Стоянов: Рашков ме запозна с Димитрови, бях на разпит, но не за митниците и Коцев (видео)

Вътрешният министър заяви, че има информация за "вечеринки, които са организирани в дома на Бойко Рашков в тесен кръг, на които са се разпределяли задачи на всеки присъстващ"

Обратно в новината

Коментари - Стоянов: Рашков ме запозна с Димитрови, бях на разпит, но не за митниците и Коцев (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да идва Възраждане и да ви натика по затворите крадлива сган.

Тоя не е ли разбрал че таралеж за възглавница и полицай за приятел не ставават

Послушко

Многоса го настъпили чак очите ме изкочили

Калинко Стоянов от селското РПУ Поморийска гроздова го парашутираа в София министър. Ее?

в качеството на какви персони, Рашков запознал всички от МВР с Димитрови?

Едно време държавата си имаше мафия, сега мафията си има държава, това е положението и изглежда само ПП и ДБ - говоря зъ онези при тях, които мафията не е кръстила - упорито не искат да го схванат! Казвах ли ви, че без Антимафия с нашите партньори отвън България ще си остане местопрестъпление на Мутрите! Сега очевидно са на ход ПАРТНЬОРИТЕ ни, на които абсолютно всичко и абсолютно ясно и ни гледат сеира!

След анонимния свидетел # 3 - главния секретар на МВР Живко Коцев, сега чуваме публично и анонимния свидетел # 2 - министър на МВР Калин Стоянов! Аз като ви повтарям от 30 години, че мафията си има държава и това всъщност не е държава, а местопрестъпление! Сега предстои да чуем и анонимен свидетел # 1 в лицето на Борисов, който в огледалото си вижда Пеевски.

Звучи парадоксално , но ти си единственият свестен човек в тази държава..... Не се огъвай!!! В името на своя народ и родина....

Очевидно някой лъже и скоро най-вероятно ще разберем кой. Стоянов твърди, че ги бил запознал Рашков, когато бил министър, а други хора твърдят, че Стоянов се познавал с тях поне от 2016 г. Става все по-интересно.

Едно време мафията в лицето но шефа на разузнаването - на НРС, и “по случайност” ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов свали редовното правителство с премиер Филип Димитров с обвинения за БЪДЕЩИ НАМЕРЕНИЯ за престъпление с лъжи, за които си призна, но падна правителството, а не той тогава! Сега имаме ПРИЗНАТА от всички. НО НЕ И от прокуратурата и спужбите В СЪДА тежка и много, много дългогодишна ТЕЖКА ПРЕСТЪПНОСТ и изведнъж ни сервират обвинения ОТНОВО за … НАМЕРЕНИЯ да … БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, с обвинени сбъркани и сплашени (мафията ги умее тези работи, с концентрирани удари на глутницата по даден СИГТАЛ от Капо Ди Тути - Мутрата) същества като Живко Коцев и току що назначената кифла начело на митниците - Банкова ли беше. И сега тези двамцата не знаят какво им се е случило и откъде им е дошло. А е пределно ясно защо ни сервират тази поредна пошла сценка и този цирк!

То пред тези изпълнения апартаментите на Гумен Радеффф и на Цецко Цветанов, па и пачките на Боко някак си бледнеят. Един свестен няма в тази територия.

Сега ГЕРБ и ДПС и слугите им от ИТН (Тошко) упорито и загрижено питат колко пъти този келеш Стефан Димитров със старата ДС лисица - баща му (престъпник от истинската ДС ОПГ на поредния “Петьо Еврото” в контрабандата) са били в МВР и Колко пъти са се срещали с някой от ръководството на МНР и защо. Ами пак да си дойдем на думата на дежавю то - помните ли как всички питахме колко пъти Пеевски е ходил в МВР при Цветанов (а се оказа че са се срещали редовно и извън МВР) и упорито се отказваше тази информация и старателно се криеше. И едва когато мафията се срита вътре в себе си и Борисов проплака, че Доган го поръчал и искали да го арестуват и убият в ареста, а Пеевски люто се закани на Цацаров Цецо на Кумецо се насра от страх и издаде четата как Цацаров му довел Посредника Пеевски на крака при него в кабинета му в МВР. Този филм аз съм го гледал и по-важното - си го спомням (и разбрал:) ) !

Опаааа - утиди коня у ряката. Рашкоффф със скромнити 19 кенефи на жена му излезе бандит. Брех, как да поверва човек! Свинските черва се разплитат бавно, но сигурно.

Да, бе ... познаваме се ... ако бяхте питали по-рано, щях да ви кажа. Сега пък де не вземете да питате за часовници и други подаръци ...

Там, където мафията си има държава от десетилетия хигиената на властта е ноторно ниска - и не е проблем мафията да изкуши и хване в капана си и да сготви и сплаша ПОЧТИ всеки, камо ли тези “големи и подготвени” професионалисти Коцев и онази на / дни в митниците и сега всичко виждаме Корко им е акъла и професионализма. Което изобщо не го оправдава л. НО.. Кажи ми кои са КОНКРЕТНИТЕ им извършени престъпления - канала за контрабанда, миналите камиони, защото само от печалбата на един камион може до се купят хиляда такива часовника, бе дебил! И кой е намело на този Катар, защото очевидно не са тези балъци, които мафията сготви!

За 30 години мафията открадна над 300 милиарда долара и десетки милиарда от контрабанда и наркотици и сега се опитва да сготви наивниците от ПП и ДБ и техните ГЛУПАВИ и СУЕТНИ и невнимателни техни протежета, които очевадно не познават нрава и прийомите на МАФИЯТА! За … БЪДЕЩИ?!?!? … ДЕСЕТИЛЕТНИ канали за контрабанда и наркотици! Затова 100 пъти напомнях кок на времето мафията така свари редовно избраното правителство на България от СДС! Мафията ни представя поредния си ЦИРК чрез циркаджиите си!

И, уважаеми зрители, иииииизключителен синхрон между Колтуклиева от ПИК и Стоянов. Единият подава, другият посреща. Нещата започват да стават доста ясни...

Защо всички полицаи са свързани с престъпници ?

“ "Всички ги познават. Познавам ги от министерството. Бойко Рашков запозна абсолютно всички с тях. Те бяха доста често в МВР. Предимно Стефан", коментира преди изслушването в комисията за "Митниците" Стоянов.” Сменете името на ПОСРЕДНИКА с това на Нотариуса или на Петьо Еврото и МВР с Прокуратурата и изведнъж лъсва горчивата истина - че мафията си има държава - държавата на ПОСРЕДНИЦИТЕ!!! Точно както на времето като ПОСПЕДНИК Пеевски си се виждаше редовно с министъра на МВР Цветанов, дясната ръка на Борисов доведен при него от .. Цацаров! А журналистите и материалът го баламосват дали Пеевски и Борисов се виждали или били близки - а те са назначили всички в тези системи!

Аз ги чакам да борят престъпността, а те самите извършват престъпления.

Рашков вика "Калин Стоянов доведе контрабандистите на моя рожден ден" ... а пък Калинчо вика "Рашков ме запозна с тях" !!! Страшна корупция тресе БГ-то откакто го има БГ-то ...............

Калин Стоянов не е бил на рождения ден на Рашков , ти просто си измисляш !А ако е бил , трябва да е много обиден , няма го на снимките .

Това се случи след 13 год. управление на Тиквата . Всичките ни институции са говна

Въпросът е дали и доколко е отмъстителен арестуваният от Рашков Борисов. Размътено е и се стяга нещо си ... За нас остават зрелищата - да не се надяваме, че ще съберат и има повече пари в държавата.

да се преименува МВР в БОЗ /Бюро за Особенни Запознанства/.....

Плужекът Калин Стоянов, освен че е умствено изостанал кияк, е нагло, селско милиционерче, което обувките не може да си върже само...поредната карикатура на бойко/пеевски...баа ги и свинете долни

Защо ли не му вярвам?

Калинчо - Очите е чист като момина сълза !

Рашков защо все още не е арестуван?

правилният въпрос е, защо Пеевски и Борисов още не са арестувани...клоун

Яко е размътил водата Дамаджан Бойко Рашков: Получих данни за влиянието на кръга около Нотариуса още през 2021 година https://www.youtube.com/watch?v=c9zvEKpJV9Y

И какво разбрахме до сега? МВР шефовете се занимават със всякакъв нелегален бизнес но не и с главните им задължения. Това правеха 9 месеца разпределяха кой кое парче баница да вземе. Това Али е промяната?

А ти досега защо не говори? Защо започваш да изкореняваш корупция след като спа 9 месеца, къде спа и защо говориш сега кака ще изкорениш купения вот ....

Аре стига сте се обяснявали бе - ту единият, ту другият, ту ... поредният! Един "дол дренки" сте. Знаем ви игрите.

и на него някаква снимка с нов часовник на преден план.

какво си сьнувал предната вечер ли?

Ако си чел интервюто ще разбереш защо са го разпитвали.

Другаря Чашков ще излезне, че е бил баш схемаджията. А иначе викаше дръжте крадеца...

Е то беше ясно, че зора на Рашков беше стани да седна. Защо с котето гела арестуваха баце вкъщи по нощите?

Дамаджаната защо не го привикат? Той е основния схемаджия.Киро и Насо Жабата са пуделите, пускат ги напред да всяват смут и да крякат пред медиите....

Да привикат дамаджаната да даде обяснение как за 1г е придобил май беше 11-19 имота!

Нещата са комплексни. Всеки ден излиза допълнителна информация и нови лица замесени по един или друг начин в скандала! Всеки един държавен служител на когото името се появи трябва незабавно да бъде отстранен от поста който заема и след това да се изяснява неговата съпричастност или вина! Това е държавна работа отговорна само пред данъкоплатците и партийните интриги са без значение! Демокрацията няма алтернатива! Между другото, американците отдавна мрънкат за пропуснати ползи причинени от контрабанда на цигари и нищо чудно да са предоставили информация.

Къде е сега този пияница Рашко дамаджаната да ни обясни ?!? Както ни обясняваше преди колко са умни и красиви ПП/ДБ, а колко грозни и виновни ГЕРБ и ДПС.

"Всички ги познават. Познавам ги от министерството. Бойко Рашков запозна абсолютно всички с тях. Те бяха доста често в МВР. Предимно Стефан." ПП са мафия.

защо кашляш :)

Сега не е зле Рашков да оповести списъка си на хора свързани с корупция по високите етажи на властта. Списъка който щеше да оповести преди 1-2 години ама така и не намира време за него! Със сигурност вътре е точно и ясно упоменато кой как и какво направил. Мда! Кабинет в оставка ама три седмици продължава да работи като редовен. Да чудно дали всеки индивидуален кадър не се занимава самостоятелно с други престъпни дейности през останалото време?!

хе хе много е прост

народна поаговорка рашков рие, на гърбът му пада

Буци и Гуци са наща опора ;)

От реформи към тежки дългове де ще изпразнят джоба на дечурлигата. Е тва е политиката не е за на всеки джоба.

Добре че си е научил написаното , не да го срича …Ама всеки за каквото е (не е)учил …

Др.Чашков бил най главният,май?!

Наздраве,съратници!

Тези действащи измамници са нашата система за сигурност ...

Шом ги познаваш и ти в кауша, заедно с Рашков и онзи с часовника... и то за дълго.