Коментари - Стотици арестувани при сблъсъци между полицията и "жълтите жилетки" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е НАТО да се намеси.

Алооо, франсета, защо биете протестанти бе.

Десетки???? Стотици арестувани, палки и салдотворен газ!!!! Кога в България ще го напряват?

на полицията така се прави,крайно време е освен жълтите книжки метежниците в България които вече оредяха тотално да си сложат и те жълтитие и червените жилетки те по деянията си не се различават много от левите френски екстремисти но там играят здраво полицейските атрибути като палки и водни оръдия затова при нова агресия на лумпените жандармерията да взема ример от френските си колеги!

А бързо ЕС да наложи санкции на Макрон

Мокри герберски мечти

И 1000 човека нямат протестиращите в БГ и тероризират половин България! Аре у лево при Корнелия и си плачкайте с нея!

*88888

Аууу- парижката полиция БИЕ, ПОМОЩ, ПРОТЕСТЪРИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВДИГНЕТЕ СЕ ДА ПОМАГАТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ- ТЕ СА ВАШИ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ И ИДЕОЛОГИЯ, БИЙТЕ ГАДНАТА ПАРИЖКА ПОЛИЦИЯ, ТЕ СА КУКИ, ЗАЩИТАВАТ БОГАТАШИ И ВЛАСТТА ВЪВ ФРАНЦИЯ, РОТ ФРОНТ, ДА ЖИВЕЕ АНАРХИЯТА И ЛЕВИЯ РАДИКАЛИЗЪМ, ЕКСПОПРИАЦИЯ НА ЕКСПОПРИАТОРИТЕ, НАРОДЕН СЪД ЗА ФРЕНСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, ПРАЩАЙТЕ ИМ КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ ОТ БЪЛГАРИЯ... и накрая току-виж, че сте озовали в психиатрията:D

Нашите са с червени жилетки и жълти книжки :)))

А българската полиция, циганите я бият, защото изисквала спазване на законите от тях?!

Тия дето носят символите на френската революция, знаят ли колко народ е избит покрай тази революция? Аман от непросветена палач. Като искат революция да им дадат революция - полицията да действа с картечници и напалм и ще получат революция. Това е историята на революциите - трупове и пак трупове....

*88888

Къде е сега "великият " адвокат хаджигенов, да обясни на нас- българското "простолюдие", как Франция е държава- член на ЕСПЧ и се е задължила да спазва и правата на човека, и решението на ЕСПЧ, че блокадите и гражданското неподчинение били законен и легитимен начин за изразяване на протест, м:) Хайде да се самокомандирова в Париж, за да защитава в съда ""законното "" право на мирен протест на жълтите жилетки, да ги брани от полицейското насилие, да води дела в ЕСПЧ за нарушени права на протестърите и за превишаване на правомощията на парижката полиция:D Къде си , бе, адвокате- бързо бягай на помощ на събратята си в париж- ще ти платят хонорара в евро и бързо ще захлебиш:D

В Пловдив Тотев си призна, че ГЕРБ губят изборите, ако не купят циганските гласове и не правят невалидни бюлетини на конкурентните партии. Има го записан на клип в интернет, с признанията как да фалшифицират изборните резултати и циганските номера на партия ГЕРБ по избори. Няма кой да разследва с тия поробени институции, дето не знаят и те за какво съществуват вече. Политици, полиция, прокуратура, съд, ДАНС - те са вече толкова прогнили, че са за ликвидиране и наново да се формират ръководени от нови хора. Да се направят както трябва а не да са пародиини като сегашните.

Френската полиция, бой тепане и палката в гъзъ

А стига писа едно и също на всякъде бе дебил. Не видя ли, че никой не те отразява?

...и накрая Революцията изяжда "децата си".

Само не забравяй , че и Tе,..... са измислили Гилотината ....и когато Палките станат "МНОГО" .....ПАДА ГИЛОТИНАТА !!;))

Не,.. "ПЛАЧИ СМЕШНО" , защото ТАМ ...в ПАРИЖ..една Проста П...ка като тебе се опита да ОБИДИ френският НАРОД с "ОНЕЗИ ...ПАСТИ".... и ГИЛОТИНАТА се стовари върху слабото и Вратле !!!;))

*88888

Абе... проста, проста- колко да е била проста, след като Мария- Антоанета е била КРАЛИЦА НА ФРАНЦИЯ, а ти си най- обикновен платен трол на жълтите жилетки- сбирщина от анархисти, радикални левичари, наркомани и населението на френските гета;0

Лукашенко да изпрати поздравителна телеграма от Беларус с надпис: ЗАЩО У ВАС МОЖЕ, А У НАС ДА НЕ МОЖЕ

И английската полиция арестува протестиращи. Според мен крайно време е да зазвучи интернационала и всички протестиращи да се обединят.

ЕС, САЩ и НАТО най-после ще изразят безпокойство от неправомерните действия на полицията, ще се солидаризират с жълтите и ще потекат финансови потоци в тяхна подкрепа, кога ще обявят Макрон за нелигитимен а жълтурко Х за "единствен и легитимен представител на френския народ"?

да всички леви терористи трябва да са хвърлени в тъмници за да не се позволи на прокремълските болшевишки хибриди да унищожат демокрацията в Европа!

*88888

Хайде сега- Франция на мониторинг от ЕС за спазване на върховенството на закона и за неспазване на човешките права на протестърите- грабители ;0

Още, ЕДИН път прочети : Проста.. Като ТЕБЕ.....!!!;) Усещаш ли се беднячко ?? Имам пари да купя цялото ти село барабар с катуна от който си вероятно ....Селска неграмотна пръчка от Ромски етнос си ...Научи се ПЪРВО да си миеш Косата , че миришеш на катун!!;))

Лъхаш, на Неграмотна Ромка ..??!!;)

*88888

До ''2020-09-12 17:59:49 Ups,..;) (нерегистриран) Още, ЕДИН път прочети : Проста.. Като ТЕБЕ.....!!!;) Усещаш ли се беднячко ?? Имам пари да купя цялото ти село барабар с катуна от който си вероятно ....' Имаш- чушки и домати- бос, гол и беден си като църковна мишка, нямаш нищо, защото манталитетът ти на анархист изключва притежаване на лична собственост;0 Гол човек на гола земя- това е квинтесенцията на анархизма- та, какво казваш , имаш- 2 метра за гроба ти, ли;0 В Пер Лашез;0 Хахахахаха- ма много си състоятелен, г-н меринджей;0

*88888

Още малко инфо за образоване на невежите''...Колективисткият анархизъм, също така наричан „революционен социализъм“,[27] е революционна форма на анархизма, обикновено свързвана с имената на Михаил Бакунин и Йохан Мост.[28] За разлика от мютюалистите, колективистките анархисти са застъпват против всички форми на частна собственост върху средствата за производства, считайки, че тази собственост трябва да бъде колективизирана. Съгласно концепциите на анархо-колективистите, това може да стане само по пътя на революция, която ще започне с актове на насилие от страна на неголеми групи революционери („пропаганда на действията“), което би трябвало да революционизира работническите маси, които да колективизират средствата за производство.[29] Въпреки това, в този случай, колективизацията не следва да се прилага за разпределение на доходите, доколкото на работниците трябва да се изплаща заработена заплата в съответствие с положеното за работа време. Това положение по-късно е разкритикувано от анархо-комунистите, тъй като според тях такава система „поддържа системата на наемен труд“.[30] Анархо-комунизъм Основна статия: Анархо-комунизъм С понятието анархо-комунизъм се обозначава комунистическо общество, в което не присъстват централизиращи институции. Като заместник на държавата и капитализма той предлага хоризонтална мрежа от доброволни сдружения, работнически съвети и обществени блага, които всеки би могъл да използва за по-добър живот.'' Те това са ви ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ В ПАРИЖ И ПРОТЕСТЪРИТЕ В БЪЛГАРИЯ;-0

По-Tретвам ти : Прочети ,...ПРОСТА КАТО ТЕБ ...или както Тулупа каза Проста П...ка си!! 3а това си бедна защото си ПРОСТА ....простите са или на Околовръстното или чистят кенефи !!;) Ти от Кои СИ ???;) хохо...хахаха тъпо парче !;)

Ами, да ти го подам ....в миризливата уста ....пък после говори ...НЕ прекъсвай Оргазма!!!;)

ДА ЖИВЕЕ ЦОЦАЛИСТИЧЕСКА ЕВРОПА, ЖИЛЕТКАРИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА, СЪЮЗЯВАЙТЕ СЕ НА ВСЕКИ СПОРЕД НУЖДИТЕ, А ОТ ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ, ДА ХРАНЯТ ТЕЗИ ДЕТО НЕ РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ ПАРИ И ПО-МАЛКО РАБОТА ГЛУПЦИТЕ ДА РАБОТЯТ, А ТАРИКАТИТЕ ДА ЦОЦАТ ДА ЖИВЕЕ ИНТЕРЦОЦОНАЛЪТ!!!

Айде демократите, нема ли да ревете за протестърите като в Белорусия и Хонг Конг? Нещо ала бала правата на човека?

Ами французите да изберат кой ще се провъзгласи сам за нов президент-така както във Венецуела, Баларусия- и западът да го одобри...Нали това е новата мода в световната политика. Ако това беше се случило в Русия щяха да тръбят дори и в Космоса колко несправедливости стават там.

Евреите

Френската мафия иска да свали от власт моя приятел, Макрон!

Лукашенко преди около 10 дена се подигра на Макрон, като на предложението на президента на Франция да посредничи за конфликта в Белорусия му прдложи да посредничи между Макрон и жълтите жилетки. Едва ли горното е засегнало Макрон, той е едно самовлюбено човече, но нещо наистина трябва да се направи с тези лицемерни лидери на Западните страни - Макрон, Меркел, Джонсън, Тръмп. Все пак и лицемерието и идиотизма трябва да са в някакви граници!

В Беларус имаше ранени и жертви, а президентът се разхождаше с автомат Калашников в ръка и бронежилетка. Ако по някаква причина (не дай си Боже) нещо такова стане и във Франция, тогава и там ще кажат "ала бала" за правата на човека. Искам да добавя още, в случай че не си наясно, че в западните държави с установена демокрация много често, когато има наистина нарушени права се надигат критики срещу съответните държавни власти. В случай, че не го забелязваш. Наскоро имаше репортажи на телевизия Дойче Веле за кланиците в Германия и робските условия на труд там за румънци и българи. Това не пречи обаче на Бойко да се прегръща и целува с баба Меркел (добре, че тя сега не му дава много да я доближава). Но за българите там не го е грижа явно. Добре, че има независими германски медии та от тях научаваме много. Същите проблеми има и в други демократични европейски държави, в Испания например също както и в други държави като Франция гледах как работят селскостопански работници на полето в робски условия а хигиената е на ниво нула. Но в Германия или Франция не сме чули засега протстиращи да са ги убили полицаи с огнестрелно оръжие. Ако има такива случаи, със сигурност ще има и отзвук.

Забравих да добавя, че сигурно това е и една от причините да не се надигат гласове в защита на правата на българските граждани така, както правят това в защита на гражданите на Беларус. В заключение искам да кажа, не смятай че Беларус е на едно ниво с България по демократично управление. В България си имаме едноличен авторитарен режим на бай Бойко Борисов, но това не е диктатура в истинския смисъл на думата, както това става в Беларус. А за Северна Корея какво да кажа - там има таква абсолютна диктатура, че и при Сталин в СССР не е имало такава! Там на хората даже им е забранено да мислят!

И да върнем Живков, Ярузелски, Брежнев, Милошевич, Чаушеску, Хонекер - да продължавам ли...

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро той е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (господар и роб, лидер и останалите) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи, той е САМО една респираторна маска. За човека такъв, какъвто е, дрехите и маските, те са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа и маска. Изобщо НЕ е един и същи човек, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА, ти си просто само една МАСКА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, представителният политик, съдията или религиозният лидер, той ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи или маски, без ТЕЗИ дрехи или маски той е НИКОЙ. Днес, фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Ето защо, светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

ЕСесовците и краварите няма ли да скочат в защита на френакия народ и да заклеймят диктаторското управление на Макарона? Уф, това не е Беларус или Москва, ако протестите бяха там, щяха да реват като жадни магарета! Мазници и лицемери са ве ЕС, за нашите протести още не могат да се напънат да излязат с единна позиция! За какво ни е тогава този съюз? За да прави богати една шайка престъпници, узорпирали властта в държавата? Не, благодаря тогава! ОСТАВКА!

Полицията да си води записки как се прави. Щото ако ги оставиш много да си повярват и да се разпищолят като нашите хубостници после само ядове!!! За това бой по тъпите мнерки и това е!!!

Явно те е страх, че ако се върнат, набързо такива като теб ще се скрият по дупките, където пребивавахте до 10-ти ноември 1989 г. :)

ЗАКОНЪТ НА ДЖУНГЛАТА Един ден заекът бил с шапка, по-силните животни набили заека, защото той бил днес с шапка. Един ден заекът бил без шапка, по-силните животни набили заека, защото той бил днес без шапка. Заекът постоянно е бит, защото просто е бил днес тук и сега, а по-силните "животни" не искат ти да си тук и сега, по-силните "животни" искат само те да са тук и сега.

Къв е извода ...не се занимавай с шапки , купи си Колт

Излезе,че Лукашенко не е последният диктатор в Европа има още много.

Еми сега ЕП ще осъди действията на френската полиция , сега разбирате ли Божковчета какво представлява смешния ви плач

В дуките се крият шумакрите , а тия няма кой да ги върне защото Червената армия я няма

Я виж ти, значи във Франция може, а в България не. Брей да му се не види! Може би ще бъде най-добре да командироват шефовете на българската полиция за практически уроци в Париж. И още нещо, някой от френските депутати в ЕП да се е оплакал от "полицейско насилие" или да е говорил против страната си? (риторичен въпрос).

Протестантите в Париж- и да видят що е полиция!