Престъпна група стои зад стрелбата срещу Митьо Очите

Стрелбата в "Слънчев бряг" е дело на организирана престъпна група с ръководител Божидар Кузманов, известен като Божо Кравата, за което има много доказателства.

Обратно в новината

Коментари - Престъпна група стои зад стрелбата срещу Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......която се казва Държава.

Излиза, че прокуратурата е интегрална част от другата - непрестъпната група....

"Престъпна група стои зад стрелбата срещу Митьо Очите"... Е те това разкритие ми обърна представите за добро и зло. Досега вервах, че оркестъра на мажоретките от Несебър са стреляли по човечеца.

На малоумните фенове на Боко и Цоко дали им просветна все пак, че техните любимци и цялото ГРОБ са част от мафията?!!

Това е поредната ярка демонстрация, че в България МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! И ТО БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ!!! Брендо, Пеевски, Цветан Василев, Доган, Гоце, Болен Сидеров, Христо Бисеров, Златко Баретата, ... , много други - сега и този, НИТО ЕДИН НЕ Е В ЗАТВОРА С АДЕКВАТНА ПРИСЪДА ЗА КОЕТО И ДА Е ОТ ДЕЯНИЯТА СИ! Всичките са със споразумения с прокуратурата, или пред такива!!! Ако направо не са "оправени"!!! И утре Бъчварова и Костов ще излезнат отново пред хората и ще ги призовават ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА ИМ ПОМАГАТ, ДА СЪДЕЙСТВАЛИ НА ПОЛИЦИЯТА В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!?!?!? И ще се учудват защо хората не им вярват и не могат вече да ги понасят!!! Ами кой обича да го лъжат и мамят по подобен откровено нахален начин! Що за цинизъм и наглост е това!!!

НАПИСАЛИЯТ ТОВА ЗАГЛАВИЕ ВЕДНАГА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН. ПРОЧИТАШ ГО И ОСТАВАШ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ МИТАКА С ОЧИТЕ Е НЯКОЙ ХЕРУВИМ, СТАНАЛ ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА.. ЗАГЛАВИЕТО Е "СТРЕЛББАТА В СРЪНЧЕВ БРЯГ - РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕРИТОРИЯ МЕЖДУ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ

И 100 пъти да го повтарят. Това си е свада между два мафиотски клана. Бойко им го каза. Съседни мафиотски групи- махленска работа

Доколкото разбрах, Непрестъпната група е нахлула в заведението на Престъпната група и патакламата е стартирала... Изглежда последствията зависят от това коя група кого е спонсорирала.

И още малко за онзи, за когото Бъчварова, Костов, Борисов и прокуратурата НЯМАЛИ НИКАКВИ ОБВИНЯВАЩИ ДАННИ - без коментар: "През 1995 г. ИЗВЪРШВА ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ!?!?!?! НЯКОЛКО ПЪТИ Е ИЗДИРВАН ЗА НАРКОТИЦИ, МАЛТРЕТРИАНЕ!?!?!?!?!?!?! ПЕЗ ЯНУАРИ 2001 г. Е ЗАДЪРЖАН СЛЕД ВЗРИВ ПРЕД БАР В Бургас!?!?!?!?! ПРЕЗ МАЙ СЪЩАТА ГОДИНА Е АРЕСТУВАН, КОГАТО СА ОТВЛЕЧЕНИ ДВАМА СОЗОПОЛСКИ НАРКОДИЛЪРИ!?!?!?!?! През ноември 2001 г. при атентат в Несебър Е ВЗРИВЕНА КОЛАТА МУ!!!. В нея е съпругата му и бодигардът му, които загиват. В колата е и брат й Славчо. "Капитал" пише, че една от версиите, е че атентатът е поръчан от столичния отговорник за наркотиците в СИК Евгени Стефанов-Женята, който няколко години по-късно бе разстрелян пред софийски фитнесклуб. ПРЕЗ ЯНУАРИ 2005 г. Е АРЕСТУВАН В Стара Загора, ЗА ДА БЪДЕ ПРЕДОТВРАТЕНА БИТКА МЕЖДУ НЕГОВАТА БАНДА И ГРУПИРОВКАТА НА Златомир Иванов - Златко Баретата. (явно тогава, за разлика от сегашната невинна махленска свада за паркомясто, ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА, ЧАДЪРЪТ Е БИЛ ПО-ГОЛЯМ НЕ НАД ОЧТИЕ, А НАД БАРЕТАТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА...) 11 години по-късно - през март 2016 г., той ще се яви по делото срещу Баретата, за да свидетелства срещу него. По информация на "Капитал" ДВАМАТА ИМАТ ДОБРИ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ!?!?! (случайно Бъчварова, Костов, Цацаров и Борисов да имат някаква идея що за бизнес е техния, за който иде реч!?!?) Това е и последната публична изява на Желязков преди стрелбата срещу него. Срещу Очите СЕ ВОДЕШЕ И РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА НАЛАГАНЕ НА ТАКСА "СПОКОЙСТВИЕ" ВЪРХУ ТАКСИМЕТРОВИТЕ КОЛИ В КУРОРТА!!! "Капитал" пише, че подозренията са, ЧЕ И СЕГА Желязков КОНТРОЛИРА СЕДЯНКИТЕ ЗА ТАКСИТА И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРКОПАЗАРА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЕТЕН КУРОРТ В България, А ЧРЕЗ ТАКСИМЕТРОВИТЕ ШОФЬОРИ СЕ РАЗНАСЯТ НАРКОТИЦИ И ПРОСТИТУТКИ!!!!!"

"През 2012 г. беше задържан за кратко, като тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов обяви, че ТОЙ И Антон Петров- Хамстера СА ПРИВИКАНИ В ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩОТО СА ОБСЪЖДАЛИ УБИЙСТВОТО НА РЪКОВОДЕН СЛУЖИТЕЛ ОТ Главна дирекция "Борба с организираната престъпност"!?!?!?! Тогава им бяха изготвени предупредителни протоколи. "Като по-млад съм работил като охрана. От време на време са ме сбивали. Понабивах ги, но и те малко. Така минаха 90-те години", казва Митьо Очите в интервю от затвора за Мартин Карбовски "Отечествен фронт" 2009г. Митьо Очите има две дъщери и син. Според информация в регистрите Желязков има участие в три фирми." Много ми е интересно Цветанов от една страна, и Борисов, Бъчварова, Костов и Цацаров ... НЕ СИ ЛИ ГОВОРЯТ, НЕ ИМ ЛИ Е РАКАЗАЛ АКО НЕ ДРУГ, ПОНЕ ГОЛЯМОТО УХО КОЙ ТОЧНО Е МИТЬО ОЧИТЕ, КАКВО Е ЧУЛ И ЗНАЕ ЗА НЕГО И ЗАЩО ГО Е ПРИВИКВАЛ ЗАРАДИ РАЗГОВОРА ЗА УБИЙСТВОТО НА СЛУЖИТЕЛЯ НА ГДБОП, например!?!?!?! Тези не си ли говорят помежду си?

А ето и истината - по повод за "махленския спор за паркомясто", че нямало никакви данни в прокуратурата, МВР, ДАНС и службите за престъпната дейност на Митьо Очите и хората му: "Кой е Димитър Желязков - Митьо Очите Последна промяна в 18:38 на 09 юни 2016, 19701 прочитания Митьо Очите има няколко присъди. Той прекара и четири години в затвора. Фотограф: Анелия Николова Дневник "Отидох отпред между журналистите и зачаках. Минаха петнадесет-двадесет минути и се сблъсках за първи път през живота си с Очите. Журналистите се оживиха, започнаха да светкат фотоапаратите, Митьо се появи облечен в яке от змийска кожа. Приближи се към журналистите и каза гръмко: ЦИРКЪТ СВЪРШИ, ХАЙДЕ ДА СИ ХОДИМ"!?!?!?!?!?!?! Това е откъс от книгата на Боби Цанков, който беше разстрелян през януари 2010 година "Тайните на мутрите" и разказва случка от 2004 г. в Софийския районен съд, където се гледа дело срещу Очите. Тогава той получава условна присъда..."

Още малко за профила на господина, за когото минисътр Бъчварова, главен секретар Костов и премиерът Борисов и разбира се прокуратурата твърдят упорито и напоително, ПРОТИВНО НА ВСИЧКИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ... НЯМАЛО ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ МУ ДЕЙНОСТ И ПРОФИЛ - на него и на групата му: "Желязков Е БИЛ НЕКОЛКОКРАТНО СЪДЕН. МНОГОКРАТНО СЕ Е ЗАМЕСВАЛ В ПОБОИЩА, ЗАПЛАХИ, РАЗСЛЕДВАН Е ЗА РЕКЕТ, НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ И ПР. ================================ ПРЕКАРВА И ЧЕТИРИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА, СЛЕД КАТО СКЛЮВА СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА (ах тази прокуратура, която е пословично известна със споразуменията си с престъпниците!!!, спомнете си и споразуменията с Болен Сидеров например, а и с много други рецидивисти...-бел. моя) И Е ОСЪДЕН - и сега внимание - ЗА РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!?!?!?!?!?!?!Излиза на свобода през 2012 г. Прякорът на родения през септември 1972 г. в Несебър Желязков идвал от навика при разговор да вперва поглед в събеседника си. Кариерата му започва в началото на 90-те като човек на ВИС 2. Работи като охранител в курорта "Дюни". А по-късно е и сред гардовете на Пламен Тимев - Ганди, който впоследствие един от основните свидели по делото "Октопод". Постепенно Очите ЗАПОЧВА ДА "РАБОТИ" САМОСТОЯТЕЛНО И ПОСТЕПЕННО СЕ НАЛАГА В НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО ПО Южното Черноморие И ОСНОВНО в Слънчев бряг, пише "Капитал"!?!?!?!?!?!?!?!?!" И за този човек, с такова богато криминално минало и със - забележете - САМОПРИЗНАНИЕ ЗА ЛИДЕР НА ОПГ, министърът, главният секретар, прокуратурата и премиерът в един глас се опитват да лъжат, че ... НЯМАЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПНАТА МУ ДЕЙНОСТ!?!?!?!?!"

Уважаеми госпожа министър Бъчварова, господин главен секретар на МВР Костов, господин премиер Борисов, С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ РЕСПЕКТ, УВАЖЕНИЕ, ДОВЕРИЕ И ПОДКРЕПА, ЗА КОИТО ТОЛКОВА МНОГО ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ТЪРСИТЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ! А точно обратното! И така, някои от фрапиращите лъжи: "Комисар Костов БЕ КАТЕГОРИЧЕН, ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ЧАДЪР НАД Димитър Желязков. (Господин главен секретар на МВР, как се нарича човек, длъжностно лице, КОЕТО ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕ И МАМИ ОБЩЕСТВЕНОСТТА, ЗА ДА ПРИКРИЕ ОТЯВЛЕН И ДОКАЗАН, ВСЕИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ, ЛИДЕР НА ОПГ И НОСИ ЛИ ТАКОВА ЛИЦЕ И МОРАЛНА, И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, според вас и професионалния ви опит и морал?) ЗАСЕГА СРЕЩУ ХОРАТА НА Митьо Очите НЕ СА СЪБРАНИ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КАЗАХА ОЩЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ, но уточниха, че работата се проверява и ако бъдат открити данни за престъпна дейност ще има обвинения. В момента Димитър Желязков Е СВИДЕТЕЛ И ПОСТРАДАЛ по едно от обвиненията. Това не значи край на разследването или на други разследвания. Специализираната прокуратура продължава да събира доказателства, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. А каква е всъщност истината?

Холивуд рЕпа да яде Никой не се сеща да прегради, да спре движението ... иначе ги следели от седмици де

В момента Димитър Желязков национален герои борец срещо нарко трафика

по мой ,прости сметки съм посетил поне 358 кръчми,или "заведения"по модерному.винаги без охрана,бронежилетка,или оръжие.паркирал съм Голфу къде ли не,и никога не съм имал никакъв битов скандал.чувствам се малко пренебрегнат,как пък никой в тези 358 кръчми не ми спретна1 "престъпна група",че да му покажа, що за "бизнесмен"-честен, съм

Престъпна група седи начело на държавата,а това което се случва е отражение

30-те приятели на Митьо с бронежилетки и брадви влизат в заведението с абсолютно "благородни" мотиви .... вероятно да проповядват ново вероучение, да рекламират новата библиотека в Сл. Бряг или просто да се погрижат за цветята на заведението, а срещат такова неразбиране от собственика и приятелите му! Така ли, другари разследващи?

Задникът.....Я не ме занимавайте с простаците! Стрелят се като мишени в тренировъчен тунел, деца се колят с ножове и хич им не пука, светът полудял, всеки се затворил и пъди другите, съюзът се цепи отвътре, вие сте тръгнали с Митьо и бае Ганьо да ни занимавате! Хората се чудят вече как да оцелеят и да не си изгубят и последната мижава работа и как да си платят сметките и не им е до сблъсъците на замогналата се простотия, съществуването на която беше допуснато не от тях!

Егати и сапунения сериал! Ясно е, че митето е удобния човек на същите тия, които казват, че нямало чадър. Е вие журналистите, к'во очаквате, акто ги питате тия? Да ви кажат " Да има чадър върху очите и е покровителстван от най-високо ниво, като ни се отчита с пари и някоя дребна риба, тук-там". Естествено, че няма да си признаят, защото нямаме бепристрастен орган, който да разследва в дълбочина тая мътилка.

Много специални тия прокурори , бе , направо извънземни :))))) И какви разкрития само !!!! Феноменални !!!! Само дето и децата ги знаят от години :))))))) Едни анаболни кретени се тепат с други такива посред бял ден ..... Овършали са целия наказателен кодекс , ама няма данни за извършени престъпления ;)))) Толкова са малоумни , че даже не могат да се очистят взаимно .... Не ни занимавайте повече с тоя добитък , ако няма да публикувате некролози ! Със здраве ;))))

Една групировка, за която все още няма данни че е престъпна, отива на наказателна акция в заведение, собственост на престъпна групировка. Атакуваните са арестувани. А атакуващите, ще видим. Върху тях няма чадър. Това ли ни казват бе, хора!

Неотдавна тук във форума някой попита колко куршума вадят по задравната каса и колко се доплаща за следващ. Ако някой знае информацията е важна, щото знай ли човек какво може да му се случи когато отиде на кръчма

Всичко зависи от това,колко са ти големи очите

В момента Димитър Желязков е свидетел и пострадал по едно от обвиненията- Дай боже всеки свидетел с бронежилетка - по-лесно ще е за обяснение от професионалистите

май отсреляха още един българин..гаден. кой ша го заместил е? здес вапрост.

по надоле от Бургас? да да ..динко и сие.. турци сирийци ..зарази. как очаквате да живеете като имате руски еничари. руско население.. как? бай Пешо честит ти имен ден. и на пешачкака по асвалта.. и извиневай че писал съм срещу лош Пешо. най много са ми помагали хора с име Петър. просто печалба не са искали от беден турчин живот. завидена от българи.. да сте живи и здрави . не случайно тук кат бех дете..се с пешо бех на састизание. пиша коментар на ...машина. бог знае що ли ощи.. един Петър ми каза медар.....важно е сапуна да са пени.. ..и нема как. тва е поздрав от Чункнь към всички с име Петър. и да прощават че се с Пешо са карах. требеше риклама.. най бързия продавач кой сам срещал се казваше Петър К. меге вмеи стаж .. но ако са намеси некой с политика от шзо и икономика неучил.. българин с фирма у гърция..ни можи да продава. брата требе да е разведен за да женм са за щерката на хазяина..с апартмента у надежда барабар. бе човек..кат не та са аресали ат зет на астика..ни е риклама ..и си обърта колата оти ти требваше да разбиваш живот на брат ти и мой? с апартамент в надежда ни са живее пламене. живее с Пешо.

Колкото и да плюеш за съжаление единствена гаранция за териториалната цялост на страната може да даде само поморийската република

жалко че само един е утепан.

димитър Желязков е "на път" не да Го спасят - Него и Топките му, а да се направи Национален Герой. Не "очите" или "гръмнатите ташаци", направо Желязото.Сега ще "чепкат" кои са тези Държавни врагове, които дръзнаха да го Гръмнат в мъжествеността. Що не го бяха гръмнали там, където трябва. Е, за това трябва да ги Намерят и Съдят. И да ги осъдят, както и него осъдиха на времето - денем в Какамангата, а вечер На Слънчев бряг - да чистят от паднали листа паркоместата.

да се преименува на "5 shots 4 you"

13 не е ли по дубре? требе са мисли.. дузина как е на английски?

май е патентован бранд..нема начин.. некви диодиранти..? що тъй дават си името..? требе ги питаме.

Зад всяка една престъпна група стои един пресръпен, магистрат,чиновник, кмет или депутат.Начело в момента е ББ,Цв.Цв.и РПл.Това е истинската мафия!!!

Голямо разкритие направиха тия! Май Апелативната специализирана прокуратура защитава Митьо Очите?!

брониджилетка оти не са е обадил на 112? мен кат ма е страшно тъй права? досега де.. последния пат се оказа че аз са познавам? с полицаи вместо човека нагъл де с резачка от полицай ми режеше дърва от имота ми.. трая си.. но вчера една гневна жина пак на мой адрес доди и каза- не на мен..заедно бехте- ша плащате до дупка. не е първа.. вероятно и аз. мвр тероризира хората не с мафиоти а с хора с основно ..недоказано образование. нема етнос нема възраст. има гняв. и тва че един такъв утепал е друг ..не носи на хората успокоение. щото ги нема във възмедието и съда и закона са нещо..меко казано - извън тях. .............. тъ оти кат нас ни обаждал са е на 112?

нема са реши с малки плати на нови полицаи учители или лекари.. лекари хипикратови не издържат на 20 минути по 3 лева за добър ден.... а вие знаете ли къде в ес може за евро да имате каща? в Сицилия.. мафията нема държава и религия. кат комунистическия интернационал е. ........ читете.

Я виж ти! Нашата полиция сега разбра че в слънчев бряг имало организирана престъпна група. До сега нищо и изведнъж от нищото изскочи. В МВР преди дори не са чували за нея. Вероятно за една нощ се е създала, организирала и е станала престъпна. Е как да ни опази нашата полиция, при такива изненадващи събития.

Един БОКЛУК отива на наказателна акция с 40 назобени, бронирани и въоръжени горили, но понеже хапват дървото, МВР ги разглежда в качеството им на жертви и свидетели. Още ли някой се съмнява, че РОДНАТА МИЛИЦИЯ ги пази тия БОКЛУЦИ?

До де достигна БИТОВИЯ ИНЦИДЕНТ ЗА ПАРКОМЯСТО!!! ДО ОПГ порастна чак.. Нъл тъй каза - га са пуцаха, ЖОРО ВОДКАТА, дет не пиел в работно време.. Га го играй БАШ "ПРОФЕСИОНАЛИСТИНА" на ШМАТКАТА..

Да де...едните са ПРЕСТЪПНА ГРУПА а пък другите са ПОЧТЕНИ ГРАЖДАНИ на курорт. Разликата в определенията зависи от това кои къде се отчитат в София.

"Борисов управлява сектора "Сигурност", като неговото управление се състои в т.нар. кадрова търговия", заяви още депутатът. Той даде пример с главния секретар на МВР Георги Костов, който по думите му е назначен на поста благодарение на добрата си връзка с Валентин Златев. Според Атанасов седмица преди престрелката службите са имали изпреварваща информация за тлеещо напрежение между двете групировки, за което имал информация от няколко източника. "Известно е, че групировката на Митьо Очите има полицейски чадър в района", заяви Атанасов, добавяйки, че дори полицията се е надявала Желязков да затвърди влиянието си в курорта, защото така щяла да е спокойна, че има контролиран човек. Атанасов коментира още, че "наркоразпространението пази столичната полиция", а служителите в сектора нямат шанс да израснат в кариерата, ако нямат връзки в олигархичните кръгове.

Ами на тоя групата каква е?

"В отговор на депутатско запитване Румяна Бъчварова отговори, че през 2015 г. са задържани само 50 грама кокаин, а депутати уточниха, че през 2014 г. това количество е възлизало на над 100 кг. Заловеният хероин пък през миналата година е бил 63 кг., за разлика от 1,1 тона през 2014 г., а амфетамините са едва 43 кг срещу 460 кг през предишната година." Някой, някъде в България да е усетил липсата на тез артикули на пазара?? ША СА СТРЕЛЯТ НЕ, АМИ И РАКЕТИ ША ПОЧНАТ ДА СА ЦЕЛЯТ!! След кат МВР СПИ, СПИ, СПИ кат орлица над малките си рожбички.. Очите на ДЪРЖАВАТА СА ТОВА..

деер

Какво означава тюфлеци с пагони?! Версията на двете групи беше ясна още веднага след престрелката.Защо ви е страх да ги кажете на хората и те да си преценят? Както много добре се знае за мъничката причина, която е запалила искрата на кавгата....Никой не пита защо не са задържани всички участници нали? Утре кой ще ви е виновен , че ви дават пари редовно?

- Комисар Костов бе категоричен, че няма никакъв чадър над Димитър Желязков. Засега срещу хората на Митьо Очите не са събрани никакви доказателства, казаха още от държавното обвинение -

никви чадъри , той брониран покрив си е построил митко , с нищо не моеш го бутна

Големи разкрития? Да кажат кои са началниците на Митьо Очите и тези,които са го улучили. Това ще е разкритие. Но не им стиска.

Софийският градски съд (СГС) призна бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов за невиновен по обвинение за подкуп. С присъдата е оправдан и бившият общински съветник от Плевен Методи Петков, подсъдим заради помагачество, съобщи "Правен свят". Аврамов бе арестуван на 17 юли 2012 г. и обвинен, че поискал на два пъти общо 100 хил. лв. и 3 хил. дка земя от бизнесмена Светослав Илчовски в Монтанско, за да упражни влияние върху длъжностно лице от Областна дирекция "Земеделие" във връзка със земи, за които се отпускат субсидии.

и когато бъдат задържани, също ще бъдат обвинени. ..ша гони гони Михаля сиреч.

Какво е виновен Митьо Очите-той е отишъл да си изпие едно питие и да си разходи новата бронежилетка!?!! А виждаш ли лошите, взели та го гръмнали?!

влизат му в заведението 20 души а той няма право да се защитава. а хората на митио очите не са престъпна група събрала се да пребие хората в заведението. трагедия.

- Комисар Костов бе категоричен, че няма никакъв чадър над Димитър Желязков. Засега срещу хората на Митьо Очите не са събрани никакви доказателства, казаха още от държавното обвинение - МАФИЯ. МАФИЯ. МАФИЯ.

ТЕРОРИСТИ ОТСТРЕЛЯХА СЕКРЕТАРЯ НА ГРАДСКИЯ КОМИТЕТ НА ПАРТИЯ СИК В СЛЪНЧЕВ БРЯГ МИТЬО ОЧИТЕ .... С..ЪЮЗ НА И..СТИНСКИТЕ К..ОМУНИСТИ :))

пълни глупости, няма организирана група, хората са се скарали за парко място, може на всеки да се случи така. така казаха и бойко, и бъчварова

бреййййй, престъпна група??? А групата на Митьо К'ВА Е...БЕ ????? Сериозна работа, сериозен бизнес, високи идеали, висше образование и висша политика около тоз ИНЦИДЕНТ! Кравата срещу Очите - държавата е в потрес и всички баби са на нокти - ако ги имат.

''Групата'' е излъчена ,от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ . Което означава , че ''групата'' на Митака е спИчелила ,..... ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА за СЛЪНЧАКА !

Не може да бъде:)))))толкоз работа и да стигнат до заключение което се знаеше още преди стрелбата

След като не може да стреля както трябва , в затворааа!

На КОЛЕНЕЕЕЕЕ!

Излиза че групата на Желязков са излезли да изпият по един сок. Разследващите дали са спокойни...

Тиквата да излезе пак и да твърди, че било "махленски скандал"! И защо този престъпник, се движи и с полицейски ескорт? Защо навсякъде от където е минал, има зуглушаване на телефони и сървъри? От кого го пази държавата и защо?