5000 лв. гаранция за стрелеца по таксиметровия шофьор

Софийският градски съд пусна от ареста с парична гаранция от 5000 лева зъботехника от МВР болница Васил Лингорски, обвинен, че умишлено е опитал да убие с незаконен пистолет шофьора на такси Емил Денев.

Обратно в новината

Коментари - 5000 лв. гаранция за стрелеца по таксиметровия шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на такива, които спират на светофара излизат от колата и започват да се бият им трябва само едно нещо - КУРШУМ В ГЛАВАТА!

подкрепям защитилия се от ударите на бакшиша гражданин,повечето бакшиши са излезнали от затвора или не са влезнали...така че да ги съдят малко по-строго и да си влизат където трябва вместо да прават акции по улиците и да раздават тяхно "правосъдие" на непровинени граждани.Оправдателна присъда за зъботехника при самозащита/онзи пръв е ударил/ и осъдителна за бакшиша за това и за предишните разминали се провинения

62 акта и отнети 128 точки !!!!! ХОРА ВИЖТЕ КОЙ НИ ВОЗИ-КЪДЕ СА КАТ МВР ДАИ ????? В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ТАКЪВ ТИП КАРА ТАКСИ ........... Е НЕ НЕМА ТАКВА ДЪРЖАВА

Полицаите трябва да санкционират всички таксиджии, които не спазват Закона и карат като джигити. Аз също съм имал проблеми с таксиджии, които са се държали нагло и са били готови на бой. Къде е МВР и полицията, която ни пази? Боже пази България и българите.

Замалко ми се мярна запис от охр.камера, кой крив , кой прав тя ще покаже, но кой закон дава право да носиш нерегисрирано оръжие.Верно за самозащита, но в тая държава някой искаше да има ред, къде го сега тоя - по бензиностанциите и на бюрото със слушалкитеее.Явно имат по важни задачи от опазване на обществения ред, а може да не им стигат хората ( два пъти повече са от военните), нямат автомобили, гсм, техника (най-голямата каца в бюджета) ? Политическа поръчка-усилията са насочени другаде.

Бакшишите са ТЕРОР за останалите участници в трафика: никаква толерантност:наглост:ах защо ли?

ХОРА,ЗАД ТОВА СЕМЕЙСТВО ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕ С ПОДКРЕПАТА СИ ОБЩЕСТВОТО,А НЕ ИЗДУХАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ПРИДВОРНИ МЕДИИ.ТЕ ТЕ ЗАЩИТАВАТ ИЛИ АКО ПЛАТИШ ЯКО,ИЛИ АКО СИ "ПРАВИЛЕН ЧОВЕК",НО НИКОГА ЗАРАДИ ИСТИНАТА.КОЙ Е ПРИБИРАЛ КИНТИТЕ НА ТАКСИДЖИЯТА,ЗА ДА МУ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТИ С ТОВА ДОСИЕ?!

AБЕ СТИГА ИСТЕРИИ И ИНСИНУАЦИИ!ОРЪЖИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО,КОЛКОТО Е И ДОКТОР.ПУСКАТ СЕ ВСЯКАКВИ ЛЪЖИ,КУПОН ДА СТАВА.ИМА ДЕФИЦИТ ЗА ЗРЕЛИЩА-ХЛЯБА СВЪРШВА!

62 акта и отнети 128 точки ... И щеше да повика по радиото други себеподобни и за обикновенния човек просто не ми се мисли ... Подкрепям напълно защитилия се гражданин ,но да си оправи "мерника"...

Абе тази наша полиция,възпята от Цецовия любимец Веско Маринов запо се сеща постфактум да проверява хората?Стана стрелбата срещу бакшиша и хоп-изведнъж се оказа,че те трябвало да го намерят,та за да му отнемат свидетелството за управление на МПС.Сетила се Мара да се побара.Ми то със същия успех той можеше да предизвика сериозно ПТП.И пак същата тази полиция щеше да бъде пак много изненадана,просто щото този явно не става за таксиджия.Пичове от полицията ( който и отдел да сте - КАТ и другите ),вършете си работата преди да се е обърнала каруцата,че тя като се обърне после пътища много...Ама далаверата е преди да се е обърнала да си свършите работата.Че то често се получава - ставате само едни статистици да броите труповете по местопрестъпленията.

В този случай изродите не са имали късмет.Попаднали са на себеподобни.В повечето случай мачкат нормални хора.И нищо чудно,след толкова нарупения единия има право да вози хора,а втория не се притеснява да кара кола без книжка.Къде е държавата е случая????

Такива изроди-бакшиши сами си просят куршума. Докторът е направил грешка - трябваше да простреля скапания бакшиш в главата !!!

а вас някои да ви кара да се качвате при него... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо вкарваш два бързи в гумите сетне два бързи в радиатора и накрая два бързи в краката (по възможност капачките за да нему засегнеш някоя вена или артерия по бедрата ) :)

Докога ще търпим таксиджиии да посягат - съд и за таксиджията ако не тормозят гражданите никой няма стреля по тях - значи таксиджията може да прави каквото си иска - ами ако удара на таксиджията е смъртоносен ???Масово сред тях има хора които не уважават гражданите а само мислят как да ги излъжат или предизвикът

Абе долен,крадлим бакшиш ами и на мен да посегнеш не че ще те застрелям, ами преди това ще ти сложа пистолета там дето слънчето не огрява. Ти какво търсиш да слизаш от колата и да се разправяш. Или преди това си се обадил по радиостанцията да извикаш и другите мръсни бакшиши да помагат, винаги така правите. Само бой за вас ма.........

Абсолютно! Едно 90% от скапаните бакшиши са такива утайки като тоя. А тоя и да искаше не можеше да си го изпроси повече. Тежка му била ръката... ......

които не може да се бие да не се прави на бабаит по улиците,такива коплексари с лопата да ги ринеш ,грешката на бакшиша е че не го е смлял като хората и зъбното техниче е имало време да се докопа до пищова

Ами ако нямаше пистолет какво щеше да пишеше по новините? "Пребит" или "пребит до смърт". Хубаво е стрелял. Само да попитам как може таксиметров шофьор да има толкова наказания? И след като той е започнал боя, защо няма наказания?

Много се извинявам за тона, с който ще започна, но според мен цялата работа е шменти капели. Пистолет не пистолет, сигурен съм че е било самозащита. Аз не допускам г-н Лингорски да е засичал таксито нарочно с цел да спрат и да застреля бакшиша... Тва са глупости. Таксиметровите шофьори на 90% са долна сган, защото няма контрол и всеки, ама всеки може да стане бакшиш. Събират се като циганите с тия радиостанции и за това си мислят, че са много силни. Да, ама окапват един по един не групово. Много е абсурдно и това да извадиш лош късмет и да попаднеш на такси, което си спрял в движение, защото бързаш, и то ти излезне 25лв. от НДК до Люлин... Не казвам, че няма таксиметрови шофьори, които са добри хора, но реално не може без контрол, не може да си хванеш такси, защото си пил и шофьора на таксито да е по-пиян от тебе... Това е моето становище по темата.

Той, човека заслужава награда, а не обвинение за умишлено убийство, че се опитал хем да се защити, хем да отърве обществото от мръсния долен бакшишки боклук. Благодарение на родната милиция и справедливата ни съдебна система всеки трябва да си носи оръжие за самозащита, било то и незаконно. Всички така са озверели и чалгазирани, че човек въвлечен в безмислена, но животозастрашаваща ситуация (като тази случка, която е пълен абсурд) не може да разчита някой да му се притече на помощ. Всеки сам за себе си. В БГ мускетарските принципи не важат, всичко е анимал планет - изяж, за да не бъдеш изяден.

За някои хора "мускетарските принципи" важат;). Аз съм разтървавал хора. Последно преди ... вярно, доста време. Сега, не всеки ден се случва да видиш такова нещо, че да можеш и да се намесиш навреме. Обикновено докато разбереш какво става, тя работата е приключила.

Оставете човека на мира бе! даже награда трябва да получи! Защо се стигна дотук? Защо КОТ е толкова тромава и нескопосно полиция? Ако имаше читави органи, този бакшиш не следваше да шофира тази вечер и въобще не би следвало да шофира, а камо ли такси! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Би следвало нея да я одрусат с една по-солидна сума, че следващия път да няма тяхни служители без книжки да превозват невинни граждани!

браво Славейко и Коко! Аз нямаше да го целя в гърдите този боклук,който е повалил ЖЕНА МИ.А В 10-КАТА...

Зъботехника-доктор имал разрешение за носене на оръжие иносел незаконен пистолет. После жена му удряла с метална тръба нападателя..от де се взе пък сега и тая тръба...ама оня щото бил "недосегаем" не разбрал. После беше "оса"-ключодържател и накрая ква стана...никой не разбра!!!хахаха...от къде ги събирете тея дето Ви пишат статиите?! от гората или от магистралата...

Абсолютно! Първо беше прострелян В РАМОТО С УСТРОЙСТВО ТИП "ОСА", сега го гръмнали НА САНТИМЕТЪР ОТ СЪРЦЕТО С "БРАУНИНГ", че зъботехникът даже го гонил с колата и го пуцал в движение?! А жената си носела сгъваема метална тръба ли, какво? Утре ще се окаже, че Лингорски е стрелял с лека картечница, Денев всъщност е в кома, а съпругата се опитала да го съсече с мачете. Долното, просташко злобеене против таксиджиите въобще няма да го коментирам ...

Какъв е този таксиметров шофьор,който ни вози без книжка?!?...На кого си даваме живота и здравето,след като освен всичко и ни "НАПОМПВАТ"....

Освен това свините недоучени журналисти и тоя го дипломираха за доктор а той бил зъботехник. Не схващате ли че всички лоши хора в тази страна са доктори. Докторите ядат и убиват деца, докторите режат пръстите на похитените от наглите, после се оказва че ги разпознават в полицията като посови полицаи. Изобщо най-виновните хора за дереджето днес не са продажните политици, насраните полицаи рекетиращи народа по шосетата, не са наркотрафикантите пак бивши полицаи и барети, не са търговците на оръжие, а виновни са докторите. Ааа виновен е и американския посланик че ни се бърка и показва бездеиствието на институциите. Така че аз предлагам да изгоним посланика и да изтрепем всички доктори а да си построим големи гробиша с магистрали към тях.

Жалко дето не го е оцелил в тиквата!А този дето е искал гаранцият дано скоро попадне в същата ситоациа.

Абе хора , този дето гръмна таксиджията побоиник ,за да защити себе си и жена си вместо да му разрешат да догръмне оная отрепка ,за да не прави други изцепки ,ще му искат и гаранция. Това си е чиста самозащита. Ако бях аз щях да гърмя в тиквата. Пък после ако ще да го лежа.

И аз така - 5 години ще прежаля. То надали и толкова ще ми дадат, но поне по улиците ще шофират с един селски бек по-малко.

на кое писание по случая да вярваме,едно с едно не си приличат,а случаят е един и същ,каква ти журналистика каква истина.

Щом за 5000лв. пускат- за 5200лв. ще мога да пострелям срещу когото си поискам ( стига да не фърли топа).Е не че ги имам, но много ги имат , а има и по кого да пуцат.

Както винаги при Цветанов МВР върти сучи и се стреми да свърши работата на съда.Излиза противоречива и объркваща информация.

Откъде толкова точки са му взели,нали ни дадоха по 39 ?

Абе, тези анти-спам кодове като от висша математика трети семестър извадени! Медиите сигурни ли са в това, което пишат/казват? В деня на инцидента говореха за газов пистолет тип "Оса", сега било "Браунинг", утре ще е "Пършинг". Таксиметровият шофьор е за затвора, не зъботехникът. Ама нали зъботехниците не протестират пред парламента...

тези две изреченя не са логични: "За да защити мъжа си, Росица Лингорска започнала да удря с метална тръба по Денев. Тогава зъботехникът извадил незаконно притежаван "Браунинг" и го прострелял".

Ти в дир.бг ли търсиш логика? :)))) Ще ме умориш от смях.

а ти чий го дириш в дира,мама?