Коментари - Стрелба посред бял ден в столичния квартал "Младост 1", 58-годишен е в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то в Младост само бивши военни и работници в кремиковци са местните, напоследък се дразнят на "АйТй"-тата, та нормално да ги стрелят

има ги само в Младост 3 и не знам дали са мнозинство. Ама ей така готино ти е да се изходиш от дивана, нали. Воевода на какво си, на градският ке.не.ф ли.

Изчакайте още малко дами и господа ! На тази вакханалия ще се сложи край, много скоро ! Веднага след края на войната в Украйна и падането на режима на Зелебоба, следващите писдосьi които ще бъдат ударени, са татаро-печенегите и мамалигарите, за да им се отреже достъпа до Черно море, което ще стане за Русия вътрешно, като Азовско море.

Абе още войната не е почнала и ще се изтрепете бре серсеми. Изчакайте да започне войната и тогава се трепете за кефа на шефовете ви.

Много,много отдавна се питам,къде е истинската джунгла,в Африка или тук всред нас,човеците

НЕ се питай повече - Не сте в джунгла , защото дори и в джунглата м/у ЖИВОТНИТЕ има ред и закони - В БГ няма такива неща !!

На места хищщниците и тревопасните пият от един извор и не се закачат

Криминално проявен… и си Отива от Покупки…С Такси…което го Чака….вдруг пушкальник въйбегает, иии -… - Леле, леле…

Митко-Руския. ..а не Е ли Снощи ?

пепета ни върнаха в 90те години, вече се стреля свободно по улиците

Ще Ви върнат разбира се , какво друго сте очаквали ?! Вие си ги избрахте , но пък нали Вие гледате на всичко "позитивно" Е погледни го от добрата страна - пак ще има БАНАНИ , нали затова беше " цивилизования ви избор" , готови да отидете и в АДА , но да има банани ?! Кой Вие кавал че БЕЗУМИЕТО е безплатно - Тепърва ще плащате за цялата си простотия 35г. - Отгледахте изроди и сега те ще ви се отплатят подобаващо !!

през комунизма не бяха само бананите, дето липсваха.

По радиото споменаха нещо , че май син е застрелял баща си или нещо такова ! Ето ви още един пример - Не можете да изкарате и един следобед без да извършите някакво ЗВЕРСТВО - Това ли Ви е демокрацията бе нещастници ??? За какъв Шенген се бутате бе , не се ли виждате какви сте неандерталци - Я назовете САМО ЕДНА държава където в 21в. се говори за "ВОЙНА по пътищата " - Вие сте за БОДЛИВА ТЕЛ и никакво излизане извън тази територия докато не се изпотрепете или не станете ХОРА !!!

тук катастрофи в САЩ макови убийства, в Русия друго, в Китай трето. И тях ли ще ограждаме с бодлива тел или няма да стигне? Виж това, че огромна част от българите мразят сънародниците си и сами себе си е вярно. виж се в огледалото.

Щом се мразите , значи има защо , а че не сте нормални и това е вярно , но ако се правите че не го виждате и разбирате , значи има нещо много сбъркано !!!

за омразата за теб пише чиляка бре. Кво се прайш, че не се разпозна. Женчо озлобен.

Това не е "омраза" Глупако а КРИТИКА , защото ако беше омраза , щеше да ми е безразлично какво се сучва , ана мен съвсем не ми е безразлично , и макар и да не живея в България - БОЛИ УЖАСНО , но само глупак не може да го разбере ! Знам каква беше България преди " демокрацията " , и виждам какво представлява в момента - НЯМА НИЩО ОБЩО с ДЕМОКРАЦИЯТА , за която всички говорят - ТОВА Е ХАОС и БЕЗЗАКОНИЕ , а цената която ще се плати ще е много висока !

говорим в трето лице? Снобар ли го раздаваш или си македонец?

Бой за храна , Бойко е виновен !

Абе дайте Да му Вземеме филията-с-мас …на Този …(ррримммма ;-) !

Путин и Русия са виновни!

вероятно го е засекал на кръстовището

Спор за паркомясто пред магазина, да беше отишъл до Била бол места

прави на остроумен. Баща и син са.

селтаци или тъмнозелени

А Изрода ревнивец кога ще го прострелят няколко пъти ?

Син мицифайка е гръмнал татенцето си пенсионер от мицифайките с 3 400 лв пенцийка

София се напълни с диви селяни, после македонците ви били виновни ...

Се напълни с диви селяци. Ей го сега тоя - прострелва с пистолет. Не мисли ли, че ще го осъдят, ще лежи и ще му разширяват анала редовно в панделата.

те такива индивиди им е непонятна мисловната дейност, ти искаш да мисли за такива сложни неща като последици от собствените си действия ...