Български студент прострелял 4-ма при самозащита в Одеса

Български студент в Одеския национален университет „И. И. Мечников" е заподозрян за стрелба по колеги от Азербайджан. Той стрелял при самозащита след скандал.

Обратно в новината

Коментари - Български студент прострелял 4-ма при самозащита в Одеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалко че всички българи в българия са от наведения тип !!!

Бре,имало още истински българи. Моля уважаемите сънародници да се замислят върху следните неща /без определен ред/: 1) какво дава оръжието в ръката 2) какво дава решимостта да бъде използвано 3) азерите са /приблизително/ турци и са известни с мерака си за ръгане с ножове 4) кога за последно сте прочели "българин не се поколеба да отстои своето здраве и достойнство срещу четирима въоръжени нападатели"?

Четири изстрела - четири точни попадения. Абе този да не е от Лясковец?

Еми явно каквото е чул е било вярно щом го гонят тълпа айзербайджанци които са си почти турци и другия да път да си вземе автоматичен че да им пусне повече олово.

Е няма ли винкели в Украйна, та трябва пишов да носи и да си има проблеми със закона

имах съквартирант от Болград мисля. Пистолет със заглушител не съм видял в него, но определено се "обучаваше" за нещо и имаше сериозни "извънкласни" занимания по друга специалност. Уреждаше "занимания" със студентки от неговия район, вкарваха някаква местна водка, въртяха далавери с квартири, изкарваше някакви коли за там и това само на прима виста се сещам. Изобщо момче с много таланти, ама нещо май се върна, имаше неприятности с роднини. Иначе интересни неща казваше за българите в Украйна - по неговите думи ( за разлика от българите в България ) много се подкрепят взаимно, голямо зачитане към по-възрастните имали, а като цяло за Украйна изобщо, ама изобщо не му пукаше.

за ,,муджахидините,, и ,,сиганите,, само така!!!

Оказва се че нашенеца е получил точна информация. Сега ще го съдят, а иначе щяха да го погребват

Всички азърбайджанци са вдоброволци в бандеровските, фашистки батальони.

Така трябва да се действа и срещу циганите, когато нападат ...

браво!само така

За всичко са виновни студентите! А иначе, Човекът е човек когато ходи с пищов! Така е от времето на каубойте! Чувал съм, че в София трябвало да ходиш с Калашник в едната ръка, гранатимет в другата и с поне три каски: руска, българска и натовска за да не станело грешка! А по предвидливите си слагали и фес или чалма отгоре! как ли влизат в метрото с всичко това, а?

Браво на момчето, нищо че не е ходил войник. 4 попадения си е нещо, за сплашване. Ама този заглушител хич не е за самоотбрана. Украинците да ни го предадат тук да го съдиме, защото онези талибани ще му резнат главата, където и да е.

Късоцевно,със заглушител,четири различни,движещи се мишени и четири от четири!Нашите служби да не спят,това момче няма нужда от конкурсен.

4 от 4 го прави много трениран "студент":)))

Само така. Ето това е интелигентно решение. А заглушителя се използва, за да не притеснява околните, докато спят или си пият кафето. Но ако ги беше натръшкал, сега нямаше да знаят кой е и що е. Сега понеже България е партньор на Украйна и я защитава от руските набези, то Украйна да пусне българина по живо и по здраво, а на азерите по 100 камшика на площада за назидание.

На украинските сайтове може всякакви небивалици да прочете човек...

Чети си бивалиците в руските.

big_uncle@dir.bg

И кое да прочете? Например - че украинците са изкопали Черно море, или че Херакъл е украинец, или че европейската цивилизация е произлязла от древните укри? Уф...грешка, това го пише в украинските сайтове...

Каква самозащита, какви пет лева. Пистолета е със заглушител?

заглушител да не би да не може да се ползва за самозащита,както е в случая....убити няма.Ако е искал е щял да ги избие като пилци.Човека просто се е отървал от пребиване. А заглушителя вероятно е бил на пистолета с цел прескачане на съдебно дело и доказване на самозащита,както и се случва Откъде студент ще извади пари за адвокат да се мота по съдилища!

успя да оцелее в украйна , но дали ще оцелее в BG, това е друг въпрос ???

Браво, все пак има надежда за България!

Докато сме живи надежда винаги има:) А кажи от къде да си купя "Макаров" с два заредени пълнителя.....за "Калашников" ще мислим после:)))

обади се на цв .василев, ще ти ги даде безплатно !

ако всички българи бяхме като него,да не оставяме групичка от наглеци да дирибейства,България щеше да е друга....без циганската престъпност....без българската престъпност....без престъпноста на корумпираните политици. п.с. убити няма,значи човека наистина се е защитавал и е бил достатъчно хладнокръвен да не им пръсне тиквите....просто ги е неутрализирал

ФАЩиФЕС>спонсориНаУкроФашизма

Това не са били никакви Азърбайджански студенти!!! Това са бандеровските убиици на ПоТрошенко и Фашисткото му правителство!!!! ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!!!! Смърт на Укро фашагите спонсорирани от ФАЩ и ФЕС

Безмислено политизиране на случая! Безмислен коментар!

За реалния живот е ВАЖЕН!!!!!!!! Терористичните Марихуански Щати са основния виновник и спонсор на Укро-фашисите,под командването на неонациста ПОртошенко и бандеровските му шпиц команди!!!!

Миг за национална гордост (ако обстоятелствата наистина са били такива)!

дори и да не са били такива , няма да ми жал за аисиктирбеджанците ! българите са свободни хора ... особено когато са в чужбина !

Shte go isvadime

или глупави? "при самозащита той извaдил боен пистолет със заглушител." И със заглушител! Какво значи при самазащита? Имали в България спокойно движищи се въоръжени студенти. Това извинение ли е да е? Той е криминален! Ха -ДИВИЯТ ЗАПАД!

НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА НОСИ ОРЪЖИЕ,БЕЗ ИМА НА ТОВА ПРАВО .НО КАКВОТО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ТАКЪВ РЕД !ТОЯ ПОП ДОИДЕ НА ВЛАСТ ЧРЕЗ ПРЕВРАТ И ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ ДА СЕ ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО НЕ ИСКА ДА ГОВОРИ НА УКРАИНСКИ !!! ТОЙ ИЗПОЛЗВА АМИЯТА С ТЕЖКАТА СИ АРТЕЛЕРИЯ ЗА ИЗБИВА ТОВА НАСЕЛЕНИЕ ! И ТОВА ЗА НЕГО Е МАЛКО И ДАВА ЗАПОВЕД ДА СЕ РАЗРУШИ ВОДОПРОВОДА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИТЕ И ЖИЦИТЕ ПО УЛИЦИТЕ .ЦЕЛЯТ СЕ ГАЗОПРОВОДА И Т Н ! ПРИ СРАВНЕНИЕ ТАЗИ СГАН И БЪЛГАРИНА ИМА РАЗЛИКА НО КОГО ЩЕ СЪДЪТ ПО АМЕРИКАНСКИ ????

Иване, свикни да пишеш с малки букви, по темата и без излишно политизиране!

Не съм националист, ама в този случай се гордея, че съм български гражданин. Браво на съгражданина. Престъпниците трябва да се ликвидират при законна самозащита.

Одеса беше известен като най-престъпният град на СССР ;) Нещата не са мръднали и на косъм.

Одеса е най-престъпния град в днешна Украйна, особено след 02.05.2014, когато бяха изгорени живи и разстреляни 48 рускоговорящи украинци от други фашисти украинци. До днес няма нито един осъден, срам за Украйна.

С пистолет, но жив. Дали мангустите в България ще посягат, ако рискуват да ги гръмнат?

В една друга тема писах че МО трябва да отвори оръжейните складове и всички служили в бойни поделения да си вземат своето....без значение кой на каква възраст е. Знам че няма да стане.....днес има правителство утре няма:)) Голям страх ги тресе от оръжие в народа.

Помня номера на моето и не вярвам, че ще го забравя до края на живота си :)

е чело тука форума и е било на тръни там през цялото време...

Браво момче.....не си служил а добре работиш с оръжие....е тоя заглушител може да ти изяде главата.....то вече има и студенти на 50 ма знам ли те:)

Чул, че в Одеса има висока престъпност, и се оказало вярно. Четиримата кавказки турци ще му мислят следващия път. Браво на момчето !

Сега ви е паднало!

момчето е бил от потестна мрежа

чул, че в Одеса има висока престъпност" .... КАКВО ДА ЧУВА - НАЛИ ГЛЕДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЦЯЛА ГОДИНА КАКВО СТАВА В УКРАЙНА И В ЧАСТНОСТ В ОДЕСА ! ... Там стана като в Африка и Бл.изток - половината са въоръжени и не може да разбереш кой е политически боец, и кой престъпник

МОСКОВСКИ САЙТОВЕ ЧЕТЕШ!КАКТО СЕ КАЗВА СМЕНИ ЦИГАРИТЕ ЧЕ ОТ ТЕЗИ ВЗЕ МНОГО ДА КАШЛЯШ!

Нашето момче ще го хванат за това, че пистолета е бил със заглушител!Такъв пистолет не се използва за самоотбрана!Тъкмо наопаки: трябва да е колкото може по-шумен и звучен на гърмеж!А заглушителя се сваля за нула време.Гадния въпрос е,какво е правил пистолет със заглушител в джоба му? Може пък укрите да не се сетят!

Ми да ти обясня.....просто такъв/със заглушител/ е имал в момента. Не може да бъде обвиняван ,че е очаквал такива събития. А когато си на зор едва ли ще имаш време да сваляш заглушител.Това ще рече ,че може отделно да му повдигнат обвинение за оръжие със заглушител, но самоотбраната може да се тълкува като законна.И гаубица бих използвал ,ако мие под ръка и менападнат безпричинно и множество креатури.

Браво! България на три океана!

Все още не е Русия! Догодина ЩЕ е!