Стратегиите за БНТ - Кошклуков ще спре "Стани богат", Диков ще критикува властта

Сашо Йовков иска смяна на финансирането на телевизията, Явор Симов ще заложи на инфлуенсъри

Обратно в новината

Коментари - Стратегиите за БНТ - Кошклуков ще спре "Стани богат", Диков ще критикува властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е нагласено като всичко друго в тази държава!!!

И Кошлуковия ще да бъде ''избран'' защото ще продължава да обслужва властта както до сега независимо че гледаемостта е спаднала много..

Що се дърлят,като се знае че реалния шеф на БНТ е "КОЙ"

бе да попитам, бнт държавна телевизия ли е, или не?

"Страхотни кандидати". Ще я закриваме, май.

"Стани богат" е най-доброто от БНТ. Също и " История бг" И филмите не са лоши. Има предавания, които са за закриване, като Панорама, Референдум, Спортисимо. Има доста излишни хора, като колежката на Кошлуков. имам чувство, че тази жена ще набие някой гост от опозицията. Толкова грозно гледа и се кара. Като я видя сменям канала. Не съм съгласна с желанието на Диков да се дават само политически говорилни. Според мен тези кандидат директори ще закрият БНТ, а това е недопустимо.

а какво разбирате под "госст от опозицията" ?

Някой като Карлос Контрера,Мария Габриел,Александър Сиди и др.

някой палячо от СЕМ си въобразява, че избира нещо. Всеки знае, че всичко важно се решава от "Козяк" - сетете се кой беше техен стипендиант. Ако някой се съмнява - да си спомни как бяха "избрани" самолетите F-16 : - (((((((

"Стипендианта " го изпратиха в САЩ с руски пари - Кошлука е руско чадо - гадже кириз с Ахмед Доган в затвора.Кой на кого е свирил...само те си знаят

американска подлога - върнете се назад във времето и си го припомнете!

Вместо "Стани богат" - "Стани Мутра". Образованието бълва кадри за второто. А и медиите страстно подпомагат процеса :(

Е да,Бтв с тъпите екшъни и убийства,купени на килограм," Нова "същата работа или турски сериали,или индийски или криминалета с колкото може повече низости!Новините им започват с черна хроника задължително, с проповдигнат тин,дразнещ и натрапчив! !БНТ поне предлага филми за по интелигентна аудитория или предавания.

Ми гледай си Алфа...кво се оплакваш?

Шошлуков как ще спасява като инхалира по 50 лв на час с едната ноздра само

Кошлуков е гл.пак, "Стани богат" е черешката на тортата, в БНТ, щом не е наясно с това . Не става! Сашо Диков е човека! Демокрацията се гради върху силата на независимите медии. Само обществена медия без зависимости (финансови), може да играе тази роля на коректив на властта.

Абсолютно сте прав! Затова и Кошлуков ще е чОВЕКА.

Сашо Диков откога стана " независим"?Пишеш вицове!

От кой е зависим Сашо Диков? Кажи го ясно - напиши го за да го видят всички

По всяка вероятност БНТ има проблеми,но точно простотията на Сашо Диков няма да реши проблема,а ще бъде част от проблема!Все пак там работят интелигентни хора,и ако вкарат това животно ,простак,поръчков журналист,втръснал отвсякъде ,то дори повече от 30 секунди са много да му се отделят да го слушаш!Журналиста на Баневи и други олигарси ,изобщо който му плати!БНТ не е телевизията на Иван Славков когато е бил Диков!И не е в това,че ще критикува управляващите,а ще критукува както му нареди задкулисието!

Е, няма ли по-важни новини и проблеми за решаване в рухналата ни и разграбена от политически групировки България, ами ще плямпаме, че Кошлуков спирал "Стани богат", Диков критикувал, Путин бил закъснял за среща с папата, на Тръмп му се доакало, щото ял шкембе чорба с много люто, на Ахмед Доган му се дояли кебапчета с Делян Пеевски на Малдивите!

За тия кандидати важи сентенцията: -Вземи единия /най-тежкия/, та удри по няколко пъти всичките подред. Еле кошлука. Който се намърда /или го намърдаха/ на невзрачната позиция, а после го издигнаха високо... Дали няма да падне от високото? Ако "независимия" СЕМ го "избере", ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА АБСОЛЮТНО ЗАВИСИМИ. Стоил Рошкев е стар комуняга- от такъв не търси работа. А що се пъхат тук и някакви спортни журналисти? За другите не ми се говори. Така че, общо валидна е сентенцията. Точка.

Ще изберат най-големия блюдолизец, гъзоблизец и родоотстъпник, а на бас!

Кошлука ще бъде изритан много лошо,ако го изберат!!! Без това е герберолюбец,новините им се надпреварват с другите 2тв кой ще отрази повече Борисов,а за тази Панорама дето трябва да е за пример в публицистиката нямам думи,едни и същи въпроси от Бойко Василев към едни и същи 4-5 герберолизци анализатори,антрополози и гербери от първия им ешалон!!! И въпреки това има едно единствено хубаво нещо в тази уж обществена тв-Световно по футбол,Европейско,Олимпиади и тях искал да спре мкрт-о му!!!

На Сашо Диков не му се урежда въпроса. Щом иска да има равнопоставеност в БНТ между управляващи и опозиция, неговата няма да стане. Най-подходящ е Кошлуков. Както до сега, БНТ ще следи всяка крачка и всеки ход на управляващите; ще повтаря всяка дума изречена от Борисов и което е по-важно, от американското посолство си го харесват. Тъй че, с БНТ всичко е ясно. Тя отдавна не е национална, въпреки, че всички плащаме данъци!

По БНТ гледам " Стани богат" . Като е толкова скъпо, да намалят разходите. Това предаване не е за интелектуалната недостатъчност на гейберастите и затова искат да го спрат. Съгласен съм, че "Спортисимо" е много тъписимо. Сашо Диков е най подхогящият кандидат, зщото не е тикволизач, но да помисли за предаване на мачове на българските футболни отбори и за нерзависимост от гелосаната делиорманска мастия. Най важното е по БНТ да се спазва хигиена и да не се допускат турски, индийски и латиноамерокански филми. Може да помислят за едно предаване за наука и техника, където учени от БАН да коментират нови спорни теории и хипотези.

ЗА КАКВО СА ТЕЗИ 4 КАНАЛА НА БНТ? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЯМА ДА СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА ТЯХНАТА ИЗДРЪЖКА И ДА ГЛЕДАМЕ САМО ПОВТОРЕНИЯ НА ПРЕДАВАНИЯ. А ДА СЕ СПРЕ "СТАНИ БОГАТ" ОЗНАЧАВА ДА СЕ ЗАТРИЕ ЛИЦЕТО НА БНТ.

голяма битка да оглавиш едно предприятие пред фалит, не я разбирам тази работа, на харакири ми прилича ?! Или не е ...?! Иначе ако Сашко Диков "обезглави" телевизията, явно ще гледаме само реклами ...! Един филм ще трае не час и половина , а някъде около 5-6 часа, с рекламите!

Каквото и да приказват, пак ще изберат тази с големите гърди.

Не харесвам нито един от кандидатите за директор на БНТ. Много бих искала избраният кандидат да е млад, амбициозен, можещ, знаеш, интелигентен и да има стратегия за бъдещето на медията. Не съм съгласна с Кошлуков да спре моето любимо предаване "Стани богат", тъй всеки, който го гледа ще се съгласи, че то има образователен характер!

БНТ ПЛАЧЕ НАПРАВО ЗА ЗАКРИВАНЕ, А НЕ ЗА НОВ ШЕФ И ЕТО ТИ ИКОНОМИИ ОТ НЯКОЛКО МИЛИОНА ЛЕВА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПИ И НЕГЛЕДАЕМИ ПРЕДАВАНИЯ. "СТАНИ БОГАТ" И НЯКОИ СПОРТНИ ПРЕДАВАНИЯ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ С ВИСОК РЕЙТИНГ. ОСТАНАЛОТО Е ЗА БОКЛУКА. ЗА КАКВО Е ТОЗИ РАЗДУТ ЩАТ, ЗА КАКВО СЕ ХВЪРЛЯТ ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ .... ОТГОВОР - ЗА НИЩО .... НАЙ-ДОБРЕ ЗАКРИВАЙ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ... АКО НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ НЯКОЙ ДА Я ФИНАНСИРА С МИЛИОНИ ЛЕВА, НО НЕ ДЪРЖАВНА ПАРА ИЛИ С НАШИТЕ ПАРИ ..... ТО ЗАТОВА СА НА МИНУС, ЗАЩОТО КОШЛУКОВ ГИ РАЗБИРА НЕЩАТА ....

е Кошлукът ! Предавания като "Стани богат" трябва да се спират, защото те са за знаещи и мислещи хора, а в България такива не ни трябват....

агенцията "Алфа Рисърч" пък е малко към червените , сини агенции ни трябват за социологическа промивка, пардон, проучване...

в кое ТВ,ще ходи?!

Направо си гений.Ако тебе те изберат,значи комисията и пулна нула.

Кошлучето е възпитаник американски, а кой друг освен американците и Холивуд най-добре знае как се правят телевизии и филми ?!

за ТВ-то на БСП-то...

Комунизаматъ в БНТ трудно може да бъде разбит. Ще ми е интересно как Диков ще се опита да го направи. Иначе - да, 1500 човека са безумно много за медия с такова съдържание и вътрешни продукции. Извадете от тея 1500 човека едни може би 200-300, които са на административни длъжности и разделете останалите на броя на вътрешните им продукции да видим по колко човека се падат да работят на предаване.

Че кой гледа БНТ за друго освен за Стани Богат? По-рядко и заради спорта.

SirBob

Абсолютно вярно! Аз лично, а убеден съм и много други, гледат БНТ изключително и само заради "Стани богат", Референдум и История.бг. За какво друго да ги гледам, по дяволите?!!? То е ясно, че бтв и нова не стават въобще за гледане.

БНТ е във фалит ама почивната и база в Китен се пука по шевовете. Лапкат кюфтета по 30ст.на гърба на субсидията с която я издържаме никаква обществена тв не ако не успе да си се самофинансира фалит. БТВ И НОВА кой им плаща по 40 000 000лв. субсидията.

Само Дикоф може да събуди заспалата мома БНТ.

Ама "Стани богат" е единственото дето става за гледане по тази телвизия. Не ви разбирам, честно. А Диков е гръмогласен селски бек. Нищо не казва, но го крещи за всеки случай...

Диков шеф на БНТ....смях в залата :)

Бе той на вас ебемчев с перуката ви беше военен министър... веждю министър на културата... оная... е още министър на туризма... цецко ви беше вътрешен министър... Ти тук сега за един Диков си се хванал. Той е титан пред изброените.

има и по-смешни кандидати от него, послушков ци

някои кадърни и образовани хора да оглавят националната телевизия,че два дни да слушаме дебилщината на болни кариеристи без никакъв потенциал отвсякъде.Ами то и децата и младежите ще се зачудят от "концепциите" най-вече на Кошлуков и Диков.

А може ли моята концепция да разгледате, или поне да вземете и реализирате някои идеи от нея. (1) В БНТ има над 1500 назначени щатни служители, в частните телевизии са далеч по-малко. Например БТВ са около 500. Ами.... от тук изглежда едно уволнение на половинтата от БНТ ми се струва съвсем на място. (2) Бюджета на БНТ за 2019 е 67 730 000 (да точно така почти 68 милиона). Амии ... намаляването му наполовина. Даже ми се струлва малко.

Трябваше да спечели Къци и да направи Супер шоу Невада:) Гала със сигуронст ще се присъидени

След като смятат да спират "Стани богат" и без това незавидния рейтинг на БНТ ще падне не на нула , а на минус. Тия, дето се пишат шефове на националната телевизия не схванаха ли че именно с това предаване рейтингът на телевизията се крепи.

е няма такова чудо в нормалните страни , даже и CNN едва ли има 1300 души щат. И въпреки това , много от предаванията са външни продукции... Просто БНТ си плаче за закриване, не за избор на нов шеф

Намерете пари за "Стани боат" - това е най-готиното предаване в ефира, а единственото дето не те затъпява.

Концепциите за развитие на БНТ ме връщат около30 години назад

има още 50 в страни!

Смешно е когато слуга говори срещу "слугинажа" (каквото и според него да значи това).

Голям журналист се извъди този Сашо Диков .Един бивш и не толкова успешен спортист ,който само лае като лелките на пазара! Струва ми се, че има малки познания от историята на световната политика ,никаква компетенция! Само му дайте да говори врели ,прекипели и нищо съществено! Уж имаше голямо предаване с мошеника Цв.Василев и почти нищо ,рекламата беше голяма. Доста е пристрастен,всичко му е като в мъгла, чул,не дочул.Има много други с далеч по голям капацитет от неговия! Нищо лично, просто мое мнение,за което се извинявам.Колкото пъти слушам негово предаване е все едно си разговаряме в парка, елементарно,елементарно!А иначе тръгва с голяма кошница ...

"Стани богат" бръкна надълбоко в задните части и на Нова и БТВ. Хората (като мен) сега гледат "Стани богат", а след това гледат и новините по БНТ, т.е зареждат се с положителан енергия. За мен това беше УНИКАЛЕН ХОД на БНТ - БРАВО! Беше ми писнало от криминалната хроника и на двете телевизии. С други думи, с един точен удар БНТ, директно нокаутира прайм-тайма на двете комерсиални телевизии и не искам да си мисля че на Кошлуков и Диков са продажници!

От цяла държава тия четирима ли можахме да намерим само ... ??? Няма ли някой свободен Халваджиян останал да я поеме ... :)

Всъщност БНТ в момента е гледаема телевеиция и Кошлуков да не гледа как да спира предаванкя, ами да намери пари. Защото като махне оредванията, които се гледат за какво им не хората твлевозия с предаване Бразди

Аз пък гледам БНТ заради сутрешния блок - Ели Гигова и Боряна Каменова - и двете много стават !

за какво точно стават?

И как ги виждаш на тоя омазан екран?

Гледам БНТ само заради стани богат и за да пропусната "новините" на другите водещи медии.

Заради "Стани богат" започнах да гледам отново БНТ, сега като е във ваканция пак гледам само прогнозата за времето вечер.