Мъж уби детето си, простреля жена си и се самоуби

Жестока драма се е разиграла тази сутрин около 6 часа в град Антоново, където 46-годишен мъж застрелял дъщеря си, ранил съпругата си и след това сложил край на живота си, съобщиха от полицията в Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби детето си, простреля жена си и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама какво му става на тоя народ!!!

Ама какво значи тежък душевен срив..?!? Като е психически нестабилен - КОЙ му даде оръжие е първия въпрос, който трябва да се отправи към съответните служби например... ?! Щом е решил, че не може да живее с тези проблеми повече ок, но кой му дава право да отнема живота на това дете (на СОБСТВЕНОТО му дете!) и да го лишава от бъдеще? Айде стига! Кризата пак била виновна.. Проблеми имаме всички, но убийството не оправдава! Лека му пръст на детенцето, а "таткото" Господ ще го съди..

Много от вас не ги разбирам! Та човекът е бил поставен пред непреодолима стена! Един пишман журналист и един още по-пишман психолог плещеха неща, че чак ми идваше да хвърля телевизора през прозореца. Единия твърдеше, че 5000 лв не са кой знае каква голяма сума, а другият пък, че нямало изградена система та да се помага на такива хора, изпаднали в такъв душевен срив. Ама никой от двамата не се и опита да се постави в положението на този, както се убеждавам, свестен човек. Живее в провинцията (пълна разруха, работа никаква, оцелявай както можеш!!!), детенце болно от диабет (за което мисля, че държавата пет пари не дава) и трябва да тръгне на училище, жена останала без работа, брат инвалид, който също иска грижи и всичко това с 300 лв заплата!!! Ами и аз да бях и аз щяха да откача, макар че съм видяла какво ли не. А къде е в случая държавата, която по КОНСТИТУЦИЯ трябва да се грижи за живота и здравето на гражданите си! Къде е в случая тя??? Това е безспорно трагедия, но още веднъж (за кой ли път?) показва, че на тази територия просто няма държава, а някаква пародия държавност!!!

" В България е добре да се живее" Б.Борисов

За всички партийци и сега и преди е добре!!! Нищо не се е променило към добро за останалата част от населението!

От 89 доста се промени - но не към добро

Подлудиха ни !Оставиха ни на пройзвола на съдбата ;без работа,без здравеопазване,с кредити към банкии човечност от ГРОБ .Лошото е че ще пострадат невинни деца и възрастни.Време е да ги накажем на 23.10.2011год.!

Как?

Празни бюлетини. Което значи: Да, интересуваме бъдещето на държавата и кой ще бъде на власт. И не, нито един от вас не става.

Абе,народа вече изперка от бедност и социални експерименти!

Мир на праха му.Втори братовчеди сме и го познавам от малък.Той е един от нас и това е страшно.За да постъпи така е бил изправен до стената и не е издържал.Грижеше се за брат си инвалид от 20 години,зачиташе закона и хората-като бивш пожарникар е рискувал живота си многократно.Тъпата ни държава го уби заедно с много други хора-минимума от над 11000 души за последните 10 години.Как мислите не сме ли ние следващите? Жалко,че имаме велики българи,а сме мачкани от некадърници

Пародия,реплика към сбе си. Машинен инжинер съм ДВГ и съм безработен от 11 години.Съпругата ми е магистър Публична администрация с успех 5.95 и майтап е втора братовчетка на Симеон Дянков-нищо лошо за него. Да но от тази година е безработна и какво от това като имам 3 деца,като сина ми беше приет във ВМЕИ София с бал 30, дъщеря ми учи в СУ Ядрена физика и енергетика и тн и тн. При нас няма корупция-има пълно унищожение-ха да завиждаме на мъртвите!

Правят всичко възможно да ни изгонят от България, разчистват терена - за кого ли?

Ела насам с децата си... ще вършиш черната работа няколко години, а после "сивата", но пак ще ви е по-добре отколкото в България.

Самоубиеца е страхливец,как очаквате да гръмне някой шеф или политик?

Не съдете строго! Понякога болката от живота става нетърпима и човек се прекършва. Чувства се изоставен, ако няма с кого да сподели...

Повечето охранители са побъркани. Поне тези, които срещам и познавам, както и тези, за които се пише, са луди !!!!!!!!

Лудите не посягат на живота си или, ако го правят, то е в минути на прояснение. Обикновено самоубийствата са добре планирани.

Заплатата на един охранител в банка е 300 лв. , а стреса е огромен , риска за инцидент по време на работа също . Какво човек да направи ?????

Естествено, че за тях, да не искаш за Калфин да гласуваме?

Мили хора, внимавайте, когато гледате реклами за кредити! Единственото непоправимо нещо е смъртта - за всичко друго се намира лек! Винаги има изход, потърсете го! Самоубийството е лесният начин! Животът е божи дар!

егати мисленето,вместо да гръмне някой изрод , той гръмнал семейството си?????

Съгласен!Толкова свестни хора гният в гробищата,а в туй време има толкова паплач за пребиване и убиване,да беше гръмнал някой изрод,а не собствената си дъщеря!Все пак не сме съвсем наясно за ситуацията,за да дойде до туй дередже,си има причина.Пореден(и не последен) абсурд БГ...Жалко за детето..

жалко, стрелял е не където трябва!

Ей ,само да стане някой гаф и всички наскачате срещу Борисов,наший генерал...Ако искате гласувайте,ваша си работа но тези пасквили,шъ взема да ги събирам и ще ги издам след време ...Просто като летописец,нека знаят поколенията след нас как сме изразявали недоволството си...Тук скрит ,потайно даващ наставление и руптаещ,но нека друг да е на мушката...Има си демократични начини,станете и протестирайте.Но хем ви мързи хем ви боли,затова се вижте и се самооценявайте,жалки страхливи драскачи.Още Ботев ви е възпял патриотизма на масата сега в нета...Спирам че не зная какво ще напиша ,аман от бърборковци!!!

шъ затвори си устата и не говори за хората .

Що не си си пил хапчето?

ГЕРБЕРИТЕ ДОКАРАХА ХОРАТА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И ПЪЛНА БЕЗИСХОДИЦА .

Ти или си малоумен или се бъзикаш.Такова сриване на обществото не става за 1-2 години.Това ти наследство от другарите приятелю, те много добре си свършиха работата в тая насока.Но няма смисъл да ти се обяснява щом виждаш по този начин нещата.

Другарите, част от които е бил и Борисов. По-лошата част. От две години насам населението живее все по-зле и по-зле. Да не би марсианците да са виновни за това?

За твое сведение, преди да ни връхлети "демокрацията" не знам да е имало самоубийства по икономически причини. А и хората бяха по-човечни и готови да си помогнат.

ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА ШАНТАВИТЕ УПРАВНИЦИ!!!ДА ГИ НАКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ И НИЕ!!!!

Ето до какво води управлението на ГЕРБ! Ще има все повече и повече подобни случаи

няма любов. Няма морал нито вяра.

Българската реалност! Дами и господа, дали сте си дали сметка, че нещата ще загрубяват все повече? За колко такива случаи сте чували преди 89-та?

Тогава нищо не се чуваше!!! Държавни тайни!!!

Мога само да се надявам утре да не слушаме и за теб!

Нема за кога пич, половината живот ми мина ей така напразно в Бг-то а другата мисля да прекарам в работа и живот в по-нормална страна! Успех в борбата с вятърните мелници !

ама аз за това ти пея бре братле - човек трябва да има и нещо на стиф , а не да разчита на това, което на момента изкарва, трябва да си сигурен в дългосрочен план. То не казвам че иначе не стават деца - стават е ги циганетата - по десет имат ама не е там работата за да стане нормален човек трябва да израстене в нормална среда, иначе резултатът е или като този - трагичен или стават някви наркоманчета и отрепки.

аззз, в дългосрочен план може да си сигурен единствено в крайното си местоположение, а именно - 2 метра под земята. :DDDDDDD Най-щастливи явно са идиотите, щото си мислят, че са недосегаеми от парични проблеми, болести и смърт.

стига се прехласвайте с вашите политически говнарщини,разровете се в нета малко,случват се от страшни по страшни неща и то в много по развити и напреднали страни,слабите изпушват,нарича се естествен подбор,най лошото е че страдат невинни хора,жалко за момичето...

КОИ ТОЧНО СЛАБИ...ОНИЯ ВСИЧКИТЕ С ПОНЕ 1000 ЕВРО МИН.ЗАПЛАТКА/МЕСЕЦ ЛИ????И ПЕНСИИ ПОДОБНИ!ИЛИ ОНИЯ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ..С ПО 135 ЕВРО МИН.ЗАПЛАТА,С 100 ЕВРО ПЕНСИИ....АААА,ПАРДОН-ТО ТАКИВА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ НЯМА!! А?? ГАНЬО ОПРАВДАНИЕ ВИНАГИ НАМИРА-ОСОБЕНО НА ЧУЖД ГРЪБ..100 ТОЯГИ СА МАЛКО! КАКЪВ Е ПОДБОРА И КАКВО ЕСТЕСТВЕНО ВИЖДАШ У ЕДНА ИЗРОДЩИНА ИЗКУСТВЕНА В БЪЛГАРИЯ ??? НЯМА ГО МЕТАЧА,ЧИСТАЧА ГО НЯМА..ЗА НУЛА ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ АМА ТАКА Е-ТИКВАРСКА СТРАНА!В БЕЛИТЕ СТРАНИ ЧИСТЯТ ХОРАТА,НЕ СЕ СРАМЯТ,БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО ЧИСТЯТ,ЧЕ И ЗАБРАВЯТ,В БГ НЕ СЕ ЖЕЛАЕ ТОВА,НЯМА ЗАБРАВА,НЕИЗЧИСТЕНОТО БЪРКА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН У ГЛАВА И У ОКО НА ГАНЧО...АМА НЕ ЩЕ,НЕ ТА НЕ...ХАК ДА МУ Е!

Най-силното оръжие е "Бюлетината"!!! Просто не гласувайте за да покажем че "народните избраници" са сами в пустиня и че не сме мърша а НАРОД!

аааа,ще се сетите накрая..ама СТРАХ голям има Ганьо! СТРАХ! да го питаш от какво го е страх-не може да ти каже! пардон,страх го е от неизвестното! защото много страшно и незисвестно шяло да стане и бъде ако ПРАВИЛНО ГИ БОЙКОТИРА?! нищо страшно няма,напротив- по-добре ше стане! а трябва да се въздаде на кликата горе според "заслугите" им-от десетилетия!Но Ганцо обчиа явните неща-може ЯВНО да тъня във всякаква мизерия,но..известна му е,свикнал е ,знае я..обича я-търпи я! Това е тотална нечистоплътност(но вътрешна!) и сбърканост..говорете каквото щете!

Сериозен мъж, винаги е поздравявал. Странни критерии. Ценностната система ни е тотално сгрешена.

Еййй, кво става бе. Полудяхме или ни подлудиха. Докога ще живеем по този начин?! Хората изпадат в депресии, самоубиват се, лудост и агресия. Докога?!

Още доста дълго време. Гадорията все още не е стигнала връхната си точка. Тепърва, ако знаеш какво ни предстои...

Революция, но не октомврийска, че нещо не са ми по сърце руските другари (руския народ е хрисим и благ, но не и политиците им, като нашите, кво). Ртябва линч и разстрел на всички политици, това е оправянето...нема ли кой да ни поведе най-после бе!!?? От Русе имате българи, които ще блокират всичко тука, чак до София!!! Сеч и бой, това е оправянето.

Айде, тръгвайте - ние сме след вас.

Стига дрънка глупости бе! Точно новите ни "братя", дето навярно ги обичаш ще довтасат веднага с бомберите и ще ни избият като кучета, ако се вдигнем. За момента забрави за революция. Дали България ще оцелее, зависи колко бързо ще се срине империята на злото. Няма да е утре, за съжаление.

Абе, Ого, ами тя вече се срива...поне според мен....

"е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции." ВАШЕТО БЪДЕЩЕ Е НАША СОБСТВЕНОСТ. Теглете кредити и после живейте в страх.

Заеми към банките е едно на ръка - може да има, може да няма. Но може да е станал неудобен свидетел на нещо, да са се заканвали на семейството му. Тези фирми, които секат дърва, много често се занимават с криминално бракониерство.

БОЙ ПОСЛЕДЕН Е ТОЗИ ДРУЖНО ВСИ ДА ВЪРВИМ

Изтрещя народът... Хора, спокойно, всичко се оправя на този свят. Само човек не се съживява.

но когато всичко е на разпад..какво тогава?? Животът може да бъде страшно тегло! В България има хиляди трагедии,но не се пише за тях..мигар никой не е умрял?? Умират хората,и все повече..който избягал-избягал..а вий пазете челната сган най-горе,те ще ви оправят ..с въжето!!ТРАГЕДИЯ!!

Е защо е на разпад? Я кажи ти за кого гласува последно? А сега ,нови избори?Ами хайде да им покажем че не са читави- празни пликове.

В официалните равносметки на правителствата преди избори не влезат такива факти. Отчитат се само успехи? Самоубилите се са хора недооценили грижите на управляващите за тях.

Има само два изхода от ситуацията-революция или терминал 2 на летище София.

Напълно вярно, но избрахме втория, защото с този заблуден народ за революция не може да се мисли.

Гледам 1 муха в офиса какви усилия полага, за да мине през стъклото. Само с усилие обаче не става. Нито пък с отсъпление. А еволюция без акъл става революция.Вариант терминал 2 е като мухата да литне из стаята

И какво , след революцията някой трябва да ни управлява и кой ще е този някой, пак тези същите политици, преминали на страната на революцията.

Има и трети път. Да обявим война на Китай. За да стигне до тук Китай, ще трябва да мине през най-големия ни враг-комунистическа Русия. След като ни превземе, икономиката ни ще живне и стандарта ще се вдигне, както това се случва в Китай.

Колко ти плащат за подобни постове ?!?! Предполагам не е много, защото са доста прозрачни..

Ама ще вземаме и китайски заплати после, а те са по 150-200 долара на месец!

Бате Бойко, кога ще събереш законните "Макаровци " на тия мухлясали тюфлеци? Или ги научи, като ги засърби ръката, от себе си да почват! Кви са тия въоръжени идиоти бе, поне некакви шапки да им наложиш, че да бегаме, каго ги видим от далече !

БЕгайте с бати си. Да не го забравиш като побегнеш?

Отдавна не съм се смяла така на реплика. Имаш талант за писане, така че не го пропилявай!

Народе български!!! Винаги съм мислел, че ако се разболея от нещо, от което няма отърване, освен смърт, ще вляза в парламента и ще стрелям, докато ме арестуват или мен да застрелят! Защото това е антидържава-да не можеш да осигуриш работа на 4 милиона души, дали има и толкова, не знам?!?!?! Всичко е умишлено, всички го знаете! Над двадесет години все едни и същи свини са в Софийската кочина, наречена парламент, помийници!!! Трябва революция с кръв и жертви, чак тогава ще се стреснат свините-сини, червени, жълти, черни и мизерни... Няма мирен преход, който да се е доказал като сполучлив по целия свят!!!

Кой е длъжен да ти осигурява работа? Всеки има отговорност за себе си и децата си, никой не може да чака някой друг и дори държавата, т.е. всички ние, да му решава личните проблеми. Преди да се взимат кредити трябва да се мисли за връщането. Жалко за детето, не е случило на баща. Мъжете в България се оказхте слабия пол. Отврат.

Много си тъпа, ма!!! Като никой не ти е длъжен, защо ти е тогава ДЪРЖАВАТА и управляващите я - парламент, президент, министерства, партии, съвети и пр. за да ги хрантутиш ли?! Май и ти си от хрантутничките - даровита, пробивна, работна и вече министерка! На тати убосничката!

"Всеки има отговорност за себе си и децата си, никой не може да чака някой друг и дори държавата, т.е. всички ние, да му решава личните проблеми." - ако се беше застрелял преди да вземе кредит ти,умничкото и силничкото ми ,щеше да му дадеш адрес на банка нали? ....мамина златна убавица тя.......

Я, прочети кво пише в конституцията ма, умната и непобедимата! Еее, ама все много силни и умни, бе - като по американските драми - нали така - въпросът е да сме драматични...

Ела си прибери версиите!! Ти каква си, ма? Българка, героиня, дошла за борбите?? Супер!!! Ще те почакам малко да то одъртее онова с което се издигаш, пичелиш, оправяш се...

всеки божен ден трява да съдиме картофли да не пръстигам на тъкв случи не да правем магистрали и.......

Ти сигурно си се преработил и пачки те бият по челото. Земи си малко почивка!

Генерал Лон Нол заграбва властта и провъзгласява Кхмерската република. Червените кхмери превземат Пном Пен през 1975 г. и преименуват страната на Демократична Кампучия. Около 1,7 млн. души умират по време на тригодишната социална революция.

И в ада да е, ще е по-добре от ада на България!Нямат съвест тези горе ,във властта, нямат!

Горките хора, не от хубаво го е направил.Диабетичка съм и знам как трябва да се храни един диабетик.На мен ми е невъзможно да спазвам някаква диета, диета с ориз и картофи не е за диабетици, но друго не мога да си позволя!Сега вече няма да страдат, само жената, горката няма да има вече живот за нея, след като детенцето и го няма! Бог да ги прости!

Бедността, недоимъка, мизерията, оскотяването и безишодицата на които днешните политици подложиха българина дават постоянно такива резултати според мен. Лошо е както коментираха някои съфорумци вече, че хората се наказват сами заради некадърния парламент. Толква хора си сложиха край на живота или бяха избити по толква нелеп начин че ако се бяха събрали пред парламента и да се бият до кръв по-малко жертви щеше да има. Бог да прости българите.

В официалните равносметки на правителствата преди избори не влезат такива факти. Отчитат се само успехи? Самоубилите се са хора недооценили грижите на управляващите за тях.

Не правителствата са виновни ,а корпорациите на които служат и скапаната монетарна система. Гледайте филма Zeitgeist за да разберете за какво става дума

За съжаление не малко хора избират "край на мъките пред мъки без край"...