Стрелба в синагога в САЩ, 10 души са убити, има ранени (видео)

"Всички евреи трябва да умрат!", викал нападателят, който е задържан. Тръмп иска смъртни наказания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Най-после нещо което в мужикия не може да се случи, там еврейте са висша раса и владетели на кремъл!!!

И като са владетели на Кремъл, не се разбра, защо всички евреи толкова дружно мразите Путин и останалите в Кремъл. Защо ваши фондации в съдружие с американците се опитвате да направите цветна революция в Русия. И не се разбра, защо в руското правителство не са допуснати евреи, а откритите са изгонени.

Великата демокрация се трепят без война.

Американските новини не са лъжица за устата на българските червени боклуци.

Естествено, те са за крайно изпаднали американски зомбита. И то от тъпите. А да знаеш случайно резултата от социологическо проучване в САЩ, за доверието на американеца в медиите им. Резултатът е 15 % доверие.

На краварите само за войни мислят и трепане- тъпа нация.

е 11. Според властите. R.I.P.

НЕ РАЗБРАХ КАКВО ТОЛКОВА НЕПРИСТОЙНО ИМА В КОМЕНТАРА МИ ?? Както и да я увъртаме е интересно да знаем какво вероизповедание проповядва УБИЕЦА защото то не се вписва с нито една позната ми религия. Факт е обаче , че Доди Тръмп предлага ОХРАНА НА СИНЕГОГИ И ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ , но не и на ДЖАМИИ. Нима изповядващите исляма не са застрашени от някой фанатизиран идиот?!

Прав си Сунити взривяват шиити в джамиите им

не позна, това се прави от израелските служби. Взривят храм на шиитите и пуснат слуха че били сунитите. След това взривяват храм на сунитите и наклепват шиитите. И после ги оставят да се бият. Само кротко им продават оръжие. Стандартен еврейски номер. Те са изключително страхливи и подли, а и слаби. За това, като имат враг, само се опитват да насъскат някой друг срещу него. Както беше с атентата в Сарафово. Хизбула ги наби и изрита от Ливан. За това те убиха своите хора в Сарафово, за да накляпат Хизбула и да настроят Европа срещу нея. Но посановката се получи нескопосани и Европа разбра за номера.

Аланкоолу, нямаш на представа колко джамии се построиха в САЩ след 911(септембър елевън). И всички джамии са на комуникационни парцели за десетки милиони само парцелите. До кулите в Ню Йорк, които си гръмнаха американските евреи, имаше гръцка православна църква "Св. Георги", която също бе изстрита от лицето на земята. Властите НЕ РАЗРЕШЕХА на гръцката общност да си построи отново църквата. Днес там има ....ислямски център. В САЩ жените ходят с бурка и няма сила, която да ги спре. В четвъртък задържах любезно вратата на банката когато излизах, на на млада мюсулманка цялата в чувал с 10 годишно момченце. ТЯ имаше тяло на манекенка и беше 100 процента славянка - поради арийските черти на синът и с руса права коса и .....нейният балкански акцент, който акцент никой семит не може да произнесе.

Предлаганата от Тръмп охрана на СИНЕГОГИ и ЦЪРКВИ не засяга ли и ИСЛЯМСКИ ХРАМОВЕ, или опасността идва точно от тях ?? САМОТО ИЗКАЗВАНЕ ПО ЕДИН ИНДИРЕКТЕН НАЧИН ВНУШАВА, ЧЕ ОПАСНОСТТА В АМЕРИКА СЕ ПОРАЖДА ОТ ПРОПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА, а не от лица прегърнали НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА!! Нещо като , че ли се ПОДМЕНЯТ РЕАЛНОСТИТЕ! ЗАЩО ЛИ?!

наистина не е само от мюсюлманите! ама къде слагаш националсоциализма, когато най много църкви са взривили комунистите на ленин и сталин?? дори и у нас гръмнаха една през 1925г!

Senator1

Някога в този град е имало международна среща на Расия и Япония при медиаторството на САЩ, където са се сключили договорните условия с Япония за Курилските острови.Представител на Россия е бил граф Сергей Юлиевич Витте, физическият баща на сталин, мангал, приобщавал се към еврейскта малцинствена общност в Тбилиси и успял да убеди даже и царя, че е евреин.

Явно защо Сталин ги е обичал

Сталин е отровен от евреина Берия. Точно преди да задейства великото преселение на евреите от СССР в Израел. Поради което е бил нещо като инициатор за създаването на тази държава. За да има къде да ги изсели, по-далеч от СССР. Иначе ги е разбрал и той какво представляват и за това през 1939г извършва огромна чистка в редиците. В последствие еврейското влияние е извъртяло и фалшифицирало събитията и го нарекло сталински репресии. Като съвсем случайно не се уточнява, към кои основно са били насочени репресиите. Те не става да мрат за родину, а само да си пълнят джоба, кой плати повече.

В петък изгледах филма за Брайвик - дано точно да написах името. Игрален 2018 година- Отврат. То и в Щатите е така. Миналата неделя прочетох нещо абсурдно . Този Уикенд за първи път от 70-80 години в Ню Йорк НЯМАШЕ стрелба.

Убиецът е привърженик на Хитлер/ Ню Йорк Таймс/. Та нима цялата политическа класа на САЩ не е привърженик на Хитлер ?Хитлер не е унищожил един цял народ, но американците обраха и изклаха коренния народ на Америка. Направиха първите концлагери ,наречени резервати. Има снимка колкото 5 етажна сграда с наредени глави на бизони и отгоре един говедар с пушка. Така са унищожили храната на индианците. Хитлер бледнее през зверствата на САЩ по целия свят.

Омразата и злото се пораждат от политиците, защото ги устройва да манипулират разединени народи. Ние сме най- ярък пример за това, тридесет години се дърлим между червени, сини и пембени, а през това време негодниците натрупаха милиони.

Ех човече, та това започна със завръщането на евреите в България сле 1989г. Техен е принципа Разделяй и владей. За целта съвсем целенасочено се опитват да дефрагментират обществото. По какъвто и да е признак. Най-лесно е по политически признак. Или по расов, етнически. И го правят лесно. Почват да говорят примерно: за мирно съвместно съществуване на българи и помаци. Дружба и мир. А хората се питат, чай, тия пък какво и защо. Много питат, а помак какво е. И така се пласира нов фрагмент. След което организациите на Сорос почват да развиват дейност за правата на помаците. След което решиха, че помак това е нов етнос в България. И хоп имаме нов фрагмент. По научному създаването на фргментация му викат социален инжинеринг. И следва при нужда противопоставяне на фрагментите. А в един момент ако марионетното правителство не слушка, тогава изведнъж, чрез агенти, "етническия мир" ще бъде застрашен, неудобното правителство ще се окажат диктатура и режим, а водачите им изведнъж ще се окаже, че страдат от биполярно разстройство. До втръсване познати схеми. А помак, междудругото, идва от помъчен народ, насилствено ислямизирани българи, а турци в българия след 4 големи преселения за 130 години, почти няма. Днес у нас евреите в реално време на тема "етнически мир" се опитват да прихванат и изпозват мангалите. А ако искаш да видиш актуалните манипулации и как ни работят - може да се ориентираш по прозореца на Овертон. България имаме нужда от будни и мъдри българи. А не от заспали слуги и еничари. Между другото същите мошета са ни успешно изработили след освобождението от турско робство. Руснаците изгонват турците, но остават излъгани от дьонметата, турските евреи, пребоядисали се. Които доста бързо успяват да отровят и фрагментират България.

Senator1

Ти май икаше да кажеш ФРАГМЕНТИРАТ и казо точно антонима.

Кеф ми е, когато на чифтета, араби и всякаква друга рязана сган им е гадно!

Този убиец спокойно може да получи смъртно наказание. Той едва ли крие някаква важна информация, която да му издейства доживотен затвор, а и спецификата на деянието не предразполага към пазарлъци.

Защо? Той е изразил невъздържано едно всеобщо мнение и признание на истината. По-точно, можем да го определим като доблестен борец за свобода на американския народ. А при всяка борба за освобождение, жертвите са неизбежни. Както е добре известно, САЩ се управляват от еврейска хунта. Населението са превърнати във финансови роби. Самата държава е финансово-робовладелска. По същество, робството там никога не е отменяно. Само прангите са заменени с договор за заем. Не е силово, а почти доброволно, с измама. А управлението е кървава диктатура. по тяхна станистика от преди няколко години за тригодишен период, само за първо полугодие, жертви на полицията са средно 900-950 човека. Ако и вторите полугодия е в същите темпове, можем да говорим, че управлява наистина кървава диктатура. Репресивния апарат на еврейската хунта е наистина жесток. Но такива отделни хайдути и борци за свобода, нямат шансове. Както и Окупирай Уолстрийт. По лека се ликвидират тихи тихо всички водачи и организатори. САЩ е държава, където а си казал, че не е имало холокост, което вече е всеизвестен факт безспорен, най-голямата измама на 20 век на стойност над 100 млрд марки, а си споменал това на глас, а си отишъл в затвор за няколко години. Това какво е? В 21 век? Естествено, че еврейския пиар и медиите, контролирани в САЩ ще изкарат човека убиец, луд и болен. А какво да кажем за племето, затрило милиони и милиони както в САЩ, така и по света. Да се правим, че все едно нищо не е било? И гнусните им дела сякаш не ги е имало?

Защото е масов убиец.

господин евреин "Ивайло Йорданов" ако спазваме таи логика, то и Авраам Линкълн е също масов убиец по време на американската гражданска война. А какво да кажем за масовото избиване на американските индианци? Или за убийството на японците в Хирошима и Нагасаки, извършени и с настояване на "комитет" основно от еврейски "дейци" сред които и "геният" Айнщайн? А непризнатия 500 години геноцид над българите, извършен от мошета пряко и непряко чрез турци? А масовото избиване над милион иракчани заради петрола им? Колко има за изреждане и все примери за милиони. Просто в САЩ може да избухне националноосвободителна война. Точно за това управляващата хунта активира програмата ФЕМА. Полицията е въоръжена като за война и са подготвени навсякъде временни лагери за задържане на големи групи хора. Е тази информация хвърли в потрес "свободолюбивото и крайно неинформирано американско общество". Започнаха да се питат, срещу кого се готви да се сражава родната им полиция.

Той с това, което извършил, вече се е самоубил. Няма нужда да бъде съден.

в керч един изби маса студенти и засенчи временно лидера - сега наваксват

Израел е изкуствена държава. Тя е почти като македонската нация. Има ли са царство преди 3000г., което е просъществувало по-малко от век. Изкуствено насадени в близкия изток от ООН, заграбвайки територии от Сирия, Йордания и всички съседи. Жалко е, да се избиват невинни, но замислете се: защо не избиват невинни българи, румънци, южноафриканци и т.н.? Избиват евреи защото Израел се меси където не му е работа. Това са последствията.

България както и всички държави по света също са изкуствени.

еврейчето се засегна. Че вие нямате история. Вас от всякъде са ви били и гонили, защото сте обикновени лъжци и измамници. Всички са ви мразели. И така над 2000 години. А историята си я измисляте и фалшифицирате. Че уж сте имали държава. Една шайка измамници, изгонени от Египет, не избягали. И после все същото. Дори Библията сте фалшифицирали, като сте лепнали стария завет върху оригинала, друидска книга. За да си направите рекламата и да си придадете господарски богопомазан статус. И това го водите като "историческо доказателство", че ви е имало? Семити малко, другото сте били хазари, държава и царство, управлявани по законите на Сатаната. Това сте били. И днес достойни наследници. И няма какво да ползваш българско име. Или те е срам да си напишеш еврейско име или ник? То и мен щеше да ме е срам. Дори не бих си подавал носа, с такова тежко и кармично обременено наследство. И свиквай, предстоят ви времена за кармично разплащане. Неизбежно, съгласно Законите и отдавна предопределено. Каквото сте си надробили, предстои да си го изпапкате.

Тук вече си се поолял. Говирм за фактите. България е единствената стрна в света, която се имала 5-6 държавни формитования, след Волжска България. Съвременна България е най-старата европейска държава днес, съществуваща на същото място и под същото име от началото на своето създаване в Европа. Та, колкото и да се опитват да я унищозат, тя все още е тук. Това е факт, който заслужава признание и почит, а не да предизвиква неприязън и завист-омраза.

"Вън търговците от храма!" Но не им рече да ги стрелят като дивеч, а и техните спецчасти и те доста охранени. На един в синьо даже ще му се пръсне шкембето от притегнатия колан. И все едни такива бръснати и гледащи лошо. Сега им е паднало да си отмъстят за двойките и тройките. Агугу-агага- ага-нуга-пица-бейкролс!

Да влезе с пушка в храм и да стреля по невъоръжени говори , че е облъчен от пропаганда. Евреите не стрелят по никого , защо хората не помислят как така евреите са единни, а всички са разединени? Никой не може да ги обвинява, че са единни,и да забравя собствената си нация дизайнери със собствени мнения и никакво подчинение и дисциплина. Очевидното се заобикаля. Евреите са организирани, а другите не и губят.

Трудна задача. Всеки трети в Ню Йорк е евреин.

Ko?

Този форум е пълен с експерти, горящи от желание да покажат компетентните си мнения по еврейския въпрос, и говорят за история, политика, философия ... Жалко само, че никой не обръща внимание на едно от изреченията в статията - "В момента на стрелбата синагогата била пълна с хора за церемония по кръщаване на бебе".

Именно, именно "джас".....какво кръщене в синагога ве, чифут? В синагогата е извършвано изрязване на мъжкото краекожие на ШЕСТИЯ ДЕН от раждането на бебето в Шестък на Шабат. За мен това е откровен сатанизъм...да режеш части от тялото на току що родено бебе. Жалко за убитите, но именно свободната продажба на оръжие, при това автоматично и полуавтоматично, в САЩ е довело до поредната касапница. Аз съм християнин, не юдославен, и не пожелавам и на най-галемият си враг такова нещастие. Стрелбата показва, че дори "избраните"са смъртни и могат да бъдат жертви. А изявленията на Дончо и Иванка имат само един коментар - расистки цинизъм.

Явно внушението на коментара е, че спазването на един обичай е достатъчно оправдание за убийството на невинни хора. Освен това акцентираната „свободна“ продажба на оръжие няма нищо общо с престъплението. Авторчето на коментара се мъчи да се представи за як расист и се мъчи да обере някоя друга овация, но всъщност се явява примитивен имитатор. И не съм чифут, а българин. Който мисли.

Евреите са много обичани навсякъде по Света! :)

Пишещите сте мега зле - неграмотни, прости и с лоши опорки, актуализирайте се. Не всички са простаци като вас. Престанете да пишете глупости и небивалици. Влезте в 21 век. Стига с опорки за конспирации и лошият чичо евреин, не ставате вече за нищо. Отдавна има литература за всичко, документи и т.н. Някои хора чете, а вие ставате за смях.

Адолфа, пич, чети. Иначе така ще си отидеш, като овца без история. Никога няма да разбереш тънкият му замисъл.

Но не са виновни самите евреи, а тези, които уж говорейки от тяхно име и в тяхна защита, ги превръщат в жертви! А ни открехни за същността на т.нар. "бежанска криза" и защо (открито) един от осн. й спонсори е Сорос?!

Евреите разказаха играта на половин свят, нормално е да има омраза.

Бавно и леко ни подготвят,че няма да е нещо невиждано и в България да се случи това-В САЩ се случва почти всяка година,в Русия която е страхотно "полицейска" държава и там се случи,та какво остава в нашата България,ние да не сме по изостанали от тях???

Пожелавам ти на теб и такива като теб пророци да сте добри пророци и да сте между първите и последни жертви на подобен атентат!

Драги ми смехурко,(съдейки от писанията,ти тази книжка не си я чел)недей да кълнеш,защото клетвата винаги се връща при този който први я е изрекъл

Иванка Тръмп, дъщерята на президента, също осъди атаката --:(((Щом щерката е осъдила акта,татко ще прати ли ракети както ги прати в Сирия???

Където трябва и когато трябва! Иначе много малко умен въпрос си задал! ...да праща ракети по апестуван масов убиец... няма смисал комсомолското ти питанье

Вече това е новина,не за загиналите-(мир на паха им)Новина е,че в САЩ вече нападат синагога?Това вече е лош сигнал,до сега в САЩ винагие имало масови убиства,но никога синагогата не е била в близост,а сега даже в нея се е случило???Америка май леко почва да се усира???

В края на времената, в очакване на Страшния съд (Библията съвсем не е поетична книжка...) такива събития ще се увеличават. Но улисани в еждневието, хората не се замислят около ставащото. Пример: Вж. само какво време имаме в тази част от годината! Днес в София ще е 23 град. Като цяло юли м. беше по-хладен от окт.! Защо никой учен от БАН или какъвто е там експеерт по темата, не се изкаже, а продължават да ни облъчвата с CO2 емисиите и пърденето на кравите, като причина за затопляне (а всъщност май ни чака обратното). Защо не пишат офиц. , че в момента се отчита необичайно повишение на температурите на всички планети от слънчевата с/ма?! Става нещо със самото слънце, но медиите мълчат. И въобще това, което ни огрява и топли отгоре в момента, слънцето ли е ил инещо друго?!

Крайно време е евреите, които разпалват войни навсякъде по света да разберат, че не са защитени и поне малко да спрат да мислят, че само те са хора на Земята, а пък останалите са тор....... Явно на този му е дошла повече наглостта им. А когато евреите избиват наляво и надясно араби... това нормално ли е?

Тия дето правят мизерията не са същите дето са умрели застреляни. Просто едници разцъкват като политици, скатано някъде, скъпи курорти и т.н. а обикновеният човек бива застрелян.

Крайно време е да не си толкова тъп.

Не е ли странно, че Тръмп иска смъртно наказание за убийци на евреи, но не е за масовите убийци на деца в училища и колежи. Цинизъм на макс.

тия хамериканци така и не се научиаха бре - като ще правиш шоу - първо се подготви.... има достатъчно информация за "успешните" изпълнения. да хванат, па да почетат, и тогава да тръгват... ето - онова хлапе пролетта. имал желание да стане "професионален стрелец в училище"... не че и там нямаше место за подобрения, ма все пак добре се бе ориентирал

Абе, човека към правилната нация се е ориентирал, но не и към правилните хора. Защо трябва да избиваш невинни, никому не навредили хора бе, човек! Ако искаш да направиш добро дело отиди на някоя сбирка на Ротшилд, Рокфелер или постреляй в Кнесета ... но не и по невинни! И то по хора, които са решили да си живеят мирно и тихо и не са се натрапили в чужда земя да гонят михаля! Но луди много и навсякъде! Да си понася последствията!

евреин и невинен? вероятно до 3тата година... ма не е много сигурно

Винаги съм бил на мнение, че народът не може да бъде поставян под общ знаменател. Всички сме хора, имаме мечти, идеали, морални ценности, обичаме и мразим. Това е човешко. Възпитанието в семейството, средата - това отличава етносите един от друг, както и, нека си го кажем, особеностите на расите - някои са по-добри конструктори, други поети, а трети, особено тъмни почти чеп за зеле не става от тях. Кофти, ама е така! Не значи, обаче, че всички от тях са зле. Та за евреите - нормални хора, с нормални виждания. Гоненията отвсякъде са ги накарали да бъдат креативни и да оцеляват иначе ... ясно е какво! Нооооо ... от 20 милиона 14 милиона си живеят тихо и кротко в други страни, извоювали са си собствени общности, да речем Квебек в Канада е с христиано-юдейски корени ... но кой ги би по главата останалите шест милиона нашественици да ходят и да вършат геноцид над местното население. Отговор - ами ... техните политици - новите им Мойсейовци! Те са за бой, не обикновения човек. Е Апропо, изпитвам уважение към нация, за която образованието е издигнато в култ, но презирам тези, за които целта оправдава средствата и егоизмът е приоритет!

Хубаво си го казал, но дейстивтелността е друга. Човечеството се дели на ндве категории хора: Управляващи и управляване. Няма заначение каква е поли-иконом. с/ма. Всичко е въпрос на терминология, която е само за отвличане на вниманието и прах в очите. Най-ценното в учебниците и медиите е онова, което те премълчават. И това е така от зората на човечеството.

Рокфелер не е евреин.

Ами то е същото с онези муслим изроди, дето се врязват с камиони в тълпата от мирно разходащи и невинни хора, вмест да нападнат полиц. участък! Това не ти ли подсказва нещо?! NWO изисква жертви, за да оправдае себе си!

USA е демократична държава, но това всеки пълнолетен и психически "здрав" американски гражданин да има правото да притежава собствено огнестрелно оръжие, по мое мнение е и опасно и неправилно. Имам предвид също и това, че в тази страна, както и навсякъде по света, има всякакви особняци и маняци, които външно изглеждат нормално, но всъщност са много опасни. В случая побърканият е някакъв антисемит, а следващият подобен случай може да бъде свързан с ученик получил ниска оценка в училище, възползвал се от "законната" карабина на баща си, за да въздаде справедливост. Бог да прости избитите хора и да пази живите от подобни маняци!

Американците са си решавали проблемите с оръжие и сега ще си ги решат с оръжие. Не ги мисли. Човекът ти е казал, чети. Омръзнало му е от еврейски организации затриващи страната му. Провери с Гугъл колко пари плаща Америка на израел всеки месец помощи. Човека не иска така. Иска неговите данъци за Америка. За съжаление еврейските управляващи използват народа. Ето, това е цената, плащат си. Няма да е последна, едва ли ще се вслушат в данъкоплатците и ще спрат с еврейските номера.

USA е демократична държава, но това всеки пълнолетен и психически "здрав" американски гражданин да има правото да притежава собствено огнестрелно оръжие, по мое мнение е и опасно и неправилно. Имам предвид също и това, че в тази страна, както и навсякъде по света, има всякакви особняци и маняци, които външно изглеждат нормално, но всъщност са много опасни. В случая побърканият е някакъв антисемит, а следващият подобен случай може да бъде свързан с ученик получил ниска оценка в училище, възползвал се от "законната" карабина на баща си, за да въздаде справедливост. Бог да прости избитите хора и да пази живите от подобни маняци!

Евреите са разпънали Христос на кръста. Евреите открито мразят християнството. Незнам защо задължават с антисемитски закони да не мразим евреите. В САЩ това налагане е особено остро изразено и навярно някой янки е прегрял. А иначе законът за оръжието там не се променя защото най-крупните производители на оръжие са евреи. Евреите правят войни и конфликти, за да могат да се продават оръжия за милиарди.

руснаците пък са убили последния си цар , ние сме по-добри от тях, дори гори (лесове) му подарихме

а същите хазари, каквито са и в синагогата в Пенсилвания, убиват руския цар. Между руски гражданин и руснак по произход има разлика. Същите хазари убиват княз Есперерих и княз Светослав Киевски, които князе са защитавали Родината си от хазарските бежанци. Хазарите стават юдеи по религия преди 1100 години.

Все още не е окончателно доказано, че е екзикутиран със сем. си, а и няма да бъде.

Чоловеко! Не умувай и размишлявай за неща превишаващи твоето сиромашко разбиране за нещата! Христос доброволно се разпъна! За спасение на нас и погибел на високоумните люде, които повдигайки високо веждите, цъкат и си казват вътре в себе си:"Кой е като мен?"От руснака до еврейна тоест всички люде по света! Любовта ще е намериш на кръста!

Има Харбан Мавър, който не е писал "За буквите"а срещу БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА. И по-точно срещу Свещенната Глаголица. Текста "За буквите"е манипулиран чрез изрязване на началото и края на оригиналния български текст СЛАВЕЩ Глаголицата, чрез вмъкване на "авторски" текст от евреина Харбан Мавър. Фамилията Мавър от повече показва какъв е - испански евреин. По този начин е манипулирана българската история и самото Първохристиянство без евреите - българските народни обичаи и вярвания.

Тази новина ме трогна до по си ра не .

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант. “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

Виж кво бе, тъпанар , нямам нищо против учението на Мартин Лутер но за кратко време то се е опорочило толкова, че е станало най-кръвожадно и отмъстително от всички религии на света! (справка: убийството на Дж.Ф. Кенеди през 1963 година)! Протестантството и юдаизма са "дупе и гащи"!

Протестантството го създава "швейцареца" Йосиф Коен известен с фейксбук никнеймът си Жак Калвин. Именно той пише, че протестират не срещу католицизма а че ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕДАНИЯ не са достатъчно застъпени в католицизма. Днес американските протестантски секти са си чисти юдейски сборища.

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант. “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

иванка тръмп, която прие юдаизма.... това ми беше достатъчно да прочета

Машините и там това скривалище СИОН-нали не го вярвате.Заплашват Русия Русия с кибер вар -и то кои Австралия и Холандия Боже,Боже

Мъжът й е евреин

САЩ е еврейски трудов лагер в който всеки трябва да си "знае гьола и мястото в Гьола".

Постоянно ни набутват в холивудски филми еврейски обичаи и гейски и лизбийски истории, за неоправданите черни и т.н. Нормално е на някой да му прещрака вече, а Тръмп както винаги се изкенза след последната стрелба и решава всеки проблем с още оръжие да може бизнеса да върви.

Не разбрахте ли,че говори,каквото му диктуват ционистите

Холивуд е еврейска собственост. За това, във всеки филм, задължително като минимум се споменава нещо свързано с евреи. За реклама. Самото холивуд е механизъм за умствен контрол. Програмирането Монарх. И 25 кадър бяха използвани преди време. Сега вече има и други схеми. Самите актьри са монарх-роби, кукли, търговски марки. Схемата с Умните и красивите, следвайте ги. Програмирането им, като множествена дефрагментация и шизофрения е засечено за пръв път от психотерапевти при хипноза, след което има информационен пробив. Е, от време на време някоя от "куклите" не издържа и малко се самоубива. За повече инфо - Програмирането Монарх. Но всичко е ужасно. Царството на Сатаната.

Американецът по закон може да си стреля, Когато се почуства застрашен, факт. Адвоката ще го оправдае. В българия има нов закон, нямаш право да се защитиш и нямаш право на адвокат.

ааа, не е нов!! от аспарухово време е! след всяка битка първо се събира оръжието от "войниците", независимо дали си спечелил или загубил! затова винаги сме губили!!

ти нещо май си объркал хапчетата... българските войници не губят битки. ония дупедавци - политиците винаги са "оправяли" нещата

аинщаин, маркс, ленин, путин, лиз тейлър, сергей брин, жириновски, пастернак, каспаров, левитан,троцки, и тнт, тнт, тнт, тнт, и още по тнт! всеки може да си го допълва до безкрай! това че отричаш способностите на някого, не те прави по способен от него!

Това, че признаваш недостатъците на някого за негови способности си остава личен проблем за всяка клика.

какво ти пречи вместо моите недостатъци да коментираш недостатъците на хората които съм изброил?? или държиш да потвърдиш последното изречение от коментара ми??

Специално за Путин, малко не е евреин, това е тема изяснена. Но че евреите го мразят диво, това е факт безспорен. И че се опитват да го изкарат техен човек. А що се отнася до останалите. Маркс, това е момчето за поръчки на Ротшилдовата мафия. Трябвало да създаде интернационална организация на робите, наречени пролетариат, за да са под еврейския контрол. Съчиненията му ги е писал Енгелс. Маркс си остава марката на фирмата. Айнщайн е гении, направен такъв като еврейски маркетингов продукт. Раздуван и надуван балон, за да се слави името еврейско. Математическата част на своите теории е откраднал, в буквалния смисъл от един немски математик. Да не говорим, че сътворените от него теории са грешни. Което дори и научните среди с половин уста си казват. Ленин е майка евреййка, организира с парите на немските евреи банкери цветен преврат в Русия. За да завладеят жидовете руските ресурси. Царското семейство е изцяло избито, за да се затрият следите на едни 70 млрд дадени от тях по онова време на ротшилдовите. И няма дълг. Опит за изкореняване и унищожение на православието. Не виждам нищо кадърно, гениално и човешко. Същото е и за Троцки, обикновен шпионин, с поръчение и пари на американските еврейски банкери. А Каспаров е с баща и то потомък на немски евреи. Някъде на ниво баба. По еврейски правила - не е евреин. Майка арменка. Малко пресилено е да се изкарва евреин. Жириновски е по баща евреин, според еврейските традиции се признава само ако майката е еврейка. Но независимо от това Жириновски не е допуснат и няма да бъде допуснат в руското управление. То е изцяло изчистено от евреи. Лиз Тейлър, ще падна, една луксозна кур.ва да се дава за образец за поведение? Да не сме изпаднали англосакси. Не ми се обяснява и за останалите и т.н. И знаеш ли какво е общото между всички? Че няма нито един, чиито постижения да са еврейска заслуга. Всики те са продукт на държавата, която ги е отгледала, възпитала, за условията, създадени от други народи. Някак си не е редно да се крадат чужду заслуги. Но евреин да краде е нещо съвсем нормално. И според техните морални норми не е осъдително, особено ако крадат от гои, демек неевреи.

Много нашенци си мислят, че Америка е рай. Ами да тръгват, какво чакат? Там всеки втори е въоръжен и си носи пистолет в джоба. А кога ще му щракне да стреля, никой не знае.. В Чикаго, алфата и омегата на нашите кандидат- емигранти стават по 20 убийства на ден! Родители, пращайте децата си там да учат, училищата им са като бойна мишена! И няма президент, който да се справи, защото оръжейната им мафия се е наместила здраво

Няма БХК и НПО та УЖАС И ако на ченгето жена му е начукала манерката преди работа Първо стреля след това пита Затова и нашето племе с алкохолното име не емигрира там Инстинкт за самосъхранение

чикаго-3 000 000 население, градска англомерация 9 500 000 души! прочети в речника какво е англомерация! превишиш ли скоростта с пет мили, ..спиш в затвора, независимо кой си, и кой ти е адвокат!

Значи аНгломерация казваш, а не е ли американомерация, неграмотник тъп, тръгнал да праща другите да четат речника

Че кадърните сме тук бе.

Къде ги видя тези убийства в Чикаго бе?Дай линк

Всеки щат има собствени закони за носене на оръжието. Само в Тексас можеш да сложиш пушка да се вижда, примерно на задното стъкло на пикапа. А в Канада не можеш да ходиш на лов носейки пистолет -което е голям проблем ако ходиш на лов за мечки или те срещнат вълци - няма време за реагиране с пушката. В Чикаго от 1999г има закон, позволяващ на полицай по лично усмотрение да спира група от 3 и повече човека за проверка. Само поляците са 3 млн в Чикаго. Снощи съседите ми по къща поляци отново си решаваха семейните проблеми викайки и биейки се в полунощ. Накрая един бе арестуван след трето любезно предупреждение на полицай. Жена му после псува наред полицаите....докато не и останаха сили ....та и аз заспах.

Поредните жертви на Световният Ционизъм Сорос е щастлив

"демокрация", трепеш си когото си поискаш!

И каква е тая история? Уж като отидат там, стават американци, да славят американския народ. Всики които идат, вече ги броят американци. И изведнъж се оказва, че в държавата САЩ има еврейски народ. И ако не е тайна, те като какви са та,. Имат явно американски паспорти. Но не се водят американци, а "еврейски народ". Има нещо сбъркано, дебилно и шизофренично. Или по-точно казано, поддържат имидж на богопомазаните, които са действителните господари на САЩ. А останалите са финансови роби. Основната маса, тук там някои се измъкват. Но това е необходимо да има финансова аристокрация и разслоение на обществото. Т.е. нещо като надзиратели, които ще натискат да няма промяна на статуквото. нещо като доброволни преторианци.

Най много евреи зад граница живеят в САЩ.

Знам :)). Иди кажи, че не е имало холокост и поради демокрацията и свободата на словото, заминаваш директно е затвор за няколко години.Явно грижливо пазена измама. Самата държава САЩ се контролира изцяло от еврейска хунта. Президенти се назначават за проформа. След Кенеди практически всичко е по линия на Уолстрийт. Както е известно, еврейска схема. Нямат си Национална банка, а еврейски федерален резерв. Официална религия е сатанизма. Населението се държи под контрол. жестока диктатура. Отделно е контролирано с дрога, опиати във вид на лекарства, зомбираща музика, обработени филми за mind-контрол. Медиите са изцяло под контрол. Въобще жална им майка на жителите. Всъщност, не съвсем. Много от тяхг са щастливи. Както и едно прасе в кочината си. Ядене има, пари има. Само трябва да слушкаш, да потребяваш и да вземаш кредити.

Палячо ли е Тръмп или просто луд за връзване? Май и двете. С поредна "гениална" идея - въоръжена охрана при всяка църква. И удивен от омразата, която самият той разпалва. Всъщност всичко е точно. Една луда нация си има луд президент.

Тръмп е странен и смешен,но е психически и физически здрав за разлика от шизофреничният,отмъстителен и безскрупулен несменяем руски президент!

такъв президент като Путин ни трябва и на нас и всичко ще си дойде на мястото!

Просто намеква накъде отиват нещата, Това е част от подготовката. В сегашното си състояние светът бавно, но сигурно се движи към хаос. Просто няма механизъм, който да държи нещаат да не излизат извън контрол. Обявяване на изнвънредно положение, суспендиране на конституция и гражд. права, въвеждане на принудително разпределение на стоки и услуги и т.н. И това ще бъдат временни мерки, които ще се окажат недостатъчни...

като сееш ветрове жънеш бури

Абе ДИРът откога СПИНОЗНИ е опасна дума за ДЕМОКРАЦИЯТА ни

Как да различиш евреин от арабин в банята Вторият като ти падне сапунът а първият ще ти продаде ТАКЪВ

Имаш богат оит с евреи и араби в банята. И със сапуните. ха..хаа..ха...

Много араби и братчедите им ТУК