Коментари - Стратегически мост край Херсон е разрушен след изтеглянето на руските войски (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пPocиа ке потъне ! Речено и ке биде

Помните ли, че Путлер боравеше не толкова отдавна с ултиматуми към Запада и НАТО да се свиват в границите си от 1997 година, към Киев да се предава на втория ден от рашисткото нашествие, към украинските военни да арестуват президента Зеленски и към украинската армия да капитулира незабавно? От вчера същият агресивен войнолюбец вече говори за украинците като за партньори ( във все по-желаните от него преговори) . https://t.me/tochkanevozvrata22/1774 Жалкият руски цар все повече се превръща в в доказателство, че в държавата му уважават само силата. Колкото по-силно страда армията му в Украйна, толкова по-уважително започват да говорят в Москва за “нацистите”, “бандеровците”, “наркоманите” в Украйна. Кадровикът на наемническата армия “Вагнер” Пригожин призова дори в прав текст Зеленски да бъде уважаван. Късно е, “уважаеми” !

Тъпо. Хомо сапиенс се самоизбива. По точно хората са идиото сапиенс.. Трудно е да воюваш срещу целия свят. Това бе и грешката на Германия.. Пилците се броят на есен. Трагедия - загиват млади хора. Лошо - хората са се избивали, избиват се и ще продължават да се избиват.. И страшното е, че хората се радват, че тия или ония били избити.

Тъпо. Хомо сапиенс се самоизбива. По точно хората са идиото сапиенс.. Трудно е да воюваш срещу целия свят. Това бе и грешката на Германия.. Пилците се броят на есен. Трагедия - загиват млади хора. Лошо - хората са се избивали, избиват се и ще продължават да се избиват.. И страшното е, че хората се радват, че тия или ония били изнити.

Педеруската педерация се разпада главна заслуга на миризливото хомоджудже путь о

Ало, ДИР Стига с тия манипулативни заглавия! Този мост е разрушен от укрите поне от два месеца. Иначе ако беше здрав , руснаците нямаше да имат проблем с логистиката и прехвьрлянето през Днепьро на орьжие и хора. Точно фактьт, че е разрушен и нямат логистика през реката, е причината за остьплението.

И ако нямаше мост, как точно щяха да се изтеглят любимите ти пияни ватенки?

скоро киев

Колко са жалки ушанките?....

Два трола са наакали 400 коментара. Няма да помогне.

то остави тъпата пропаганда ами да ти обесняват че видите ли Антоновският мост в Херсон свързва десния и левия бряг на река Днепър.... интересно дали може да посочите мост над река където и да е по света който д свързва някой други брегове...

Антоновският мост при Херсон беше силно повреден от украински ракетни удари още преди 2 месеца. Това е и една от причините за изтеглянето на руснаците. Втората е опасността от огромно наводнение в Херсон в резултат на разрушаване на язовирната стена на Каховската ВЕЦ нагоре по течението на р. Днепър. Не внушавайте, че мостът е току що разрушен от изтеглящата се от Херсон руска армия. Разрушиха си го сами бандеровците.

Руските варвари вървят смело по пътя който изминаха в Авганистан!!!

Големи укри тука.Голяма омраза.Ма пишете в украинските форуми бе.

Само найвник може да повярва, че руските войски се оттеглят. Те се прегрупират. На практика града ще се превърне в гроб за укранците. На тяхно място нямаше да рискувам живата на войниците преди да съм стъпил на левия бряг. Сами паднаха в капана.

забрави да добавиш , че към Херсон вече вървят безаналогови руски пушкала , като примерно Солнцепек , и сега ще загробят много укри. Това ще са онези катюши които началото на септеври отиваха да изпепелят украинската контраофанзива в Донбас. Нещо се позагубиха тогава , като онач 60 км колона към Киев март месец. Дотук за 9 месеца - две полупревзети териториално области ( Херсонска и Запорожка , като и двата областни центъра са в украински ръци ). Европа кога ще превземат - към 2050 год. със внуците си ли ?

Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа 1916, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996).

Кримската също.....а Отечествените през 1812 год. и ВСВ - мани-мани , за Зимната война със колоса Финландия да не говорим :)))

Канада е втората по територия държава на Планетата. Колко битки е печелела?

То и аз мириша на лайна ама не съм се насрал ,,откъде ли идва тая воня..чакай пак да проверя....опааа ма че съм се окендзал..

Тъкмо сега укрите ще имат още един мост пред който да се снимат...

И до мостовете на Москва ще стигнем.

И тези нещастници да искат да са нов полюс и да създават Нов Световен Ред! Путин видял че Хитлер поискал такива работи и той да не остане назад!

Днес е прекрасен ден за човечеството, а мъката на задунайските дебили е сравнима само с тази на фашизоида Дугин. Затова, да се слуша жалкото скимтене на ибриците на бункерния терорист е такава радост за ухото. Скимтене, което обаче няма как да прикрие позора на монголо-татарския хаганат, начело на който е най-големия сатрап и мизантроп в съвременната човешка история, в сравнение с когото и Садам, и Кадафи са само едни бледи негови сенки.

Медведев е военопрестъпник и трябва да бъде съден в Хага!

Имам предчувствие, че ще наблегнат на авиация и тактически ядрени глави с малък обсег

Не чули авиация няма вече малкото останало не смее да излиза че дойдоха едни ракети от загниващия запад верно не са като безаналоговите ама как събарят Сутата не е истина ! А ядрените ще ги бият през пръстите

Даже американците им казаха кои са "пръстите", цялата руска армия на територията на Украйна и в Крим и целия Черноморски флот ще бъдат унищожени с конвенционално оръжие!

Слава украине слава нацие пиздец росикской федерации

Браво.

Не мога да разбера защо когато започна тази братоубийствена война обикновените руснаци се радваха и продължават да се радват.Те идиоти ли са се родили или пропагандата на Путин ли ги е направила такива?Защо Русия заприлича на Третия Райх и разликата е само в името на Фюрера?

Идиоти са след царска Русия върви обратна еволюция наблюдаваш го и в момента които. има малко поне мозък се изнася а боклуците процъвтяват как е и у нас не случайно

Радостта в Херсон, пълен с живот. Явно само предателите и техните семейства са се изтеглили. Всички се радват че са се освободили от руските фашисти. https://www.youtube.com/watch?v=wemewWhhyLk

Голяма разлика в сравнение като идваха освободителите :):)) Истински празник е в Херсон !! ДИРа обаче мълчи ни звук ни стон :):) Рускопитеците и те си бъркат с клечки че ги хвана запека Колко котли изгоряха , колко солнцепеци ,колко секретни оръжие хипер звукови ,колко армати па стелтове па посеидони па англия изпаряваха накрая ватенки и ушанки буквално закопани в земята като орки ! Пълен е нета с размножаващи се орки и козе ебци ! Тва и беше на руската армия Башкирия вече иска да се отцепва .......

...само че това не е в херсон а в киев....слава кокаине.

До : русский свой не бросают : Да има разлика между Херсон и Мариопул!! 8бщото е ,че и двата града са съсипаСпокоен съм ,бе Павле !!! Аз съм търпелив и ще изчакам тази зима да си изядат прикладите на пушките от глад ,както предрече Рейгън още 1983 г. и тогава ще те питам къде серат гладните и какво правят руските орки в Украйна !!!! Ама това ........напролет!!!!ни от руските орки ,разликата е ,че в Мариопул има холера и е под карантина ,както и сирийския град Алепу !!! Общото между последните два е ,че все още са пид руска окупация!! За любизнателните : последно холера в Европа е имало през Първата световна война!! Тук завършвам с : no comment!!!!

Как украинците в Херсон посрещат своите освободители. https://www.youtube.com/watch?v=egD1CtL9j_U https://www.youtube.com/watch?v=NLYYLZrk6I0 Руски лайнари , къде са нацистите бе?? Да ви кажа, нацистите се изтеглиха от Херсон.

утре Москва

Величествено и смело отстъпление от страна на Русия. Браво! Продължавайте смело.

Спокоен съм ,бе Павле !!! Аз съм търпелив и ще изчакам тази зима да си изядат прикладите на пушките от глад ,както предрече Рейгън още 1983 г. и тогава ще те питам къде серат гладните и какво правят руските орки в Украйна !!!! Ама това ........напролет!!!!

Ши са построи не се тревожете. Важното е , че няма раши.

За такива четящи руски УНИАН поства тая помия.

Ами изнасят се руснаците свършиха си раотата ::) Укаина е силно милитализирана !:):) Наркомана е възкачен до живот като президент !:):) Фашисти вече няма в Украина аиде да има на фона на тия в Русия са нищо броика !:):) Прелетните птици от американските лаборатории отлетяха в сибир :)!!! Сенегал вече е верен съюзник на Русия !!:) макар и единствен Победиха НАТО поне 3 пъти :) поне по телевизията !:):) Показаха купчина безаналогови оръжия ама на купчини хахаах! Показаха как могат да ходят в чужбина и без танкове хохохохо! Показаха на Европа че може и без руски газ и руски нефт :):) Показа и на света че живота на един руснак е безценен колкто и цената на лада без. АВС.

Украинската армия страхотно израсна и сега е една чисто западна армия! След войната Украйна ще е напълно готова за НАТО! В началото на войната беше абсолютно неподготвена, руснаците разрушиха цялата военна инфраструктура за няколко дни!

Безгранични са комплексите им за величие

Но укрите разрушоха моста , изстреляха поне 100 ракети по него

Великият руски мир е илюзия за полезните идиоти

демек руснаците заминаха У ЛЕВО ;0;0;0

1/3 та от Украйна остава под руски контрол.

Колко дълго ще я задържат е въпроса! Дали до пролетта или до лятото на следващата година!

Даже не е 20 проц вече 18 някъде

Могучая клекна без нито един изстрел

Реално един месец бяха обсадени руските сили в Херсон. Доставките почти не стигаха до там, а Русия насочи всички сили към луганск и запорожие

Мутрафонова ли ти го каза, или седиш от дясно на джуджакапри разборите в кремль

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски ,България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 години руски гнет и ХИБРИДНАТА война, което ни направи най-бедната държава в Европа..... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!

Така е!

Тва че украиницте си извоюваха свободата не значи Че ще во дадем вашета :):) Ако си я извоювате тогава може така от дивана не става

Ама пак ли се надате бе смешници ,сега на некакви споразумения , не разбрахте ли че войната е поне до границите от 24 .02 и нов референдум в Донецк и Луганск - това е максималното на което може да се надява Путин и отсрочка за Крим и статута му с разрешение за временно ползване …съответно единствения проблем е че изродите разрушиха и укендзаха всички градове които връщат … но ще си плащат нали са богата държава Все пак дали Русия няма да остатъпи и Крим. толкова са некадърни и бързи в отстъпленията че не изключвам

А междувременно жива укросвиня няма да остане :)

Пожелавам ти някоя улросвиня да те изплющи

Руски курви и алкохолици днес каzах ли ви да си ебете путката майчина или съм zабравил ?

Клозетчия, смърди, дали е от теб?

Тролчетата от АзБ - защо не се радвате заедно с украинските си приятелчета? Толкова напъни да се разруши Антоновския мост. Ето ви го разрушен - какво сте се разревали?!? Колко Хаймърса изстреляха по него - файда йок. Сега би трябвало да кандисате и да се поинтересувате дали пък случайно зад гърба на Украйна Съливан не е договорил с Патрушев част от Незалежната да отиде там, дето и е мястото. Едни зли езици нещо такива мити неща твърдят, а?!? За цялата "деснобережна" се чува...

Злите езици от руските медии са предназначени само за плоскоземците, де си пазят главите от Бил Гейтс, та белким не ги чипира!

Съобщение до руските военни, останали в наскоро деокупирания Херсон, предлага им се последен шанс, да се предадат: „Херсон се връща под контрола на Украйна, части на Въоръжените сили на Украйна навлизат в града. Пътищата за отстъпление на руските нашественици са под огневия контрол на украинската армия. Всякакви опити за противопоставяне на въоръжените сили на Украйна ще бъдат прекратени. Всеки руски войник, който окаже съпротива, ще бъде унищожен. Имате единствения шанс да избегнете смъртта - незабавно се предайте ”

"Всички руски военнослужещи са преминали на левия бряг." По-точно описание на днешната руска армия няма. Банда гейове с безбожниците на Кадиров и престъпниците на Пригожин. Срам ме е, че съм ви свалял шапка.

E не е ,, достойно'' като америкаците от Афганистан ...

Най-жалкото е, че изродите на Кадиров изнасилвали нашите новобранци!

ХА ХА ХА https://www.dailymail.co.uk/news/article-11417563/Putin-offered-surrender-terms-West-loses-control-Kherson.html

Гледам как козяшкити ЛГБТейци се радват че са им отстъпили малко земя , а не се сещат как ще им го нахуят до месец !

Как си го нахлузиха искаш да кажеш сами путинските импотенти с безсмислената излагация - операция

Даже не и както руснаците в Афганистан! Много, ама много по-жалки са руснаците!

преди 2 месеца имаше украинска контраофанзива в Донбас , а русоробите чертаехте някакви велики планове , че руснаците нарочно ги вкарвали в "чувал" и щели да ги изпепеляват със безаналоговите катюши Солнцепек дето вече пътували натам. Та да питам......стигнаха ли вече или и те като оная 60 км колона към Киев някъде се загубиха ?

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 години руски гнет и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни ,което ни направи най-бедната държава в Европа ...Честито на всички истински българи ...

Гяурчо - докато не станеш пак Асан ... мир няма да има .

И Асан няма да стане.Ще стане куха лейка,забита на кол,след като дойдат турчата в държавицата Бг.

Безказармениците си мислят че са победели!!! Боже колко дебили тука !!! Абе стратегията се УЧИ В КАЗАРМАТА НЕ НА КЛАВИАТУРАТА!!! ТАКА че затишие пред буря!!!

По-скоро рашка-педерашка унизително пръдна, за да не се насере..

В казармата се учи тактика до ниво взвод. Във военното училище се учи до ниво батальон. Стратегия се учи във Военната академия.