Простреляха мъж в столичен квартал (обновена)

72-годишен бизнесмен е бил прострелян в столичния жк "Славия" около 11 часа, съобщиха от МВР. Той е с двойно гражданство - българско и немско.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха мъж в столичен квартал (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сайт се превърна в бюлетин на МВР... На ден по лъжичка - утре ще кажат, че е носил златен ланец и той го е спасил, а вдругиден - че е наркодилър и са разчиствали конкуренцията... Целта е да ни залъгват с "новини", защото ако нищо не се случва, някой ще поиска да прави новини...

22 годишен бизнесмен?!Звучи просташко...Без коментар!

Бежанците! Кръвожадните бежанци грабят и отстрелват почтени грождани и бизмесни на Вулгария!

"72 годишен бизнесмен" - коментарът е излишен.

ГОСПОДА ДИРАДЖИИ ВАШЕТО НАХАЛСТВО С РЕКЛАМИТЕ Е ПРОСТАШКО!!!!!!!

Всеки си плещи, каквото му скимне.Сега слушах Минча Спасов-юрист, бивш председател на Комисията по вътр. ред и сигурност- без да му мигне окото, каза, че в Грузия уволнили цялата полиция и назначили нова и вече катаджиите им не искали рушвет.Искат и то бед да се крият и под 100 долара от чужденец не падат.Излъга и,че премиера бил бивш милиционер-ББ е бил пожарникар и гл. секретар на МВР- длъжност,която не е и никога не е била към Полицията.Държавата е объркана тотално.

"Инцидентът е станал в гараж В блок 21" - не, в блок 21 няма гаражи. И на снимките се вижда, че става дума за една от гаражните клетки, наредени по улицата.

72 годишен с джип, този е от дъртите комуняги.

Не.Този е внос от Китай.Тъпанар некадърен

"Джим" омръзна ми да чета коментари от тъпи хора, но ти удари тавана по простотия. Ако не можеш да приемаш информация с четете, то поне слушай. Коментара ми бе за изгледа на района на местопрестъплениети, че то "хубавата" ни столица е заприличала с тези клетки на пайзаж от "Парижките потайностти" на Виктор Юго.

Какво искаше да кажеш, мутрьо?

След като прочетох Славия първо си помислих за Венци Стефанов.

Ако си германски гражданин нямаш право на друго гражданство, така че няма българо-германско гражданство.

Глупости ! От както сме в Европейския съюз имаме право на двойно гражданство . Между другото и аз имам , но няма значение .

искам! Що да са две? Ще живея там където ми е гот!

важното е да не стрелят по мен ... :-)

Ти си се родил застрелян

Защо снимате хората от следствието? Защо не им криете лицата? Могат да пострадат или да бъдат изнудвани.

"У нас не е познат на полицията, но по непотвърдени данни е бил осъждан в Гърция преди години." ----------------- Уважаеми "журналисти" от dir.bg, За вас обикновени хора няма ли? Такива, без криминални регистрации... Или, ако са такива, то я няма необходимата емоция? Задължително ли е човек да има криминално минало, за да искат да го оберат? И като не намерите за какво да се захапите, измисляте непотвърдени данни... То така и аз можа да кажа, че по непотвърдени данни, вашия сайт обслужва мафиотски и излямистки групировки. А вие после вървете и доказвайте, че "всъщност, имам брат"! Журналисти ми било, това.

браво ти си пич

Последно, на колко години е?

Българо-Немско гражданство ама само да не излезе че е с хубаво звъчно турско име....

Абе то е ясно....бизнесмен на 72 г. ...някакъв гръцки емигрант в Германия, който станал немец, ама се върнал в България да извършва кой знае какъв бизнес пък и с джип....

Дай Боже такова нещо да се случи на всеки BG бизнес мен, защото те всичките са крадци и разбойници.

изпълнен си с човеколюбие и Бог ще ти въздаде .

Опитал се да му открадне колата и го надупчил като гевгир! Тези може на дъщеря ми в 6 клас да ги разправяте!

единия крал в Германия, другия му надупчил мутрата в България

Друго е, като им помогнем на полюцайчетата! На обед писах "Бързо да му се направи една проверка от НАП, ТЕЛК, НОИ, СОИ, БОИ, МОИ, КОИ ... от къде има тези средства и защо още е жив?" Резултата е готов! Оказа се, че МАЙ е съден в Гърция, а може би в Македония или Русия - някой говорят също за Марс, Плутон и Касиопея и е дошъл в София за да разваля НАРОЧНО бляскавите показатели на нашата полюция!

В БГ около избори винаги се увеличават убийствата. Ако си бизнесмен и не дадеш пари ще бъдеш убит , това стяга дисциплината сред останалите дето са дали пари и тея дето се колебаят, ако пък дадеш пари пак може да бъдеш убит защото не си дал на точния кандидат.

Анархията става повсеместна. С такова правителство след 1-2 години ще се стреляме по улиците с Калашници. Пълни некадърници.

Е нема как, докарахме всите дъртофлени комуняги до просешка тояга. Един калашник е 900 лв. от де. Може да се бесите по кестените на София, грозна гледка но ще я преживеем в името на чиста България.

Примат Данко голям невежа си .Когато обесиш Бойко и Цецко на липсващите кестени , като бивши комуняги ,тогава ще си помисля дали си прав.Целият парламент,президент,правителство и местната власт на 90% са бивши комунисти ,техни деца и внуци.Ако се самообесят ще останат само цигани ,БГ турци и мигранти.Дали България ще е чиста или ще бъде Туркоциганостан?

72 годишен? Бизнесмен ? Айде Банда: Комунизмът си отииива, комунизмът си отива... спете спокйно деца.

вече все по труден. Разбирате ли това: "който бил ранен при опит на неизвестен да открадне джипа?" Или който е бил ранен ОТ НЕИЗВЕСТЕН КРАДЕЦ! Е и какъв е този простреляният - българин или германец!? Гражданствето е второстепенно.

Освен българския, статията е осеяна с два абзаца "непотвърдена информация", както сами признават.

два абзаца "непотвърдена информация".... :д абе, наистина е трагедия образованието

винаги има убийства, когато има мафия и грабеж! Просто разчистване на сметки - няма емоции, нито фолклор!

Ръбатите издигнаха срещу париците на Динката във Варна алкохолик за кандидат-кмет. ДПС-то издига Пиже в Пазарджик-криминал с 5 присъди, днес Цацаров иска имунитета на друг реформартаро кандидат за селски кмет в с.Узонджово. Само криминални в тоя Бостан, един свестен няма... А в София Вили Лилков, основния двигател на рекетьорския данък -паркинг и синьо-зелените зони. Просто наглостта минава всякаква граница.

батенце, пускай чат-пат спелчекъра. приятен ден

Какво е спелчекъра?

Аз ще гласувам за Луна ! -Абе,тя от коя партия ще е ?

Няма значение, стига да има хубаво 314е

Какво е 314е

Не е ли 0от партията на Венера?

... е-то е: енжекцион...

От статията:"На място започна оглед, образувано е досъдебно производство, в рамките на което криминалистите ще установяват извършителя на престъплението, както и обстоятелствата, довели до инцидента, уточниха от пресцентъра на МВР." Дали ще установят?? А дано, ама надали!!

Всичко зависи от това, кой е "по-голям" извършителят или пострадалият.

какво става тук, бре хора, станахме Дивия Запад!!!!

Поправка: -Дивият ИЗТОК .

Това ако беше в САЩ нямаше да е новина. Там всеки ден някой някого прострелва/застрелва.

Сравнението е неуместно, САЩ е с население над 300 милиона.

Ама аз говорех само за столицата, Вашингтон. С метрополията са горе-долу колкото една България. Всеки ден съобщаваха по телевизията за някой друг убит от огнестрелно оръжие. В световните медии не казват за всичките убийства, особено ако не са дадени поне 4-5 жертви наведнъж.

А в Русия само се целуват.

Хем си никой, хем си злобар.

И в Русия се избиват но по-малко, и е чудесно че нямат такъв режим на огнестрелните оръжия като в САЩ, че ако беше така... жив поданик на Руската Федерация нямаше да остане! Абе хора, стига с тия русофили и русофоби бе, пишете като нормални хора, оставете го оня Путин!

Това не е опит за кражба, а е опит за грабеж! Ало дир-а, консултирайте се юрис, когато описвате такива престъпления!

Също и за убийство !

юрисТ

Гарантирано от Бостаня!

Ако стареца оживее да бъде разследван ЗАЩО още този гараж не е превърнат в бутик или фризьорски салон!?

Няма ли поне веднъж да прочетем нещо приятно в дир.бг.

НЕ!

Нашия вожд Белата златка обеща пенсии по 1500 лв и заплати по 3000лв ако бъде избран!!! .... но по обменен курс 1лв = 1рубла!

Биби и ГРОБ!

Ако изберете нашия вожд Белата Златка, България ще просперира като Донецката Народна република. Венсеремос!!!

Така е, колкото и да го отричате... С Волен Сидеров и АТАКА в управлението, "територията" ще се превърне в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...!!!

Да, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, в която дребната бяла златка, ще подскача около гражданите и, и ще им удря плеснички по вратлето. А пък не мога да го срещна, ще ми заподскача това чучело.

Обикновен охранител и пожарникар. "Тиквата" е като невинна ученичка пред дс мафията управлявала 2/3 от времето последните 25 години.

Моля не богохулствайте по адрес на вечната и непобедима ДПС и нейните създатели от победилата завинаги синя айдия

Ne si kupuvaite djip i ne jiveite tam!

Типична комунистическа предизборна провокация с цел да се създава паника и да се злепоставят демократичните власти!

Те демокЛатичните власти в "територията" нямат нужда от допълнително злепоставяне - СПРАВЯТ СЕ ОТЛИЧНО И САМИ С ТАЗИ ЗАДАЧА...!!! :::)))

Така и ще направим...!!! АТАКА...!!! ПОБЕДА...!!!

Изберете си Белата Златка или Миковчето, те ще ви управят като не ви харесва "Тиквата".

Така и ще направим...!!! АТАКА...!!! ПОБЕДА...!!!

е главен секретар на МВР от 2001 г., след това кмет на София от 2009 г. премиер. Нещо да се е променило?????

"Наглите" се увеличават...

искат да кажат, че е станало по-зле и са прави.

Трол виртуоз... Явно си наследил демагогската школа на ДС, КГБ за изопачаване на истинатаѝ1

Разбира се, че се е променило - като например тиквата стана още по-дебела, по-богата и по-глупава. Отделно циганорите в Софето станаха повече и по-нагли. "Бежанците" нарочно не ги споменах, тях си ги виждате ката ден.

Волене, волим тъ ма!

Много хора не работят, но трябва да ядат, за да живеят... Няма такава държава, която да не се интересува кой как свързва двата края...

Забравих сестра Мая "Галева", Хидроинженера агент Сава и Пикаещия Манекен от Плевен. България - музей на Соца и вечния преход.

Не ми се отварят новини вече, или нахлули с нож в детски градини, или убити заради обир старци или поредния криминално проявен драпащ за кмет или общински съветник. Това отделно от изтърваната ситуация с бежанския поток.

Ще става все по-зле. Циганите са гладни, парите са малко, чаветата много. Въоръжавайте се.

На сапун МАНГАЛИТЕ !!!! Но може и в газови камери, което е по-евтино...

На 72 и с една пенЦия има гараж, а сигурно и апартамент? Бързо да му се направи една проверка от НАП, ТЕЛК, НОИ, СОИ, БОИ, МОИ, КОИ ... от къде има тези средства и защо още е жив? Сега ще трябва да губи времето на г-жа Бъчва Отварова да го регистрира и ще ни изложи пред ЕС, като увеличи броя на неразкритите предстъпления

Че на сичкото отгоре ша губи и времето на лекарите да го кърпят! Що не земе се гътне кротко и тихо ?

И 232 и сеир, ако не сте го написали с хумор сте тъпаци.

11111 как мислиш? Фърляй на боб ко не си наясно.

Май на всички е ясно "кой е тъпака", освен вероятно на Вас

Абе тоя "преход" само в русофилска България не иска да спира. Другите в източна Европа отдавна го забравиха. Ама там си нямат бизнесмени прасенца-касички и овчарчета, орешарчета, сержовци и миковчета за политици.

Да. Но си нямат и комунист-сикаджия-пожарникар за премиер. Схващаш ли разликата?

Koмунизма само с Чернобил изби толкова хора, колкото и 10 прехода не могат да избият.

Ficho

Поне в България, така нареченият преход не е от планова икономика в пазарна, а от тотална административна власт в тотална икономическа. Въртят се едни партии, избори, чудеса, ама реалността е, че практически цялата държава се притежава от бивши ДС/БКП кадри, които си спретнаха театър, наречен преход, в който си раздадоха каквото имаше ценно. Не ни е виновна демокрацията, а инфантилният ни наивизъм, че вълка ще стане вегитарианец и ще заживее по правилата на стадото, ако му попееш малко песни и развяваш сини знамена... Така че, сметката на комунизма продължава да си се трупа, нищо, че уж е умрял.

Неможе повече да се продължава така,всеки ден убийства,всеки ден обири,всеки ден изнасилвания,всеки ден катастрофи.Къде е ДЪРЖАВАТА?? Хора от нас зависи да си оправим Държавата.Крайно време е да изметем всички некадърници от нея!!!!!

KAK?

Че кой ще остане тогава? Други освен некадърници има ли?

Че как кой АЗ и ТИ ;)

Държавата сме ние!

...И човек който си позволява подобно поведение..може са оцени какво представлява. ясно ли е

Дуел с пистолети за жена.