В ”Стоунхендж” има камъни, появили се там преди човека

Майк Питс, археолог, участник в няколко проучвания на "Стоунхендж" заяви, че там има мегалити, които са били на мястото още преди появата на хората.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА ха ха!!! Като п,очетох коментарите и за сетен път се уверих че е ЩАСТИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО един бъдещ и неизбежен исторически факт бре!!!А факта е следния- през 2040 година това диво и просто и слабоумно племе населяващо тези земи ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ бре!!!Е тва е ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ впрочем бре!пп-Същото се отнася и за некакъва малоумна блядь от Москва бре!!!Ха ха ха!!!

а у ряката у наше село има един гоооолем камик! не е мръднал от сътворението !

Стига сте ни занивали с глупости. Стоухендж е СЪВРЕМЕННА ВЪЗСТАНОВКА. В мрежата има документални кадри с изливането на бетона от БЕТОНОВОЗ за фундаменти на камъните и тяхното поставяне по местата им с КРАНОВЕ. Голям бъзик е тази ВЪЗСТАНОВКА. Само като си помисля, че по нея се правят някакви наблюдения на звездите, слънцето и другите небесни тела, пишат се статии като тази и т.н. - голем смех.

СТОУЕХЕНДЖ Е ПОСТРОЕН В 1958 - ВСИЧКО Е ТУБАТА - ТЪРСЕТЕ !!! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПАВИ. А ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА ЕДИН ОТ КАМЪНИТЕ ИМА ОСТАНАЛОТО ОТ РАСТВРА ЧРЕЗ ГУГУЛ КАРТА

тарсете снимки stonehenge repairs

СТОУН (КАМЪК) ХЕНДЖ- ВИСЯЩИ ! А аз имам грешка като вместо Н съм написал У и раствОра - разствора е подобен на този като бетон. ВСИЧКИ СТР-НИ МАТЕРИАЛИ СЕ ПРАВЯТ ПО ЕДИН СЪЩ НАЧИН - МЕЛИСЕ НА БРАШНО НЕЩО А СЛЕД ТОВА СЕ ДОБАВЯТ ОЩЕ НЕЩО И СЕ ПОЛУЧАВА НОВ СТРОИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ - ЦИМЕНТ - ОТ СКАЛАТА МЕРКЕЛ СЕ ПРАВИ БРАШНО И СПОРЕД КРУПНОСТА НА ПРАХЪТ СЕ ОПРЕДЕЛЯ МАРКАТА ЦИМЕНТ И ТЕЗИ КАМЪНИ СА НАПРАВЕНИ ИМЕННО ПО ТОЗИ МЕТОТ . ТАКА СА ПОСТРОЕНИ И ЕГИПИТСКИТЕ ПИРАМИДИ (НО ТАМ С КУЖРАЖ А КУФРАЖА ВЪЖЕ И СЛЕД ТОВА СЕ ЗАЛИВА (ТЕЗИ КОЙИО СА БИЛЕ ТАМ ЗНАЯТ ЧЕ КАТО ТЕБЕШИР (ОСНОВНАТА МАСА)

куФраж а не това което съм написал (айпада ми е руски и няма кореция на български

Първия човек се е появил 3000г пр. н.е. После Аврам и накрая Ицето и Меймед. Така се изучава и в американските и английски училища. А любимото стъкло за украшения на фараоните, на границата на Египет и Либия, получено от топенето на пясъка при температурата от термоядрен взрив....е паднало от небето. С десетки метри дълбочина на жилите.

ПО ОНОВА ВРЕМЕ ЦЯЛА АНГЛИЯ Е БИЛА ПОКРИТА С ВЕКОВНИ ГОРИ , КОИТО ТЪПИТЕ СКАКАЛЦИ СА ОТРЯЗАЛИ ПО ВРЕМЕ НА КАПИТАЛИЗМА :))

Аз познавам един камък създаден след човека, това е мозъкът на М Питс. Но не сигурно, може и да не е точно камък, а гнило дърво вкаменило се.

Не сещам за камъни появили след след появата на човека, но нейсе.

както е казал поетът, камъните падат, падат от небето

Някой ходил ли е там-тъпа работа и за няколко камъка вземат пари.

Сигурно извън земни са им казали както и отровения предател.

Ингилизите са произлезли от маймуните. Преди доста време.Дарвин го е доказал

кое е първо: камъкът или човека? На село има едни камъни отпреди човека!?