Собственикът на скандалния комплекс “Златна перла” сам събаря постройките

Собственикът на скандалния комплекс “Златна перла” до село Варвара край Царево - фирма “Краш 2000”, започна сам да събаря постройките ден преди насроченото за днес принудително премахване, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на скандалния комплекс “Златна перла” сам събаря постройките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До края на годината ще започне нов строеж. Ще го започне правилния човек, който знае коя партия да спонсорира.

Прав си, но разбери и правителството. Все пак трябва да отчете нещо свършено. Като изкарат календара с успехите събарянето на този строеж и дома на отец Иван ще са на челни места. За 3 години събориха две рибарски колиби, а хвърчаха с вертолети и даваха обещания на матряла.

След като строежа бе спрян от правителството през 2006, беше крайно време съда да си свърши работата. И съда си свърши добре работата .

Добре и "навреме"! След шест години.........

"Много съм разстроена и ядосана, заяви англичанката. " Аз съм мома-англичанка,измамена от.......строителната мафия.

Както каза един местен кмет, тези построени сгради трябваше да се използват за нещо. Така, освен другото, щеше да има и работни места за хората там. А и, така или иначе, там ще се строи. Не е ли пълно безсмислие, в такъв случай.

Защо, бе идиоти, събаряте нещо готово?! Защо не го конфискувахте в полза на държавата и да се направи там рехабилитационен център за болни деца или нещо такова? ЗАЩО???

Защото се получава заобикаляне на закона,- за едни не може, тава което са построили им се конфискува, и се дава на други да правят някакви центрове! Тогава сигорно пръв ще питаш къде е правдата, защо за едни може за други не!!!

Там е разрешено строителството и това ще се случи, само че по друг начин /каквото и да значи/. Нещо такова казаха. Така че, смятам, достатъчно е да се отнеме в полза на държавата.

И познай кой щеше да работи в този център "конфискуван" от държавата (разбирай персонално от Боко, Цоко и другото вице Доко). Дали нямаше да им дойде дюшеш да наместят едни свои хора наготово, и с необичайно висока бюджетна заплата).

няма как да вкарат всички спекуланти на топло, понеше не стигат затворите ! поне да бяха превърнали "перла "в затворен комплех за непоправими ! , при хляб и солена вода !

Хляб и солена вода - не е хуманно.Аз предлагам хляб и солена риба без вода.

Правилно решение на правителството. Беззаконията трябва да се наказват за да не станат правило.

А не можеше ли пак да има наказание с отнемане в полза на държавата, без да се руши?

-Браво на предишното управление на БСП+ ,че е Спряло строежа ! -Браво на Българският Съд ,че е решил да бъде Разришен !- -Браво на Министър Павлова ,че ще се Изпъчи пред ТВ Камерите и ГЕРБ Пак ще оберат Чужди Лаври! Браво !

"Разришен" да се чете Разрушен

На запад такъв "инвеститор" се нарича СПЕКУЛАНТ ! Край на спекулата !

"Котарациии" мяу, мяу

"циганите крадът" е девизат в България, тогава обратният извод е : "цяла България от 22 години се управлиява от цигани !"

тя фирмата си го е предсказала с името си "краш," но никой не го е разбрал на време, най малко купувачите !

Герб Царево са паднали толква ниско, въобще не се очудвам че не правят нищо в интерес на хората освен родата. Ама какво да ги коментираме тя главната архитектка е бивша затворничка (так се говори), правете си сметката за кво иде реч. Циганските кочори (гласоподавателите на ГЕРБ) са повече от къщите на местното население но те са законни, въпреки че не плащат, ток, вода данъци, такса смет и т.н.

Мисля г-н Muddy Waters, че не е необходимо да измисляме колелото. В световната практика въпроса с циганите може да се реши от раз, като ги съберат в една строго определена зона наречена бантустан, която ще могат да напускат само онези от тях, които доброволно и доброжелателно искат да са полезни с делата си на българското общество. Аман от кючеците, чалгата, танците, музиката и кражбите им. Трябва добросъвестно да учат и работят, иначе за какво са тук, в България?!

Не циганите са обект на тази статия, но щом сте подхванали темата, с тях трябва да се работи цивилизовано. Правителството трябва да скача като ужилено при всеки опит за дискриминация или репатриране, от която и да е европейска страна. Те искат да бъдат европейци там, не тук и ние трябва да насърчаваме европейската им ориентация!

За нарушаване законите на страната, дори тя да се нарича България, дори да е разрушавана от ГЕРБ, дори да се нарича "демократична, се полага затвор. 22 години разни търгаши, криминални елементи и тарикати от задните ни дворове разплакват мамата на нацията и на държавата. 22 години се вихри дива корупция, анархия и рушене устоите на родината ни от глутници управленци, за които трябва куршум в тила. Време е да дойде Правителство на националното спасение или да се намеси армията, натирена далече оттук. Да спрат гаврата с морето ни, с горите ни, с природата ни. Да си вървят на майната, откъдето са дошли!

Там е работата, че ако им съборят копторите, държавата трябва да им осигури жилища- с твоите данъци, а и не само.

Махат едни бандюги да дойдат други приближени на сегашните властници.За да се стигне до това положение някой ще понесе ли отговорност?

така ли правят? махат едни бандюги за да дойдат други? малоумието яко е подхванало платените плювачи в интернет.

???,май не си вникнал в проблема или при тебе играе парата.

> Разследването е приключено без да бъде разследвано докрай кой е използвал фалшификата и е внесъл документа в Община Царево. Това дори теоритично възможно ли е?

Вестници. Телевизия. Фейсбук, Бивол, дори АЗ ще ви публикувам документа.

Това са бившето Мултигруп - достойни наследници на Илийката Павлов. Измами, подправени документи, кражби-старите навици не умират.

А кога менте-президента Плевелиев ще си събори сам незаконната вила на брега на морето?

Ще я събори. Ще я събори ама друг път.

Пухкавата лелка Павлова наследничка на пишман партизани да удържи на думата си за незаконните строежи и да започне първо от мангалите.Който има документ има,който няма събаряне незабавно и марш в Индия.Там по р.Инд има много свободни парцели за застрояване!

Както казва Бръм, кой ще разследва до край фалшификацията на подпис и то на зам. министър!!!!????? И дали някой ще лежи в затвора както е редно???

Прокуратурата трябва да се задейства среу този изманик Петко Арнаудов, а също да види къде е вдигнал сграда г-н Денков-тъст на г-н Ставийски.

Едни строежи събарят , други също незаконни стават законни в даден момент. Как става???????????

Ами вече не става. Информирай се преди да пишеш.

???,май не си вникнал в проблема или при тебе играе парата.

Става,става и още как.

това са хора на гладните управлеващи, никой не почва да строи без благословията на властта!!!!!!!!!

трябва да започнат събарянето и на бетонното чудовище,което е недостроено преди Царево- така нареченото "Коста дел кроко".Трябва да излезем повече хора, заедно със студентите, за да се спрат всички безобразия по морето и планинските курорти.

И защо не се разследва кой е фалшифицирал подписа ва зам.министъра. Това е основния и най-важен въпрос?!?

Тъкмо и аз това се чудех. Незаконна ли е или неузаконена или незаколена?

И аз това питам и се опитвам да разбера от няколко години, но "от умрял писмо" ... Защо не плащат сметки - ток, вода, данъци и т.н. ? Защо не им събарят незаконните постройки ? Защо дискриминират нас за сметка на циганите?

Цигани - незаконно, но как е възможно :) Ама нема интерес да ги вкарат в релсите - да работят, да учат, да си плащат сметките. Според мен, ако това продължи - не ми се мисли - гражданска война ли ще е, какво ще е ...

Ми защото те са електорат, а ти вечна опозиция!

В Царево имаме най-смотаната управа (сещай се Герб) от години насам. Много са алчни и изпозлват по всякакъв анчин властта която закупиха за да си избиват парите. Едва ли ще избутат целия мандат и ще има смени веднага след като падне това правителство догодина.

Като падне това правителство догодина - ще цъфнем и вържем. Предвид, че НЕ ОСТАНАХА политици, които да стават и за чеп за зеле...

Политици не останаха, но ако направим мажоритарен избор за ХОРА, може и да цъфнем на първо време, а дали ще вържем, зависи от идеите им. Политик е мръсна дума, като носителите си!

Не, че нещо - ама и тази фирма има едно име ...

Златна перла на Вълканов ще я съборят, но Николай Вълканов получи Горубсо и сега е почти монополист в един дял от областта на енергетиката. Същият който строи язовир Арда, който е близък на Доган, комуто платил милион за консултации, СЪЩИЯТ ТОЗИ ДНЕС ВЕЧЕ Е В БИЗНЕС КРЪГА НА БОРИСОВ. "Енергията" не се губи- тя само преминава от едно състояние в друго.

Златна перла на Вълканов ще я съборят, но Николай Вълканов получи Горубсо и сега е почти монополист в един дял от областта на енергетиката. Същият който строи язовир Арда, който е близък на Доган, комуто платил милион за консултации, СЪЩИЯТ ТОЗИ ДНЕС ВЕЧЕ Е В БИЗНЕС КРЪГА НА БОРИСОВ. "Енергията" не се губи- тя само преминава от едно състояние в друго.