Стотици прокурори се бият в редиците на украинската армия

От началото на войната в Украйна са установени 48 хиляди военни престъпления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленски е диктатор, забрани опозицията, забрани и църквата, каква е зазликата м/у него и Путин никаква!

За цялата Украйна пише или..... Да ли включени Донецк Донбас Макеевка и др. Или те отдавна отписани от Киевска хунта. Нещо не разбирам, защо ги изключват нали и там живеят украинци. Крайно време киевска хунта бъде унищожена и всичко ще дойде на място.

Бивши прокурори-бъдещи покойници.

Еей. ОДЕСА И ВАШИЯ РЕД ИДВА

Kriminalnite se obedinili s grajdanite v imeto na Ukraina.Interesen sbor na hora.

Същите тези "разследваше" търтей,под "зоркото" око на които бандеровците-фашаги колега,бесеха и горяха живи хората, самоопределили се в Украйна като руснаци и българи. Смърт на ФАЩ-исаните краваре!

Това е руска пропаганда! Преследвани украинци с руско и българско етническо самосъзнание има! Истината обаче свършва тук! Причината за тяхното преследване не е в техния произход, а в тяхната дейност. Помощ от приятел: Имало ли е причини те да бъдат преследвани от държавното обвинение заради дейността си? Опитай се да продължиш сам, повярвай си!

И като ги разкрият блогърите - веднага ги вкарват в Профъюзния дом в Одеса и ги изгарят живи.

та Украйна вече праща и прокурори на фронта... то май и украинците свършиха та на фронта Украйна взе да погребва и поляци, и украинци, и дори американци.

Участва целият народ на Украйна, не само военните! Заплашена е териториалната цялост на страната и нейната независимост, буквално!

Егати и отечествената война... щом на фронта мрат повече наемници отколкото местни патриоти-)

Аз пък мислех, че целия народ се пече у нас на Слънчака ...

викаш хем искат руснаците да ги освободят хем наемат наемници да ги защитават :):)

Просто и двамата сте жертви на фалшиви новини! 1. На страната на украинския народ воюват доброволци от повече от 80 страни от цял свят. Но максимата Помогни си сам, за да ти помогне и Господ, важи с пълна сила. Хуманистите от цял свят в цялата човешка история са били готови да жертват живота си за свободата на другите народи, но когато те покажат воля, че искат да са свободни. Зеленски повярва в своя народ, не го предаде и го поведе, народът показа чудеса от храброст и заслужи подкрепата на световната общност! 2. "Украинците на Слънчака" извършват една не по-малко патриотична дейност, гарантират оцеляването на украинската нацията, като майките отглеждат нейното бъдещо поколение! Жените с изгледани вече деца в голямата си част също са на фронта!

Само в Одеса, в един град, се водят 200 дела за колаборационизъм с врага! Представете се в цяла Украйна колко са колаборационистите, т.е. хора, готови да сътрудничат на руснаците!

Наи простата логика доказва кои. са изродите в този конфлик и кои луже !!! След 1 година воина в собствена им държава Украина не е убила нито един цивилен руснак !!!!!!!!нито един !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дори и след удъри в самата Русия няма нито една цивилна жертва руснак !!! Как да повярвам че са избивали руснаци за кеф в домбас като дори в момента на воината не го правят !! Сега обратно Русия от ден първи се избива цивилно населени намират се хиляди избити цивилни в масови гробове. официялно от рускит етелевиии приветтстват избиването на украинкси цивилни , Крадат деца доказано изселват доказано забраниха дори български яезик на безарабските българи дори мобилизираха обикновнни престъпници без чест и достоинство ! В превзетие от тях градове просто няма население !! Използваха дори оръжия забранени за ползване Та кои е фашиста !!!!!!

Ти вярваш в това, което пишеш, моля те недей. Само един глупак може да повярва в това.

Неправилен украинец. Говори руски,български,унгарски... Правилен украинец,бандеровски фашист който говори само украински

Този "прокурор от български произход" къде беше когато ykpонацистите тероризираха бесарабските българи? Хвали се, че арестуват и тормозят хората заради убежденията им и щото МОЖЕЛО да направят нещо? Тоя къде е учил право, бе?

Това не е вярно и много добре го знаеш ! Българския език не е забраняван !!! Дори в момента на фронта срещу руснаците се бия безарабски българи ! Българския език го забраняват моментално руснаците ето ти и доказателство : https://www.youtube.com/watch?v=BHxXnLzkiGAhttps: //fakti.bg/bulgaria/715106-rusia-zabrani-balgarskia-ezik-v-okupirana-ukraina А дас и знаеш много голяма част от българите в украина са там след договор между лубимата ти русия и турция за обмен на население християни срещу резаци черкезите дето са клали прабабати са пратини именно от руснаците а в замяна са взели безарабските българи Предател

бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Снимка: бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна, благодарение на Германия и Фнарция, така и не спазваше.

Българи, избивани заради своя произход няма! Има избивани сепаратисти, независимо от етническия им произход! Да не би да си мислиш, че са интервюирани какво етническо самосъзнание имат? Или може би им е правен ДНК анализ?

Да ама не Цитата ти не е от БТВ а от сайтове на руските пропагандатори бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски ...https://glasove.com бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива ... - Наблюдателhttps://nabludatel.bg › Това ти е цитата в единствения репортаж които успях да намеря се казва че в военните деиствия има убити безарабски българи. както и че има сражаващи се в украинската армия ! пак там се казва и че украинската армия използва главно артилерия ! Артилерия ползва и руската армия . Кой точно е убил един господ знае А наи много да не кажа че единствено ""Приятели на русия и правослсавието " говори в репортажа

За сметка на това на Скандално нет все още може да бъде открит оритинала на репортажа на БТВ;) Така че колкото и да лъжеш следите остават-)

Abe otvorko da nesi prochel segashnata okrainska istoria smeshnik

Жертва си на фалшиви новини! Да не би да си гледал руска телевизия, или Алфа ТВ и подобни хванати медии? Те участват в хибридната война на Русия срещу България! 1. В Украйна нацисти няма! 2. В Украйна тормозени българи заради произхода си няма!

Като кажеш "Слава Украине" звучи добре, даже патриотично... докато не разбереш че днешните украници съвсем съзнателно го използват в памет и възхвала на Съюза на Украинските Фашисти, един от основателите на Организацията на Украинските Националисти, същите националисти чиито наследници изградиха Азов, Айдар, Торнадо и чиито кадри днес командуват Въоръжените сили на УКрайна;)

Може пък и да не е учил - главният прокурор на Украйна НЕ е юрист.

прокурорите от Одеса 2014?

Кога ще започнат да разкриват престъпленията на укрофашистите, които след това преписват на руснаците??? Засега основно преследват, измъчват и убиват хората, които подкрепят руските сили става ясно от статията.

Ами те повечето руснаци са с ПРИСЪДИ :):):) кои е точно престъпник е ясно .........хахах На кои му плащат зада воюва в чужда държава също е ясно !!! Каква работа има козеебци от кавказ в Украиа също е ясно както и къде избиха азиатци от бурятия също е ясно кои е виновен ! Как мислиш кои е виновен за изравняването на няколко града основно жени и деца ?!?!?! Защо има паметник на вежливото зелено човече а няма на вдъхновения миньор ?!?!? Защо дори Най гояма руска звезда за всички времена Пугачова напусна родината си ! Защо от сама Русия избягаха милиони ! Защо Русия разчита на не бели хора ИРАН СЕНЕГАЛ И СЕВЕРНА КОРЕЯ . Как мислиш защо в Киев през ден през два ходят световни лидери не само от европа а в Русия дори бункерния старец не смее да излезе да не говорим някои да го посети ?!?!? Историята приключи за Русия такава каквато е била до сега разпада се кърваво и бавно

Бой по тъпите укро фашисти!ЯКО БОЙ!!!

бой бой но засега бой ядът руските фашисти кадировци отзад ги клатят и трепят педофили и наркомани в окопите ги клецат Москва брои кинти жените им в Турция на секс туризъм всички бели хора ги имат за орки. а те доволни умират за тоалетна чиния

Какво си говорят укрофашисти из студзените и тъмни градчета на Уркаiна: МIнуси: Зима Плюси: Не ядерная

Президент хазарски чифутин Премиер хазарски чифутин Опозиция хазарски чифути Блинкен хазарски чифутин В Нуланд хазарска чифутка от Молдова

Ма то и товарищ Вольфович е роден като Владимир Волфович Еделщайн с баща укрохохол от Костопол, Ровненска област. Ама какъв руский человек излезе от него, а?

Поредният долнопробен виц пуснат за балъците украинци които търпят всичко това заради интереса на сащ и благото на Зеленикаквия и тези ''прокурори дето са на фронта'',,,

Ха ха ха! Гешев си е отворил и ГЗ на какви ли не манипулации само и само да се представи като хуманист и американофил! Алооо Каскетов всички си те знаят какъв си измам..ик!

"Ние активно се занимаваме с разкриването на такива лица, които ако днес просто разпространяват проруски наративи в социалните мрежи, то утре могат да преминат към активни диверсионни действия" тезо преследват хората за говорене, и даже не става въпрос за говорене от омраза.... и внушават на хората омраза към тези хора..... това ли искат и в България преследване на хората

Хем прокурорите се бият като редовните войници, хем имат времето и мястото да сортират и организират дела за 48 хиляди престъпления?! Мда добре! "но в момента е невъзможно Русия да бъде привлечена под отговорност за такова престъпление, защото тя не е ратифицирала Римския статут" Но за това пък ей сега тепърва ще се създаде нов съд(изцяло според вижданията на мнозинството срещу Русия) който да може да ги поведе под отговорност и който за отрицателно време да се запознае с материали за над 48 хиляди престъпления! За да призовава Русия да накаже предполагаемите виновници без да запознава Русия с каквито и да било материали по делата. Просто съдът казва накажи този и онзи и Русия ще трябва да изпълнява. Иначе иначе ..... иначе какво!? Още санкции?

Ако могат да изпратя и всички съдии, политици, полицаи, общински и държавни служители , тогава може Украйна доста бързо да се оправи.

Американците плащат по 2000 долара на седмица на редови войник в украинската "армия", правете си сметка за какво става въпрос....

За транспорт на ковчега обратно взимат 25 пъти повече

Идеално. Все по малко прокурори значи. И тоя капут дето благодари на бг, да не се хАби, никой не обича тук фашагите укропитеци.

Защо не отидат и нашите там?

С помоща на Украйна , САЩ искаха да поставят Русия на ,,колене"".И Украйна прие да играе тази роля ! Украинския нард избра тази върхушка и сега страда заради това .Русия предупреждаваше че се застрашава нейната сигурност,но украйнското правителство отказа да се съобрази с това.Макрон им го каза наскоро !!

А платените агенти на чужди държави, НПО кой ги избира или са на заплата, че и са узаконени да им се плаща и от бюджета!

укро-анци. Заслужавате си съдбата. И всеки друг.

Забележете как на всички коментари, които не са в подкрепа на Украйна някой вманиачен трол веднага слага минус и минусът е само един, най-много в последствие да стигнат до 3:))) Почти съм убеден, че това е някой от познатите на всички ДБ тролове Павел, Щерев или Майора! Палавници такива!

Паста "Вихрен" и малка боза за колегата, веднага! Абе момче, не те ли е срам бе!? Трол на ДБ... това е кръвна обида направо.

украинец не е националност , а диагноза

Този се подиграва с населението в Украйна. Всички престъпници са на свобода и навсякъде е страшно. В района на Киев даваха местните как се оплакват от грабежите и мародерствата, които били в невиждани размери. За 1 седмица квартала който поне на клипа е хубав и запазен бил обиран от 3 банди и никой не им помагал. Даже едната банда стреляла по другата та да ги изгони и тоя вика, че престъпността намаляла. Лошото е, че освен престъпност там няма друго вече и започват и тук да я изнасят.

Героично заглавие. Не е, като "Стотици украински криминални престъпници се размотават по българското черноморие".

Както и да се гърчат, каквото и да правят западняците с проектът "американска украина" е свършено! Няма как Русия да се остави да бъде изнудвана, рекетирана, унижаване и в крайна сметка разпарчатосана от тая американска креатура.

Тзм не си говорят убиват се.

" Т"

ПРАТИМ НЕ САМО ЦЯЛАТА СЪДЕБНА ВЛАС НА И АДВОКАТИТЕ

Да се ограничават малко в лъжите ! 10-13 хил жертви , а иначе 48 хил престъпления ! Нормално е престъпления да са по-малко от жертвите ! Явно само в Украйна е обратно !

Нищо не разбираш бе. Това е щото явно са установили, че срещу всяка жертва има по 3-4 престъпления.

Спрете с укро- пропагандата ...!!! Също ,има огромна разлика между "стотици" ....и "300"....С една дума ставате смешни и жалки !!!

Кой точно съд установи въпросните 48 000 престъпления? Май вече никой не мисли какво пише и говори... Натам са ни повели, като стадо и нас!

Хора отидете на ютуб,канала "Железниь Феликс"там бойци сами снимат а и пускат видео от безпилотни апарати в реално време. +18.Там е истината ако искате да я видите.

Да им пратим цялата съдебна власт?

При Путя само муджахидини и платени!?

Това е все едно да кажеш. че цяла Америка, Англия и Франция са черни - африканци и индо-пакистанци. Ама така е в робовладелските държави.

Че има такива американски подлоги в Бг...а на нас,за разлика от вас, никои не ни плаща, истината е една и тя трябва да излезе на яве! Стига с тая укронациска пропаганда.

нали военните действия не са на хамриханска територия значи всичко е наред

Нали уж прокурори от усраина дойдоха в БГ,и Гешев ги насатни в някаква резиденция? Изнесли са се из Европа още в начаото.

Не срами името Българин .Ти си урка която също трябва да бъде наказан.А кой съд ще съди вашите престъпления от 2014 до сега.Смърт за Украйна. За Русия .За победата

Паляк,какво 88 си написал бе!???Нали като дойдат червените,ти пръв ще утечеш!??Мале прост като гъдулка!!

Гешев и прокурорите му в знак на солидарност с прокурорите в Украина да отидат спешно на фрота срещу Русия.Това ше бъде оценено от Зеленски и радостно за българските граждани.

Защо не си направите отделна тема и там да са новините за Украйна. Стига сте ни натоварвали с тези новини. Ясно е че искат всички да подклаждат информацията, за да не секне подкрепата, но в крайна сметка това ли е най-важната тема. Войни има по цял свят, тази е вече 1 година.

Дано измрат всички на чело със Зеленски.

Първо Путя обаче...

Само за Ноември убити от ВСУ над 8000 Не работи нито един завод за оръжие и ремонтни заводи.Ликвидирснинили нямат ток ВСУ вече няма боеспособни съединения извън линията на фринта, са извършени 8 мобилизации

Доста жалко че тези които трябва да пазят редът и закона са станали фашисти. Вчера укрите пак са приели готин закон ама тука тишина по пътеката.

Ха Ха Ха