18-годишен шофьор стреля по жена и детето й на пешеходна пътека

18-годишен шофьор стреля с газов пистолет по 27-годишна жена и 6-годишното й дете на централно кръстовище в Ямбол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен шофьор стреля по жена и детето й на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му стисна ръката - можеше да има 2 мангала по-малко... Вместо да обръщат религията и да се правят по-дявол от ДЯВОЛА /по Пазарджишко/ нека хората, на които вярват - МЕШЕРЕТО ДА ОБЯСНИ НА ЯСЕН ГЛАС В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА НАШАТА ДЪРЖАВА, А НЕ НА ТЯХНАТА /???/ ИЛИ ПАРЦАЛКИТЕ, КЕРВАНЧЕТО И ТАМ ОТКЪДЕТО ДА ДОШЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ - ОТ ИНДИЯ /АКО НЕ СЕ СЕЩАТЕ УВАЖАЕМИ/- ЗЕМЯ ГОЛЯМА И НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ИМАТ ОЩЕ 1 МЛН. МАНАГАЛА - ТАМ ОЦЕЛЯВАШ И НЕ ТЕЖИШ НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДА И СЪЗДАВАШ САМО ПРОБЛЕМИ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ.... ЯЗЪК!!!

Аз пресичам сам защото мама не може да бяга бързо с токчетата.

Като стреля по мама и аз ще стрелам с пищова и ще го кажа на бате Бойко. Кажете този пътда ми поправят бързо, бързо телефона и ще ви пиша от училището.

Пешо днеска бил забравил да донесе кетчуп. Пъзльо!!! Ще го ритаме утре.

Супер! Стигнахме ги американците!

Ама знаеш ли кога си ги стигнал американците? Точно никога! Ела да видиш какво става в САЩ и колко трябва да платиш ако отнемеш предимство на пешеходец. Хеле пък в училищна зона. Ела да видиш и какво би се случило с лекето от статията - щяха да му се повдигнат едно 20 обвинения ако преди това не беше отстрелян на място от първият пристигнал полицай. Нали се сещаш, че в подобна ситуация няма как някой да знае дали пистолета е газов, боен или воден. Щом го е извадил, щеше да си носи последствията.

максим стависки и юлиян константинов ще му бъдат обществени защитници

и аз това си мислех кои знаe на кого е син лекето........

Да де, да де"не съм от тях как сийке"!!!!!!!!!!!!!!

в дира и фамилията да му изровят се отразява само на броя коментирали.Ако жената помни номера на колата му е готов за отрицателно време.намират го по регистър в кат и му се повдига обвинение.Колко ще му отсъдят е въпрос към съда който ще го съди.Пожелавам му да има дете и някой ден да му се случи същото,но без газов пистолет.

Браво на момчето. Какъв е юнак, той само е изразявал своята гражданска позиция. Нека сега адвокатчето от РЗС да го защитава безплатно. А психолозите от МВР да ни обяснят колко добро и съвестно момче е, какви знамена има у дома си, и какво е физическото състояние на майка му. Каквото си посеем, това ще никне.

Наглостта и жестокостта нямат националност и възраст - те трябва да бъдат наказвани от закона бързо и адекватно ...ако не - нарастват като раково образувание - и става страшно...на спирката зад НДК един бабаит подкара джипа си зад гърба ми и, ако не се бях дръпнала, можеше да ме бутне , а след като се развиках, то подкара срещу мен колата си - на тротоара, на самата спирка !!! На кого да се оплача ?! Ко ще смее да ми бъде свидетел ?!

тоя ще го садят ли за опит за убииство,и тои е изкарал пистолет както онова момче срещу доган,неги разбирам тея ,и двамата с газови пистолети единя ще го садят за опит за убииство другя не

Тоя нема да го сАдят, оти нема да поникне.

Е,щом другия,който е прострелял мъж за място за паркиране е обвинен за ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО,какво има да коментираме повече за такава държава с такива закони бе хора.

kgb777kgb

Когато от съда и прокуратурата се разкарат остатъците от червени и други боклуци , може и да има адекватни обвинения и присъди !!! А този , няма ли кой да му покаже как стават нещата , тази жена няма ли мъжка рода ??? Ако няма винаги може да повдигне частно обвинение , само добър адвокат и ще му стъжни живота , на малоумния боклук !!!

мутрата е виновна ,че имаш мозък колкото една зелена еуглена.

че чак пе опръска!

Да създадем гражданско общество и граждански съветници към съдилищата. Да се чува и гласът на хората. Крайно време е държавата ни да се захване с арогантните агресори. Млади момченца без възпитание и култура. И циганите са по културни от такива келеши. Демокрацията ни се превърна в анархия.

Въвеждане на смъpтното наказание за по тежките пpестъпления тpябва .Това е истинския pефеpендом,ане тази.

Какъв е тоя двоен стандарт : в неделя задържаха срелец за 72ч. и вече с постоянна мярка за неотклонение, непроизвел газов изстрел, а този мушмурок е стрелял ефективно и само 24 ч.

Никога не съм вярвал,че ще почна да възхвалявам родната казарма,ама май точно тя липсва за такива младежи,незачитащи правила и норми

ей такива келеши - директно доживотен ! да се сети какво е живот и как се отнема, даже и с газов пистолет !

СНИМКАТА ! СНИМКАТА! СНИМКАТА !

не виждате ли че се заобикалят.

абе как така за часове ще го задържат,такива психари въобще са си за бързо производство и да ги укаушат за години,съвсем целенасочено и хипер нагло и безпардонно поведение,направо на сапун,жалко,че няма сталин,той и волен ще свърши добра работа

Случвало ли ви се е на пешеходната пътека, когато доближавате тротоара, някой бързак дебил да не изчака, а направо да мине на сантиметри зад гърба ви? И този е съшият, надменен и арогантен. Да не се окаже нечие важно синче и да понесе отговорност.

така е, само че де да имаше закони за несправедливостта, а не да те изкарват виновен, че не си умрял на място

Аз пък предлагам да му бъде заврян пищова отзад, ама пък да не вземе да му хареса и да почне да стреля с повод и без повод...

Смотана държава, този в нормална страна ще е в затвора.

Какво приказваш, тук даже този, който убива на пешеходна пътека получава условна или смехотворна 1 година.

Гнусни тъпи комплексари. Дано следващият субект, дръзнал да се пречка на пътя им е стоманобетонен стълб

Голям праз - някаква мисирка решила, че е центърът на света - че и занимава цялата държава със себе си. Ай сиктир.

Баста не забравяи, че това е маика а и теб предполагам те е раждала такава или и тя е мисирка но се съмнявам по скоро ти си пубертет защото ако имаш деца и жена тогава си си направо Пуяк с такова мислене

И теб направо в затвора за подстрекателство за убийство. Олигофрен.

Абе даите му снимка на тоя келеш та като го разпознаят някъде да му заврът пистолета в задните части

държавна ( следствена тайна) е ... "жертвата" си има права ... майната им на жената и детето

щом пускат ритащи паднал и вързан човек, катоги бяха показали по телевизията - какво очаквате за някое ямболско чааве?

Наистина нека да се осъществява гласност и контрол а не само да се подава информация.За да има полза от нашите усилия и дано да има резултат , който да ни радва.Не трябва да бъдем само пасивни наблюдатели.

Гадно, арогантно, самовлюбено копеленце! Никой не може да ме убеди, че това самочувствие на безнаказаност и величие не идва от семейството!!! Как е възможно подобна изродщина?!? Сигурна съм, че мама и татко ще платят където трябва и "горкото чедо" ще се размине. Отвратена съм!

ами аплодираме такива типове ... омаловажаваме постъпката ... правилно "горкото дете" е ... има ранени от боя между феновете ... но това се подминава ... подминава се агресията ... и рано или късно ще стане фал ...

това е истината.

ДИР.БГ да ни информира за действията на съответните държавни органи по случая.Тогава ще има полза от Вашата работа.Иначе всичко което правите са само дрънканици.

ами дир трие такива мнения като твоето ... като попиташ за действията на държавата ...

абе ти друго попита, и питанката ти беше доста антибългарска.

Това е само началото. Почвайте да строите затвори ще ви трябват

колко ли от всички дето пишат и приказват ако изпаднат в самата ситуация да са там наистина ще се намесят, а стоят и гледат "там май нещо стана.....",а такива боклуци които да се изживяват във филмите и да нямат връзка с реалността колкото искаш ,само че когато се случва на другия се стои и се дискутира, заблудена нация и тва е

законите са такива, че не бива да се намесваш. нито когато нападат някого, нито когато нападат теб самия. не, не съм страхливец, просто не съм луд.

Изродът Доган е турчеещ се циганин. Недопустимо е такъв изрод да бъде наричан "български гражданин" !

Нищо не пише дали е улучил зебрата. То калпави шофьри има навсякъде, ама некадърни стреци...Я да извади пистолет в щатите и да стреля, пък да види какъв ще е резултата. Тук всеки с пистолет е свой човек - я чеге, я военен, я мутра, политик или друг народен изедник.

И тоя не е случаен на някой " наш" човек е дете.Те така ги възпитават да се чувстват богопомазани.Я да видим журналистите ще успеят ли да разберат кои са родителите?

не искай разследване, че ще излезе "жертва" младежа ...

По Живково време, а и сега, има къщи по селата, които ги мързи да си пуснат канализация, и да си направят тоалетната вкъщи, с керамика и плочки. Забравила си. Много неща.

Робко, батковото, много си прост викаш то ги мързи и за това няма канализация по селата, друга причина няма :D

има канализация, достатъчно, а и щом имаш септична яма, спокойно можеш да си дръпнеш тръба и да си направиш тоалетната вкъщи. това съм го виждал, точно по тошово време, по селата. въпрос на желание е.

Мрежата се

не бъркай "фенове" с "фесове".

и какво толкова има *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име"

пропусна за мръсната славянска кръв, за смотаните българи и още две-три расистки изказвания. карай смело, скоро ще почнете да крещите 'гяур' и да ритате като шефа на ДПС.

сигурно "гяур" е нещо като 'драги съгражданино", нали?

защото това крещяха 'смелчагите', докато ритаха 'шегаджията' и двамата гардове от НСО. не, не го правим герой, просто съчувстваме. защото утре може да сме на негово място, и разни мангали да ни трепят. както утрепаха миналата година 2-3-ма. по-миналата пак, преди това също...

Робко ( нерегистриран ) 23.01.2013 12:36 разликара че това леке е стреляло, за разлика от "терориста". Лекето е стреляло по майка с дете, а "терориста" се опитал да стреля по никому ненужни паразити

шофьор стреля!!! абе как ги употребявате думите... къв шофьор е тоя...

Ма много си задръстена стрино. Палела печка и не се миела по бай Тошово време. А после се замете в Малта да си продаваш дирника. И с какво се промени скапаната ти котора в София по времето на следващите умници? Пък и какво ти пука какво време ще идва тук, стой си в Малта, търкай пода на господаря и си трай.

Че ти много си се осрала ма,да не остискаш 5-10 метра до"ОО"трябва бая да ти е разхлабена халката а!!!!!!!!!!!!!!!

Планетата мина на по-високо вибрационно ниво. За съжаление много хора не са подготвени и няма да издържат. Затова ставаме свидетели на необяснима агресия и убийства. Господ да ни е на помощ!

планетата си е добре. ако имаш предвид планетата на митко пайнера - за тях съм съгласен