Стойчо Кацаров: Допуснати са големи грешки с ваксинацията в България

Служебният здравен министър изброява пред депутатите пропуските на предишните управляващи

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Кацаров: Допуснати са големи грешки с ваксинацията в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каца с лайна - вземи да млъкнеш най-накрая щото утре няма да си министър - мисли за тогава

Когато става дума за много пари, за лобизъм и за тлъсти рушевети - какво тук значат някакви си десет хиляди живота!

който и да дойде на власт ще поддържа измамата наречена ковид.

Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ изпратиха отворено писмо до здравния министър. В него те се отказват от допълнителното възнаграждение, което бе предложено. Публикуваме писмото им без редакторска намеса: До Министъра на здравеопазването "Благодарственно" писмо Уважаеми г-н Министър, Благодарим за това,че през следващите месеци, след всеки контакт с пациент с доказан КОВИД 19 целият ни екип подробно по минути ще описва какво и как сме правили. След което според събраните от нас минути в рамките на месец ще ни плащат за всяка минута по 0,11 лв. допълнително възнаграждение. Това са много сериозни суми, от парите на данъкоплатците и ние смятаме благородно да се откажем от тях. Нямаме време нито да засичаме минутите с пациентите си, нито да описваме действията си при обслужване на десетките си контакти с пациенти на ден. Времето, което ще губим за описание на минутите, струващи по 0,11 лв. ни трябва за да лекуваме пациентите си. През последната година и половина всеки втори спешен медик прекара КОВИД 19 и знаем от личен опит,че ни стига една минута за да се заразим от пациент С ДОКАЗАН ИЛИ НЕ КОВИД 19 докато го преслушваме, взимаме му тест, дишаме един и същи въздух в линейката или го реанимираме. Г-н Министър ,тази минута струваше на 42- ма от нас живота им! С" благодарност" спешните медици от ЦСМП

Кацаров, а иди си с добро... Иначе...

"Стойчо Кацаров: Допуснати са големи грешки с ваксинацията в България" Стойчо! Грешки няма, понеже вирус няма, както твърди великия вирусолог, политолог, теолог, дипломат, певец, астронафт, писател, поет, журналист, хуморист, икономист, революционер и реформатор Слави Трифонов, да се свети името Му. Слави Трифонов. 10 март 2020 "Той коментира, че тази паника около коронавируса му изглежда напълно измислена и ненужна. Свикнали сме от деца да се разболяваме от грип, да пием лекарства, грипът да си заминава и ние да си живеем нормално. И сега защо е тая лудница, бе хора? Къде е здравият разум?" Слави Трифонов. 09 април 2020 Няма епидемия от коронавирус, двама генерали ни плашат Слави Трифонов.14 май 2020 Колкото повече Слави Трифонов разсъждава за вируса, толкова повече Борисов е виновен. Телевизионният водещ Трифонов упрекна премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб за паниката, страха, лъжите. "Премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб трябва да понесат своята отговорност. Бесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. С гласа на разума", Слави Трифонов се пита: лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора? 14. май 2020 Доктор Стоян Алексов твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус! "Коронавирусната инфекция не води до смърт", заяви д-р Алексов. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт. Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото такава няма.

За Англия и Испания които са с 80% имунизирано население са в червеният списък и се изискват имунизация, тестове и карантина,а за пристигащите от Русия не се изисква карантина?

Руснаците не идват от чужбина, те не са чужденци! България им принадлижи! Те пристигат в руската губерния Булгаристан!

За нас принудителено и задължително - боц за вас означава задължително и съвсем принудително шут и аут!

Какво да му се коментира на това: Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ написа писмо до министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров. Обръщението им иронично е наречено „Благодарственно писмо“. „Благодарим за това,че през следващите месеци, след всеки контакт с пациент с доказан КОВИД-19 целият ни екип подробно по минути ще описва какво и как сме правили. След което според събраните от нас минути в рамките на месец ще ни плащат за всяка минута по 0,11 лв. допълнително възнаграждение. Това са много сериозни суми, от парите на данъкоплатците и ние смятаме благородно да се откажем от тях“, пишат служителите в Спешната помощ. „Нямаме време нито да засичаме минутите с пациентите си, нито да описваме действията си при обслужване на десетките си контакти с пациенти на ден. Времето, което ще губим за описание на минутите, струващи по 0,11 лв. ни трябва за да лекуваме пациентите си. През последната година и половина всеки втори спешен медик прекара КОВИД 19 и знаем от личен опит,че ни стига една минута за да се заразим от пациент С ДОКАЗАН ИЛИ НЕ КОВИД 19 докато го преслушваме, взимаме му тест, дишаме един и същи въздух в линейката или го реанимираме. Г-н Министър, тази минута струваше на 42-ма от нас живота им! С благодарност спешните медици от ЦСМП“, завършва писмото.

Господин Кацаров пак се изсрахме на метенето! Н

СПЕШНИТЕ МЕДИЦИ ДНЕС " БЛАГОДАРЯТ" НА КАЦАРОВ ЗА ТОВА, ЧЕ ГИ КАРА ДА ОПИСВАТ ПО МИНУТИ ДЕЙСТВИЯТА СИ ПРИ ПАЦИЕНТ С ДОКАЗАН КОВИД И ЩЕ ИМ ПЛАЩА НА МИНУТА ПО 11 СТОТИНКИ!!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА.....!!!!

като истински комуняга е нагъл в лъжите. На черното вика бяло и си вярва. "Това заяви от парламентарната трибуна служебният здравен министър Стойчо Кацаров, който отговаря на депутатски въпроси относно подготовката на здравната система за посрещане на нова вълна на заболели от COVID-19 през есента и изграждането на национална детска болница. По думите му от декември до 10 май броят на ваксинираните над 60-годишна възраст е 430 000 души. От 10 май (при идването на служебния кабинет) досега са ваксинирани 490 000 души. " - това го казва при 970 000 със завършен цикъл. Според него само ваксинираните над 60-годишни са 920 000. Тези поставени ваксини след 10 май основно са вторите дози на АЗ и служебното правителство няма никаква заслуга за тях. Второ - грешка било, че са поръчани повече дози АЗ и това било спънало ваксинацията. Германия, която заложи за масова ваксина на разработката на института Пастьор, какво да каже, като от там нищо не получи. Разработката и беше спряна февруари месец 2021. Да не забравяме, че държавата си плаща поръчаните/получените ваксини, а Пфайзер беше 7-8 пъти по-скъп от АЗ и изискваше условия за съхранение, които го правят неподходящ за масова ваксинация.

Ненормалник.Ти си срам за лекарското съсловие

Направите Балтов министер и всичко ще е наред

Абсолютен глупак е този Стойчо Кацаров! Грешка било, че дали приоритет на Астра Зенека. Ваксините са поръчани преди да бъдат не само произведени, а и изобретени дори. Как може да се знае коя ще е най-успешната, че да я поръчаме само нея? Това е все едно да обвиняваш някой, че не е познал къде е топчето на "Тука има, тука нема" . Другата грешка било, че трябвало да се даде приоритет на възрастните, ами той като го даде на тях и какво стана, ваксинацията спря. Т.е. имаме доказателство, че Кацаров не е прав, но той продължава да упорства и да отрича очевидното. Този ще дойде по-прост и от Мангъра.

Най-глупавото нещо е да критикуваш някого за грешки в миналото. То е много лесно след време да се коментира. Хората в собственият си живот като се обърнат назад и виждат колко грешки са направили, като ли за други хора.

ДОБЪР АНАЛИЗ.

Почти нищо вярно няма. Баща ми на 91. и др. възрастни са ваксинирани с Астра .И нищо им няма. Ето ти "Профилактична ваксинация срещу Covid-19" : COVID-19 Vaccine (ChAdOx1-S [recombinant]) AstraZeneca AB, Доза: 1 от 2, Партиден номер: ABV5441 / 30.06.2021; средата на 02.2021. Я кажи нещо. Поръчана е много Астра ,защото България е бедна. Осигури повече приходи от неосигурените ти пациенти в Пациентските ви организации, за по-скъпите ваксини и тогава, тогава говори. Кажи от тук нататък какво ще подобриш. Не критикувай миналото. Колко годинки си работил като лекар...

ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА - И НА БАБА МИ НИЩО Й НЯМА И ВЪОБЩЕ НЕ Е ВАКСИНИРАНА. СЕГА ТРЯБВА ПАК ДА ГО ВАКСИНИРАШ - АВГУСТ.

Много точен анализ! Мутрата с неговите ибрикчии закопаха преждевременно маса народ! Светла им памет.

УРОД!

Обикалях половин ден Пирогов с 15-годишната си дъщеря, да се ваксинираме. Оказа се, че въпреки, че има заповед за ваксиниране на 12-15 годишните, на практика НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ТОВА ДА СТАНЕ. В Пирогов обиколихме 3 точки за ваксиниране и НАВСЯКЪДЕ ни искаха заключение на педиатър. После търсихме и педиатър 2 часа, да даде такова заключение. Не намерихме свободен такъв, въпреки наличието на цяло педиатрично отделение. Накрая се уговорихме с ДжиПката и свършихме работата там. След половин загубен ден. Това става по времето на твоето управление, Стойчо.

И ти ако мислиш, че си направил добро на дъщеря си - ЛЪЖЕШ СЕ ТОТАЛНО. БОЛЕДУВАТ СИ ХОРАТА И С ВАКСИНА И ТО - НЕ ЛЕКО.

пордният I.DIOТ, набучка ли си чавето малоумнико? а на жипката облиза ли Мекия креМвирш? В ада ще гориш за един плаж... но пък бай Шиле е доволен, за чавета хонорарите са по-големи от колкото за обикновените бунаци

Най-голямата грешка е че служуте на Дявола с тези фалшиви ваксини.Няма са ви се поклоним нито ще приемем белега на Звяра и няма да го носим на ръката си.Само Ийсус е пътят към спасението и който повярва ще се избави от Сатана завинаги.

Ти си психично болен.

Този дебил ли е. Един от виновните да няма ваксинация заради това, че не спряха да говорят той и още няколко човека против ваксините, че няма ковид, горяха маски! Колко трябва да си нагъл за да станеш Кацаров, колко?! Безкрайно!

Кацаров, ла*но такова, защо си превръщаш скръбта на хората в политическа пропаганда! Дано и ти се почувстваш така, както всички нас, които изгубихме близки заради COVID! Скапан червен боклук. Винаги другите са му виновни! Гнус ме е от всички комунисти!

Ваксина има - никога няма и да разберем, защото беше удобно всеки починал да го пишат умрял от ковид, но на маркетинга не му се отразява добре да има стстистика на починалите след ваксина. Стотици хиляди си отидоха от страничните реакции от ваксините, включително напълно здрави хора. Най-бързото е - Просто да им се пръсне сърцето - масивен инфаркт. Как получаваш фатален масивен инфаркт, след като ходиш редовно ка профилактични прегледи и нямаш никакви симптоми?! Изведнъж ти бодват експерименталното л@@@@ и свършваш. Ама тези хора ги пишат починали от инфаркт, инсулт... баси геноцида

Това са лъжи на служебния министър. Фактите: 1. Когато се поръчваха първите партиди още не се знаеше, че АстраЗенека ще е с по-слаба защита, а цената и беше в пъти по-ниска от Файзер. Ако бяха поръчали Файзер и накрая беше без разлика, обвиненията щяха да бъдат, че са прахосали държавни пари за много по-скъпа ваксина. 2. В България действията бяха много по-адекватни от други държави. В Германия нямаше зелени коридори и в един момент имаха няколко милиона дози на склад защото не даваха на младите хора да се ваксинират, а с възрастните течеше бавно. 3. Основният проблем с ваксинацията в България не е нито в старите нито в новите управляващи. Проблемът е, че България е една от страните с най-високо недоверие към ковид и ваксините и хората просто не искат да се ваксинират. Без разлика дали ще е Герб, БСП или ИТН.

Но бих добавил! С едно от най необразованото и калпаво население. Затова и ще освободим тази територия скоро.

Кацаров е еманация на простотията и наглоста. Елементарен лъжец , некадърник и подмазвач. Бай Ганьо , пасти да яде пред този типаж . Уникален идиот.

мръсни продажни боклуци, утре ще сте никой и вашите деца и внуци ще сърбат попарата която дробите за няколко сребърника

Докато в САЩ вече започват съдебни дела и производства срещу такива като теб, вие продължавате да налагате откровен геноцид! VAERS имат документирани над 11 000 смъртни случая само в САЩ след ваксини за Ковид, а в сената миналата седмица се обсъждаше, че официалните случаи са под 10% от реалните. Бесило!

Стойчо, а зад теб е Руменчо....

Извадка от листовката на Нурофен който всеки използва и въобще не се интересува от странични ефекти - Лекарства като Нурофен могат да бъдат свързани с леко повишен риск от сърдечен инцидент („миокарден инфаркт") или инсулт. Ако се появят някои от тези или други необичайни симптоми, спрете да взимате лекарствения продукт и незабавно се консултирайте с лекар.

Всички да пускат жалби срещу задължителната ваксинация

При тоя цървул ваксинациите спряха. Факт За всичко което следва съд, затвор, за умишлен геноцид над българския народ

Лжец долен, веднага си отмени заповедтта за пътуващи от Великобритания, няма да се ваксинирам...И при Борисов нямаше такова безобрязие

ИСКАМЕ ГИ ПОИМЕННО , ВЕДНАГА , рашофф-лйжата- N 2 !

От одеве слушам Кацаров. Какво му става на този човек? Да не преживял катарзис? От одеве хвали ваксините, ваксинирал се е, обяснява, че никой не е умрял от ваксина... Той взе като гербаджия да говори.

долна к---а си Стойчоооо...

Sara

Гнус ме е от това горе. Интелектуална, морална и професионална мизерия. Не мога да го гледам.

Много е лесно курвата Стойчо да седи на хладно в кабинета си и да критикува! Забрави ли бе, дьонме, каква беше ситуацията и че нямаше ваксини?

Кацаров!!! Когато гореше маски и обясняваше, че ваксините са лошо нещо въобще не попречи на ваканционната кампания))))) Боже!!!Как дишат някой хора??????? Питат го защо от над 30 000 на ден ,паднахме на 10-13 000, той отговоря какви били грешките на предходното правителство.... в момента ни управляват хора без грам морал!!!!! голям проблем било, че предишното правителство било поръчало Астра Зенека, а не от другите ваксини, КОИТО БИЛИ ОДОБРЕНИ ПО-КЪСНО....... Нагъл, нагъл, нагъл, че и в червата нагъл!!!!!!

ти си искаш простака Борисофф, занем!... Та да си простеете наволя, нали?!

Овцете ошашавени! Гласуват, тикат боклука напред и тънат в блатото от десетилетия.

Кажи твойте грешки. С ваксините от Астра пре нямаше проблем. После ги набедиха.

Този вирус скоро няма да ни остави. Ще си отидат още хиляди. И когато това стане, много ми се иска да го намеря тоя и шутове и бой с пръчки да го дотътря до същата трибуна и да му река" хайде сега разправяй, тези хиляди дето умряха, по коя вина ги няма".

Отначало нямаше ваксини и Борисов обикаляше и просеше.И заради вас хората не искаха да се ваксинират.Големите доставки дойдоха март и април.И затова имате ваксинирани Всъщност служебното правителство освен да плюе и уволнява нищо друго не свърши.А сега даже и открива грешки.Истината е че в България можеш да се ваксинираш без да си взимал час и дата което за повечето страни в ЕС е невъзможно ама въобще.А сега ще изхвърляме и подаряваме ваксини.На Бутан!!Заради онзи идиот Мангъров и този идиот Кацаров хората не се ваксинираха.А лошото е че след трета ще има и четвърта и пета вълна.В Дира ми се смееха,че септември ще има локдаун...Пригответе се.Все още граждани на Русия която има 21000 заразени на ден и 800 починали продължават да кацат в Бургас за което ти си виновен г-н Кацаров.Едва днес се изисква по сериозна предпазна мярка

А грешките на Кацаров, кога и на коя дата ще ги изброяваме пред парламента Български?

Кажи ги да ги чуем?

Той няма грешки, защото освет да плюе миналите и уволява, нищо друго не сътвори

потроши днес с нов договор с Глаксо Смит Клайн, поредните Милиарди за Лекарство за КОВИД, което НЕ е Удобрено от НИКОй, Включително от Евро-Агенцията по Лекарствата. Това при положение, че Ивермектин е удобрен от десетиление, струва буквално стотинки и от месеци е на 100% доказано, че Трепе КОВИД. После ми говорете, че няма Конспирации, да не е една Конспирация...

Руски трол!

87 000 лв.заплата. Гербаджийски торук тлъст

Балтов е назначен ОТ ГЕРДЖИКОВ ОЩЕ В ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО НА РУМЕН РАДЕВ. МНОГО УДОБНО ЗАБРАВЯТЕ.

По примера на Борисов и аз ще се ваксинирам. Набори сме и адаши, но ще изчакам, да видя дали ще даде при него странични ефекти. Проговори ли на 5 чужди езика и спре да псува, и стане възпитан, нещата са съмнителни с тези ваксини.

Още една идея - предложение. Тъй като се заговори за позитивна кампания в полза на ваксините, а не негативна заплашителна кампания досега в стила "Яко ще се мре!". В този ред на мисли, ако трябва да се води такава кампания, аз призовавам (пак министъра и всички останали) да се спрат лъжите. И не само да се спрат лъжите, а да започне да се казва истината, цялата истина, и нищо освен истината. Израз който сме гледали по американските филми в съдебните зали на САЩ. А ако трябва да казваме цялата истина за ваксините, то тя съдържа една малка неизказана подробност: Всички ваксини са одобрени за спешна употреба (Emergency Use Authorization), и като такива никога не биха били одобрени в нормални обстоятелства, без да има пандемия. Като такива, те все още са в трета фаза на клинични изпитания, и това е причината да се иска деклариране на информирано съгласие че да, знам че има риск да умра от инсулт след ваксинация, но той е примерно хиляда пъти по-малък отколкото ако се разболея от КОВИД и умра от вируса. Пълно разрешително за употреба на ваксините има само в три държави по света: Австралия, Саудитска Арабия и Бразилия. Проверил съм фактите, затова си позволявам да ги оповестя. Ако някой има възражения по тях може да ги каже. Но това мисля, че трябва да е част от позитивната кампания за ваксинация. Трябва хората да го знаят и да, който го е страх от вируса - нека се ваксинира, не са чак толкова страшни, но нито предпазват напълно, нито пък са напълно безвредни.

Всички противогрипни ваксини се модифицират ежегодно и след няколко месеца са по аптеките. В този ред на мисли - векторните ваксини не са нищо по-различно. Колкото до РНК - да това е нова технология с ограничен период и минимален обхват на тестване.

в Пленарната зала - Всички Без Маски и Дистанция, но седнали да поучават Плебейте и Пролетариите!!

най-голямата грешка на ГЕРБ по отношние на ваксините беше, че просто мълчаха и никаква сериозна информационна кампания не направиха. Хората бяха оставени на фейсбук и разни долнопробни конспиративни сайтчета да им разказват колко са лоши ваксините и нормално масово им повярваха на глупостите. оня ден Борисов се ваксинира! Новина ... да го беше направил преди половин година, за да поведе народа!

Имайте предвид, че той изкара вируса и е един от малкото, който се ваксинира след прекарана инфекция!

Не, те не мълчаха! Или по-скоро да, мълчаха, но мълчаха по отношение на ползите от ваксинирането. Обаче не спряха да ни хипнотизират как ако не се ваксинираме ще се разболеем тежко, ще ни сложат в интензивното на болницата на респиратор, ще умрем и накрая ще ни увият в полиетиленов чувал за трупове с цип, който накрая ще го закопчаят. Това им беше грешката и тя никак не беше малка! А ако и това не помагаше, както явно виждаме че не помага, почваха да ни заплашват със всякакви наказания, само дето не извадиха калашници с бойни патрони срещу всички нас, които не проявяваме интерес към доброволните ваксини. Точно така: Държа да подчератая, че не се интересувам от ваксините! Не че ме е страх. Да, може би само малко ме е страх, но не толкова колкото ме е страх от самия вирус. Но просто не проявявам интерес към ваксините, както не съм проявявал интерес и към противогрипните ваксини. Всъщност, признавам си че ме е страх и от грипа. Още повече че съм го карал и то доста тежко. Значи, цялата тази негативна кампания много ми прилича на религиозна проповед! Така от църквата на адвентистите от седмия ден ти обясняват, че ако не вярваш в Исус Христос, ще се пържиш в Ада обречен на вечни мъки! Да, доброволно е, може и да не вярваш в Исус Христос, но това е положението ако не вярваш!