Страхил Делийски пред Dir.bg: Само пиарите на партиите не искат кабинет, но такъв ще има

Лявото обединение е проект за избори с ограничен електорален потенциал, контра на онова, което Нинова направи с БСП, коментира политологът

Обратно в новината

Коментари - Страхил Делийски пред Dir.bg: Само пиарите на партиите не искат кабинет, но такъв ще има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делийски, като политолог трябва да ползваш категории, от които обаче имаш представа поне. Обяснявам 1. Леви- хора работещи, без работодатели и едри земевладелци. 2. Десни- работодатели, собственици на заводи и земя. Други няма ...едните сме от едната страна, политиците обслужват само вторите

тъжния алкохолик е този.

какво смята курологът Страхил Делийски? Не разбрах друго, освен че с добре окосмената си путка може и по два едновременно да поема. От коя кръчма ги вадите тези дрипи?

Абе мъж с кукуригу!!! какво да коментираме повече????????

Този луд боклук представя желяното за действително. Най добре е да го евтаназират да не се мъчи....

Тоя говори пълни глупости! И на малките деца е ясно че отиваме на избори но не тоз вярва че ще има редовен кабинет нещо май изобщо не го слуша главата!

щом е ркъл начи кабинет ще има и точка! така беше и преди 30 и кусур години... все едно съм на площада и ги слушам.... и мога да се басирам че и след още 30 ще бъде точно същото; затова не съжалявам че тези 30 по-прозорливите не ги загубихме и не съжаляваме че трябваше да ви се радвахме и съчуствахме отдалече

... ще има защото така е заповядано от САЩ

Кабинет ще има ако ПП и ДБ проумеят, че Радев ги изигра. Новият месия - Левият проект ще глътне от гласовете на ПП и те ще са незначителна политичевска сила ако се напънат за нови избори. ДБ пък си купиха фабрика на Девети септември като се съюзвиха с ПП. Атанасов беше изигран от Радев на когото целуваше задника.

Интервюто е напълно безмислено след като все още няма даден отговор от различните партии и групи отцепници на бсп по предложението. Докато не започнем да чуваме нещо от тях всичките тези размисли и страсти за какво може и как да стане са безмислени. Пък и Нинова вече заяви, че просто очаква всички да се върнат обратно към партията без да има каквито и да било промени в партията. Пък и ако стане работата само ще губят от това след като доверието на народа в отцепниците е толкова малко, че на избори и 0.4% не виждат. "Така че аз мисля, че ще имаме редовен кабинет, въпреки играта на власт, чисто пиарската игра, която някои лидери се опитват да играят" Да да колкото повече време се отлага направата на редовен кабинет толкова по-големи шансове има да стане реалност, Мда! А кога може да се очаква това да стане? Декември месец ли или по някое време другата година? Защото така образно казано може да значи и 2030 г. Тъй като в петък се навършват два месеца от парламентарните избори.

кирчоококорчиме!

щом козяк е казал... Ама това няма да е български кабинет...

Този може да ръкомаха и говори 2 часа и накрая нищо да не каже. Аман от експерти грантаджии!

Близко до акъла. От хорски срам ще има Правителство, но най вероятно кратко. Делийски не каза нищо ново и незнайно. Правителство в момента е абсолютно нужно, а не пожелателно. Да се вържат в момента нещата, а после пак избори.

Спонсорите казват - ТРЕБЕ СЕ КРАДЕ! А служебните крадци нямат достатъчно права за целта.

От 1989 г никога е нямало български кабинет който да защитава интересите на собственият си народ До сега имаше половинка о маши на чужди интереси

Мнье, няма да има.

Какво ляво ви гони, беее???? Дясно управление ѝ трябва на тази държава, за да излезе от кризата, в която се намира!!! Лявото харчи готови направени пари. Ами ако ги няма? Тогава се фалира!!! Дясното създава нова стойност (продукт). Затова, за да направим ръст и да богатеем, ни трябва дясна политика!

По цял свят вече няма дясно и ляво, а само корпорации - не само у НАС. Но тук матрялът е много лош, наистина.

Ти по-добре си трай! Това, че не знаеш какво е ляво и дясно, и не разбираш смисъла, не означава, че ги няма! Какво означава: "... има само корпорации"? Те какво са???

Уважаеми, да не би да бъркате корпорациите с кооперации?

Страхил, а трябва ли ни такова правителство? На мен лично не ми трябват същите кратуни, докара ли ни до този хал от последните 33 години.

Тоя е подлога на Кирил и Асен

За твое сведение Страхо, много от гражданите също не искат такъв кабинет, какъвто се очаква да има...

и тоя е спал на Ванга доматите... къде се пръкват такива безименни нещастници да си говорят на оная работа.. парлама НЯМА да има...

Този инвестирал пари в изборите , другия инвестирал пари в изборите и сега искат правителство за да си ги върнат парите - леле мале !!!!

Айде стига с вече,покрай интернета се образоваха повече от хората.При каитализмът НЯМА лява партия и политика.За да има големият и средни ят бизнез трябва да са на държавата.Цялата земя също...Това е....Има ли някой не разбрал???

Боже-е-е-е, какви глупости си написал, братле. Ти сериозно ли???????

приказва глупости на търкалета .... Този парламент не се харесва на статуквото ,променят си закона за изборните шашми и наново , каквото сабя покаже !

Ял си Хапчета , за познаване Дрисък !

Кабинет има и сега ,не ни трябва кабинет с тези партии,добре сме без да се обявява война от редовно антируско правителство. Стига ни рекордната инфлация и мизерия за 21 век.

Рекордна инфлация и мизерия - слаба опорка. В България стандарта никога не е бил по-висок, с минимални нива на безработица, а що се отнася до инфлацията - при Жан Виденов цялата ни годишна инфлация сега е по-ниска от дневната през онези месеци.

Разиграва се политически театър с цел по-контролирано справяне с руската агентура в страната. В този политически театър участват всички парламентарни партии, като всеки има своята роля. Всичко това продължи няколко месеца и съвсем скоро очаквам Бойко Борисов да се оттегли от ГЕРБ и даде път за съставяне на редовно правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Възможно е обаче Бойко Борисов все още да не получава гаранции, че няма да бъде преследван по съдебен път и да не бърза в тази ситуация. Възможно е също Румен Радев да дава заявки сам де се справи със задачите на следващото правителство - оръжие за Украйна, национализация на Нефтохим-Бургас. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Правителство щяло да има разправя чиляка. А пък аз си мисля, че е по-добре е да няма. И вместо да дрънкат глупости да вземат да помислят защо над 70% от хората не гласуват. Защото тази мърша плюс онази мърша е равно на две мърши.

Когато БСП приканва леви формации джудженца за обединение....Всички Медии, аналлизатори...го обявяват за... .. Отчаян ход на....уж умиращото БСП... Но когато същото го правят ПП и ДБ, или ГЕРБ и СДС....за медиите е ...страхотно Обединение на дясното, на евроатлантизма....супер било! Отвратителни ,Политизирани български медии и журналисти...99% от тях.

Че то има ли БСП още?! Имаш предвид партията на Корнелия Нинова, нали? Не знам защо ги наричаш леви, обаче.

Редовно правителство ще има някога, но не сега ! Трай коньо докато междупартийните различия се избистрят !

Докато се избистрят различията, ще има смяна на начина на управление на страната, тъй като този се оказва вече неефективен !

Правителство няма да има докато мафията на хартиената бюлетина няма стабилно мнозинство, а именно поне 130 представители или докато ПП не обещаят, че няма да има раирани костюми за никого и не се гушнат с Батко.

Българино, ако продължаваш да се държиш като безмозъчно добиче, което всеки както си иска го язди и да чакаш някой да ти даде подаяние, няма да стане! На никой не му пука за тебе! Размърдай си мозъка и вземи съдбата в собствените си ръце. Помисли за децата си! На какво ги обричаш! И те ли трябва да слугуват на тъпи и безмозъчни крадци!

Не, няма да има. А ако има ще е от хартиената коалиция - ГЕРБ, ДПС, БСП плюс БВ - и ще бъдат изметени, защото никой няма да ги търпи Аман от "експерти"....

Не съм за нито една от партиите, които си изброил, но мадуровата коалиция ДБ и ПП не могат да изметат хартиената , поради простия факт, че 500-600 човека не стигат.

Един проект ако иска да се разпадне със скандали само след няколко месеца съществуване, неотменно трябва да покани Татяна Дончева в него. Тя вече започна изявите си по телевизиите и да ръси жлъч към всички и всичко. Прав ще излезе Румен Петков, че тишината в спалнята е пагубна. Толкова за съдбата на новият ляв проект.

Много Вожд, малко Индианец... Обречен Резерват! Хау, казах! (да не кажа по-лоша дума)

Ама пиарите не искат , защото ако има кабинет всичките техни усилия да плюят по другите партии отиват на кино и съответно те остават гладни. Както пееше Джон Ленон Да си представим , че партиите нямат пиари и съответно този ад в който ние живеем благодарение на тях изчезне ...

да отслабне, да се подстриже и обръсне. Ако трябва, да се измие. Защото и мозъкът му рошав, не мисли трезво.

Дружно ли ще крадете, ДЕПМ.

Народът търси дълбок смисъл в плитките хора /българските политици/..........................??????????

Печелиш награда за най-готин коментар, честно.

Колко повече време минава и колко повече спорят за изборният кодекс толкова по-сигурно , че ще има избори !