Коментари - Съсед простреля дете в София, докато играе | dnes.dir.bg
назад

Съсед простреля дете в София, докато играе

11-годишно момче е простреляно пред жилищен блок в София от съсед пенсионер с въздушна пушка, пригодена да стреля с флоберови патрони. Няма опасност за живота на детето.

Обратно в новината

Коментари - Съсед простреля дете в София, докато играе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този за мен е изрод на изродите и психично болен перверзник тои трябва него си да убиие а не невинни деца еи ти лудия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не че не съм чел новината, ама просто ми се щеше още веднъж да го напсувам тоз дърт кретен-алкохолик в ефир!

Отново двоен аршин - когато онова момиче, дъщерята на безработния милионер прострля ПОЛИЦАЙ с въздушна пушка, даже не го разпитаха ...

Да се промени закона! Вижте в Англия какви пикльовци трошат и крадат. Нашите тормозят кротките хора с шум. Човекът ги предупредил няколко пъти, понеже си нямат родители, пък няма да им се моли със сълзи на очи, те няма и да го разберат. Явно е трябвал флоберков куршум , за да му зачетат достойнството и правата.

Дете ли е, ако е пияно или дрогирано и вдига шум? Човекът е трябвало да пуца по баща му също. Бе от дрогиращи се бащи и майки-алкохолички какви деца да се пръкнат?

Ами като си нямат майки. На това нагло хлапе баща му не му е направил забележка, че вдигат шум, ама после се обажда в полицията. Въпрос на граждански иск и обезщетение.

а що нямат майки. Щото са на работа по 12 часа за кирливите 400 лева. Айде новобогаташчетата да млъкнат и да продължават с робската експлоатация и подигравките. Да не би да организирате детски градини, 4 часов работен ден или плащате цивилизовани заплати на мъже и жени. Майната ви, и без това булгаристан е пълна разруха и отдавна се е затрил. За майки ще ми плямпаш, то с пет бона на месец за джобни лесно се живее, но 700-800 лв дето подхвръляш на робите много ти се виждат

Не оправдавам постъпката на стареца, но сигурно вече нервите му не са издържали от непрестанния тормоз. Напълно го разбирам. Вчера едва се удържах да не шибна по един-два шамара на три хлапета. Купили си царевични пръчици. Ама не уцелили с вкуса, който искали. Обърнаха пликовете и изсипаха пръчиците на тротоара пред блока. Сегашните деца си мислят, че всичко им е позволено.

ги респектира тия копеленца отвреме навреме. Трябва да знаят те и родителите им, че не всичко им е позволено. Като са деца, какво - позволено им е всичко - на главите на другите да се качат. Аре стига, стягайте си отроците, хора да стават, а не лигави леката!

Аз пък съм възмутена от това, че всички коментиращи виждат нещата само от своята камбанария. Това показва само липса на мисъл в главите им. Проблемът е не че старец стрелял срещу дете, а че някой си решава проблемите със стрелба. Има много обяснения - оскотели старци, подивели деца, малоуми родители, безполезна полиция, мафиотска съдебна власт и т.н.

Естествено че не сме против децата си. Та те са бъдещето. Но когато ние бяхме деца това си беше чист лозунг. А сега? Дали се е променило нещо в нас или сме си пак същите?

Изумена съм колко много хора пишат против ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ !!! И ги наричат с всевъзможни обидни думи, и тях, и родителите им. Та нима всички ние не сме били деца и не сме правили щуротии, всяко поколение с нови номера. Аз имам дете на същата възраст, сигурно и то изнервя някой престарял малоумник. Дано не посегне с нарочно пригоден за стрелба бастун... НИМА ВИЕ СТЕ БИЛИ МНОГО КРОТКИ? И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ ДЕЦАТА, ТЕ СЕ УЧАТ ОТ ВАС И ОТ НАС!

"Престарял малоумник"?Ето пример за родител-простак.Утре и ти ще си престарял простак...

Ами възпитай си отрочето, че може и него да го думнат! Какво си се разврякала.

Спомням си преди 15 на години, играехме много баскетбол в кошарка между блоковете. кв. Гевгелийски. Пенсионерите извадиха ГРЕС и една нощ нахвърляха по площадката. Това няма чистене. Тропали сме им. После има "Младите пият, не спортуват".

Сегашните деца-изроди нямат нищо общо с представите ни за добри и весели сладки дечица.Аз лично се страхувам от тях,всичко можеш да очакваш от дебилни и агресивни ..."дечица".Не ми се мисли накъде върви липсата на контрол,възпитание,уважение,съобразителност с другите,толерантност,доброта,човечност...просто е трагично ...

Хайде сега си спомни, дали в миналите, далечни години (когато си бил дете) и теб някой изкукуригал старец не те е наричал изрод и как си се чувствал тогава и с какво си по-различен сега от вечно мрънкащите и досадни старци. Децата са нашето бъдеще, КУКУВЦИ, а не вие. Крайно време е да го разберете

Мен лично, а и приятелите ми, никога старец не ни е обиждал. Щото уважавахме и помагахме на възрастните. Не люпехме семки, а играехме на тимуровска команда (знаеш ли какво е това?), помагахме им. А тия лафове за бъдещето на България, ги слушахме много преди ти да ги рецетираш. Е, бъдещето го видяхме, ще го видиш и ти и наследниците ти. Горко ти!

Никога не съм имала проблеми с възрастни хора,та нали и ние един ден ще остареем.Възпитавана съм в уважение към по-възрастните, помагам им с каквото мога...Просто недоумявам колко много злоба и агресия навява КАКА,та си представям и отроците и какви гамени се оформят...Не искам да остарявам в тази д-ва!!!

Най-големият проблем на тази клета държавица са нейните "граждани" .Липсата на елементарно възпитание е основният проблем.След като родителите са простаци, много ясно,че и дечурлигата им ще са още по-големи простаци.А и те най-много държат да увековечат просташкия си ген.Жалко,че малцинството възпитани хора са принудени да търпят просташките безобразия на многобройните олигофрени и дебили.Просто нямаш избор...невъзможно е да се разбереш с простаци,става по-лошо...и така докато нервите ти не издържат и не офейкаш от Меката на простаците някъде сред по-възпитани,съобразителни и толерантни хора,все пак живеем в социум,а не в анархия и простотия,където всеки си прави каквото си иска и е срещу всеки.Възпитание,братя помияри,възпитание...

Гледах репортажа по телевизията.Осъждам тази постъпка.Впечатли ме ,че веднага е влезнал в ареста виновника.А за сина на прокурора ,който уби двама души на бул. "България" нито дума.Прав е американският посланик-в България има съд за бедни и и съд за богати.

Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите. из"Животинската ферма'

Темата е многопластова. Съгласен съм, че децата няма къде да играят. Макар, в случая това да не важи, защото Северният парк е до блока. Аз живея срещу училище и шумът през учебния период е ежедневие. Това не ми пречи - по цял ден съм на работа. Ако случайно съм в къщи - единствено ме дразни това, че през междучасието децата си умират да изпробват звънеца ми. Добре, че рядко се случва. Да съм в къщи през деня, де, иначе те всеки ден си го пробват. Разбирам, че в големия град през деня трудно се пази тишина. Но не мога да оправдая крясъците след 23.00, че и по-късно. Особено лятото вечер пред дома ми е кошмар. Събират се младежи, пият бира и ревят, като сарански мечки. Ето, това не го разбирам. Избиване на комплекси, липса на възпитание, липса на превенция. А в районното ми отговарят: Разбираме ви, но ако не са пуснали високо музика, нищо не можем да им направим... Идиотия! Нали има Наредба срещу шума на Столична Община? Какво прави полицията?

ако аз съм изродът, ти каква си Мими? Одобраваш ли такова възпитание, не се ли притесняваш къде са децата ти нощем, не е ли и твоя отговорността, че стрелят по тях? Сега стрелят по тях изнервени и полудели хора, после самите те ще почнат да стрелят по други деца. Кой е изродът в случая? Или да го кажем по-меко, чия е вината, че все по-често нечии нерви не издържат?

ако имах пушка и аз щях да се изкуша да стрелям. Знаете ли какво значи денонощен тормоз в панелките? 12-13 годишни всяка вечер се дрогират на пейките пред входа, крещят невъобразимо, вият, пускат музика на макс. Полицията не идва, защото са малолетни. Как бихте издържали това, ако сутринта сте първа смяна? Въпросът има две страни. Питам се къде са родителите на тези пикльовци? И къде е държавата да им прасне една яка глоба. Излизането на малолетни без придружител е забранено след 22 часа. Някой спазва ли тази наредба? Или всички нормални хора трябва да бъдем заложници на пияни и дрогирани хлапета, докато полудеем и ние?

Да знам какво е да живееш в панелата, с куп недоклатени старции вечно недоволни и само няколко млади семейства. Между нашите панелки има детска площадка и там за радост или съжаление под прозорците на старците играят децата. Третата възраст задължително трябва да спи сутрин, обед, вечер, за да има сили да циркулира по женския пазар. Осъзнай се, децата са нашето бъдеще и трябва много, ама наистина много да си изперкал, за да стреляш по тях.

Децата ти не са твоето бъдеще, та камо ли нашето. Те са бъдещите роби, а ти си следващата, дето ще бъде подритвана. Бързо ще ти се стоварят нещастията на главата, запомни го!

Не е трябвало да стреля по детето,то не е виновно!Така е възспитано!Да стреля по родителите му,те са виновни!

а бе що не кажете кой вади куршума

Браво, един арменец да покаже на местните цигани, какво е да не си генетично увредена мишка, живяла 500 години като роб на резаци. Евала, арменец, добра генетика, добър пример. Следващият път, когато тези подрастващи местни, генетично увредени деца на примати се съберат под прозорците ти, ще имат не едно, милион куршума на ум, разбира се, ако не са толкова генетично увредени, че да помнят, колкото рибите.

А ти колко ли генетично трябва да си увреден, че за всяко нещо което те дразни да вадиш оръжие и да стреляш. Щом родителите са примати (по твои думи разбира се) то и децата са примати. Веднага разстрел! Така ли? И точно ти ми говориш за нашата история преди 500 г. Не приемаш чужда религия и какво става - и ти, и децата ти, и целият ти род...... Вдигаш шум под прозореца на "изморения" кукувец - и ти, и децата ти, и целият ти род........ Е, каква е разликата?

Как може да има чак такива ненормалници..Някакъв дърт мухльо ще ми стреля по деца..Тоя сега заслужава да му лепнат 20-30 години (доживот) за опит за убийство,че да си умре в затвора!

Това ,че ми изтрихте коментара , не означава ,че децата ще се самовъзпитат. Ей , ама тук не давате нищо да се каже против тези които растат днес. А на "без думи" ще кажа....ами възпитавайте си ги като са ваши!!! Има си правила които трябва да се спазват, утре така защитените от вас деца ще станат престъпници като си мислят ,че всичко има е позволено!

Права си, ако го прострелям в главата днес няма да може да стане престъпник утре, или какъвто и да е ;)

Роди и отгледай поне едно дете!

Родих, отгледах и възпитах две деца. Но са наистина възпитани. Никога не са крещели под балконите на хората , никога не са сядали на местата на майки с деца и инвалиди в транспорта.Поздравяват, помагат на по-възрастните. Всичко си зависи от родителите! Само ,че вече родителите са ги оставили на самотек и игране на компютърни игри с насилие. А те прилагат насилието и нахалството в живота. Днешните деца са изпуснати, криво разбрана демокрация! Знаете ли е какво е да работиш нощна смяна и да не можеш да спиш ден след ден? Е, кой няма да се изнерви при това положение. Родителите за какво са?

Права си Ивке, но това ни в най малка степен не оправадава постъпката на изкукалото старче. Поне да ги беше атакувал с щурмовата палка подрастващите хулиганчета разбирам, после да излезе баща му и да го спре и него със стоп палката разбирам, но това да стреляш с бойни патрони по малки деца си е директно за лудницата или линч пред блока. Просто тоя за малко да погуби 3 живота - този на детето, дано да се въстанови напълно и този на бащата който ако е нормален мъж би почупил чичката със сап от кирка пред блока, а на майката какво ще и е не ми се мисли. Свидетел съм, че доста родители подстекават децата си от малки на хулиганство. Хвани единия удари другия, но не с бойни патрони...

хора вие наистина сте изтрещяли съвсем! това са нашите деца! и вие приемате за нормално да се стреля по тях, защото в 14ч не пазели тишина.... - осъзнайте се!

Ми то това са нашите пенсионер - егоисти. Какво очакваш от тях. Все едно на тях ще остане България в следващите 50 години.

Това са вашите майки, бащи, баби и дядовци и вашите деца ХАХАХА

Ми те вече на главата ни се качиха! Може да стане като в Англия!

Аз пък да Ви кажа как е в нашият квартал : София в луксозаен квартал живея - вечерно време в градинката пред блока : един пика , друг ака , трети повръща , четвърти пети и десети си дерат гърлото , всички надигат бира а тези които спят , някои ще хврли и пиратка , просвирва и въвозела а тези които спят ... ... да не спят ! И така докато не викнем поредната полицейска кола , която идва с два ,три часа закъснение , нищо ,че сме на 4-5 преки от РПУ-то . Това което съм чел за шумът в циганскитемахали , вече е факт и в луксозните квартали !

само си помислете как сте доживели до 65 ама още не сте се пенсионирали. и сте нервни от жената, работата, стреса .... и внучетата ви крякат под прозореца............ бихте ли ги застреляли ?

моите са възпитани и не крещят като идиоти и не дразнят никого

...и то крякат без надзор на родителите...но не това е начина да се разправяме.

Имал преработена пушка, газов пистолет и палки. Не пише да са му трябвали професионално. Опитал се е да клинчи и да лъже. Този е комплексиран, късопишест боклук. Помня ги такива още откак бях дете. Виждам ги и сега. Същите мухльовци. Отношението им към децата предизвиква децата да ги тормозят. Виновни са дъртите, а не децата. Който изисква от децата да реагират като възрастни в такава ситуация си няма и понятие от деца и или е забравил, че е бил дете, или и като дете е бил същия ограничен дъртак. 1. Имал колекция "инструменти". 2. Стрелял по човек, щото го бил дразнел. 3. Този човек е бил дете. Ако сме народ, на който това не му е достатъчно да квалифицира някого като социопат, нямащ място сред хора, ами на всичкото отгоре го и защитава и "разбира", това оправдава всичките мизерии, които ни се струпват на главата. И ги обяснява, защото как да очакваме да се държим един с друг като с Хора и да се хванем заедно да бачкаме, че да се оправим, при положение, че се държим по този начин с най-уязвимите членове на прогнилото си и измъдено общество. Хващам бас, че мнозинството съчувстващи на горкия човечец тулупи редовно лицемерят в църквата, палят свещи, кадят тамян и живуркат със самочувствието на добри хора. Чак ми се прищява библейските простотии да се окажат истина и да им видя изумените зурли, когато ритнат камбаната и се срещнат с ангела на светлината в цялата му прелест. Съмнявам се, обаче, че дори и той, горкият, може да ни натика в по-горещ казан от този, в който сами се натикваме. И това е добре, защото нищо повече не заслужаваме.

А пред нашия вход се събират няколко стареца, които и не чуват, и си пийват приятелски, започва се едно викане от сутрин до вечер. Дали да не взема да гръмна някой от тях, а не чакай сетих се - аз нямам такъв подготвен арсенал - газов пистолет, въздушна пушка пригодена за флоберкова, палки и т.н. Личи си, че дядото не е милата невинна, тормозена психически жертава, защо ли е посъбрал тези оръжия?

Този арменец ако го пуснат от съда безнаказано явно хората от блока ще го линчуват......ако са нормални

само че трябваше да застреля и бабата , която през това време е блеяла нанякъде или зяпала турските помии по телевизора

След 22 ч не се вдига шум. Ние в блока спазваме това правило и живеем нормално !

Ако искаш да знаеш съм живял в Берлин ,но там за такова като теб затвори много

Ако е било като Вожда на червенокожите, разбирам го човека. Да се съберат 10-12 деца и да крещят простащини всеки ден, да обиждат жената на човека, да го тормозят всеки ден от годината, и да не може да се скрие никъде от тази напаст - как няма да изтрещи накрая?! Сегашните деца в панелните гета не четат, не решават задачи и не правят хербарии, както правехме ние някога - а по цял ден и до късно вечер крещят и се псуват. Не се издържа.

А ти какво предлагаш? Като не чета, не решават задачи и вдигат шум, да вземем да ги разстрелваме. По мое време, същите тези неангажирани старчета, също ни създаваха проблеми. Не можем да играем на народна топка пред блока, защото шумим, не изглеждахме добре защото носехме дънки от пропадналия западен свят и т.н. Дано един ден не стана дасадна бабичка, като теб и не изперкам, като стареца стреляйки с пушка по ДЕЦА.

Има си закон за обществения ред, който не ги спазва не само ще го гърмим ами и ще се обaдим у милицията !

Като съм се обаждал в 12 вечерта на мильовците ми викат-ТОВА СА ДЕЧУРЛИГА, ГОСПОДИНЕ!!!!! и ми затварят. Факт!

Закон има но МММ /милиционерско мутренската мафия/ не работи по закона ,тя работи по това кой е силен за деня а и ако може да не си създават работа защото дежурството по бързо да свърши.Обаждал съм се писал съм жалби и ми са рязани гумите и бордюри по стъклата на къщата ми а от народната милиция оправданията винаги са били ами деца са.......или видяхте ли кои беше...Проблема е в МВР което гъмжи от мижитурки и нищо не правещи скъпо платени на данъкоплатеца чиновници.

Не знам за другите бивши социалистически страни, но на запад не съществува такава малоумщина да е забранено от 14 до16 часа вдигането на шум.На запад принципа е щом е работен ден няма забрани за шум какво е това някой да си почива със следобедна дрямка, ако си пенсионер ти можеш да спиш от 3 до 5 от 4 до 8 когато си искаш.Нормалните хора в богатите страни не седят по кафенета в работно време а работят здраво то затова и стандарта им е друг и всички за там драпате.На който му е шумно и не може да спи да си сложи уплътнена дограма, а не да стреля по играещите деца

Вземи се гръмни с твоя "запад" - личи си, че не си ходил по-далече от Китен...

Ти пък като си ходил май бадева си се разходил ...........хахахахах

Ей неграмотник отивай си на запад.Ела ми пред блока и ми тропай от 2 до 4 или след 22,00 пък аз ще ти покажа къде е запада тогава.

Съжалявам ,че не съм бил във вашето село

Не знам в коя страна си се изнесъл, но по всяка вероятност си в някоя частна ферма . Там децата могат да викат денонощно, но в градската част не се чува детски глас.

ферма в Берлин

В Ница има табелки на някои блокове ;забранена играта;защото на хората им е писнало от кресливи пубери

В така нареченият от теб "запад" има забрана за това децата под 12 годишна възраст да бъдат оставяни сами. Така че феномена група-сами-деца-без-надзор-на-улицата не съществува. Освен това регламентите за шум са изключително строги и варират според квартал: на колкото по-добро място живееш, толкова повече ти се налага да живееш тихо. Хората са в правото си да викат полиция и за най-малкият шум по всяко едно време на денонощието. Провинилите се биват предупреждавани, плащат глоби и ако са редовни "клиенти" на полицията, биват изпратени за някой и друг ден в затвор. Това, че си пенсионер, не означава, че трябва да търпиш психически тормоз и стрес до края на дните си.

На човека му е кипнало от днешните "деца" - изродчета! Какво да му кажеш, как да му направиш забележка, след като не се знае кой ядосан баща ще ти налети в защитата на изродчето си! Никакво възпитание, никакви цености още по-малко пък уважение !

Ами не се учудвам ... стрелят по котки, по кучета безнаказано... защо не и по деца... Нервирали го били...

Безобразие е неспазването на тишина. Човекът е изтрещял от селянията и така... Виждате ли шумовото замърсяване до какво води?

Като ви чета коментарите и ме хваща срам..... как се нападате и обиждате, ужасен народ сме

За съжаление е така.

Браво на човека, изродчетата без възпитание само от бой разбират !

много е досадно наистина цял ден под прозореца крещят като изтървани са. но да ги стреляш е абсурдно

Ти като дете не си ли правил същите неща бре!!!!

Лекарска грешка!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СТРЕЛБА,НО Я СИ ПОМИСЛЕТЕ ВСЕКИ ДЕН ГРУПА ОТ 5 ДО 10 ТИНЕЙДЖЪРИ ДА ТИ ВИКАТ,ПСУВАТ И ДА НЕ ВИ КАЗВАМ ОЩЕ КАКВИ НЕЩА,ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА СМЕЯТ ТИ СЕ И СЕ ПОДИГРАВАТ,НЕ МОЖЕШ ДА ИМ НАПРАВИШ НИЩО,ОКАЗВАШ СЕ ГЛУПАК...

Какви тинейджъри са децата между 8 и 11 години??? Правиш им забележка и ако няма ефект, търсиш родителите им и говориш с тях. И не си глупак, а иначе можеш да станеш убиец! Това са деца и с тях трябва търпение, добронамереност и личен пример!!!

Трябва с прискърбие да констатирам, че днешните деца са малки изродчета, които са оставени без всякакъв контрол от родителите си. Скоро бях на почивка в почивна станция, където трябваше да си лягам да спя на затворени врати и прозорци, за да не чувам крясъците на идиотчетата до 2.30 през ноща. А родителите им освободени, сигурно се лющеха по стаите си. След като направих забележка на охраната, една нощ успяхме да поспим, но на другата нощ беше същото. И това не беше само през ноща. Рев, тичане и крещене по всяко време по коридорите и ресторанта. Прибрах се пребита от безсъние след "почивка". Децата не са виновни. Виновни са простите им родители с ниска култура, които изповядват религията на егоизма и никой с никого не се съобразява. Вярвам, че този човек е изпушил за момент, защото и на мен след 10 дена безсъние ми идваше да ги избия. Редът е от 14 до 16 часа почивка. След 22 часа също. Не полицаите да ми ходят да спират музиката по заведенията защото така им е скимнало.

Е защо не извади и ти пушката гърмиш наред и се наспиваш виж колко е лесно, после почивка в затвора щеше да ти се отрази много добре!

Недей да иронизираш и да омаловажаваш сънят на човека. Хората работят и искат когато решат да могат да легнат да се наспят, а в нашият случай хората са отишли да си починат , а не да търпят малките изчадия. Излиза така че децата си карат курорта , а родителите им ходят недоспали. Точно от тази свежа възраст едно дете трябва да се научи да се съобразява с околните, защото ако сега е малко изродче след 10 години става голям изрод. Разбира се че сънят ми е важен. Не съм изкупителна жертва на прости родители , които ги мързи да си възпитават децата и да ги учат на етика. Моето дете го тормозех преди години да не си кара колелото в следобедните часове, защото скърцаше и пречи на комшийте да почиват, да не играе мач защото комшиите почиват. Сега моето дете е възпитано и приятно за общуване. Не псува, вежливо е и не нагрубява хората, но за това съм го постигнала с необходимите усилия и малко нерви естествено и никога няма да кажа на човек който се оплаква от поведението му - ТИ КЪВ СИ, ЧЕ ЩЕ МИ КАЖЕШ НА МЕНЕ.

Чувала съм, че на Наречен няма такива проблеми. Като искаш тишина хващай гората. Къде се буташ при младите семейства, изкукуригало старче.

Каква ли гадна бабичка трябва да си ти, за да наричаш децата които тичат и играят изроди. Лятно време е. На почивка сме. Кога да си лягат децата - след Сънчо или след новините. За такива като теб има страчески домове, в които цари мир, спокойствие и вечна тишина

Аман от изпушили пенсионери

Това определено не е начина да се всява ред, но определено децата навън са много шумни, а никой освен техните родители не е длъжен да ги търпи. Изнервящо е с техните писъци и викания, направо ужасно! Отново проличава, че родителите въобще не следят децата си и въобще не се опитват да ги укротяват!