Арестуваха бивш митнически шеф, стрелял по хора

Бившият шеф на свиленградската митница от 90-те години Павел Лилянов е арестуван, съобщиха от полицията в Хасково. Той е стрелял с ловна пушка по група хора.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха бивш митнически шеф, стрелял по хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли някои с желание да остане в България. Държавна политика е да живеят на наш гръб, от нашите данъци, да не учат, а да искат проформа работа - какво може да работи един неук човек.

да се свършва веднъж завинаги с тази скапана комунистическа държава. Тези комуняги нямат почивен ден - юрнали са се към властта - няма спирка. Ама Боковата била върха - тя на кого е дъщеря, къде е учила, кои са и мъжете, на 37 г. през 89 г. не е вече не е дете на комунист, а отявлена комунистка, представена от СССР зца високи постове в ООН - нали и ние бяхме там.

да се замени с АК-47 с оптика немедленно :)

ЧОВЕКА НЕ Е СТРЕЛЯЛ ПО ХОРА,А ПО ЖИВОТНИ.ТАКА ТРЯБВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ПОЧНЕМ ДА СТРЕЛЯМЕ ПО ТЕЗИ ЖИВОТНИ И ИСЛЯМИСТИТЕ И ПО ПОЛИТИЦИТЕ.

Миграторите "хора" ли са? Паразити!

ОТ кога балгарите станаха,садисти стрелиасти по братиата на СОРОС .

Искам моите права да бъдат защитавани толкова, колкото и на другите български граждани, които не са етнически българи!! (така е по конституция!). Не повече и не по-малко.

Циганска държава, цигански институции, цигански спецчасти, циганска журналистика, циганско правосъдие... а бе защо и за какво да ходим да гласуваме?

мазохистките поклонници на Буда Велики за везирката Кака Цицка следвани от други наивници за другите мераклии за прездент

Имам недобро отношение към корумпираните митничари, но този, щом е стрелял по цигани, да бъде освободен от ареста веднага.

Наричайте нещата с истинските имена моля !

За съжаление не всеки притежава законно оръжие. Не е ли по-добре вместо да дават помощи на роми, да ги интегрират, и да инвестират в тях да раздадат по селата и по крайните квартали пушки на пенсионерите, да им осигурят обучение по стрелба, и да купят по 100 патрона? А за някои регияони да раздават картечници!

В крайна сметка по хора ли е стрелял, или по роми?

лелел че и със спец части. Аз си мислех, че за далавери, а то, защото е стрелял по грозен дивеч.

Бъчварова , къде е полицията ? Сигнал за нарушаване на обществения ред има още в 21 ч. А идват барети след 12 часа да арестуват Лилянов ?

Неговия брат лекар-траватолог Иван Лилянов, също беше изгонен от ВМИ за подкуп.

Оставете човека , изпълнил е гражданския си дълг !

идват избори и се започва. ама е редно е герб да си види ипон и изпълнителната директорка госпожица марева как действаха спрямо някои съкратени хора. бяха блокирали (името му е Огнян Александров, геолог, симпатизант на бсп,сега в герб, съпруга зъболекар). Да, именно заради г-н Ог.Александров и др. съкратени бяха блокирали бентонит, бяха ипон се въоръжили думанов... всички сте оцапани до колене, но нали сме безсилни и правите най-голямото зло, като ни отмъщавате и то е: безработни с години, всички оод са на герб, бентонит, комсомолец и всички е на ипот. а млади хора от системата не желаят да работят с думанов, защото нека те си кажат, .... не е за казване. давай бойко пред детектора на лъжата там най-добре хората ще си кажат едно към едно всичко, болката, геноцида, правата потъпкани, дай бойко да те оставя без средства или само с 200 лева, семейсто, та да те видя как 10 години ще можеш да прехраниш семейството си. геноцид бойко. може би ти не го знаеш, но ти го казвам и това не е лъжа, а самата истина. все пак и ние сме хора. не искаме много, а да живеем , а не с диктат, каквато е госпожица марева. дошла от софия, нима няма хора от града или съседен нам град. ама нали е роднина, приятелка на твоята приятелка цветелина. силни сте и мачката яко и то като оставяте Х и у без работа. и много ненуки и прости депутати от герб, има и доказателства. не знаят коя е инди..., не знаят и бъркат Пекин .... и интелигенцията , как е.... велики на краденето. оставихте народа гладен. къде ви са обещанията, които ги изричахте преди да ви избере народа. знаете ли колко нещастни хора, болни ... излишно е. силни сте и ви пожелавам да продължавате да мачкате невинни хора. бива ви в тая насока, не че другите са нещо и те имат трески за дялане, но разчитахме поне малко малко нещата да .... способни сте и в лудницата да ги вкарате, както навремето невинни хора бяха убивани, в белене и пр. комуниста / дс е способен. вълкът козината си мени но нрава никога

Поискал им е подкуп и те не са му дали и затова е стрелял по тях, аз само с корупция свързвам митничарите.

сигурно ги е уцелил тия с сачми за яребици, значи не е застршил живота на мангалите, ще се утърве с условна

Явни несъответствия първо бил стрелял по хора после по цигани? Кое сега последно?

на всичкото отгоре и пияни - просто няма как да са хора

Какво го арестуват - трябва да му възстановят разходите за патрони. И дори да му се даде като награда служебно наградно оръжие с по-голяма ефективност!

Сръбнал е едно за кураж, и е направил това което всички трябва да правиме... не могат да арестуват цяла България за това, че си защитава имота и живота. Нашите "привилегировани" съграждани станаха бая нагли напоследък. Винаги когато има патаклама някъде се оказва че има замесени полуинтегрирани и неинтегрирани българи. Някой горе да си направи извод и спешно да се вземат мерки да се озапти това население, защото класическите примери водят до извода че след подобно напрежение следва гражданска война.

"Не могат да арестуват цяла България", но могат да унищожат българския етнос.

Факт. Вината обаче си изцяло наша т.е. на етноса.

"Спор за жена", в случая, означава, че човекът е спасил някоя жена от изнасилване.

Спор за жена на паркомясто .. // за всеки случай

Господа от ДАНС, ако искате да направите удара на века, просто се захванете със зам.началника на Столична Митница..... - МИРКОВ !!!! Успех

200% съм сигурен че на 112 са се обадили поне 10 пъти за веселието и на местното МВР сигурно Павел е звънял! И чак бил стрелял по хора хаха. До ДИРа тази сутрин по БНР го казаха роми - цигани дори единия бил изкопвача на гробове. Какво има да криете брутална веселба преминала в групов бой човека не издържа вади двуцевката и стреля в краката на мангузирите. Идат избори как ще се нарушава кефа на избирателите на ГЕРБ и ДПС?

Явна самозащита.

Поздравления! След като няма друг начин за осигуряване на спокойствие за гражданите на тази страна явно така трябва да се действа! Този човек не е единственият, на когото му е писнало от цигански сватби и тям подобни забавления. Поздравления за действията!

"Другият" начин е да променим системата на управление така, че полиция, съд и прокуратура, изобщо цялата държава да си вършат работата.

кажи го в прав текст де или аз да го кажа вместо теб страхливецо.

Убий циганин- спаси България, убий мигрант- спаси Европа!

Заглавието е манипулативно! Не е стрелял по хора!

По хора ?

се е стигнало до стрелбата ще се разследва ли? Или ибирателите на бойко ще ги пуснат по живо по здраво. А ако не беше стрелял дали щеше да е жив и здрав сега?!?

Предната вечер той е стрелял с ловна карабина по група роми на yлицa Гpaничap в Свиленград. Двама мъже са пострадали и са настанени в хасковската болница.

Като прочетох заглавиет, си помислих.че наистина е стрелял по хора. А то, човека е открил ловния сезон за отстрел на ЦИГАНИ.

Свобода за човека, и премия! ЕВАЛА! Крайно време е и други в други градове и села!

Това не е за евала.... Това си е за още една принудителна казарма.. Стрелял и само леко ранил мангалите... Срамота! С така ва успеваемост докъде ще я докараме...

Митничари и полицаи все същата цигания.

Има разминаване между заглавието и съдържанието!

Стрелял е по "носъри", така да се каже :))))

мургави българи или казано цигани! Същите тия цигани преди това са се сбили след като са пили и са се веселили и целия квартал е пропищял от тях! Браво чичо Павеле само така !

Че това хора ли са? Крадат, е...т, насилват, не плащат за нищо и отгоре на всичко имат изисквания.