, аз поне съм силно заинтересован от състоянието на г-н Очите! Нали трябва да знам кога да отворя шампанското....

Като няма в страната ни правосъдие , то дано има небесно поне. А този налудничав Москов да провери здравните му осигуровки!!!!?????? Зашо всички лекари се втурнаха да спасяват този боклук?

Свиньоподобния ни премиер за кой ли път се опитва да омаловажи умопомрачителния рекет по Черноморието от негови бивши колеги рекетьори- рекет спокойствие за заведенията,рекет Свиньоподобния ни премиер за кой ли път се опитва да омаловажи фактите за грандиозния рекет с галактически мащаби по Ччадър и шезлонг за плажуващи, рекет таксиметрова стоянка ,търговия с дрога, търговия с циганска плът . Всичките тези очевадни факти свиньоподобния ни премиер определя като "махленска свада между две тьотки"??????

ерноморието от негови бивши колеги рекетьори- рекет спокойствие за заведенията,рекет Свиньоподобния ни премиер за кой ли път се опитва да омаловажи фактите за грандиозния рекет с галактически мащаби по Ччадър и шезлонг за плажуващи, рекет таксиметрова стоянка ,търговия с дрога, търговия с циганска плът . Всичките тези очевадни факти свиньоподобния ни премиер определя като "махленска свада между две тьотки"??????

Господ си знае работата...

За този бандит може да се съберат най-добрите лекари от страната а за децата ни не може! Колко пъти ще го лекуват безплатно за стотици хиляди лева които всички ние плащаме?

Е за г-н Очите се начетохме! Сега вече един паметник със светещи очи, би бил напълно оправдан и никой няма да мърмори! На паметната плоча да пише: В памет на българската журналистика!

ай стига харчихте парите ни от нзок за тоя разбойник

новината стигна до норвегия ! в дискотеката са били 30 норвежци , смъртноизплашени , тъй като помислили , че е терористичен атентат...скрили се под масите !

Сега вместо плажно масло да продават на туристите бронежилетки - никакъв тен. Предстои преразпределение на Сл. бряг.

Айде , другари да сведем заедно очи и да се помолим малко поне ... за Митьо Очите , а ? Е който иска , да се мола пред господ за живота му , който иска за по-бързата му и болезнена смърт..., то зависи кой какво е получил от Митьо вкъщи..Едни , дрогирани деца , други- пълни куфари с пари от пласирана дрога .... Разни хора , разни идеали ... И нещо друго , да предупредим останалите ни познати , че за море , освен "плувки и чадър" поради зачестилите напоследък махленски свади , постоянен атрибут ще е и борнежилетка , бокс или бухалка , който има паре- може пищол или дори някоя по -малка незабележима "помпа"... Но главно , на плажа поне с бронежилетка ..и за жената и за децата важи .....иначе знаели се като се "закарат" нискочелите примати какво може да отнесе човек ....

Да му вдигнат паметник. Две големи очи с пакет и рол между тях.

От къде извира такава измет и докога подобни ( не може да се нарекат и хора) ще са на свобода с мафиотските си дела? Не плащаме ли данъци за да няма подобни ? Докога? Кой трябва да ни избави от тези?

Не само са на свобода но са под чадъра на полицията и управляващите. Даже Бойко се опита да замаже положението. Българска работа.

Последни новини за Митьо - Операциите са успешни и утре го изписват. Този обрат на състоянието му настъпи след среща със Св. Петър. Пред райските порти Митьо се опитал да пласира дрога и се наложило спешно да говърнат на земята.

Митьо тръгнал да пита собственика на ресторанта къде да спре колата бъдещия му зет. За този въпрос си сложил и бронежилетка. Явно собственика на ресторанта е глух защото още 40 мутри са дошли да го питат. А въпросът е къде ще спира зетя пълната кола с дрога? Можел е да отговори направо - на мястото за инвалиди, къде другаде. Инвалиди в дискотека не ходят.

100 процента е развил ДИК синдром като на родилката от Бургас, дето я мъчиха 20 дена Прогнозата е : Шумахер ще го надживее Радо Шишарката да почва да пише новия си хит : Ako Ботев беше с каска и Митю беше с танк

Дира. Какво става с националния ви герой? Няма ли обновление на новината? Виждате сами, хората се притесняват! :-)))

Мъка ми е. Сън не ме хваща...

Не се чудете защо министърана вътрешните работи е на терен. Оказва се, че докато Митьо е в болницата някой трябва да управлява бизнеса. Пък и операциите са скъпи и трябва да се плаща.

ЗАЩО, НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА "ХЕРУВИМЧЕ"?

Абе на тоя не му ли свърши клиничната пътека. Утре май трябва да го изписват.