Радо Шишарката свидетелства за стрелбата в кв. ”Лозенец”

Двама души са в ареста за 24 часа след стрелбата вчера в столичния квартал "Лозенец". Те ще бъдат обвинени в хулиганство.

Обратно в новината

Коментари - Радо Шишарката свидетелства за стрелбата в кв. ”Лозенец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стрелецът е Калоян Арсенов, титулуван за най-младият милионер в България - син на Долорес Арсенова - ексминистър на околната среда и водите при НДСВ. Бил със сина на някакъв си "Златист". Това е от другите медии...

loyola

едно време за такава "игра" се лежеше ефективно! А сега какво? Пускат го да си продължава по старому!

Абе как се играе с пистолет, бе?! Хайде сега на този "играч" да му вземат пушкалото, да му вземат парите с голяма глоба, пък и от свободата, та да види той игрички! А тебе, Радо, дето така небрежно съобщаваш нещата, ако "играейки" с пистолета те беше гръмнал, тогава какво?!

Нещо не си разбрал - стрелял е новороденият син, в чест на който е бил купона. И защо да взимат на момчето законния пистолет? Че да се снабди на черно с калашник ли?

Sm3hurk0

Ако беше уцелил Радо, сега щеше да е Радо Падналата Шишарка !

А бе как все приятели, роднини и други стрелят със законно притежавани оръжия на разни люде от "голямото добро утро"?! Да не се окаже че стрелеца от Дупница е никой, за разлика от собсвтеника на пушкалото?!

Направи си реклама, че го бяха позабравили... тези, които изобщо го помнят. Но или заведеницето и клиентите не са случайни или той наистина много е изпаднал да ходи да пее за 3-4души... Странна история. Накрая ще се окаже, че новороденото е стреляло...

Новороденото е стреляло, родителите му точно тогава не гледали в него и то да вземе оръжието!

Иванова

Както казват старците от Комиците- някогашните мутри, какви мутри бяха... Жалки са ни и мутрите вече.

Наскоро нямаше ли подобно хулиганство във Виноградец? С тия кошмарни обвинения в хулиганство проблема ще бъде изкоренен най -късно до края на 2017 г. Ако пък не се получи да знаете, че Курнелия е виновна.

Всъщност, без да съм очевидеж ,мога да заявя следното: 1.Не е било неволно - изстрелите са повече от един. 2.Стрелеца може да се съди за непредумишлено убийство по непредпазливост.Това,че не е настъпила вреда е чиста случайност, независеща от стрелеца.Хулиганство е прекалено меко наказание! 3.Някой хора удобно ще си затворят очите и говното ще се измъкне, което за пореден път ще даде сибнал към подобни бабаити,че всичко е разрешено.Да не се чудите другия път ако някой загърми с калашник!

Той и баща му така мислеше, ама сега е на държавна издръжка.

С напиване и стрелба приключва участието на българския мъж в раждането и отглеждането на децата му.

СВИДЕТЕЛ ! ИДИОТЪТ СИ Е "ИГРАЛ" С ОРЪЖИЕТО НА УЛИЦАТА И Е УЛУЧИЛ ПРОЗОРЦИ! ЯВНО СИ Е ИГРАЛ КАТО ОЛИГОФРЕН !!!! ВЪПРОСЪТ ОСТАВА - ЗАЩО ОЛИГОФРЕНИ ПРИТЕЖАВАТ ЗАКОННО ОРЪЖИЕ ??! А ЗАЩО РАДО ЛЪЖЕ -ЯСНО Е!

... за некои лев... пробит...

Кво стана МВР-то, цацаратурата, нали щяхте да затягате контрола над оръжията? Смешници!

Че те го затягат. Такива инциденти са следствие точно от затегнатия контрол. Я опитай ти, като законопослушен, честен гражданин, да вземеш разрешително за оръжие! Дори газов ароматизатор да идеш да декларираш в КОС, пак ще ти е трудно. Виж, ако в околните блокове всеки имаше оръжие и на инцидентния изстрел с пистолет бяха отговорили няколко автоматни откоса, които да натръшкат компанията, на никоя селяндурска мутра повече нямаше да й хрумне да вади цев.

Ако Митьо Пищова беше станал президент, а Шишарката - вице, щеше да пише - Вицепрезидентът свидетелства за стрелбата в кв. Лозенец

Но, о пречестний Иване, изпълнено с благодатта на Светия Дух обиталище на Бога Отца и на Спасителя, който стоиш пред Царя на всичко и се наслаждаваш в светлината на единосъщната Троица, като херувим пееш заедно с ангелите трисветата песен и имаш голямо дързновение - моли се на всемилостивия Господ да спаси твоите сродници, еднородния твой български народ, и да му покори всички врагове! Запази вярата непорочна, утвърди нашите градове, умири целия свят, а нас избави от глад и пагуба, и ни запази от нападенията на другородци! Старците утеши, младежите поучи, безумните умъдри, вдовиците помилвай, за сираците се застъпи, децата възпитай и целия твой народ запази от всякакви напасти, а в деня на страшния съд ни избави от лявата участ и ни сподоби по твоите молитви заедно с десните овци да чуем блажения глас на Господа Христа: дойдете вие, благословените на Отца Ми, наследете царството, приготвено вам от създание мира![95] Защото Нему подобава слава, чест и держава в безкрайните векове! Амин!

вероятно човека е искал да се спаси от репертоара на шишарката, ама заради алкохола не го е улучил ни веднаж!

Слуачйно произвел 5-6 изстрела...

"Дупнишки селтак прави мурафети у Софето". Е ми, нормално.

Гадни селяни!

Радио Шишарката бил коментирВал, разбираш ли....