Стотици коли заседнаха по пътищата в Швеция и Дания след тежки снеговалежи (видео)

Армията се включи с тежка верижна техника, за да вади затъналите в преспите коли

Обратно в новината

Коментари - Стотици коли заседнаха по пътищата в Швеция и Дания след тежки снеговалежи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А иначе дай да ставаме много зелени за да предотвратим глобалното Затопляне! Голямато Затопляне заради което и комисията на Германия не можа да отиде на съвета за климата защото студът извадил от строй самолета им.

Поредните приказки под Шипковият Храст!!! Това да не е България, я се стегнете малко. Очаквам скорошна такава статия за Северните Щати на Америка, Канада, а защо не и че популацията на Аляска е умряла от студа. Стегнете се малко, такъв студ може да повлияе само на фалиралата Украйна, а не на страни с традиции в живота на студено.

Тия прости стакнадиванвци, откъдето е и Грета, са първо адепти на електрокарите. Ама сега в студа нещо сгънаха и колите, и автобусите на батерии. Та, тия спасителите за кво са им носили храна и вода, като те не са проблемът - ако са гладни, да ядат сняг, а ако са жадни, да си го разтопят. Ток е трябвало да им носят на тия забатачените...

Ти да видиш, великите скандинавци ги изненадала зимата. ..

Пишат е статията за Дания, и поставят видео от Швеция на испански език...

Зимата ги изненада и тях. Гретето ги подведе, че ще е вечно лято на Северния Полюс. :-)

В Дания климатът е морски - влажен, с мека зима без много сняг. Затова масово карат само с летни гуми и са били неподготвени за силен снеговалеж.

2 от 100 коли в тая изгнила Дания карат на зимни гуми когато почне да се заглажда есента, а огромното болшинство са със все сезонни гуми. Тъй като е винаги влажно в тая страна, шофьорите с леките коли просто не могат да шофират на а хлъзгаво...редовно се случва да замръзва пътя като стъкло, но чистят иначе много добре навсякъде. Народа не от желание а от опит си сменят на зимни или все сезонни, щото застраховката гледа да не покрива щети, ако колата не е на подх. гуми... В същото време закон ЗА зимни и летни гуми НЯМА...

Сняг? В началото на януари?? И почти на Северния полюс??? Мале, що аномалии причини този затоплизъм, не е истина.