Шофьор стреля по работник, отказал да измие буса му

Служител на бургаска автомивка се отърва само със силен стрес, след като ядосан клиент го нападна и стреля по него с газов пистолет.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор стреля по работник, отказал да измие буса му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го назначат директно в НСО.Там такива кадри трябват, а ако си има и баща "бизнесмен"работата е опечена.Следва примера на божеството от СИК.

Или този индивид е природно и натурално тъп, или е взимал нещо за увеличаване на мускулите. Такива субстанции имат подобни странични ефекти. Трябва да напишат в закона, че който взима подобни субстанции и извърши престъпление, това да е утежняващо вината обстоятелство. Като катастрофа след употреба на алкохол.

Щом е човек на Рачков, забравете да му наложат наказание, въпреки че е криминално проявен, а Октай с чисто досие го натикаха в затвора. Имаше един филм "Чистката" в 2 части, трепаха точно ей такива! Ще трябва да организираме хайки и да раздаваме правосъдие, след полицията нищо не им прави, и няма съдебна система. Абе ия му дайте снимката на тоя пикльо, абе дайте да го видим кой е, дайвате да се организираме и да им трошим кокалите на такива. Такъв дрисльо така ще го подредя, че ще пикае в легнало положение 3 месеца в гипс. Нещастно копеле!

'човек на Рачков' ?! Ти полудя ли? За всеки един гамен може да се намери връзка с някой (показван по телевизията) през двама-трима, петима човека, през брата, през лелята и чичото на комшията

Доган само го заплашиха с газов пистолет и съдят нападателя му за опит за убийство. Този стрелял 3 пъти, а ще го съдят за хулиганство. Някой вижда ли смисъла защото се чувствам много тъп в момента?

Този идиот с газов пистолет щеше да ми изпробва електрошока, ако ме беше нападнал. Нося си електрошок в чантичката за пистолет, защото пищова се оказа, че много тежи и не е удобно да се мъкне. (Пищова го взех за защита от кучета, обаче и електрошокът става за тази работа - кучетата бягат като чуят искрата от електрошока.)

Интересно, рита стъклото, стреля по човек, и накрая му оказват медицинска помощ.А на стреляния психологическа помощ ще окажат ли?

Интересно защо за хулуганска проява, като умишлено е стреляно по хора, без значение с какво! Това отвсякъде си е рецидив, щом има и предишно безнаказани прояви!!!

Бургашка батка стреля по бургашки маняк! Голема работа!

Въййййй!

Келеш на 21, нямам думи!

Всички да се въоръжат , като ти се опне такъв кретен бумни го , че да знае другия път какво да прави. Крайно време е гражданска война

Като собственик на автомивка, бих желал да поканя този "хулиган" да му измием буса. После понеже с тази "хулигантска" постъпка най-вероятно ще мине само с условна, ще помоля мометата да му покажат канала на мивката отблизо- да видим как ще се отрази на дрогираната му мутра.

Well, well, well...навремето в Бургас такива шилета ги церяхме много лесно, бой до спукване и обратно на село...Спомням си пред Руската книжарница някъде началото на 70-те Стойчо Пьошито направи на кайма трима такива селски "бабаити" и познайте дали повече се появиха в Бургас. На 21 години лайнярко, абсолютно сигурно дрогиран, да бъде оставен така да си развява коня...неее, има късмет, че не съм бил там, щото въпреки напредналата ми възраст тоя келеш щеше да си събира карантиите по земята. ХОРА, НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ТЕЗИ ИЗРОДИ, ВЗЕМЕТЕ НЕЩАТА В РЪЦВТЕ СИ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е... БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!!

Да видим сега, ще го осъдят ли така , както осъдиха опита за убийство над А. Доган???

Както се казва маймунката гледа маймунката копира и като това му е примера за успешен човек в последните 20 години това прави и той

или с две думи, дивия запад.

Този малоумник с пистолета шофьор ли е,собственик на буса ли е като юридическо или физическо лице?

българия

Мутра на власт... нормално.

1 година на топло и като излезе ще е по-нисък от тревичката. Нещастник !

мноого му се точат, кефффф

Ако бяхме бяла държава, служителя щеше да се добере до пушката помпа в будката и да декорира буса с 3D изображение на собственика му. Понеже сме робска колония, нищо не се случва на нападателя освен да го лекуват от порязването, нищо чудно и да осъди автомивката. РОБИ!

Неизбежна самоотбрана - вади пистолет било и то газов пък стреля и дори разбива врата- вадиш лост, чук може и брадва с тъпото и го пребиваш! Започва се със ставите, ключица, и пр. Внимаваш да не по главата и вътрешните органи! И викаш "що ме стреляш", "не ме убивай" и продължаваш да го налагаш!!! Внимаваш пистолета да не е боен и да не го утрепеш! Така се процедира "в голямото село".

Бургас-най-добрият град за живеене....ах да е...ба и тапанарина му...да го пипнат сега на пострадалото момче някои познати,че да му натрошат кокалите.....................................21 г.-Виктор Вачев е познат на полицията, тъй като е криминално проявен. Той стана известен, след като преди месеци беше задържан, заедно с брата на актьора Димитър Рачков Петър, за разпространение на фалшива валута.

На това "копиле" Вучев поне 10 г затвор. Кой му дава право да стреля, дори и с газов пистолет. Може да е истински, може да е преправян. Когато бе за Доган, дори и без изстрел - сега момчето е в затвора. А за нормалните хора, при три изстрела от криминално проявен - хулиганство. Това полиция ли е, това прокуратура ли е, Дано поне съдът да се окаже на ниво (в което не вярвам). Да се вдигнем всички, защото келешите - мутри са безкрайно арогантни. До кога ще търпим наглостта на мутри свързани с полицията и съда.

Газовите пистолети са разрешени от закона . Всеки може да си го купи. МВР няма да Ви защити ако Вие не вземете мерки.

Хе хе, колко добър пример за двойния аршин на нашта мила правосъдна система - онзи не произвел изстрел но държал газово пистолетче и в затвора , а другия канонада от изстрели но хулиганство, общото в двата случая е че нито единия нито другия би могъл да нанесе някаква щета.

Само едно не разбирам работниците, защо не са го пребили!! В малък град ЛИНЧ му е майката. Иначе няколко бабаити ще направят целия град на идиоти. Впрочем нямали ловна дружинка да по обикаля къщата на тоя. "Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"

Събират се няколко отнемат му пистолета, намазват го гол с масло и пера и го изсипват на центъра. Като не си вземе поука - бой е..ане и тесни, дрехи!!! Мутрите от друго не разбират.

Да стреля по служебно лице на работното му място не е хулиганство,а опит за убийство с утежняващи обстоятелства.На този малоумник да му вземат книжката за 10 години,от които 5 да бъде в затвора. Да си получи адекватно наказание,което заслужава.Но едва ли ще се случи така,ще се замаже и забрави и този пикльо ще стане още по-нагъл .

Сто процента е бил или пиян или надрусан. То ще се чуе.

или просто мутра?

Даже и мутра в трезво състояние, колкото и да е нервак рядко би си позволил посред бял ден да го направи това. Колкото и малко мозък да има. Не че го изключвам напълно, ама по скоро е бил под въздействие, по вероятно на дрога отколкото на алкохол.

И какво сега - толкоз ли не можем да се оттървем от мутрите? Толкова ли са безсилни полицията и съда? Защо им плащат заплати тогава?

Трябваше и работника да извади я пистолет, я лост. С намеса на колегите му от "ПЕРСОНАЛА" можеха да го потрошат тоя (келеш) от бой и него и колата му. Такива бабаити трябва да се водят на вилата и тихо и кротко да се закопават!!!

Подкрепям на 100%. Само че за целта трябва развито гражданско общество, а не сбирщина от ренегати-мижитурки.

съдебна система !!!!

А сега Господари на ефира няма ли да направят предаване да разберем защо след като е хванат с фалшиви долари се разхожда безнаказано въоръжен по улицата. А може и лайното Рачков да поцвили по време на репортажа !

При опит за стрелба по Доган с газов пистолет - обвинение за опит за убийство, а при три изстрела с газов пистолет по работник - обвинение в хулиганство?

Евала за коментара.

Поредният идиот!! А , този от автомивката ръце няма ли ?? Що е стоял и чакал !!

ИМАЛИ МВР,ДРУГАРКО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЗА БАНДИТЕ ОТ МУТРИ В БЪЛГАРИЯ???

Бургас продължава да води класацията на град с несекващи мутренски прояви.

Да, ние наистина сме остров на стабилността- мутрите са все по- стабилни и в свои води. Развиваме се, като общество и ценностна система в правилната/но не и за редовия българин/ посока. Налагат се с бодри стъпки и радостно ръкопляскане безценните евроценности.

Случаят е със значително по-тежък криминогенен характер от този на Октай Енимехмедов срещу доган. Ще има ли и по-тежка осъдителна присъда?

На съд !!!

Съд за миене или за ядене друг в Бг няма

Гласувайте за ''АТАКА''За да се изкоренят тези Мутренски работи,и всички мутри барем със днешните управляващи от Банкя да влезнат при Бай Ставри.

Бегай бе помяр

Чиба! Да те няма.

nobody

направо агитирай за ДПС. То се оказа едно и същo

Селяците с анцузите хахахах... така известните бургазлии.

И тоя трябва да се пенсионира на 65 години?!.. Предствяте ли си колко стаж ще събере?!...

Шофьорът на калата незабавно в затвора поне за три години.

Господа, четем, че престъпникът е обвинен в хулиганство. Ако това е така, за обвинителя е хулиганство въоръжено нападение над гражданин и нахлуване със взлом в чужда собственост. Четем също, че престъпникът е свързан с други мафиоти и доколкото не се споменава обратното - ненаказани от правосъдието. Явно е тогава, че съдебната власт в Република България не трябва да бъде само рефирмирана, а прочистена от слуги на престъпността.

Не случихме и на бандитите. Нападнал, счупил стъклото, порязал си крачето, викнали бърза помощ да го превържат.

Не разбрах ,ЗАЩО С ГАЗОВ!?! :-)

Поредният прешмъркал гамен!

Браво ! Наше момче от кариерата НЕДОСЕГАЕМ!

Пуснете свободно продаване на оръжия като в САЩ и да се свършва с тая мутренска държава! Поне да имаме шанс срещу мутрите-убийци!

На властите не им изнася въоражен народ!Сега нямат страх от нищо,ама я си представи че всеки втори има оръжие!

се псувам защо от последния запас 89-та не се прибрах с оръжието и мунициите,никой не ми търсеше нещо.....не знам дали властите знаят колко оръжие има при циганите.