Коментари - Четвърто дете е било простреляно във Враца | dnes.dir.bg
назад

Четвърто дете е било простреляно във Враца

Четвърто дете е било простреляно вчера при стрелбата с въздушна пушка по ученици от СОУ "Христо Ботев" във Враца, като и то е получило повърхностна рана и няма опасност за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Четвърто дете е било простреляно във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Ех-х-х-х ... има нещо във въздухът на Враца.

Не разбирам защо няма по-голям отзвук на тази новина. Би трябвало да има стотици коментари и възмутени хора, да се следи под лупа реакцията на прокуратурата. И каква е тази смешна мярка за неотклонение? та тези хора са опасни за обществото! Господи, да стрелят по децата ни, сякаш са животни на лов. Това е безумие!!!

Тази сутрин от години нямаше нито едно дете в пространството зад блока. Не успяваме да изметем фасовете. Преди години запалиха пейката пред входа и ... Влизаха и в мазето пред таблото с електромери да пушат през зимата. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!

Питам се защо на тези имената не се казват а на "атентатора" на Ахмед Доган веднага стана известно? И дали ще има експертиза възможно ли е да се убие човек с такава пушка? И дали ще ги вкарат в затвора докато тече слдствието?

В другите държави това се третира като посегателство срещу живота и се наказват такива престъпници с най-малко 5 години затвор. Докога хората ще търпят и си мълчат за такива престъпления?

А кой го прави обществото нали всички ние ? 20 годишно безхаберие от долу до горе и от горе на долу .Майките и бащите на тези 21-23 годишни граждани на Република България сигурно са ги изгледа ли по заведенията ,защото преди 20 те на колко ли са били ???

Страшното е, как нашето общество дотам е затънало, че става възможно да се извъдят такива неандерталци - на по 21-23 г.?

Днес с въздушна пушка ,- утре боен снайпер . Просто част от обучението на бъдещи килари.

Враца баце...

Контролът е запуснат от всякъде в тази наша демократична държава , в училище не изключват , защото са на делегирани бюджети и всеки ученик е пари независимо дали посещава училище. В НС също бил не бил заплатата си "върви ".

Дали и тия ще ги оставят в ареста както "атентатора" с/у Доган? Който дори и не произведе изстрел а тия са ранили 4 деца? БОКЛУЦИ !

Страшното на случката е, че в момента съвсем законно можеш да си закупиш изключително мощна въздушна пушка, с която да убиваш. Аз имам такава - турска Hatsan - дупчи без проблем 1 мм стомана с бронебойни чашки. Ако стрелям по човек, ще го оставя на място. Подобно забавления трябва да бъдат спирани в зародиш с ефективни присъди! Утре осакатените или убитите ще бъдат нашите деца!

Съвсем законно като си навършил 18 год, и трябва да я регистрираш в МВР.

И аз имам такава пушка, но не съм я регистрирал. Стрелям с нея само по поляните - там няма кой да ме провери. Никога не бих си помислил да стрелям в населено място, следователно никой не може да разбере, че имам такава пушка. Регистрацията само може да навреди, но не и да помогне.

Кво му е страшното, Нема човек, нема проблеми! Умен чиляк го е казал! Отсрелвай всичи наред, никого нема да сбъркаш!

ако не се вземат мерки,сега с въздушна пушка утре с калашник

А въпросните ученици, се събират всяко междучасие във това задблоково пространство, не за да си почиват, а да пушат ине знам на 15 г. всички ли пият кафе от машината, както се изразява Директора на СОУ "Хр. Ботев". Били отишли да пият кафе. АМИ КАТО ЗНАЕ ЗА КАКВО СЕ СЪБИРАТ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ И ДА ЗАБРАНИ НАПУСКАНЕТО НА УЧИЛИЩНИЯ ДВОР ПРЕЗ МЕЖДУЧАСИЯТА. Учениците може да пушат и в двора на училището, или не Ние учителите и директора предпочитаме да се свират там зад блока и да кадят по цял ден, да викатпод прозорците на хората и да им лагат кибритени клечки в бравите на входните врати. ИЗобщо малките простаци ще станат голями такива някой ден. А тези с пушката са за пребиване, ама това е друг въпрос.

А бе ник -ти май си поизостанал- та кое училище е както трябва.Но въпроса не е тук за учениците а за убийците.ТО СИГУРНО И ТВОЕТО ДЕТЕ АКО ИМАШ РАЗБИРА СЕ ХОДИ И ТО ДА ПУШИ И ПИЕ КАФе НАЛИ.Въпроса е че ние по маниер на Америка и други такива като нея започнахме да стреляме по деца.И това е много сграшно знаеш ли.И знаеш ли - аз предпочитам детето ми да отиде да изпуши една цигара въпреки че не трябва, да изпие едно кафе от машината въпреки че не трябва отколкото да бъде застреляно.Ужас На никой не го пожелавам.

Да, само след десетина години малките простаци ще станат големи простаци, от които няма да отърване. Виждам ги вчерашни хлапета как пушат, пият като казаци, как говорят цинизми , от които и Чичолина би се изчервила. Явно на някой му е дошло до гуша да ги търпи под прозорците си.

По смисъла на Закона и двамата младежи са пълнолетни и трябва да понесат адекватно за постъпката си наказание. Да не говорим, че това си е "опит за умишлено убийство", а не някакво забавление на местния панаир. За съжаление както е тръгнало: "....задържани за 24 часа...", следва да ги обявят за психично не стабилни и да си ги пуснат пак да играят с въздушна пушка. А и какво младежи са те на 21 и 24 години - в България на тази възраст вече доста хора са принудени да работят и да прехранват и себе си, и родителите си, и др., а не да дремят и да се чудят с какво да се занимават...

Сигурно са подражавали на някои американски екшън "герои".И аз като всички писали преди мен се питам :защо не им се съобщават имената поне , те пълнолетни граждани и носят отговорност за деянията си !!!

След полученият сигнал, полицаите установяват, че извършители на деянието са 24-годишния Георги П. и Християн Н. на 21 години

Колко още? Това извратено забавление набира скорост.Нужни са спешни мерки за да им се пресече ентусиазма. Нали помните обажданията за уж поставена бомба! Това е терор и трябва да се наказва като терор!

ЗАТВОР

Дайте им имената, сложете им снимките навсякъде, да видят хората кои са тези идиотчета малки. Защо ги криете?

Копеленцата са пълнолетни и се надявам на бързо съдебно производство с ефективни присъди.

В този Северозападнал край случващите се абсурди не бива да изненадват никой. Хората там къде от немотия, къде от глупост (май повече от глупост) , правят трудни за разбиране простотии.

Мизерници си бяха преди и такива ще си останат (врачански мюзевири). Колко ли трябва да си прост , за такова нещо ? Жалко , че пак ще им се размине...

Не е лошо такива диваци да бъдат затваряни за по-дълго.Идеята да стрелят по хора си е нито повече ,нито по-малко тероризъм.Безмозъчни лумпени!

СЕЛЯНДУРИ !!! Три месеца общественополезен труд и парично обезщетение !

Стрелящите са си чисти садисти и психопати за връзване. Щом са се целели в определени зони на човешкото тяло, както в случая - в дупето на това момиче - това са си чисти психопати.

Врачанска им работа.

Комунистите обичат да си играят с оръжия

Стрелците са на по 22-24 години - т.е. родили са се когато е избухнала демокрацията и се съмнявам, че са комунисти, пикльо такъв.

играе си с пушката на дяко си комунист...

Ти малоумен ли си?!

Малоумен?!По-скоро е пе.ал и обича да си играе с пи.ки!!

Ако беше по време на комунизма тия щяха вече яко да копат на някое поле и толкова зле да им стане вече, че повече да не се и сещат да правят такива малоумщини ... Между другото, сега вече няма комунисти. Всичките са едни и същи маскари - лъжци, измамници и крадци.

до чудецно - не комунистите ами тъпъта и объркотена демокрация *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.