Двама убити и ранени при стрелба в дискотека

При стрелба в дискотека в южния германски град Конщанц на границата със Швейцария са загинали двама души, включително стрелеца, и четирима са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Двама убити и ранени при стрелба в дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не се и съмнява, че човека е честен данъкоплатец, но с психични проблеми. Въпреки това с всички сили и средства се е интегрирал с Евроатлантическите ценности. А това, че бил ислямист или джихадист са мръсни мурзилски инсинуации.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНИ.

Виждам в коментарите на Ганьо, че много мрази западна Европа и САЩ. Не били политици, а мекотели и т. н. Предлагам на Ганьо Балкански да не ходи там на гурбет и така няма да има общо с тези третополови същества. Истината е само русия, Турция, Иран, Китай. Не се ядосвай Ганьо, остави глу.павите германци сами да се оправят с проблемите си и си пий ракийката в панелката, защото ако отидеш при путин ще има само боярищник.

На немско летише,руснак се провикнал на жена си:Анна,я в баре.....при което всички присъстващи около него залегнали на пода.......

Алла, я в бар!

музикална игра с буквите ли има или нещо като омоним с алах акбар?

Не си чул добре: жена му се казвала Алла а не Анна.

Когато едно време Садам Хюсеин взе властта и иракчаните в България започнаха да се стрелят и колят, Тошо за 48 часа си ги събра и си ги изпрати всички в Ирак.

Вярно беше, че можеше да взема еднолично решения, но той беше достатъчно хитър, за да нне ги взема. Освен това КОЛКО иракчани, и по каква програма имаше в България - може и да не ми отговоряш - знаеха се по ИМЕННО ! а не като сега - ПЪЛЕН бар дА - к !

сега ВЕЧЕ се отчита като грешка убйството на един човек, пък бил о то Саалам или Хусейни, колкото и да е лош. Защото политиката е хвърляне на прафх в очите на просто-людието, ето - ууу-бихме главата, на змията, или на ламята - ураааа- ликвидирахме го - давайте да празнуваме - голяма победа....всъщност било е само повод за пиене и демонстрация на сила....ама кажи го на американците - тея коне с наушници - един път така според с един дядо, който ми разправяше, че ако Щатите не били фърлили атомната бомба, Япония никога нямало да се предаде. Да, така е - япон;ците не са като американците!

Този е от питомците на баба Меркел

ето, колко хубав пример. а такива неща в путлерландия няма. там се самоубиват сами.

Не в тероризъм а либерализъм.Благодарим ти мама Меркел и татко Сорос.

Значи, споко! Бил е Аллах Акбар, но психически нестабилен! Познато! То щото еврогeйците са психично стабилни.

Спълна сила с огън и меч върви интеграцията! Браво Меркел, браво ЕСССР.

Всъщност, дори е по-лошо, че не е мигрант. Този е живял в Германия "доста време" (пишат немските сайтове) и е бил подготвен за полицай. Това прави възможни два варианта: - бил е иракски полицай на подготовка в Германия - бил е служител в дипломатическо представителство или друго представителство на Ирак в Германия. И в двата случая - "наш човек", демократ, споделящ нашите ценности... Нъл тъй, а либерасти?

продава си г*за за парче пица и бутилка боярищник :)

Гостите на г-жа Меркел се отблагодаряват както могат.

Няма нищо. Просто клет атомен физик, изпаднал в депресия поради факта, че му се налага да живее извън родината си. Никаква връзка с ислям или тероризъм. Дойче Веле - правилните новини....

Конщанц, Плофдиф и Зуфия.

Дрън,дрън ярина!!! -"Нападателят е иракски гражданин, но не е кандидат за убежище, съобщи германската полиция, която изключи тероризма като мотив, предаде Ройтерс." Чудно,като не е тероризъм,като какъв класифицират властите този акт в Констанц?Да се допитат до Меркел,дали все пак не е терористичен акт или е учтив приятелски Калашников поздрав между приятели!

Бил е на екскурзия човекът.За да разгледа германските забележителности, но не са му издържали нервите.

Драги неграмотни дирници, Konstanz се произнася КОНСТАНЦ, не конщанц. Както и Verdi си се произнася Верди на Ферди, неграмотна пасмина :))

ако беше станало в Москва и да го застрелят поклонниците на говедото щяха да ореват орталъка сега мълчат....

Не уточняваш кое говедо имаш в предвид!За себе си ли говориш?

Искал е да еве, ама никой не му е уважил резаната патица. Да не би разпоретините вече да са спрели да зачитат резньовете? Ако е така, значи има някаква светлина в тунела!

Вземете една пиратка и я хвърлете меду повече хора и ще видите какъв ще е ефекта,значи целта вече е постигната...страх,страх от неизвестното,безсилие,подчинение.Това е бъдещето на хората от Европа,да нямат шанс да се надигнат и да променят нещата.Подобно са се чувствали нашите предци през 5 вековното,,присъствие,,...

Иракчанин на 34 год,не ,че няма в Германия откачени,но благодарение на Меркел има си сега наи големия елит на психопати,които се радикализирали само за 1/2 дена,като гръм от ясно небе!!

депресирал се е че не са го интегрирали

За пръв път разбирам, че щом не си кандидат за убежище, дори и да взривиш Бундестага с крясъци, че аллах е велик, не се броиш за терорист.

Това е не новина, това вече ежедневие на Европа.

,,ислямска треска,, в събота вечер,,!!! главен изпълнител: джихад траволт!!!

или:??? ,,членове на ,,ислямска държава,, на ,,специализация,, в западна европа под ,,егидата,, на евротолерастите...!!!

От заглавието разбираме, че двама души са едновременно убити и ранени.

gonzales

ако пишеше "двама СА убити и ранени" , тогава твоето разбиране щеше да е точно.

Братя германци, свиквайте. Така ще е от сега нататък. И на изборите да не забравите пак да изберете мути!

Всички тези са потомци на бившата османска империя, до сегашния световен ред ги беше кротнал в отделни държави с диктатори...кой и защо прекроява/отваря кутията на пандора/Прочетете за кръгът Билдерберг и глобализацията.

"...нападателят е бил известен с ислямистките си възгледи и че е бил психически нестабилен." Защо всички терористи все са нестабилни психически? Или всички бежанци стават "нестабилни", ако извършат поредната диващина?

Аз съм следвала във Йейлския университет заедно с араби, иракчани, сирийци и кюрди, Това бяха най силните студенти. Те се отказваха от стипендийте за сметка на бедните англичани. Работиха на 3 смени за да си инвестират в образованието. Тука тез, дето пишат срещу иракчаниете и арабите не са си показвали носът на вънка.

ай стига бе?! Истина ли? Значи тези терористи не са араби, иракчани, сирийци, мароканци, афганистанци и прочие??! Медиити и полицията лъже? Тези терористи са англичани? така ли?

по правопис и основно едва ли имаш

НЕ Е ЛИ ОЧЕИЗВАДНО, ЧЕ ТР.ДА ПОДЛАГАТ НА ПСИХОЛОГ. ТЕСТ БЕЖАНЦИТЕ И МОМЕНТАЛНО ДА ГИ ЕКСПУЛСИРАТ, АКО ИМАТ ТАКИВА ИЛИ СА С ИСЛЯМИСТКИ ВЪЗГЛЕДИ?! АЗ НЕ РАЗБИРАМ КОЕ НЕ Е ЯСНО?! НА ЕДНИТЕ МЯСТОТО ИМ Е В ПСИХИАТРИЯТА, ОТ КЪДЕТО НЕ БИВА ЛЕСНО ДА ГИ ПУСКАТ, АКО ИЗОБЩО ТР. ДА ГИ ПУСКАТ, А НА ДРУГИТЕ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО ДА СТОЯТ ДО ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!! Айде, от мен да мине и няма да говоря за смъртни присъди, макар че джихадисти и ислямисти ТОЧНО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е аз също умам професионални наблюдения върху арабите и на тази база имам противно на твоето мнение. Подмолни, брутални, арогантни. Очакват всеки да им върви по гайдата. Иракчаните специално са отврат....

Ти на колко работи работеше или си отроче на крадците на нашата родина.Като толкова ги харесваш,ставай ханъма и раждай деца и ги възпитавай по арабски.Ние сме били пет века та сме на това ,,дередже,,Виж само колко турски думи използваме в нашият разговорник,а да не споменавам ,,робската психика,,

аха от факултета си

Аз работя със арабски студенти. Най-слабите студенти. Да се чудиш как да му пишеш тройката. Единствените по-слаби са някои еденици от Америка (и двете америки). От близкия изток и северна Африка единствено иранците са добри. Ама те май не са араби. Имаше и един много добър хирург от Камерун. Честно казано не знам за парите. Иранците определено не са богати. Ама момичетата носят забрадка само като са официално свързани с държавата, не като другите закачулени.

учат със зубрене,а не със разбиране. Ако го прекъснеш по средата,трябва да почне отначало. имат магнетофонна памет много странна не като на европейците и китайците.

Меркел, Юнкер, Туск и останалите "толерантни" политици в Брюксел съсипват ЕВРОПА!

Срещу тази политика са Орбан, Льо Пен, Путин и т.н. Вие кого подкрепяте? Марионетките на Вашингтон или отговорните политици със здрави национални възгледи?

Аз подкрепям силно меркел

Германците колкото и да се опитват да скрият етноса на поредния благодарен мигрантин, да ви кажа, че е иракчанин. Не, че някой е допуслал, че е чистокръвен германец или етнически европеец.... А да, както очаквате, германската полиция отхвърля идеята, че става дума за тероризъм.... Просто на човека му се е приискало да иде и да опатка няколко неверника.... Човещинка... Нали разбирате....

Искам да кажа, че трепането на неверние е некива човешко право, както и изнасилването.... Как някое НПО не се е сетило да се намеси по-активно и цялата истерия около тероризма да престане - не знам. Ние хуманно общество ли сме или какво.... Айде НПОта, я се размърдайте....

не е терорист. Всички мюслита са потенциално такива. Трайкат си, докато се поокопаят. После... питайте нашите предци, примерно (само например) от Батак. "Нападателят е иракски гражданин, но не е кандидат за убежище, съобщи германската полиция, която изключи тероризма като мотив, предаде Ройтерс."

Ордата от Батак не беше ли от помаци - българи?

като са българи-помаци,това само показва че големият проблем е в религията. Ако ще и шведи-помаци да бяха все тая. Същите са и босненците мюсулмани .

.....още и още ви трябва докато тъприте ежедневно да ви избиват, прегазват, взривяват и бабичката от ГДР да ви върти на малкото си пръстче, никаква съпричастност, никакво съжаление докато търпите всичко това. Както го е казал народа, каквото си надробиш това ще сърбаш и .....човек сам каквото си причини никой друг не може да му го причини. Ай със здраве, който от вас доживее де и на изборите пак да си изберете бабето и дълбок слугинажки поклон към мюслитата

gonzales

мюслито е казало "Добър вечер !" , само че на негов език. видял е леко облечени девойки - нещо , което религията му не го позволява. и действа. крайно време е европейците да се интегрират с мюслитата , а не обратното. както е при нас , с нашите джипсита. те все не успяват да се интегрират с нас и ни налагат техният начин и стандарт на живот. не го ли приемаме бягаме ние , а не те.

Терористичните актове се превръщат в сиво ежедневие...

Това да стреляш напосоки по мирни граждани в дискотека не се води вече терористичен акт, така ли? Ами тогава как ще се квалифицира? Някой има ли идея? Защо все мигранти вършат подобни насилия? Мама Меркел вече изобщо не коментира делата на нейните гости?!? А като не е кандидат за убежище, какъв е иракчанинът-терорист - уседнал бюргер може би?!?

"Нападателят е иракски гражданин, но не е кандидат за убежище, съобщи германската полиция, която изключи тероризма като мотив," Ама, хайде сеги! Никойй не си е позволил да си мисли, че е терорист, иракчанинът! Те са много мирно племе, на мрафката път правят, а и "Миролюбивата" им ислямска религия не го пузволява! (м0же само да рязват някоя и друга глава). Сакън - мюслиманин - терорист! Ми, тва си е виц!

Същият абориген,който е написал "..При стрелба в дискотека в южния германски град Конщанц на границата СЪС Швейцария ..."

1. Градът се нарича Констанц. 2. Меркел е само кукла на конци, други са истинските виновници.

поредния талибан поканен от Меркел ма поне са го утепали кат куче.

Този "мъж на 34 години" е иракчанин, не Ви ли омръзна да криете очевидни неща.

Меркел е вредна и разрушителна за Европа както бяха вредни и разрушителни за СССР и Русия Горбачов и Елцин. Едно общество ако няма механизми за самозащита от налудничавите идеи и прищевки на този или онзи психиасал индивид въобразил си че е уникално умен неминуемо е обречено на гибел. Това е все едно в САЩ Обама или Тръмп да тръгне да прави комунизъм и обществото да няма възспиращи механизми да го отстрани от власт. Или Тереза Мей или Блеар да маха монархията.

Всичко е нормално , случващото се е продукт на културните особенности на определен етнос. Германците трябва да се адаптират че това ще си бъде нормално ежедневие при тях , искаха да се опитат да интегрират камилари които да има вършат черната работа но са пропуснали само този страничен ефект.

Доста други пропуски има - първо, че "камиларите" не обичат и не са дошли, да вършат никаква работа, ни бяла, ни черна. Второ, че "камиларите" са част от трето поред ислямско нашествие в Европа, след османското и арабското, само че този път под прикритие на "бежанци", "мигранти", "деца без придружител"... Трето, че докато се съберат достатъчно за да изколят белите, християни европейци, смятат да лежат на гърба им.

Хъм. Не само да лежат на гърба им, ами и да ги онождат - възпитателно, за уедняквяване на културните и човешки ценности.

Ъхъм. Така си е - културни особености са си това. От друга страна, може да има и друго - както оня в Хамбург в магазина с мачетето в петък. Пак се оказа поредният мигрант известен на властите като "ислямист, радикализаран, но не опасен, защото имал ментални проблеми"...

Глей ся, дрОгарю Насименто, глей ся редакторе! И аз "няма да уточнявам", само ще цитирам немската полиция: - нападателят е на 34 години, иракчанин, "подготвен за полицай" (квото и да означава това - стрелял е с автомат - нападателят е бил тежко ранен при престрелка с полицията и е умрял от раните си - има един убит от посетителите и трима сериозно ранени, отделно при престрелката е ранен и полицай - според свидетелите - имало е и втори нападател, а този с автомата просто е влязъл и е стрелял напосоки в заведението, в което е имало около 300 човека По-късно, може "да не уточня" и още подробности.

Дрогарят насименто е популярна медийна гадинка.

твоята толерантност докара Европа до това положение! Ама ти си стоиш на скрито!!!

Сега им шият новите униформи, като са готови ще ги облекат и ще отидат на протест за по-високи заплати, ми така де , няма да се излагат с миналогодишните униформи.

мама Меркел като вкара мигранти нека сега търпи последствията-Всеки ден има някакава престрелка ,като основните виновници са тези чужденци.Жалко ,че си отиват невинни хора от злините на Меркел!

Кой? Меркел ли ще "търпи"!?

Ще опъвате вратните жили, ще стискате зъби, ще мълчите, ще сте толерантни към икономическите мигранти и терористи от кол и въже, баба Меркел е казала - Hertzlich Willkommen.