Полицаи пазят ромска махала след нощна стрелба

Засилени полицейските екипи са разположени в района на столичния кв. „Захарна фабрика”, където през нощта трима души бяха ранени след стрелба.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пазят ромска махала след нощна стрелба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една приказка-"С твойте камъни по твоята глава!" Господа Управляващи действайте бързо по въпроса с циганите да не ви стрелят вас!

Ромите нямат работа, не искат и да работят повечето, децата им не учат-но получават помощи. Помня-забавиха превод на заплатите ни преди години и тогва разбрах, че ромите получават помощи равни на заплата редовно. Ние работещите бяхме без пари и то седмица-те си ги бяха получили. Ние чакаме по банкоматите, те се смеят с нашето нещастие. Обидно и мъчно-защо така. Те ромите са наши българи-но защо управниците ги възпитаха така за 20 години. За изборите-с пари купуваха гласовете им, после грижи за "нищо". Работа и учене трябва за ромите -иначе все такива нещастия ще има. Училишето, образованието дава възможност за работа-това е пътя а спасението. Дао това писмо достигне и до Бойко.

"шефе не ни закачай не сме ние" :), после "гледай заради едно куче какво направи". Циганска работа :). Истината е една, въоражавайте се!

а нас кой ще ни защити от тях,аааааааа

докато ги пазят и без това са там,полцаите да направят масирана проверка за адресна регистрация.

Така, така, да пазят добре и никой никога да не си показва оттам носа навън.

Купих си електропастир.Поохарчих се но сега съм относително спокоен.Не е незаконно да си го постави човек в двора макар и по протежение на оградата.Има и звукова и светлинна сигнализация,но нея я махнах и свързах няколко магнезиеви осветителни фишека.Не незаконно.Използват се във фотографията.На вратата имам звънец и ако някой иска да влезе може да го използва.Иначе да се сърди на себе си,ако влезе неканем.Няма да загине но ще получи доста кофти преживявания които ще му държат влага дълго време.Смятам да добавя и няколко лазерчета със синя светлина.Малко са скъпи,но си струва.един импулс и после ще се моли да вллючат осветлението докато е жив.Това последното ми се върти като идея но не съм решил твърдо.Макар,че и това не е незаконно.

Нещастния професор Калоянов бе пребит с камъни , от същите тези роми, които са повторили опита си да се разправят по същия начин и с българина оказал им въоръжена съпротива. НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО, КОГАТО ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕТНОСИ ВЪЗПОЛЗВАЩИ СЕ ОТ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СТАВАЩОТО Е ЕДНА ДОБРЕ РЕЖИСИРАНА ПИЕСА В КОЯТО НА ТЯХ Е ОТРЕДЕНО ДА ПОЕМАТ ЦЯЛАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ГЕНЕРИРАНА ОТ ТЕЗИ, КОИТО СЪЗДАДОХА УМИШЛЕНО ХАОСА ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ПО ЛЕСНО ПРОЦЕСИТЕ. Няма да е далеч момента когато на входа на циганските гета ще се веят надписи: "Трудът прави свободен" и " На всекиго дължимото". Дано съм лош пророк и не позная.

Според мен всеки трябва да живее там където си заплаща данъците , всички трябва да са адресно регистрирани по местоживеене. Защо не споменете и за хората с заплати около 700- 800 лева но притежаващи къщи за милиони и коли за десетки хиляди лева и как тези хора ги пази закона . Кой заКОН този който не е за обикновенните хора ! Аз пък искам селяндурите да си ходят по родните места , зщото ми писна ... нито за подръжка на града палащат , задръстват движението защото са смотани, бокуците си изхвърлят където им падне дори и по стълбището, подяждат ни заплатите ,защото са готови да работят за жълти стотинки и в събота да си отидат на село да си донесат манджата за седмица-две напред. А дали са българи или цигани ми е все едно - за мен е важно да излезе закон кой където плаща данъци да живее в това населено място ,защото става циганска работа едни плащат данъци в града си а други нищо ... А забравих и тези с миризми на вкиснало да не ги допускат в градския транспорт независимо какви са !!!!

Другари и другарки, от вас се изисква единствено да се научите да мислите за за себе и за циганите в категорията "работна ръка" и то работна ръка в собствената си икономика. Когато се научите, ще живеете значително по-добре от сега.

а кой ще плаща за това,пак примерните граждани потенциални и реални жертви на цигански своеволия,облечени във изказа те трудно се адаптирали,ами тогава ние да се адаптираме към техния начин на живота,да видим тогава кого ще дои държавата за данъци и други видове издръжки.

Според проучване на НЦИОМ, 1/4 от населението одобрява дейността на правителството. Интересно, какъв е статутът на това население?

Да иде Веско Маринов и да им изпее "шедьовъра" си! Ще изченат на секундата, де от страх, де от ужас и повече няма и да помислят за подобни неща! Дерзай Веско, ние сме с теб (отзад, щото полицията е отпред и ни пази)!

Проблемите с ромите и уличните кучета винаги са се подценявали.