Стойчев: Промяната на технологията за отчитане на резултатите винаги сменя шампионите

"Машинният вот спря от участие хора, които биха гласували за партии от хартиената коалиция"

Обратно в новината

Коментари - Стойчев: Промяната на технологията за отчитане на резултатите винаги сменя шампионите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарни сме на Жан Виденов, че подаде документи за ЕС.б и сега благоденстваме! Янукович послуша Русия, оказа се мек, отказа се и докара Украйна до война вместо благоденствие!

Надявам се ПП и ДБ ще инвестират милиардите от Нексо в гласове от братятя! Искам да видя всички маали наши!

ОТ ОТРОЧЕТА НА БКП, НАРИЧАНИ "ПАРТИИ", НЕ Е КАЗАЛА ДО МОМЕНТА, ЧЕ ИСКА ДА СЪБОРИ 140 ГОДИШНОТО ЧУЖДО ЧУЧЕЛО, ГРОЗЯЩО СГРАДАТА НА УЖ "НАРОДНОТО" СЪБРАНИЕ ! СИРЕЧ - НЯМА ПРОМЯНА "В ГЛАВАТА" ! А ЗНАЧИ - НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА - НИТО В ТЯЛОТО, НИТО В КРАКАТА ! НЯМА ДА ВИ "ГЛАСУВАМЕ" ! ВИЕ НЕ ЗАЩИТИХТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ В ТЕЧЕНИЕ НА 15 ГОДИНИ БЛЯДСКИ УНИЖЕНИЯ И ПРОВОКАЦИИ , Т.Е. НЕ ЗАЩИТИХТЕ Т.Н. "НАЦИОНАЛЕН" ИНТЕРЕС , В ОСНОВАТА НА КОЙТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТТА НА НАРОДА И ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА ! ДОКАТО ОСТАВАМЕ ПОДЧИНИ НА БЛЯДОВЕТА - НИКАКВО "ГЛАСУВАНЕ" НЯМА ДА ВИДИТЕ ! "ДЪРЖАВАТА" ТРЯБВА ПУБЛИЧНО РЯЗКСО ДА СЕ ДИСТАНИЦИРА ОТ МОСКАЛИТЕ ВВЪ ВСЯКО ОТНЕШЕНИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ - ПОЛИТЕЧСКО И ИКОНОМИЧЕСКО !

Стоюсредния кой ли го слуша? Тя и главата не го слуша

Относно СМЕСЕНОТО гласуване, ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ. Което е ДОБРЕ; ЛОШОТО е, че мнозинтвото хора НЕ ВЯРВА на ЧУВАЛИТЕ с БЮЛЕТИНИ. Относно ТЕХНОЛОГИЯТА за ОТЧИТАНЕ на РЕЗУЛТАТИТЕ, герберът проф. М. Константинов не вижда разлика и предрича ПОБЕДА на Коалицията "ПП/ДБ".

Машините спряха най-вече ромите на Вожда ти. Видя се - 450 хил гласа по-малко за Гробарите.

Ох на тоя искам да му се изпразня на челото

Според това недоразумение честни избори са невъзможни. Къде ги намираме все такива....

Гешев трябва да пази чекмеджетата а не жълтите павета които герб окрадоха

Над 75% от българите ЕДВА СВЪРЗВАЛИ ДВАТА КРАЯ - българско БЛАГОДЕНСТВИЕ по ЕВРОПЕЙСКИ, а?!

Докато има 4 окупационни американски бази, изборите ще бъдат бутафорни. Демокрация и справедливост също.

Липсва надпис Платена от чекмеджето публикация. Стойчо е явен гербераст, даже ходи да се бие по улиците през 2020 година, да ги защитава.

В САЩ гласуването не е тайно.Там явно са по изостанали от наща демокрация.

не е миризлив комугняс като теб

Циганите са основния електорат ГЕРБ, ДПС И БСП.

Тая Копейка пак се изявява. Аман от платени клакьори, и идиоти

Ако технологията за гласуване променя резултатите, то има нещо много сбъркано в нея!

Казах ви че ПП са шарлатани, не ме слушахте тогава. Нищо че аз ви ги пробутах. Хахахаха.

стига шашми с броенето, бе! кой ще отиде пак на избори за да участва в шашпмите, а?

Там са големите шашми и липса на контрол! Хартиените бюлетини са налични и при съмнения могат да бъдат преброени! Но и това е решено с видеоконтрола на жива и със записите!

Стойчо е преподавател в Политология в СУ, оттам го знам. Всички преподаватели в Политологията са към някоя партия - Румяна Коларова към ГЕРБ, беше шеф на кабинета на Плевнелиев. Буруджиева към БСП. Александър Томов (Лупи) дори няма да го коментирам.

Много хора не вярват на гласуването с машини, затова и по-малко хора гласуваха!

...а помниш ли как се напихме на крепоста на Кракра

Този е шимпанзето на Тиквата.

Може да сме последни в ЕС, но народът си живее царски като никога.  Добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Бяхме на източния полюс - мизерия, сега сме на западния - благоденствие!

В Случая с политолога Стойчо иде реч за "ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ". "Промяната на ТЕХНОЛОГИЯТА, ПО КОЯТО СЕ ОТЧИТАТ РЕЗУЛТАТИТЕ.... винаги сменя шампионите." Стойчо искал да каже, че ШАМПИОНИТЕ се СМЕНЯТ при ПРОМЯНА на ТЕХНОЛОГИЯТА на ГЛАСУВАНЕ - при гласуването с БЮЛЕТИНИ печели ХАРТИЕНАТА коалиция; при МАШИННО гласуване печели УМНОКРАСИВИТЕТЪТ.

БЛАГОДЕНСТВАЩАТА в ПСИХОТО, разкарай се!

КОИ хартийки ЩЕ БРОИШ - НАДРАСКАНИТЕ, СКЪСАНИТЕ/ПРИБРАНИТЕ или ДОБАВЕНИТЕ?! Ако отговорът те затруднява - допитай се до БИВШИЯ КМЕТ на Пловдив!

Разбира се, Бай Ганьо вярва в Барба Ганьос с ЧУВАЛА.

Лято 2020-хората протестирахме.И този екземпляр платен ...лог,се опита да пробива с кола протеста и вдигаше скандали на Орлов мост.Винаги е гравитирал към човека с кюлчетата.И сега защо го реанимирате вие в медиите?На чия страна сте?

Защо ще гласувам за ПП - ДБ: - вдигнаха пенсиите значително; - помогнаха на Украйна тогава, когато имаше огромна нужда от оръжие и горива; - изгониха толкова руски шпиони, колкото през цялата история на България не са гонени; - откъснаха България от руската газова зависимост; - показаха, че промяна в България е възможна и то бързо, в кратки срокове.... Да, те са моят избор! Имат моя глас.

Тази медия прокарва руското влияние и е в услуга на руските интереси.

Да правят правителство ГЕРБ и ДПС, ще е голям смях как ще управляват под обсада в центъра на София.

Че твойте любими БСП 3 пъти са били в коалиция с ДПС, та не се прави на много умна да ги прехвъляш на ГЕРБ.

КИре ти ли си бре, нали си обещахме заедно да лъжем и крадем

Я да ви видя, сега като не плащам как ще се рекламирате нещастници

Стойчо си е герберастко мекере.

оправете си гласуването . Нарочно го правите, но не е честно.

среден пръст беше се врязал нарочно сред протестиращи българи. Трябваше академичния съвет на СУ веднага да го уволнят. Срам и позор е за университета, както онзи консул на Барбароса - ехидното плагиатче и адвокат че на учиндолският помияр.

А тъй,!

На кого пречи това ,че около милион избиратели още ще могат да гласуват .Наказвате ги за това ,че не завират по цял ден носовете си в телефони, таблети. Ами работят , за да могат отрочетата им да папкат и да джиткат насам-натам.И имат достойнство , което не им позволява да стоят 20 минути пред машината и да я гледат като голям камък.Но пък знаят много по-полезни неща , от които зависи оцеляването им. "Добрите сили" трябва да са благодарни, че имат вече оправдание за загубените избори - хартиената бюлетина. Но Стойчев е прав, че тези хора едва ли ще гласуват за тях. И това им кърши кръста.

измислен коментатор - "политолог" отново се опитва да внушава на хората за някакви ГЕРП или ПП- и ДБ - та! Тези са в историята, като най-долни продажници и предатели на България и българския народ! Управлението на държавата ни скоро ще е при тези, които мислят и действат в полза на народа!

Ви намират толкова прости не проумявам!?

Машинният вот докара най-големите нищожества управлявали България: злобния поттик на руски конци и инфантилните невежества Кики и Кокорчо

Протоколите от следващите избори вече са попълнени и прошнуровани. Чувалите с бюлетини са приготвени. Герб, Дпс, Бсп - форевър !

Герберчето се кефи само на простотията си

Мислете, ето истината. Сега СРЗ 1800 лв, бензин 2.50 лв. Купуваш близо 720 ЛИТРА.  Освен това, СРЗ сега е доста по висока, защото 700 хил. се водят  на мрз, а получават доста повече. 1989 г. СР3 274 лв., бензин.0.80 лв. Купуваш 340 литра. Същото година за да купиш един скапан телевизор - гълъбарник тежащ 100 кг. , трябваха четири СРЗ!

сега ще гласуват повече хора и ще има много изненади.Да му мислят Простите и Мравояда,ще гледат парламента само по телевизията.

"инициативата на ИТН за референдум е с цел да черпят от популярността на президента." На Копейките - също. Затова рейтингът на Радев потъна и продължава надолу.

на Парапета,Дай ибетата и Чекмеджетата отдавна падна под нулата.