Масирана спецоперация след терора в Мюнхен

Масирана операция е в ход в германския град Мюнхен за залавяне на въоръжените нападатели, открили безразборна стрелба в местния търговски център "Олимпия".

Обратно в новината

Коментари - Масирана спецоперация след терора в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гола вода и кал по врато са всичките им там "специални" части . Гледам ги гологлави, по къси гащи с по един пистолет в ръцете стоят и се чудят накъде да хванат ?! Това не е Германия от преди време - нека не забравяме , а се очаква след време началници на полицейските им участъци да бъдат и фесове ( както иска канцлерката им )

Властите да не си затварят очите, а да хванат тези поддръжници на туитър акаунта. Толкова много разузнавателни служби по цял свят а не искат да хванат тези поддръжници. Всичко е толкова ясно, че няма накъде. Докато големите държави правят пари чрез продажба на оръжие за ИДИЛ, така ще бъдем свидетели на този театър между Големите сили и ИДИЛ

И сега какво стана с версията че тоя е десен екстремист а толерасти на служба при сорос

Снощи се стреляше на три места, днес терориста бил само един. Май ни се спестява информация от тия еврогейци.

и с руски оръжия..ха.ха

Въоръжени с "дълги пушки"??????????? да не са кремъклийки бе!!!!!!!!

На кораби и обратно да се молят заедно с европейските предтели

не са кремъклийки бе! кремльовски са пушките

И аз подозирам, че Земята още се върти около оста си. Тези германци много срамежливи да признаят, че терора е терор.

Това не е тероро, а интеграция. По този начин арабелите ни ставали кръвни братя.

Все още само предполагат! Нали имаха камери навсякъде, защо още предполагат? Бързо избягаха германските полицаи

Във Франция извършителя бе французин.В Германия- германец

тези са от ГДР-то

Тази информация може да знае само вътрешен човек.

Не не са французин и немец , мюсомани са.

Че те мюсюлманите са коренното население на тези държави.

Докато Баба ЛицеМеркел е на власт , всички спецоперации са безпредметни !

Въвеждане на извънредно положение в целия ЕС и провеждане на антитерористични кампания .

Както каза един полит.коментато-"Духа от бутилката вече е пуснат"-няма мърдане-истината е че ИДИЛ ще си разиграва коня в Европа ,както си иска.Единственото ми притеснение е,че в Мюнхен има 7хил. българи и много мои пиятели, а също и геманци.Невинни жертви на една недалновидна политика.Бог да ги прости !

Е какви са тия терористи бе? С чалми ли са, с бръснати глави ли са, що не казват? Толкова видеокамери има по тия молове а нищо не казват.

Храни куче да те лае стана малко :) Както с всяко нещо, така и с толеранса (педа*щината) не трябва да се прекалява или започва да вреди.

Всички тези атентати са без заповед от ИД самодейци.Представете си когато издадат заповед за атака.1-2 млн лумпена Не ми се мисли

Мееееееееркееееееееееел, добре дошла да си.....

Като неизбежен отговор на това , което става - ще се възроди отново ФАШИЗЪМ и полицейщина. Така се започва - за защита на държавата, се ограничават свободите. Ние си мрем и без терористи, а д-р Менгеле ще ни довърши с пръстовите отпечатъци.

Меркееееееееееееееллллллл!?!?!

МЕРСИ МЕРКЕЛ ! ГОСТИТЕ ТИ ОТЛИЧНИ-ВСЕ "СИРИЙСКИ ЛЕКАРИ"! ТА КАКВА Я МИСЛИШЕ - ТЯ КАКВА СТАНА И ЩЕ СТАВА ?

отговорност носят тези, които нагло се настаниха и обществото разделиха

Билд изкара филм,стрелецът на чист немски -баварски диалект - аз съм немец-гадни турци и така нататък стреля с пистолет от покрива на един паркинг!

и немците са хора

нагли комунистически изчадия за всичко са виновни САЩ и Западна Европа .РАША страната на световното зло е света вода на напита за милитаристите рашисти.Защо не протестирахте 1944г когато руснаците нахлуха в България и я превърнаха в Задунайска губерния ини върнаха с 50 г назад

момент! Има нещо гнило в този филм. Много е възможно това да е тренировла за ердоган. Тогава обаче, атентаторите трябва да са немци !? Ако са го напрвили така, това ще означава, че тренират за война..

Имало убити казват... А може и да няма убити и дано да няма и всичко това да е от сценария на тренировката.

убити има. Те са с имена и дати, няма как да се нарисуват. Убитите нямат значение за системата, те се калкулират като цифра според обстоятелствата. Точно определени обстоятелства налагат атентаторите или атентаторът да бъде в отрицателен полюс на развитието, той/те трябва да е десен. Така системата пази баланс. Въпросът е, кой се възползва най-ефективно. Само това определя следващата крачка.

Европа е продадена и се разпада... по план.

всичко е за пари

Всичките тия войни и агресии, дето краварите и техните западноевропейски пудели ги разпалиха из арабския свят, методично и последователно се пренасят в Европата - засега с десетки убити и ранени, а скоро - и с повече, защото терористите се организират! А "силата" на западната толерантност, свобода и спокойствие, постепенно и неотклонно се превръща в главната слабост - защото терористите имат възможността да си живеят, където искат, да се придвижват спокойно от град на град и държава, и да си купуват оръжия, боеприпаси и каквото там искат за терористичните си актове без да бъдат обезпокоявани до момента, в който започнат да стрелят! Неприятна история, и още по-неприятна ще става, доколкото разбирам! Путин им каза, че терористите трябва да се бият и убиват на тяхна територия, за да не се пренесат на наша, но кой ли го слуша - и нали обонго и сие им говорят друго - те не слушат гласа на разума (и на Путин), а си приказват празни приказки, докато чернилките започнат да ги избиват като пилци! Вече ми омръзва само за стрелби и убити да чета - на меркелица не й ли омръзна, също и на кукловодите й от атлантическите им структури, дето си пеят старите песни, а в това време ни едно спокойно кътче не остана по тоя стар континент ...

Изкуфялата и некадърна глупачка Меркел лично агитираше германците да приемат 1 млн "бежанци",тоест мюсюлмански фанатици,крадци,убийци и прочее измет.Сега тепърва ще им сърбат попарата,а безотговорните управници като нея трябва да бъдат свалени от власт и вкарани в затвора.

Кой ще ги вкара в затвора? Ония толерантните немци, които вече не са наясно от кой пол са?!

Фрау-то разби една много добре подредена държава, където имаше спазване на закона във висока степен. Границите на Европа тлябва да се установят на Босфора, но когато преди 104 години ние почти го бяхме направили, западните страни насъскаха балканските страни една срещу друга и разпалиха баллканската, а след това и първата световна война. Така е с всички, които забравят историята е не си извличат поука от нея.

Възможно ли е да има наивници, които да вярват в т.нар. европейски демократични ценности и че е възможно фрау Меркел и всичките ЕС-лидери, с огромния си апарат от учени съветници, спец служби и пр., да не са знаели и не са очаквали тези последствия от безконтролното нахлуване на милиона ислямисти, от които само малка част са от воюваща Сирия, а мнозинството са от цяла Северна Африка и половин Азия? И то над 80% мъже, всичките в боеспособна възраст! Според мен не само че не е възможно, ами и е доказателство, че следват пъклен план за унищожение на европейската цивилизация и християнството.

Всеки, който е работил в арабска държава, знае какво е това група араби. Не възможно е един бачкатор, който е копал язовирите да е по-осведомен от европейския политически елит. Знаят и затова го правят гадовете.

Тия дето не им трябва армия!

И как точно налагат исляма, като убиват? Тези просто искат да убиват, и се оправдават с аллах, а ИД очаквам да припознаят и Брейвик.

Ти търсиш логика. Обаче логика няма. Прочети корана. В него има само кръв, адски огън и омраза към неверниците. Във фанатизма няма логика. Има ирационална мотивация.

От мунчо до muncho разлика МНООГО,ама откъде толкова мозък .....

Не се съмнявайте- щом мечката играе в съседа,ще дойде и у нас.А дали сме готови да я срещнем?

ИВО ПРОКОПИЕВ И МЕДИИТЕ МУ СА ТЕРОРИСТИ! И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО В СЪДА!

ЗАЩО ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СИБИЛ ТРИЕ? ИВО ПРОКОПИЕВ ИМА ДА ОТГОВАРЯ НА МНОГО АНТИТЕРОРИСТИЧНИ ВЪПРОСИ! КАТО ЗА НАЧАЛО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ!

Ще спим "спокойни" тази нощ - Обонго декларира "съпричастност" към загиналите в Германия , така както го направи към Французите... Мен лично много ме "успокояват" такива декларации...Ред цифки-ред сълзи и всичко си е по старому ! Ще видим утре какво ще каже на Германците и Европа техната бивша комсомолска секретарка и сегашен "райхканцлер" Меркел , която пусна тази чума в Европа...

30 годишно момче не издържало и издъхнало в болницата... Гад мръсна... няма да го хванат! Няма да ги спрат. Европа я предадоха нейните ръководители и министри. Дагеа и старите им демокрации, гражданските им общества и ценностите им! ЕС се ръководи от банда кръвожадни хищници, а населението се изпедерасти.

ЗАЩО ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СИБИЛ ТРИЕ? ИВО ПРОКОПИЕВ ИМА ДА ОТГОВАРЯ НА МНОГО АНТИТЕРОРИСТИЧНИ ВЪПРОСИ! КАТО ЗА НАЧАЛО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ!

Жертвите вече са 9?

Останаха ли още евопейски идиоти, които да говорят за интеграция?

Намерили труп близко до убийствата вероятно на стрелецът . Проснат на земята покрит с чаршаф! Обаче за сега -не се знае на кого е трупът. Възможно е стрелецът да се е самоубил. Според свидетели пък атентаторът бил облечен като дядо мраз! А трупът проснат на земята не прилича на дядо мраз? Обезумяла работа!

За това са виновни алчните корпорации, които се надяваха да си набавят евтини роби. При това, като се отказаха от доброволно продалите се в робство българи!

По-лошо! Събраха се шепа олигофрени, които решиха, че Европа се обезлюдявала. Европейският мъж не правел достатъчно деца, пък и европейската жена успоредно на това правела повече аборти от необходимото. И решиха да разградят двора, за да се напълнят с всякаква паплач...която да им осигуряла утрешното поколение. Уж щяха да ги дресират по свой образ и подобие, а се сдобиха с пасмина от диви маймуни. Сега ги е срам да си признаят - Европа застарява, мъжете наблягат на бизнеса и си купват скъпи породи кучета и котки, а тези които трябваше да оплождат жените им, си правят и отглеждат главорези на тяхна територия и ги доубиват с кеф.

Всичкото араб вън от Европа ,на шлепове и през морето да се изсипват в Африка!Няма тука да им се церемоним ,те искат да ни унищожат...По добре да ги изпреварим!