17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи БАЛЪЦИ и си вярват при това -- сертификата се прави от компютарна програма като се въвеждат Името , рожденна дата и други данни в ОНЛАЙН връзка с централен Компютър и всичко е запаметено , а хартиения сертификат за човека е просто едно принтвано КОПИЕ за да си го показва.

В централния компютър някога преди по времето на ваксиниране на човека са му въведени данните и когато пожелаеш да получиш Сертификат , кампа сравнява информацията и разрешава или отхвърля издаване на сертификата.

От тез …. Какво друго

Браво на антиваксарите .Още малко и няма да има будали.Ще умрат.

Аматьори !

Фалшиви ваксини, фалшиви сертификати.....

Фалшиви вируси...

Никой не може да ни задължава да се боцкаме и да умираме от това. Нормално е всеки да търси вариант. Да живеят фалшификаторите. САЩ са най големия фалшификатор и

Тепърва ще процъфтява този бизнес. Алелуя!

Danisco

Вчера на входа на един МОЛ бодигард ми тества сертификата и резултаът показа, че съм сух шпек "Леки", 4,99 лв/кг...

Яж ми шпека!

Вкарваме Германия в списъка с високорискови страни :)))

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК. А Виваком е на Цвветан Василев- Измманик, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арбите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

..Булгар, ти си Говняр. Отвори прозореца малко да се проветри! Затворил си се, трепериш от страх и мирише на фекалии и урина при теб!

Не всички ИТ спецове са на хранилка в някоя институция. Има и такива, които си вадят хляба с честен труд.

Само някой ганьо го прави това за да омаскари цивилизования свят. Балкански, ориенталски бантускотове и булгаристански ганьове съсипаха европейската и даже цялата западна цивилизация с фалшификати...

Щом са с немско гражданство са германци. Както на нас ни пробутват циганите за българи.

Ако се знае кой сертификат е фалшив се знае и кой го е купил - имената и рождената дата са в QR кода

Преди да пишеш да беше прочел: "Не е възможно да се установят имената на купувачите, твърдят официални представители"

Къде е оня Ганьо прекръстил се на Гюнтер, който постоянно обижда българите във форума? Да обясни за непорочността на германците!

Всеки е невинен до доказване на противното. Само според еничарите всеки е болен до доказване на противното.

Съгласно последните нареждания и здравите са болни защото антителата, които имат не предпазват от болестта. :) “Бустери до последен дъх” е мотото на МЗ

Стотици фалшиви ваксинационни сертификати вероятно - колко вероятно ?!?

Аматьори. У нас са милиони.

Ф Германия таквиз нища са нивъзможни.

всичко и навсякъде е възможно, а тука няма начин да няма българи замесени!

Не е вярно. Когато изглежда невъзможно викат Меркел.