Стойчо Кацаров е бил в конфликт на интереси, глобен е с 5000 лева

Бившият здравен министър е бил председател на неправителствена организация, когато е встъпвал в длъжност в служебния кабинет, установи КПКОНПИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И призът се дава на Стойчо Кацаров за дейността му по време на двете служебни правителства.

Хаха 5000 лв. смешка! Трябва да му се забрани да заема административни длъжности до живот. Ние да вкараме главичката, то рамене няма. После нека ни глобяват! Дай да видим кой остава нахилен след това!

От хората на Мунчо какво друго да очакваме - шуробаджанащина и корупция ... Оп, последното Курнела каза, че го е преборила!

Най-после официално да бъде изобличен и недостатъчно строго наказан този долен десебарски протестър дето блокираше цяла седмица пътя за Гърция за да прокарва частни и партийни интереси на небългарски лобита.

Браво ,Цацаров.Пребори корупцията в здравеопазването.

голямя радост герберска. ще ви се връща многократно....

Браво на КПКОНПИ! За големите риби нищо, абсолютно нищо, но Кацаров явно е проблема на държавата. Същото като със специализираното правосъдие.

Ама ако интересите са били за 6 или 7 цифртена сума глобата е смешна. Например, ако ЧСИ наруши неправомерно и9нтересите на някой гражданин и му продаде на безценица имоти за милиони, е предвидена максимална глоба от няколко хилки. Смешно , а?

Не, не можеш да оправдаеш конфликт на интереси с това, че всички го правят... Освен това точно Стойчо беше новия морал, който разкриваше всички грозни далавери на предишните... Опа, ма той същото го правел, щото и те така... Еми за какво са изборите тогава?

5 000 е то само работата на комисивта за конфликт на интереси не може да плати..

Само в родният му град има доста бизнеси които работят за него

Глупости. Чисто заяждане си е това. Има корупция и то много по-сериозна, но това е дребно формално нарушение, което е без вреда. Тези споразумения се готвят месеци преди това.