Коментари - Простреляният данъчен е опериран втори път | Днес.dir.bg

Простреляният данъчен е опериран втори път

43-годишният шеф на отдел "Фискален контрол" в НАП Ивайло Стаменов, който бе прострелян вчера в центъра на София, е опериран за втори път снощи.

Обратно в новината

Коментари - Простреляният данъчен е опериран втори път | Днес.dir.bg

Коментари

Явно настъпиха пак мутринските времена.При предишното управление на Б.Б. хората се самоубиваха и самозапалваха , сега пък пак ги стрелят. Ивсе пак жалко за човека , но нека се видят и приходите му как са, за да си купи такъм джип. Дали не се е облажил от някой петролен бос и сега да плаща дълга си?

"джип БМВ Х3" - тоя явно само на заплатка е карал...

БДС = Беден Държавен Служител.

loyola

Интересно, за останалите хора все няма кръв за преливане и трябва роднините първо да дарят кръв и чак тогава правят преливането? А за този веднага се е намерило всичко - и консумативи и плазма. Че и не го водят в Пирогов при ромляните

стига бе боклук, това не ти е планова операция и явно не е с някоя рядка кръвна група

Боклук си ти! Не си минавал през "кръвен център", когато на твой близък му се налага да чака да донесеш бележката за дарена кръв, за да му направят операция по спешност. На въпроса за телефон на дарител от базата данни на центъра, дежурният медик да ти заяви:"Имаме такива, но ги пазим за НАС"??!!

"Hай добре, се водят преговори и сключват сделки, с изящна усмивка и пистолет в ръка"!!;))

така ще е...., търпи се до едно време и след изчерпване на търпението, се вади пистолета!! вероятно доста от мислещите се за "вечни и недосегаеми" ще се замислят поне малко!!;))

Ще се замислят те... в спешното... ако изобщо дойдат в съзнание...

нямате си представа какви са тези охранени господа на морето. правя аналогия НАП- СИК

20 и няколко години по-късно - всичко вече е легално!

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ! ЕДИН ДЕН ВИНАГИ ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА ! И ОЩЕ ЕДНА - ГОСПОДИН КОЛТ ИЗРАВНИ ХОРАТА !

Всичко е стабилно, нЕма проблеми. Нали, Борисов? По време на председателството ще гърмиш ли по аверите?

Когато този и колегите му затварят на бабата кафенето за неиздаден касов бон се е кефил. Като глобявал нещастника от сервиза за стари трошки или човека от плод и зеленчука се е кефил. Като е взимал рушвети от нещастници без връзки и си е купил джип - се е кефил. Сега Провидението го наказва. Дано и други държавни служители поемат последствията от своите действия по същият начин. На вас държавата да ви е помогнала някога? Държавните служители са държавата. Не са извънземните.

Рекета върху нормалните хора е нечувано голям. На много места може да прочетете: НАП = СИК. А какво става с тези които "работеха" в СИК и ВИС - среща със Създателя. Слава Богу, че нашият министър председател няма нищо общо с тези групировки.

аааа баце не така! То бабата кат бичи без да пуска касова бележка, после от де пара за онкоболните? Ша се научиш да пускаш касов бон за всяка дъвка.

Баце, а защо не сложат на Баба такса на месец и /или на година като предварителен данък и готово. А не да давят малкият бизнес в луда администрация и винаги да има причина за глоба. Ти вярваш ли, че събраните пари от данъци отиват там където трябва. Аз не вярвам.

То и с полицаите ни е абсолютно същото, ама все се намират умствнео дефицитни граждани да се пенят да ги защитават като някой тюфлек си го отнесе.

Всеки си плаща за нещо, този също е платил, но с кръв.

ха ха ха ха ха хаааааааааа +++++++ браво за сравнението

Еми нали има камери или те са са само за да усвоим едни пари ама за да свършат работа те или не са включени , или сървъра е виновен или записите не са отчетливи, или най удобно въобще няма. Иначе снежинките от въздуха ги ловим разбирай по номерата от камерата разбираме кой я няма застраховка гражданска отговорност , я има неплатени 30 акта някои от които вече са с изтекъл срок на годност- неспособност, нежелание на ДЪРЖАВАТА да се справи с пътните проблеми . Като гледам телевизия догодина и аз няма да карам колата на технически преглед, ще платя авансово една четвърт от гр.отговорност и ще си карам- ами ката не могат да ме хванат защо не ?????????????????

Осъвременяване, братче. Едно време Андрешко само зарязваше бирника в блатото, а сега направо стреля от упор.

Лошо е да се убива. За това наказва и държавата, а ако тя не успее, вероятно може да наказва и Господ. Дано да оцелее човека. Не е трудно да се предположи, че покушението е свързано с работата му. Все пак ми се иска да знам, ВМВ-то дали също не е свърано с работата му или например не е собственост на жена му или на тъста му - успешни бизнесмени. Това последното го казвам просто тека, без да имам никаква информация, дори не знам дали е женен. Та разговора е точно за това, че докато няма точна и открита информация, кой колко и от къде заработва и колко данъци плаща (включително и за данъчните служители, политиците, митничарите, ..... или даже най-вече за тях ) все нещо няма да ни е наред.

напълно подкрепям коментара за взел дал.за едни фирми може а за други стоката е запорирана.тези от фискален контрол се имат за извънземни.набързо им порасна автопарка ,нощни смени ,тъпи сиви униформи.в нап в който работя се мислят за богопомазани.ако има дни да живее ще оцелее.физиономия на селски тарикат.

Държавните служители имат най ясни и предвидими последствия от сключения си трудов договор. Техен гарант е самата държава. Всеки от тях напълно съзнателно и без претенции е поел ангажимента да издевателства над българските граждани, които за тях (без изключение), са престъпници. Ако не настоящи то -потенциални. Някой може ли убедително да ми посочи жив българин който никога никъде, не е нарушил поне един закон и е оцелял? Нужна ми е само една седмица за да открия за всеки един, поне едно нарушение (ако ще и пресичане на селска улица на неразрешено място). Законодателството ни е така конструирано че всеки гражданин да живее под заплахата от законов рекет, за да бъде контролируем и държан в страх. Има ли изход? Да, има. Не е лесен и не очаквайте да го прочетете тук в едно изречение. За да е така, някои, като този, изгарят. Но техен си е проблемът, ако не са знаели кои са и какво ги очаква. Все пак, рекетът и корупцията не са игричка за деца, вярващи на братя Грим.

Дано оздравее! Държавата?! Така ли защитавате служителите си, за да могат да си вършат работата?!

Дано да се оправи.Млад човек е. Защо сте все негативно настроени? От коментарите се разбира ,че свестни хора тук не са останали. Как ще продължаваме занапред все пак?

Когато държавата се управлява от мафия няма много място за позитивни чуства. Свестни хора има, но те биват подритвани.

Ми той и Пеевски е един млад човек! Митьо Очите - също! И ето - пожелаваха му да се оправи, че е млад човек, пожелаваха му, и той се оправи! За радост на всички и особено на бригадата му, само не на честните граждани и на завиждащите за паркомястото му!

"Закон за собствеността на гражданите", съгласно който всяко придобито имущество, което надвишава декларираните доходи се счита за незаконно придобито и подлежи на конфискация. Някой да си спомня Законът да е бил прилаган след 1990г. ???

TIREX

жалко че не е в затвора щеше да е малко по здрав но с наранена задна собственост... въпросния е получил три сигнала..по длъжностна характеристика...

Ма мн. хубав бре.

Дано да оживее. Като му гледам физиономията има вид на нагъл тип, на който винаги му се е разминавало, защото има подкрепата на мутрите. Изтече някъде информация, че бил човек на Каратиста и Пашата и попълвал касичката на гроп.

и на мен една жена в трамвая ми каза,че чула от дъщерята на свекъра си, че неговата братовчедка имала дъщерая и тя казала наприятелката си .....

Истината боде очите.

Какво ни занимават с този?

КАКВА ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВА ТОЗИ ДАНЪЧЕН, ЗА ДА СИ КУПИ ДЖИП

Не беше рпав иво с дебилите, вие сте просто изперкали лентяи! Бивше ченге може да си позволи такава че и по-скъпа кола, щото е бачкал, заслужил си е 20 заплати накуп по закон, докато ти и подобните ти сте си бъркали в носа и изливали в гърлото долнопробен алкохол!

Видя се, какво може да си позволи и какво е заслужил.

Я, чакай малко! На колко години е въпросният, прослужил 20 години в системата на МВР, че се пенсионира и взе 20-те заплати?!? На колко години започна същият работа?!? Наясно ли си, че за да се пенсионираш, се искат стаж и години за пенсия?!? Близка или колежка си му?!? Не ни обяснявай как се поддържа стандарт в милата ни родина, ние не вадим доматите с колците!!!

Как може 43 годишен бивш полицай и сега шеф от средна величина в НАП да има джип BMW и това на никого от началниците му или прокуратурата да не прави впечатление, аз съм на 44 и от 13 години работя в Германя (на средна заплата от около 60к) и карам 9 годишен пасат

демек за 13 години по 60 000 евро на година това са над 700 000 евра или над милион и половина лв??? И кат имаш предвид ниските лихви по кредити в немско? Ми що па да не караш пасат. Има германци дето още си карат трабанчета. Значили че другите на аутобана са престъпници???

Ми ела си тука бе!

Бе лъже циганина.

Е, те шефовете карат Панамера или Бентли , бе пич! Какво да им направи впечатление?!? Те, ако бяха така впечатлителни, нямаше да са там... :)

Най-реални версии: 1. Рекет на търговци за лична корупционна изгода. 2. Приципно отношение в интерес на НАП, при което са настъпени значителни интереси. Някакси този джип, дори и на 50 г., се връзва повече с първата версия. Обяснение, че му трябва да преследва товари по трудно достъпни терени не ми звучи реално.

не знам кой ще заеме отворената длъжност в НАП...

тоя, поради бройката завлечени, едва ли ще успее да локализира от къде му е дошло...

Като му гледам физиономията на селски хитрец и си мисля за хитрата сврака с двата крака... Е, нахитрува се и тоя!

ако беше обикновен човек от българското простлюдие дали въобще някои щеше да шуми и грижи за човешкият му живот и достоинство?ако отговорът е не значи си заслужаваме мафията която ни храни!

Бивш полицай , некорумпиран, НЯМА !!! А хората , като им кипне гюбрето, си го връщат по Сталински : има човек- има проблем , няма човек -няма проблем . Тъпите "честни" полицаи напипат нещо , не уведомяват по законния ред шерифите си и цицат разследваните . Тоя келеш и той не знае от кой му е дошло .

дано момчето оздравее и се оправи бързо!

И този като Очите ще вземе да оживее, за да продължи да рекетира хората!!! Господи, въздай най-накрая справедливост на този свят!

Да вземеш да отидеш лично да му се помолиш, може и да те послуша нещастник такъв!

Пряко засегната ли си? :)

Взимат пари и не вършат работа това е мотива. Проследете парите и ще стигнете до поръчитерите. А кръв отдавна не давам без да знам за кого е и зородш крадльовци ще се задълбочава кризата с кръвта!

Споко ве...не вземат кръв на спинозни червени биклуци.

Нози на снимката, не виждате ли надписът на челото му - "Работя за %"?

Простете, за неволната грешка, исках да напиша "На този".

Данъчен, джип, BMWX3, прострелян .......... колко време ще им трябва на ченгетата да вържат

.. и бевш полицай...

Фискален контрол са мобилните екипи, които следят маршрута на стоката от границата до мястото на разтоварване. Запорират ти стоката в техни складове за щяло и нещяло, за да си я ползваш трябва да внесеш гаранция 30%. На едни фирми запорират всеки внос, други обаче минават на вдигната бариера. Най- големите рекетьори са в момента, по- големи и от ревизиращите екипи.

Наскоро имаше акция за фирми с фиктивни касови наличности от милиони,които трябваше да плащат данък за тях.Може да е сгафил по този въпрос . този разстрел е за назидание на останалите.

В по ранните ви версии репортажа пишеше, че е бил гръмнат със снайпер, а сега не знаете кой го е гръмнал. Вземете се малко у ръце, де. Предполагам, че слуховете, който разпространявате и наричате новини, са в следствие от голямото бързане да сте пъри.

Проверена ли е версията спор за паркомясто? Ако се е опитвал да паркира с този джип и се е спречкал с някой? Помня че имаше наскоро стрелба в несебър , точно заради спор за паркиране.

Лично Цацаров укрива тази версия. Вчера каза, че джипът е бил в движение, което ми изглежда невъзможно. Освен тежко раненият да го е паркирал с успоредно паркиране след раняването си и да е припаднал след това. А то това остава най-реалистичната версия.

Тази марка джип не се купува съа заплата на държавен чиновник. НАП проверява ли собствените си служители, също тая комисия за незаконно придобито имущество?

колата може да е от наследство, приятел. може да е подарък от жена му, други роднини, и т.н версии.

Дай боже всекиму такива приятели.

на леля му. А ние сме макаци.

Прекалено нестабилни са тези убийства и не се връзват с общата стабилност за европреЦедателството. Но със сигурност Ван Дер Едикойчовците ще ни влязат в положение и просто няма да излизат много много от хотелите, че хем и за тях неудобна ситуация..и за нас. Не е културно някак, пък все пак сме европейци.

А опожарения автомобил , намериха ли го ? - защото с това приключват всички сериозни престъпления в България - "неизвестен извършител" !

Стига с тоя бирник, бе!!! Папата да беше, нямаше да виете така на умрело!!!

От къде пари за този нов джип?!!?!?

аз такъв джип не бих си купил. обаче изкарвам $200000 на година. Най-малко пък бих обяснавал на някой като теб откъде тия пари! пари се изкарват, ти не знеш ли как?

Комплексите да започнат да се избиват сега!!! Ти, ако 20 долара нацяло, ако си виждал, пак добре.

От заплата ли е изкарал 200 000?!?!? Държавен служител?!?!?

И аз реагирах така първосигнално докато не видях по телевизията въпросния джип. Без да претендирам , че съм съвсем прав - това за мен е между 10 и 15 годишна кола. Колко да струва?

А горивцето, а поддръжката? Само маслото и филтрите са около 800 лв. На 10к километра. Гуми 1500 на сезон... Тънко е, нали?

Моята колежка кара такава , взе я за 12 000лв.

Стига с тоя джип бе,не виждаш ли че това е 1-та Х5,вече ги има за по 7-8000 лв,ае засрамете се,моята кола като е 15000 лв какво?

това е 1-та Х5 Или последната Х3

ИВО С ТЕБ СМЕ БОРИ СЕ! Нека Господ ти даде шанс! Моля, да не злословият Господата,защото заради такива държавата ни е на този хаос.

Е, брад'чед, явно си му бивш колега от МВР-то, щом си възмОтен! А може би си искал да напишеш "възИМОТЕН", пък си се объркал?

Хубава снимка с подходящ текст под нея. Класика - отстрелян държавен рушветчия.

До вчера се е борел за пари, но вече се бори за живота си.

Коментари - Простреляният данъчен е опериран втори път | Днес.dir.bg

Простреляният данъчен е опериран втори път

43-годишният шеф на отдел "Фискален контрол" в НАП Ивайло Стаменов, който бе прострелян вчера в центъра на София, е опериран за втори път снощи.

Обратно в новината

Коментари - Простреляният данъчен е опериран втори път | Днес.dir.bg

Коментари

Явно настъпиха пак мутринските времена.При предишното управление на Б.Б. хората се самоубиваха и самозапалваха , сега пък пак ги стрелят. Ивсе пак жалко за човека , но нека се видят и приходите му как са, за да си купи такъм джип. Дали не се е облажил от някой петролен бос и сега да плаща дълга си?

"джип БМВ Х3" - тоя явно само на заплатка е карал...

БДС = Беден Държавен Служител.

loyola

Интересно, за останалите хора все няма кръв за преливане и трябва роднините първо да дарят кръв и чак тогава правят преливането? А за този веднага се е намерило всичко - и консумативи и плазма. Че и не го водят в Пирогов при ромляните

стига бе боклук, това не ти е планова операция и явно не е с някоя рядка кръвна група

Боклук си ти! Не си минавал през "кръвен център", когато на твой близък му се налага да чака да донесеш бележката за дарена кръв, за да му направят операция по спешност. На въпроса за телефон на дарител от базата данни на центъра, дежурният медик да ти заяви:"Имаме такива, но ги пазим за НАС"??!!

"Hай добре, се водят преговори и сключват сделки, с изящна усмивка и пистолет в ръка"!!;))

така ще е...., търпи се до едно време и след изчерпване на търпението, се вади пистолета!! вероятно доста от мислещите се за "вечни и недосегаеми" ще се замислят поне малко!!;))

Ще се замислят те... в спешното... ако изобщо дойдат в съзнание...

нямате си представа какви са тези охранени господа на морето. правя аналогия НАП- СИК

20 и няколко години по-късно - всичко вече е легално!

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ! ЕДИН ДЕН ВИНАГИ ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА ! И ОЩЕ ЕДНА - ГОСПОДИН КОЛТ ИЗРАВНИ ХОРАТА !

Всичко е стабилно, нЕма проблеми. Нали, Борисов? По време на председателството ще гърмиш ли по аверите?

Когато този и колегите му затварят на бабата кафенето за неиздаден касов бон се е кефил. Като глобявал нещастника от сервиза за стари трошки или човека от плод и зеленчука се е кефил. Като е взимал рушвети от нещастници без връзки и си е купил джип - се е кефил. Сега Провидението го наказва. Дано и други държавни служители поемат последствията от своите действия по същият начин. На вас държавата да ви е помогнала някога? Държавните служители са държавата. Не са извънземните.

Рекета върху нормалните хора е нечувано голям. На много места може да прочетете: НАП = СИК. А какво става с тези които "работеха" в СИК и ВИС - среща със Създателя. Слава Богу, че нашият министър председател няма нищо общо с тези групировки.

аааа баце не така! То бабата кат бичи без да пуска касова бележка, после от де пара за онкоболните? Ша се научиш да пускаш касов бон за всяка дъвка.

Баце, а защо не сложат на Баба такса на месец и /или на година като предварителен данък и готово. А не да давят малкият бизнес в луда администрация и винаги да има причина за глоба. Ти вярваш ли, че събраните пари от данъци отиват там където трябва. Аз не вярвам.

То и с полицаите ни е абсолютно същото, ама все се намират умствнео дефицитни граждани да се пенят да ги защитават като някой тюфлек си го отнесе.

Всеки си плаща за нещо, този също е платил, но с кръв.

ха ха ха ха ха хаааааааааа +++++++ браво за сравнението

Еми нали има камери или те са са само за да усвоим едни пари ама за да свършат работа те или не са включени , или сървъра е виновен или записите не са отчетливи, или най удобно въобще няма. Иначе снежинките от въздуха ги ловим разбирай по номерата от камерата разбираме кой я няма застраховка гражданска отговорност , я има неплатени 30 акта някои от които вече са с изтекъл срок на годност- неспособност, нежелание на ДЪРЖАВАТА да се справи с пътните проблеми . Като гледам телевизия догодина и аз няма да карам колата на технически преглед, ще платя авансово една четвърт от гр.отговорност и ще си карам- ами ката не могат да ме хванат защо не ?????????????????

Осъвременяване, братче. Едно време Андрешко само зарязваше бирника в блатото, а сега направо стреля от упор.

Лошо е да се убива. За това наказва и държавата, а ако тя не успее, вероятно може да наказва и Господ. Дано да оцелее човека. Не е трудно да се предположи, че покушението е свързано с работата му. Все пак ми се иска да знам, ВМВ-то дали също не е свърано с работата му или например не е собственост на жена му или на тъста му - успешни бизнесмени. Това последното го казвам просто тека, без да имам никаква информация, дори не знам дали е женен. Та разговора е точно за това, че докато няма точна и открита информация, кой колко и от къде заработва и колко данъци плаща (включително и за данъчните служители, политиците, митничарите, ..... или даже най-вече за тях ) все нещо няма да ни е наред.

напълно подкрепям коментара за взел дал.за едни фирми може а за други стоката е запорирана.тези от фискален контрол се имат за извънземни.набързо им порасна автопарка ,нощни смени ,тъпи сиви униформи.в нап в който работя се мислят за богопомазани.ако има дни да живее ще оцелее.физиономия на селски тарикат.

Държавните служители имат най ясни и предвидими последствия от сключения си трудов договор. Техен гарант е самата държава. Всеки от тях напълно съзнателно и без претенции е поел ангажимента да издевателства над българските граждани, които за тях (без изключение), са престъпници. Ако не настоящи то -потенциални. Някой може ли убедително да ми посочи жив българин който никога никъде, не е нарушил поне един закон и е оцелял? Нужна ми е само една седмица за да открия за всеки един, поне едно нарушение (ако ще и пресичане на селска улица на неразрешено място). Законодателството ни е така конструирано че всеки гражданин да живее под заплахата от законов рекет, за да бъде контролируем и държан в страх. Има ли изход? Да, има. Не е лесен и не очаквайте да го прочетете тук в едно изречение. За да е така, някои, като този, изгарят. Но техен си е проблемът, ако не са знаели кои са и какво ги очаква. Все пак, рекетът и корупцията не са игричка за деца, вярващи на братя Грим.

Дано оздравее! Държавата?! Така ли защитавате служителите си, за да могат да си вършат работата?!

Дано да се оправи.Млад човек е. Защо сте все негативно настроени? От коментарите се разбира ,че свестни хора тук не са останали. Как ще продължаваме занапред все пак?

Когато държавата се управлява от мафия няма много място за позитивни чуства. Свестни хора има, но те биват подритвани.

Ми той и Пеевски е един млад човек! Митьо Очите - също! И ето - пожелаваха му да се оправи, че е млад човек, пожелаваха му, и той се оправи! За радост на всички и особено на бригадата му, само не на честните граждани и на завиждащите за паркомястото му!

"Закон за собствеността на гражданите", съгласно който всяко придобито имущество, което надвишава декларираните доходи се счита за незаконно придобито и подлежи на конфискация. Някой да си спомня Законът да е бил прилаган след 1990г. ???

TIREX

жалко че не е в затвора щеше да е малко по здрав но с наранена задна собственост... въпросния е получил три сигнала..по длъжностна характеристика...

Ма мн. хубав бре.

Дано да оживее. Като му гледам физиономията има вид на нагъл тип, на който винаги му се е разминавало, защото има подкрепата на мутрите. Изтече някъде информация, че бил човек на Каратиста и Пашата и попълвал касичката на гроп.

и на мен една жена в трамвая ми каза,че чула от дъщерята на свекъра си, че неговата братовчедка имала дъщерая и тя казала наприятелката си .....

Истината боде очите.

Какво ни занимават с този?

КАКВА ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВА ТОЗИ ДАНЪЧЕН, ЗА ДА СИ КУПИ ДЖИП

Не беше рпав иво с дебилите, вие сте просто изперкали лентяи! Бивше ченге може да си позволи такава че и по-скъпа кола, щото е бачкал, заслужил си е 20 заплати накуп по закон, докато ти и подобните ти сте си бъркали в носа и изливали в гърлото долнопробен алкохол!

Видя се, какво може да си позволи и какво е заслужил.

Я, чакай малко! На колко години е въпросният, прослужил 20 години в системата на МВР, че се пенсионира и взе 20-те заплати?!? На колко години започна същият работа?!? Наясно ли си, че за да се пенсионираш, се искат стаж и години за пенсия?!? Близка или колежка си му?!? Не ни обяснявай как се поддържа стандарт в милата ни родина, ние не вадим доматите с колците!!!

Как може 43 годишен бивш полицай и сега шеф от средна величина в НАП да има джип BMW и това на никого от началниците му или прокуратурата да не прави впечатление, аз съм на 44 и от 13 години работя в Германя (на средна заплата от около 60к) и карам 9 годишен пасат

демек за 13 години по 60 000 евро на година това са над 700 000 евра или над милион и половина лв??? И кат имаш предвид ниските лихви по кредити в немско? Ми що па да не караш пасат. Има германци дето още си карат трабанчета. Значили че другите на аутобана са престъпници???

Ми ела си тука бе!

Бе лъже циганина.

Е, те шефовете карат Панамера или Бентли , бе пич! Какво да им направи впечатление?!? Те, ако бяха така впечатлителни, нямаше да са там... :)

Най-реални версии: 1. Рекет на търговци за лична корупционна изгода. 2. Приципно отношение в интерес на НАП, при което са настъпени значителни интереси. Някакси този джип, дори и на 50 г., се връзва повече с първата версия. Обяснение, че му трябва да преследва товари по трудно достъпни терени не ми звучи реално.

не знам кой ще заеме отворената длъжност в НАП...

тоя, поради бройката завлечени, едва ли ще успее да локализира от къде му е дошло...

Като му гледам физиономията на селски хитрец и си мисля за хитрата сврака с двата крака... Е, нахитрува се и тоя!

ако беше обикновен човек от българското простлюдие дали въобще някои щеше да шуми и грижи за човешкият му живот и достоинство?ако отговорът е не значи си заслужаваме мафията която ни храни!

Бивш полицай , некорумпиран, НЯМА !!! А хората , като им кипне гюбрето, си го връщат по Сталински : има човек- има проблем , няма човек -няма проблем . Тъпите "честни" полицаи напипат нещо , не уведомяват по законния ред шерифите си и цицат разследваните . Тоя келеш и той не знае от кой му е дошло .

дано момчето оздравее и се оправи бързо!

И този като Очите ще вземе да оживее, за да продължи да рекетира хората!!! Господи, въздай най-накрая справедливост на този свят!

Да вземеш да отидеш лично да му се помолиш, може и да те послуша нещастник такъв!

Пряко засегната ли си? :)

Взимат пари и не вършат работа това е мотива. Проследете парите и ще стигнете до поръчитерите. А кръв отдавна не давам без да знам за кого е и зородш крадльовци ще се задълбочава кризата с кръвта!

Споко ве...не вземат кръв на спинозни червени биклуци.

Нози на снимката, не виждате ли надписът на челото му - "Работя за %"?

Простете, за неволната грешка, исках да напиша "На този".

Данъчен, джип, BMWX3, прострелян .......... колко време ще им трябва на ченгетата да вържат

.. и бевш полицай...

Фискален контрол са мобилните екипи, които следят маршрута на стоката от границата до мястото на разтоварване. Запорират ти стоката в техни складове за щяло и нещяло, за да си я ползваш трябва да внесеш гаранция 30%. На едни фирми запорират всеки внос, други обаче минават на вдигната бариера. Най- големите рекетьори са в момента, по- големи и от ревизиращите екипи.

Наскоро имаше акция за фирми с фиктивни касови наличности от милиони,които трябваше да плащат данък за тях.Може да е сгафил по този въпрос . този разстрел е за назидание на останалите.

В по ранните ви версии репортажа пишеше, че е бил гръмнат със снайпер, а сега не знаете кой го е гръмнал. Вземете се малко у ръце, де. Предполагам, че слуховете, който разпространявате и наричате новини, са в следствие от голямото бързане да сте пъри.

Проверена ли е версията спор за паркомясто? Ако се е опитвал да паркира с този джип и се е спречкал с някой? Помня че имаше наскоро стрелба в несебър , точно заради спор за паркиране.

Лично Цацаров укрива тази версия. Вчера каза, че джипът е бил в движение, което ми изглежда невъзможно. Освен тежко раненият да го е паркирал с успоредно паркиране след раняването си и да е припаднал след това. А то това остава най-реалистичната версия.

Тази марка джип не се купува съа заплата на държавен чиновник. НАП проверява ли собствените си служители, също тая комисия за незаконно придобито имущество?

колата може да е от наследство, приятел. може да е подарък от жена му, други роднини, и т.н версии.

Дай боже всекиму такива приятели.

на леля му. А ние сме макаци.

Прекалено нестабилни са тези убийства и не се връзват с общата стабилност за европреЦедателството. Но със сигурност Ван Дер Едикойчовците ще ни влязат в положение и просто няма да излизат много много от хотелите, че хем и за тях неудобна ситуация..и за нас. Не е културно някак, пък все пак сме европейци.

А опожарения автомобил , намериха ли го ? - защото с това приключват всички сериозни престъпления в България - "неизвестен извършител" !

Стига с тоя бирник, бе!!! Папата да беше, нямаше да виете така на умрело!!!

От къде пари за този нов джип?!!?!?

аз такъв джип не бих си купил. обаче изкарвам $200000 на година. Най-малко пък бих обяснавал на някой като теб откъде тия пари! пари се изкарват, ти не знеш ли как?

Комплексите да започнат да се избиват сега!!! Ти, ако 20 долара нацяло, ако си виждал, пак добре.

От заплата ли е изкарал 200 000?!?!? Държавен служител?!?!?

И аз реагирах така първосигнално докато не видях по телевизията въпросния джип. Без да претендирам , че съм съвсем прав - това за мен е между 10 и 15 годишна кола. Колко да струва?

А горивцето, а поддръжката? Само маслото и филтрите са около 800 лв. На 10к километра. Гуми 1500 на сезон... Тънко е, нали?

Моята колежка кара такава , взе я за 12 000лв.

Стига с тоя джип бе,не виждаш ли че това е 1-та Х5,вече ги има за по 7-8000 лв,ае засрамете се,моята кола като е 15000 лв какво?

това е 1-та Х5 Или последната Х3

ИВО С ТЕБ СМЕ БОРИ СЕ! Нека Господ ти даде шанс! Моля, да не злословият Господата,защото заради такива държавата ни е на този хаос.

Е, брад'чед, явно си му бивш колега от МВР-то, щом си възмОтен! А може би си искал да напишеш "възИМОТЕН", пък си се объркал?

Хубава снимка с подходящ текст под нея. Класика - отстрелян държавен рушветчия.

До вчера се е борел за пари, но вече се бори за живота си.