Стоп палка, нож и маска открити в джипа на Георги Семерджиев, съдът му отказа домашен арест

Подсъдимият не беше в съдебната зала, защото "не желае да присъства", заяви адвокатът му

Обратно в новината

Коментари - Стоп палка, нож и маска открити в джипа на Георги Семерджиев, съдът му отказа домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да пускат курорта в Белене и да го пращатда копа 30г камъни и всички ще са доволни

Много болнави всички дето са в ареста! Ама така е щото ни е скапана здравната реформа, ама те от къде да усетят колко е нефелна ,като все са специални?!! Освен това тоя пък и срамежлив го играе. Не искал да присъства. А да убива по улиците не го е срам. Полицейския чадър бил труден за доказване. Я стиг бе! За какво са ви Вътрешни разследвания или и те са гнила ябълка?!!

Тоя явно е много прост.Щом дядо му е бил такава клечка,тоя трябваше сега да е дебел бизнесмен,а то уличен нискоразряден бандит... палки,ножове,наркотици,татуировки... тъпанар ,много филми е гледал !

Милото момче, ами нека да му купим поне едни маратонки, щом има само една,все пак е наше момче….оня който уби журналиста и той е учтив, поздравява възрастните.Нека да ги освободим…Този черен хумор ми помага ,чудя се как ще реагирам ако тези идиоти са пред мен,но виждам ,че никога няма да се оправим…жалка ситуация, срам и позор от подобни недоразумения, които са над закона.Има моменти, когато се опитвам да оправдавам саморазправата, след като тези, които трябва да ни помагат ,защитават престъпниците…

Ако не сте виждали татуирано изпражнение- сега е момента. Погледнете снимката. Ако не знаете какво етатуирано изпражнение- това е евроатлантическа ценност, дошла у нас след прехода.

Много от нас са живяли и преди, и по време на прехода. Това, че някои нямат акъл и се правят на маймуни, не означава, че всички са такива. Айде стига приписвали всичко на прехода. Сивото вещество е важно.

Не желае значи, в килията доживотен затвор !

ефективна присъда по бързата процедура и да си джитка need for speed всяка неделя поне 12-15 години тоя доказан боклук

От разкритията дотук изглежда, че най-глемите продажници и мафиоти са в системата на МВР и на прокуратурата. Не е ли време да излезем и да ги изметем? Колко хора трябва да загинат още?

"Съдът отказа домашен арест " абе какви са тия закони бе, тоя убиец и боклук, през два дена ли има право да ходи и да проси да го пуснат?

Ясно, чакаме да минат осемте месеца, че да го пуснем по закон. И пак по закон идването пред съда е пожелание. И проби за алкохол и наркотици можеш да откажеш по закон на местопрестъплението...... абе тия закони за кой са?

Този проблем го решавам с парче олово и червена точка между очите за няколко секунди .

С какво стана с убиеца на Милен Цветков??? Живурка си жив и здрав на свобода - защото мама и тати са милионери и са близки до ГЕРБ и синчето е недосегаемо!

Наркоманския боклук казал, че “НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРИСЪСТВА НА СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ”!!!! Абе измет наркодилърска, кой те пита какво желаеш бе?!!

Още малко и ще го пуснат да си ходи, защото не желае да ходи в затвора :))

Че какво като е имало нож в колата, с нож може да си отрежеш филия хляб, да си намсжеш масло на филията... Аз пък имам сгъваема туристическа лопата и малка брадва в колата, не я свалям никога. Брадвичката става и за чук. В раницата си пък имам туристически нож "Мора". Трябват ми като ходя за риба или за излети в планината. Това прави ли ме престъпник? Кога прокурорката и медиите ще се научат, че всеки може да има нож. Че проблема не в НОЖА, а в това кск се използва. Проблема не са тези, които имат ножове, проблема са тези, които ги ползват за да мушкат и колят хора. Проблем е не, че имаш нож, а как го използваш. Ако докато си сам в дома си нахлуят вътре разбойници. И ти ги посечеш с мачетето или брадвата , това ПРОБЛЕМ ЛИ Е, или е САМОЗАЩИТА. Проблем е когато ПРОКУРАТУРА и ПОЛИЦИЯ вместо да си вършат работата и да защитават ХОРАТ, ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. Като случая със същия този СЕМЕРДЖУЕВ, който десетки полицаи са "пазиши" от ЗАКОНА.

ГОЛЯМ ПТОБЛЕМ е когато ПРОКУРАТУРА и ПОЛИЦИЯ, вместо да си вършат работата и да РЕСПЕКТИТАТ и санкционират НАРУШИТЕЛИТЕ. Проблем е когато ПОЛИЦИЯТА бие завъзани с белезници и нстръшйсни по земята културни и възпитани мирно протестиращи студенти, ПРОБЛЕМ Е, КОГАТО 99% от обвиненията на прокуратурата са корупционни или некадърни и биват оборвани в съда.

Само пропусна =ДБ=СДС

у кауша с адвокатите и ченгетата барабар при мангалите за развлечение. Демокрацията доведе до такива изроди. Що чак сега го съдят???????

Егати! Тоя урод и на лицето си ли има татуировка?! На другата му буза да татуират петолъчка и сърп и чук. Така ще уважи и дедо си - комунистина!

Къв домашен арест? Във всяка нормална държава, единствения дом който би имал тоя до края на живота си се нарича затвор.

Много си ни е добро детето не виждам защо държавата го тормози. Всички съседи и роднини лоша дума не могат да кажат. Иначе нормалния българин ги е осъдил нормално тези, затова за 10г. сме 800000 човека назад, след 10 години още толкова пък нека съда върти мантрата, че няма доказателства. Ще го пуснат след няколко месеца като утихне всичко и пак ще прави бели, дано поне го кастрират да не вземе да се размножи.

Ко рече Тенчо "адреЗа" Тенев по въпроса?

ей за тоя трябва смъртна присъда той иска домашен арест.. Е сега вече с това дело около него ако не го осъдят минимум до живот просто знайте тука наистина НЯМА ПРАВОСЪДИЕ... И единствения начин да си решиш проблема е собственоръчно...

а тоя на Милен Цветков? За него послушно мъл1чите и не коментирате. Ама маминото синче било добро дете - не се напивало пред майка си и не шмъркало . Идиоти журналисти , а и пишещите се нахвърлят само върху някои.