Българин е пострадал при инцидента в Германия

Българин пострада при инцидента в клуб "Грей" в германския град Констанц, провинция Баден-Вюртемберг, информира МВнР.

Обратно в новината

Коментари - Българин е пострадал при инцидента в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо първата работа на полицията е да отрече очевидното, а именно, че това си е явен терористичен акт?

не може точно да се определи като "терористичен акт", по-скоро лично отмъщение, полицаят само е пострадал, но охраната на дискотеката е предимно от младежи с арабски и турски произход, както този на стрелеца- зет на собственика на заведението , също иракчанин!! просто много права имат тук, това е!

Не ми било българин, най ми било черен циганин...

Васко, спокойно, не е брат ти. Той пострада при трудов инцидент.

това феновете на радан и самият радан сте си все духовати...

едва ли на някой му е минала мисълта, че това е терористичен акт. просто проява на дребно хулиганство с м16, на което дори е обърнато много внимание. тези хора трябва да бъдат по-тясно интегрирани в обществото и да заемат най-после местата си като пилоти на а-380 или дори на юрофайтър. щом е бил поредният добре познат на фолксполицай, значи трябва да му се има пълно доверие. и пресата!!! Тихо! каква е тая тупурдия? пречите за преизбирането на ким ир меркел c 99%!!!

Не, че нещо, ама Меркел управлява в широка коалиция. Виж, твоя човек управлява еднолично с 86% одобрение, нали? Ама това е защото е готин, знам. :))) Когато се появят немски просяци и черноработници в Москва, тогава ще ви взема на сериозно, другарю. Засега обаче има само руски просяци в Германия. Признавам обаче, че са по-поносими от румънските цигани.

кой е моят човек, според теб? сподели ми твоите си виждания за моите възгледи, мисли и намерения. поговори за пореден път от Мое име с поредният ти ник. проблемът на германия е в това, че няма Истинска опозиция. хайде сега, пак си ти на ход. кажи още нещо за личността ми. многониката госпожо.

Германците май ще викнат пак мужиците, ама не за да им вдигат Берлинската стена ...аз да я окупират цялата и да си живуркат като при..Хонекер!?

Тоя мокър сън, че ще дойдат руснаците и ще живуркате като при Хонекер го имате само феновете за Бай Тошо. :))

шъй туй тируристичен акт ки...само един6 мангал викал Аллах акбар и пуцал...ни мое туй дъй тируристичин акт и туй то

Инцидент в Германия ? Не може да бъде! Инцидент за германците беше ВСВ. А сега , ... и след Съединетието си живеят безметежно !? За нещо друго стана въпрос.Уточнете!

Инцидент или нападение или терористичен акт , вече започнахте на убийствата да ги пишете едва ли не като инциденти без да искал стрелял 55 пъти

Все пак може би е рано да се каже българин или български гражданин...Както се казва ,,Който се събира с боклуци не може и да не се умирише"

Всеки ден българи пострадват, тук или в Германия или в Америка, нелепо е да се пише за всички, да си седят тук за да не страдат в чужбината, лакомо дупе-кръв сере

простотията чедо, простотията... и без "ще"

Да, лакомията на журналистите за "черната" новина! Тя ще насади у едни трайна ненавист кэм тази гилдия и естествено към мидиите, а по-плиткоумните ще застрои с горчивиа привкес на "скапания живот", който битува навсякъде!

ЗАЩО ФУТБОЛНИЯТ МАЧ Е ТВОЯТ ЖИВОТ Представителните политическите избори в западната "демокрация" и "свобода" са като футболен мач. Отборът победител ПЕЧЕЛИ много милиони, а победеният отбор - малко милиони. И губещи са ВИНАГИ феновете им. Както представителните политиците, така и футболистите ИМАТ много пари и красиви жени, което запалянковците НЯМАТ. И ако феновете се ОРГАНИЗИРАТ да НЕ посещават стадионите, за КРАТКО време футболистите ще са безработни и техните облаги ще се РАЗПРЕДЕЛЯТ между феновете им. Представителните политически партии НЯМАТ нужда от нови членове, а от фенове. Както футболните отбори НЯМАТ нужда от нови футболисти, а от запалянковци, които да крещят по стадионите и полицията да ги бие. Какво е Евросъюзът. Евросъюзът е правото на българските граждани да отидат на Запад за да работят, предимно нискоквалифицирана, нискозаплатена, унизителна и/или вредна за здравето работа. И когато се разболеят и останат без работа, безропотно да се приберат обратно в България. Евросъюзът е и правото на западната "демокрация" и "свобода" - "инвеститори" да дойде в България, за да й вземат златото без пари (срещу 0,75% от печалбата) и да разправят на българските граждани, че им давали работа, само да копаят в златните мини.

Има и друга прилика - както футболистите, така и политическата върхушка са еднакво 'умни'. Това е ясно. Има само един единствен въпрос- къде всъщност са истински умните хора. Има и отговор, който остава за домашно Има и последваш въпрос - какво все пак накрая ще стане - и това има отговор, който е съвсем логичен, ако се отговори правилно на предишните въпроси.

решил да поздрави Айше. И станала белята... Лошо!

Престанете с това "българин е пострадал/не пострадал...", всички са хора, ние не сме най ценните.

Тази информация се дава за българи, които имат деца и близки в Германия!

ЧОВЕК ИЛИ БИОРОБОТ, КОЙ СИ ТИ Докато НЕ стане ВЪЗМОЖНО хората да бъдат обучавани така, че да НЕ се отъждествяват с това, което ги е обусловило, хората все още НЕ са станали хора. Те са биороботи (роб, стока, предмет): обусловени, ограничени. Задължителното образoвание наложено върху теб от ШЕПА алчни с болни мозъци представителни политици и духовници, те превърна теб просто в един БИОРОБОТ. Повечето от мислите ти НЕ са твои, те идват от твоите родители, учители, приятели, от книгите, киното, телевизията, вестниците, интернет или представителни политици и духовници. Ако преброиш КОЛКО от мислите ти са ЛИЧНО твои, с огромна ИЗНЕНАДА ще установиш, че сред тях НЯМА нито една ТВОЯ мисъл. Всяка идва от ДРУГ източник, всички са заимствани от някъде, много от тях са ти натрапени НАСИЛА от другите или ти самият си си ги ВТЪЛПИЛ от глупост. Умът си е там, в теб, и работи КАТО компютър - един биокомпютър в буквалният смисъл на думата. Невъзможно е ти да се отъждествяваш с компютър, но на теб ти е НАЛОЖЕНО от тях - привилегирован елит и паразит, ти ВИНАГИ да си просто един биокомпютър, нали.

не, точно обратното е. налага ти се, че си нещо различно от биокомпютър. от там те хващат на "вяра-невяра" и съответно, "истина-неистина" престава да е тема. за последните 100 века няма сведения, за някакво различно развитие на нещата.

Първо - това не е тероризъм а битов инцидент. Второ - какво дири нашенеца по никое време по дискотеките. Трето - щом е приятелски огън не е тероризъм, ми брата мюсюлман може да е празнувал и ей така да му се е допуцало по някое време, ми ще търпите и траете, гост ни е човека, трябва да сме гостоприемни и етнически толерантни.

ИЗБОРИ 2016/2017, КАКВО Е ИЗБОР, КАКВО СА ИЗБОРИ За да БЪДЕШ уважаван от идиоти, ти ТРЯБВА да се държиш според ТЕХНИТЕ маниери, според ТЕХНИТЕ очаквания. За да БЪДЕШ уважаван от това болно човечество, ти ТРЯБВА да си по-болен от тях. Тогава те ЩЕ те уважават. Но какво ще спечелиш ти. Тогава ти си ЗАГУБИЛ себе си, тогава ти си ЗАГУБИЛ душата си. Тогава ти НЯМА да спечелиш нищо. Ако щастието ти ЗАВИСИ от другите, ако СВОБОДАТА ти ЗАВИСИ от другите, ако ДЕМОКРАЦИЯТА ти зависи от другите, ако религията ти ЗАВИСИ от другите, то ти си роб, ти не си, и никога ти не си бил свободен човек. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора". Ето защо, бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден. Избор и избори е, ти да имаш възможност да можеш да избираш във всеки един момент, тук и сега. Само тогава може да се появи човекът. Избор и избори НЕ е, ти да "избереш" някой друг, а той след това всичко да избира вместо теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето съгласие на робство, твоето съгласие на двоен стандарт. Там където има робство или фашизъм, там ВИНАГИ има двоен стандарт, там няма човек, а има само един роб (стока - животно - предмет) в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Съществува ли двоен стандарт, там винаги съществува робство или фашизъм. Тогава винаги ИМА господар и роб, тогава ВИНАГИ има лидер и останалите. Само единият стандарт за ВСЕКИ човек премахва робството, само ЕДИНИЯТ стандарт за всеки човек премахва фашизмът.

И ко?